Dosta ds terorizma.
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30

Tema: Dosta ds terorizma.

 1. #1
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Lokacija
  Srbija u srcu uvek.
  Poruke
  338
  Reputaciona moć
  48

  Angry Dosta ds terorizma.

  Александар Вучић: Па, ми имамо данас невероватну ситуацију у земљи. Ја знам сад да је џабе што ја говорим овде, кад нико то неће да објави, јер постоји у свим редакцијама договор – е, нећемо ништа да кажемо против ове или оне телевизији или против не знам ни ја кога. Није овде у питању телевизија. Овде је у питању Демократска странка која стоји иза појединих телевизија, појединих медија, који су на не само непрофесионалан, фалсификаторски, безобразан и лажљив начин се обраћали јавности, већ показали једну невиђену врсту дрскости која никада није постојала у Србији. Значи, они некоме говоре да је била телевизијска Бастиља. Југослав Ћосић је синоћ у емисији „Полиграф” Томиславу Николићу рекао да они имају индицији и да су проверили, чак и телефон сазнали, али су много фини па неће јавности да кажу, његовог стана у Светог Саве број 33. Рекао је да је добио и пежо 307 од Партизана. Никад није возио ни он ни неко од његових ближих пежо 307. У Светог Саве 33, ми смо проверили, а онда ћу дати коментар на све то, живео је Томислав Николић, човек је умро, рођен 1932. године, живео у стану, супруга Милена Николић, рођена 1933. године, Бошко Николић, рођен 1959. године, и Јованка Николић, снаја, рођена 1960. године. Ни у каквом сродству нису, ни у пријатељским, ни у познаничким везама чак са Томиславом Николићем, замеником председника Српске радикалне странке. И сад ја да кажем да је тај и да су ти на тој телевизији барабе, олош, најгори на кугли земаљској, ви ћете да кажете да сам некога увредио. Ја зато то нећу да кажем, а то би било мало да им кажете. Ја сад вас питам – а шта ћете да то неко за вас каже? И да се неко таквим измишљотинама и фалсификатима бави? „Ви сте убили ову девојчицу у Батајници, па једном сте прошли пругом ту кроз Батајницу, а то је било близу пруге”. Е, то су индиције идиота.

  И мисле да су много паметни, па нико не сме ништа да им каже. Ма, је ли? Е, видите да смем. И знам да ће ово да добију брже боље. Једва чекам да добију касету, па да видим шта ће да раде са тим. Једва чекам. Као што ћемо једва да сачекамо да видимо како то да за 68 хиљада евра неко може да приватизује државни капитал у то телевизији, да видимо како и на који начин, а ми као што видите, врло цивилизовано се понашамо, Тома Николић је џентлменски и достојанствено то све издржао, па ћемо да проверимо коме је прећено одсецањем руке. Ево, ја вам сад кажем. Сину Раје Родића, власника АБЦ продукта, је запрећено да ће му бити одсечена рука ако подигне руку на јавној аукцији, која је била намештена, да би Б92 за тако мале паре био продат. Рекао сам вам и име и презиме. Питајте човека да ли је то истина или не. Стигао му је позив из Владе Републике Србије са претњом да ће му бити одсечена рука, уколико буде учествовао у аукцији поводом продаје Б92. Е, о томе ћемо да разговарамо, не могу ваљда да нам запуше уста, да ми о томе ћутимо. Е, ми о томе говоримо сад кад смо у опозицији. Само им говоримо да све мора... Нама не смета њихова политика и шта ће да говоре, и каквим измишљотинама се баве, али нам смета лоповлук. Е, лоповлук ћемо да гонимо. Ако нису лопови, не морају да брину. Е, ако су то украли, ако су криминалци, онда ће неки морати да одговарају. И нема велике филозофије.

  Ја мислим да су сви згрожени, да су људи, онако, били толико бесни. Ми смо синоћ до пола десет са председницима више од 60 одбора разговарали. Људи то више не могу да трпе, такве телевизијске Бастиље није било. Никада такве телевизијске Бастиље није било. Прво су измислили да је Тома Николић убица, сад су му нашли стан у Светог Саве. Шта још хоћете, људи? Шта још треба да се догоди, па да неко од вас каже – извините, то нема смисла? И знам да сви мислите, и који нас волите и који нас не волите, да сви мислите исто. Шта још треба да се преживи? Шта, је ли треба да им организујемо линчовање, као што су они организовали за Милановића, па хвалили тај линч? Па нећемо, нисмо ми ни скотови ни убице као они. И у томе се разликујемо. Али, смо то буквално једва спречили синоћ. Једва смо то спречили. Не организујемо медијске шетње у протестима, јер како да спречите људе, не би их гађали јајима. Не можете да спречите људе, толики је бес код људи, једно невиђено огорчење.

  Ми смо пет година у опозицији, они се само лажима баве. Узгред, Томислав Николић, да вам дам још неки податак, је човек који је радио, који је власник тог стана, човек који је радио у Генексу, радио у Франкфурту, дуго је чекао стан на Новом Београду, али није желео на Новом Београду, него је желео у центру, и добио га у центру града, после много времена. Био вредан и добар човек, како чујем. Реч је о овом власнику стана у Светог Саве број 33. И шта сад ви са тим психопатама да разговарате? Ја сад вас питам а шта је следеће? А шта је следеће? Хоће ли то да наиђе на нечију осуду? Хоће ли неко да каже – извините, немој више да нам причати, ви са Б92, да сте професионалци и да сте објективни? Је ли хоће неко то да каже? Или се сви плашите шта ће неко од њих да вам писне? Е, мене баш брига шта ће да каже, апсолутно ме баш брига. 2. #2
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Lokacija
  Srbija u srcu uvek.
  Poruke
  338
  Reputaciona moć
  48

  Angry Re: Dosta ds terorizma.

  За Верана Матића сам пред тужиоцем рекао, да пробам да се цитирам, пошто нису хтели да ставе у записник, а ја сам онда инсистирао да ставе у записник, па су морали да запишу сваку моју реч, јер сам рекао да нећу да потписујем ништа, рекао сам да је лопов, кримиланац, олош, тако нешто још, почастио сам га онако како му и приличи, а нисам ништа слагао. И рекао сам још: „Ја једва чекам да идем у затвор, признајем, добио сам информацију о пресретнутим разговорима, али пошто је то истина, Веран Матић мора пре мене да оде у затвор због тежег кривичног дела, ширења лажних вести” . А ја једва чекам да седнем у ћелију поред њега. То би било такво задовољство и за мене и за целокупан српски народ, да не могу да вам објасним. Као што видите, никакав проблем немам са тим. Јесу ли много јачи што могу да лажу и што могу да раде шта хоће на њиховим телевизијама и радио станицама, је ли то?

  Само се питамо где су границе. Јесу оног Милу Штулу нападали за вилу на Женевском језеру, је ли тако било? Нападали Милу Штулу за вилу на Женевском језеру, он имао вилу овде на београдским језерима. А Тома Николић нема никакве везе са, мало је даље од језера, једно пола километра је далеко од језера, ваздушном линијом и мање, али је велелепна вила. Какве ово везе има са било чим? То показује у каквом се очају налази и Б92 и Демократска странка и сви ти мученици, који не знају како да спусте рејтинг Српске радикалне странке, и свакојаким се глупостима и лажима баве.

  Да их обавестим, ми смо добро, хвала на питању. Што се политичког рејтинга тиче, само су нам учинили услугу, зато што је народ схватио још једанпут какви су лажови, и у потпуности су изгубили кредибилитет. На томе им, са политичке стране, хвала. Са људске стране, то не могу да им кажем. Ево, био сам сасвим искрен. А има иначе, да знате, 40 Томислава Николића у тим белим и жутим странама, откуд знам како се зове оно Телекомово. Можда је сваки од тих станова Томе Николића, заменика председника Српске радикалне странке, нека провере. А има једно, колико Вучића има, скоро. И ми смо напредовали. Стамбени фонд се раширио, шта да вам кажем. Само ако узмете беле и жуте стране.

  Изволите, ако имате још неко питање. Знате, ми пет година не можемо да одемо на нормалан интервју. Пет година морамо буквално да се бијемо за реч са друштвено-политичким радницима који себе називају новинарима. Не говорим о свим, наравно, већ о појединим. И то сви ви видите. Пет година смо једини који не учествујемо ни једним делом у власти, само нас нападају. Хајде ви мени објасните, они који су против режима Слободана Милошевића, како то да данас нико не напада СПС, никога из СПС-а, за све им криви радикали? Да ми неко објасни ту математику, ја бих волео. Знате зашто смо криви? Зато што ћемо пола тих лопужа да стрпамо иза решетака и зато што их се не плашимо, и зато што смо много јаки. Е, тако ће да им буде и у будућности.

 3. #3
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  "Will somebody, PLEASE, put this retard out of his misery..."
  - Erick Cartman
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 4. #4
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Lokacija
  Srbija u srcu uvek.
  Poruke
  338
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio Nexus 6
  "Will somebody, PLEASE, put this retard out of his misery..."
  - Erick Cartman
  Smeta dsovskom srbozderskom degeneriku cinjenice, sto gospodin Vucic je izneo.

 5. #5
  Aktivan član panther (avatar)
  Učlanjen
  28.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vracar,Beograd,Srbija
  Poruke
  1.593
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Prvo ne nazivaj ljude degenericima, drugo vucic nije gospodin niti ce ikad to biti!!!!!

 6. #6
  Poznat Elvin (avatar)
  Učlanjen
  17.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Faerûn
  Poruke
  9.876
  Reputaciona moć
  145

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio -Dimitrije-
  Smeta dsovskom srbozderskom degeneriku cinjenice, sto gospodin Vucic je izneo.
  mod?:?

  šta još treba da napiše,koliko glupavih tema da otvori?

 7. #7
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  30.03.2004.
  Poruke
  164
  Reputaciona moć
  52

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Ide mu ban ne sekiraj se!!!!!

 8. #8
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Lokacija
  Srbija u srcu uvek.
  Poruke
  338
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio panther
  Prvo ne nazivaj ljude degenericima, drugo vucic nije gospodin niti ce ikad to biti!!!!!
  To vi konstatno radite na ovom forumu. Da li mi neces kazati da su srbozderski djindjuretina, djilas i perovic gospoda

 9. #9
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Lokacija
  Srbija u srcu uvek.
  Poruke
  338
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio ficus
  Ide mu ban ne sekiraj se!!!!!
  Onda bi trebao i vas da banuje. Vi ste prvi poceli. I jos uvek ste isti.

 10. #10
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Ova tema uopšte nije besmislena i glupa. Od suštinskog je značaja,
  da medijski prostor kod nas bude zakonski regulisan, što sad nije slučaj.
  Ne može jedan medij, koji se lažno predstavlja za objektivan i tolerantan,
  da širi LAŽI i DEZINFORMACIJE, i da pri tom nekažnjeno blati najistaknutije
  ljude i stranačke prvake.
  Medij o kome je reč je pri tom ne skriveno PRISTRASAN i jasno i otvoreno
  podržava LDF i DS!

 11. #11
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  sad je LDP...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 12. #12
  Iskusan Архангел (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2004.
  Lokacija
  u pampers brigadi
  Poruke
  5.857
  Reputaciona moć
  108

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Vidim da je ovde većina protiv dotičnog, možda s razlogom...Ja ipak mislim da je ova tema PRAVA.
  Napominjem, nisam fan radikala...

  Gledao sam taj "Poligraf", stvarno sam ostao zabezeknut kada sam saznao da su Tomi podmetnuli čitavu priču. Za takve stvari bi neko morao da odgovara.Ne može se sve kriti pod plaštom slobode medija, voditelj je morao proveriti o kome se zaista radi, što ne predstavlja nikakav problem. Pre će biti da je tu bilo zle namere.

  Zaista mi je pun penis takvih "informativnih glasila", kao što je B92.

 13. #13
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Moguće je da su im čitavu "priču" smestili DB-ovci...
  Poslednji put ažurirao/la Strela : 25.11.2005. u 15:43

 14. #14
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Jugoslav je dokazao da nema veze sa novinarstvom jos intervjuom sa Obradovicem...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 15. #15
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio Nexus 6
  Jugoslav je dokazao da nema veze sa novinarstvom jos intervjuom sa Obradovicem...
  Nije tu samo reč o jednom lošem novinaru, već o kompletnoj
  uređivačkoj politici ovog medija, koji za sebe tvrdi da je NEZAVISAN
  i NEPRISTRASAN.
  Velja Ilić je sinoć na jednoj niškoj televiziji rekao za B92:
  "Dobili su sve za džabe i kažu da nisu korumpirani. A sve
  im je to na poklon dala Demokratska stranka. Prostorije DS-a
  su u televiziji B92. Kako onda možete da kažete, kad vam ja
  dam sve, da ste nezavisna televizija. Pa, vi ste zavisna televizija
  ako sam vam ja dao sve i to mogu sutra da vam uzmem!"

 16. #16
  Buduća legenda jomini (avatar)
  Učlanjen
  18.04.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  33.537
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio -Dimitrije-
  Smeta dsovskom srbozderskom degeneriku cinjenice, sto gospodin Vucic je izneo.
  Dimitrije, kontroliši se!

 17. #17
  Buduća legenda Banshee (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  25.782
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  307

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  dosta -Dimitrije- terorizma.
  svaka druga tema je tvoja....
  you make me sick because i adore you so

 18. #18
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Sad vidite svi ste u pravu .. a i niste. Sve televizije u manjoj ili vecoj meri iskrivljuju stvarnost i cinjenice. Nije to nista novo. Strela lepo rece nije u pitanju novinar, vec uredjivacka politika. A ja bi rekao ne uredjivacka politika, posto je 92 ni nema, vec ima samo jedan cilj a taj je da napljuju sve sto ima veze sa Srbijom, Pravoslavljem i vlascu koja nije po volji nekih. U tome je sustina. RTS je u vreme SM imao razradjeno ispiranje mozga nacije, koje ovi moroni nikada nece umeti, jer nemaju ni k od tog kadra koji je to u RTS organizovao. Ovde se ne radi o radikalima, Vucicu, Tomi vec o naciji. Necu zaboraviti dan kad su jedini prenosili ceo skup iz Srebrenice, a mnoge bosanske televizije su se tek povremeno ukljucivale. Praviti se veci katolik od pape je sintagma placenika i izdajnika drustva, koji ce u ovome istrajati jos neko vreme, a onda ce poceti da rade sudovi i placace za svaku bljuvotinu i tako ce prestati, jer njihov je jedini izbor novac i kada budu dobili nekoliko puta po dzepu nece im pasti na pamet da seru.

 19. #19
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Sta da vam kazem. Pre neki dan na B - 92 cujem u vestima slucajno, dok sam bio u gostima o ubistvo pet nealbanaca koje se dogodilo pre neku godinu. Rec je o Srbima.

 20. #20
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio King 7
  Sta da vam kazem. Pre neki dan na B - 92 cujem u vestima slucajno, dok sam bio u gostima o ubistvo pet nealbanaca koje se dogodilo pre neku godinu. Rec je o Srbima.
  Краљу шта има де се изгуби
  “Mors tua, vita mea”

 21. #21
  Veoma poznat
  Učlanjen
  05.03.2004.
  Lokacija
  R1a 15,93% :D :D :D
  Poruke
  11.430
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio -Dimitrije-
  Smeta dsovskom srbozderskom degeneriku cinjenice, sto gospodin Vucic je izneo.
  jomini brate?!

  na shta ovo lichi???

 22. #22
  Veoma poznat
  Učlanjen
  05.03.2004.
  Lokacija
  R1a 15,93% :D :D :D
  Poruke
  11.430
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio Nexus 6
  Jugoslav je dokazao da nema veze sa novinarstvom jos intervjuom sa Obradovicem...
  i meni nije jasno shta glumi onaj smotani... nikakav novinar, za kog niko nikad nije chuo...

 23. #23
  Domaćin serb_pagan (avatar)
  Učlanjen
  04.10.2005.
  Lokacija
  RAVE the City
  Poruke
  4.439
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  licno ne podnosim smradikale,narocito grobara nikolica,ali ono sto je tzv."novinar" lupetao zasluzuje da udje u anale propasti objektivnog novinarstva u srbiji...sramota za b92,koja se bar na recima trudi da bude ozbiljna informativna kuca da iznosi neka charshijska ogovaranja i totalno neproverene cinjenice po uzoru na djubre od novina kao sto su kurir ili srp.nacional...
  sve ovo mi je izgledalo neverovatno blizu vuchicevim "krvicnim prijavama"protiv gradonacelnika i slicnim biserima vodjstva smradikala...posle onog poligrafa uopste ne gledam vise b92,osim nepristojnih ljudi i 70-ih zaista nema sta da se vidi tamo...

 24. #24
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Lokacija
  Srbija u srcu uvek.
  Poruke
  338
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio jomini
  Dimitrije, kontroliši se!
  Ja sam dao komentar kakav je i on meni kao glasaca za radikale.

 25. #25
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Lokacija
  Srbija u srcu uvek.
  Poruke
  338
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: Dosta ds terorizma.

  Citat Original postavio serb_pagan
  licno ne podnosim smradikale,narocito grobara nikolica,ali ono sto je tzv."novinar" lupetao zasluzuje da udje u anale propasti objektivnog novinarstva u srbiji...sramota za b92,koja se bar na recima trudi da bude ozbiljna informativna kuca da iznosi neka charshijska ogovaranja i totalno neproverene cinjenice po uzoru na djubre od novina kao sto su kurir ili srp.nacional...
  sve ovo mi je izgledalo neverovatno blizu vuchicevim "krvicnim prijavama"protiv gradonacelnika i slicnim biserima vodjstva smradikala...posle onog poligrafa uopste ne gledam vise b92,osim nepristojnih ljudi i 70-ih zaista nema sta da se vidi tamo...
  Voleo bi da dodju mnogo jaci nacionalisti na vlast nego sto su to radikali. Ali kao srbin, jedino mogu glasati za radikale. A ds da su srbozderi to je svakom srbinu i srpkinji jasno.
  djindjuretina je podrzavao bombardovanje Srbije. dsovci urlicu kad god stignu da ratko Mladic nije smeo da oslobodi Srebrenicu od mudzahedina. Nego su jednostavno srbi u i oko Srebrenice trebali po srbozderskom dsu da budu poklani.

  micunovic:"srbi nemaju sta da traze preko drine"
  I ima jos puno srbozderskih komentara od dsovaca. hrustanovicka bula, ciiji je muz poturicki mudzahedin ciji su rodjaci klali i silovali srbe po bosni.

Slične teme

 1. Tehnike verbalnog terorizma
  Autor HeBePoBaTaH_ u forumu Muškarci
  Odgovora: 80
  Poslednja poruka: 22.05.2006., 09:05
 2. opravdanje terorizma
  Autor Aaleksandar u forumu Istorija
  Odgovora: 28
  Poslednja poruka: 13.03.2004., 07:35

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •