procitaj jos jednom moje upise no ovoj temi. pa se javi.
https://forum.krstarica.com/showthread.php/785805-Zvezda-ne-odustaje
lopovski ste partisjko mafijaski klub fk platizan i sve vam je namesteno.
RASISTA TRENER, 6 utakmica neragularnih i VLAHOVIC bez zdravstvenig kartona !? = 12 bodova oduzimanja !!!
Kako je
Kokeza zataskao tu nepravilnost?!!?!
Zasto se sad vrsi pritisak na Terzu da ne talasa ?! Mene necete zastrasiti ako ste njega.
Andjuse i vi ostali grobotovi medijski odgovorite ?
ZVEZDA JE NAJEFIKANSIJI KLUB OVE SEZONE! i u ovoj predugackoj sezoni normlano da ima par penala vise, kao i real barselona.
a jsdpartijizan daje gol po mecu, i sa tih par nepostojecih penala dobio dve kljucne utakmice protiv surdilice i napretka.
Andjuse glupavi placen si da spinujes.
STVARAS AFERE U NASEM KLUBU, da bi SAKRIO pravi KRIMNAL I NEMESTANJE U JSDp SEKTI?!
sto i ne cudi kad kazes da ti je mrtvi Vucelic prijatelj.
Mrtvi Lesonardo je dao gol iz slobodnog udarca koji nije postojao i Frimponga je posle i udario.
A VAS Sudija Grujic cokot, Majo i Mazic svi vide kakav su kriterijum imali.
NE tvrdim da je nasa ovogodisnja ekipa za dve klase bolja od vase. Mi smo bolji za nijansu, a vi imate u napadu samo tog zasticenog brazilca na steroidima i malog mustafu koji daje golove rukom i dok mu se ostali sklanjaju... A na derbiju se raspada. Ulazi u sanse iz kontra napada.
Kokeza i sistemska mafija je nas je demotivisala da se borimo ove sezone kao prosle godine kad smo u fer sezoni za 32 BODA bili ispred gubtnickog malog kluba.
Jos od jeseni kad je SNS usao kod njih, a pogotovo zimus za vreme prelaznog roka i Evro licence koju su isplanirali projektu.
I vas patuljasti rasista je otisao iz kluba jer zna da u Evropi nece moci da mu se namesta, i bukvalno je priznao da ste igrali namestenu sezonu...
gde ste svaki mec dobili sa 1 golom jedva, a da vam se te filijale nisu sklanjale borili bi se za top 8 ,kao prosle godine. Dok mi koji smo mogli da dajemo po 3,4 gola po mecu , smo sabotirani sa raznih starna od medija do saveza i sudija. I posle kao Bozovic kriv.
KAKO JSDfkp moze da dobije 30ak utakmica u prvenstvu i da NIKO OD NOVINARA se ne pita dal je to NORMLANO i sumnjivo.
A mi koji imao tri poraza, smo kao sumnjivi. Jasn je da je takvo novinarstvo jer smo mi srpski klub, a oni jugohrvatski.
finale kupa, tri cisto nesvirana penala za Zvezdu, i opet zasticeni lesonardo udara igrace.
mamicu vam lopovsku...
necete se izvuci ni vi lokalni ni oni belosvetski rezimsko sistemski lopovi koji su naredili sve ove fudbalske kradje
Namestili ste prva tri derbija stoci, i nama sugerisali da cutimo posle i ne ukazujemo na vase petljanje sa strane u ishod, i da cemo dobiti prvenstvo, odnsono nece biti istog namestanja stoci franjinoj. Ali prevarili ste nas. I onda kazete da se mi bunimo tek sad. A pogledajte zvezdaske bogove,sajtove,forume. Jeziva pobuna i upozorenja su bila jos od zimus.
Sest toletovih titula su nam otete rezimskom odlukom, kao i ova.
Kad je Zvezda prva onda je jedino regularno. Mi smo prirodno bolji, jaci, brojnji, lepsi i to svi znaju. grobljani samo uz partije, sistem, savez, mamu, tatu mogu da opstanu, fk paraziti. Unisticemo vam taj politicki sistem koji odredjuje ko sta treba i moze ,sme.
Niko nas nece vise demotivisati i petljati u fer sportsko nadmetanje, iz drzavno ambasadnog sistema, u usta vam se postena iskenjam.
Svko je sumnjiv ko ne dokaze da je Zvezdas. jer biti zvezdas je pravda i postenje, Ako si prtizanovac lopov si prljavi.
Setite se i perioda od 2001-2007 kad vi partijizani niste mogli u derbiju da nas dobijete!
a osvajali ste neregularne titule. Onda je bilo OK da bez derbija se osvaja titula !? Andjuse siso. citas li ovo.
A sad kao derbi jednako titula. I to namesteni.
Vucicu, ili izvrsi odmazdu za Mirkov, Tadicev, toletov period i vrati oteto, ili prepusti mesto nekom vecem Zvezdasu.
kapetanmark
jesi ti klon onog fanstebre bot retarda.. sa pdf sport?
neka moderacija proveri.
botovi grobljanski pojedite ciganska govna, zajedno sa vasim tajkunima koji vas drze,
MI SMO SAMPIONI
svi botovi grobljanski ce biti eliminisani uskoro.
Vucelic estradni krimos, svercer oruzja, cigareta, pink loto afere, Slobin gebels.. kao nije mafijas, pa Vazura sa pistoljem.
A Terzic bivsi sportista fudbaler je u vasim lopovsko tajkunsko krimi ocima mafijas?!
Da vi opozocionari zaista zelite da srusite Vucica, vi bi ga rusili preko veza sa JSDp upravom.
A ne dirali Zvezdinu upravu, i obicne navijace, koji nisu cvecke, ali daleko od vase lazne crne predstave o njima.
Stoga je jasno da vam je Crvena Zvezda svima vama udruzenim u koaliciji neizvadljiv trn u oku u vasim paralelno laznim stvarnosnim medijima. Dok u nasoj realnosti Mi smo sampioni, bog i batina, i to je dobro.