Integrisana MP3 pesma u VB applikaciji
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Integrisana MP3 pesma u VB applikaciji

  1. #1
    Obećava Markonda (avatar)
    Učlanjen
    11.07.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    VA
    Poruke
    89
    Reputaciona moć
    46

    Podrazumevano Integrisana MP3 pesma u VB applikaciji

    Kako da integrisem mp3 pesmu u VB aplikaciju.Hvala.



  2. #2
    Primećen član Login Killer (avatar)
    Učlanjen
    07.11.2004.
    Lokacija
    LOGIN KILLER OFF.
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Integrisana MP3 pesma u VB applikaciji

    Pomocu RESURSA!!!!!!
    Ako neznas sta su resursi, uzmi bilo koju knjigu o C++ i saznaces.
    Naravno, resursi postoje i u VB.

Slične teme

  1. integrisana graficka karta
    Autor mojamama u forumu Hardver
    Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 17.01.2008., 19:00
  2. Integrisana graficka Intel GMA 950 - da ili ne ?
    Autor ΓΑΛΙΝΙ u forumu Hardver
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 28.02.2007., 01:05
  3. Integrisana Grafika
    Autor Hi-fi u forumu Hardver
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 17.11.2005., 21:21
  4. Integrisana Graficka (savet?)
    Autor u forumu Hardver
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 21.05.2004., 08:43

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •