POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?
Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13

Tema: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

  1. #1
    Početnik gospodin (avatar)
    Učlanjen
    26.08.2005.
    Poruke
    14
    Reputaciona moć
    0

    Question POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Već duže vreme se mučim da odaberem kvalitetan mp3 player ( za svakodnevne potrebe, tipa dok si u busu, ili prelaziš put od tačke A do tačke B, a ne bi da te zamaraju kojekakvi zvukovi sa strane ) . Naravno, u ovom izboru je glavna strana MATERIJALNA , tj. budžet mi je ograničen na tričavih 100 €, ap tu moram da se uklapam. Meni treba "mašina" do 512 MB, ( ne znam kako se vladaju FM-ovi na playerima, ali ako to stoji " ko piletu sise" čemu onda bacati 20-30€ +), da ima dobre slušalicer, da je kompaktnog izgleda i izrade, i to je sve ! Izbor se vrlo brzo suzio na firmu CREATIVE i njihovu seriju MuVo, pogotovu mi se sviđa MuVo TX SE 512 MB, bez FM-a, i skoro da sam odlučio, kad su se tu pojavili i MuVo V 200 ( kakv li je on u odnosu na mog favorita), pa C 100, Zen Nano 512 MB black kao i uskoro iRiverov T30 na 512 MB ?
    Pomagajte Srbi, pametniji ste od mene !!! Šta da pazarim ? Koja je razlika između ovih mp3-ja, i koji je u odnosu cena/kvalitet NAJBOLJI ? Naravno, pošto nisam iz BG-a, možete li mi i date adrese najpovoljnijih dućana gde se ovo prodaje. Bio sam na sajtu Pyramid-e, ali ta kupovina on line - nemmam još poverenja u to !
    Da li treba da sačekam Novogodišnje praznike i rasprodaje, ili to sa ovom vrstom robe nema veze ( cena je fixna) ?



  2. #2
    Domaćin zoranpetrovic84 (avatar)
    Učlanjen
    25.03.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    3.472
    Reputaciona moć
    85

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    odgovorio sam na 2,3 mesta,moj predlog creative muvo tx 200,kako vec,78 evra,nema fm,ima diktafon...potrazi po ovom forumu i na hardveru,ja mislim
    pozz

  3. #3
    Administrator tab503 (avatar)
    Učlanjen
    24.12.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    37.106
    Reputaciona moć
    5782

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Citat Original postavio zoranpetrovic84
    creative muvo tx 200
    Nesto si se zeznuo. Koliko ja znam ovaj model ne postoji.
    Postoji model v200 i model tx se
    Mess with the Best - Die Like the Rest

  4. #4
    Domaćin zoranpetrovic84 (avatar)
    Učlanjen
    25.03.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    3.472
    Reputaciona moć
    85

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    pa to...

  5. #5
    Početnik gospodin (avatar)
    Učlanjen
    26.08.2005.
    Poruke
    14
    Reputaciona moć
    0

    Smile Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Citat Original postavio zoranpetrovic84
    odgovorio sam na 2,3 mesta,moj predlog creative muvo tx 200,kako vec,78 evra,nema fm,ima diktafon...potrazi po ovom forumu i na hardveru,ja mislim
    pozz
    Znam Zorane, ne brini, najviše mi je i tvoja preporuka "dala ideju" koji mp3 player da tražim, ali koja je razlika između MuVo TX SE serije i V200 ili C 100, u kvalitetu zvuka, tržišnoj vrednosti, odnosu cena/kvalitet ? Koji je najbolji ta misliš o ovom novom modelu Zen Nano iste firme ? Ili o iRiverovom približavanju širokim narodnim masam sa modelo T30 ?
    Još bih te zamolio za pomoć, gde se može pazariti kvalitetan mp3 player, u originalnom pakovanju, sa deklaracijom i garancijom, a da nije to sajt Pyramid-e, jer sam još uvek nepoverljiv prema on line kupovini, jer mi po malo liči na kupovinu mačkke u džaku .
    Unapred hvala na tvoj uloženiu trud, još samo ako hoćeš da mi pomogneš da ga finalizujemo, u smislu lociranja pogodnog dućančeta u BG-u sa povoljnom cenom. Da li će biti New Year Sail ?

  6. #6
    Domaćin zoranpetrovic84 (avatar)
    Učlanjen
    25.03.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    3.472
    Reputaciona moć
    85

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Citat Original postavio gospodin
    Znam Zorane, ne brini, najviše mi je i tvoja preporuka "dala ideju" koji mp3 player da tražim, ali koja je razlika između MuVo TX SE serije i V200 ili C 100, u kvalitetu zvuka, tržišnoj vrednosti, odnosu cena/kvalitet ? Koji je najbolji ta misliš o ovom novom modelu Zen Nano iste firme ? Ili o iRiverovom približavanju širokim narodnim masam sa modelo T30 ?
    Još bih te zamolio za pomoć, gde se može pazariti kvalitetan mp3 player, u originalnom pakovanju, sa deklaracijom i garancijom, a da nije to sajt Pyramid-e, jer sam još uvek nepoverljiv prema on line kupovini, jer mi po malo liči na kupovinu mačkke u džaku .
    Unapred hvala na tvoj uloženiu trud, još samo ako hoćeš da mi pomogneš da ga finalizujemo, u smislu lociranja pogodnog dućančeta u BG-u sa povoljnom cenom. Da li će biti New Year Sail ?
    pa pazi,o v200 i c100 nista ne znam...nisam ih ni gledao...posto su mi bili mnogo skupi...tako da ne znam koja je razlika ni o zen nanu a ni o t30,samo znam da je IRIVER MNOGOOOOOOOOO bio skuplji od creative-a...kvalitet zvuka&jachina na mom modelu su fantasticni,znaci stavis na 40(max) i gruva kao lud...,tx se nema radio...ne znam koliko ti je to potrebno...diktafon je sasvim solidan,baterija treba nenormalno dugo,alkalna,ali ovim punjivim nesto nisam bas zadovoljan,ali izgura jedno 7,8-10h,a sa alkalnim i 15tak.idi na www.pcberza.co.yu pa imas komponente,pa audio ili tako nesto...ne mogu sada da reklamiram ovde firmu gde sam ja kupio za 76 evra,ali poslacu ti na private!odlican izbor ja mislim,full garancija&full pakovanje,baterija...jedino ne mogu da se setim da li sam dobio usb kabl...i to je to uglavnom
    pozz!

  7. #7
    Početnik gospodin (avatar)
    Učlanjen
    26.08.2005.
    Poruke
    14
    Reputaciona moć
    0

    Exclamation Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Zorane, držim te za reč da mi pošalješ adresu to gde si kupo TX SE, pošalji mi na meil janjic@alfagm.net Unapred hvala !

  8. #8
    Zainteresovan član ramzes022 (avatar)
    Učlanjen
    05.09.2003.
    Lokacija
    Sremska Mitrovica
    Poruke
    234
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    SAMO I RIVER bilo koji od modela...neces se prevariti... www.pyramid.co.yu
    ramzes God is evil God...so what you will do...

  9. #9
    Primećen član nina_gov (avatar)
    Učlanjen
    03.03.2005.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    kastel :D
    Poruke
    739
    Reputaciona moć
    54

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Ja imam N200 i super sam zadovoljna

  10. #10
    Početnik gospodin (avatar)
    Učlanjen
    26.08.2005.
    Poruke
    14
    Reputaciona moć
    0

    Wink Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Nina , možeš li mi pojasniti koji N200, da li je to Cretaiv ? I sa čime si to zadovoljna, zvukom ? Imaš li FM, i da li to nekom u opšte treba ?
    Unapred ti hvala !

  11. #11
    Primećen član nina_gov (avatar)
    Učlanjen
    03.03.2005.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    kastel :D
    Poruke
    739
    Reputaciona moć
    54

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    da, N200 - Creativ, MuVo.
    zadovoljna sam svime, preko zvuka, slusalica, baterija koje traju 8 sati, do dizajna...
    Ima FM, mislim meni je skroz OK opcija, nekad radije slusas radio nego muziku koju imas na memoriji..
    model je skroz jednostavan i stvarno mali i tanak, bez nepotrebnih dugmica, tako da...
    usput, ja sam svoj kupila u engleskoj, tako da nisam sigurna da ih kod nas ima, ali vjerujem da se mogu naci..

  12. #12
    Početnik gospodin (avatar)
    Učlanjen
    26.08.2005.
    Poruke
    14
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Šta bi, bi !
    Juče sam kupio MuVo V200 od 512 MB. Tražio sam TX SE od 512 MB, ALI NIJE GA BILO NIGDE ! Gde uđem da pitam, NEMA, prodao se, naručili su 10-tak komada za Novu Godinu, pa svratite posle nje, ako bude bilo i sl. Samo je bio u ponudi TX SE 256 MB, ali taj tip ( gledajući po Forumu) nigde nije ulazio ni pod "opcije". Išao sam u Piramidu, Gigatron, Monitor... tek u PC Impulsu, kod hotela "Palas", naiđem na jedan primerak mog sadašnjeg mp3-ja po ceni od 9.292,oo.din. Mislim da je cena O.K., jer su u Piramidi, kad ih je bilo , koštali oko 10.000,oo.din, . e, sad ne znam da li sam pogrešio ili nisam ? Platio sam 30-tak € više, pa sad taj radio ( koji i nije loš-prijem, kakv sam očekivao) moram da koristim. iRivera , pristojne cene, nioje bilo ni za lek ( kao T 30, recimo), pa mislim da sam dobro prošao. Vodio sam se po preporukama Zorana, ali kad nisam našao taj model, daj što daš. Napominjem da nisam iz BGD-a, te nemam ni volje , ani vremena da često nešto svraćam u njemu, pa sam , mislim, obavio dobar pazar. Na čemu treba posebno da obratim pažnju ? Lik iz radnje mi je napomenuo da ne smem da menjam sluške , zašto ? Pa nije valjda da mu je to antena, ili on samo lupa ? Čekam odgovor, a svima MNOGO I ISKRENO ZAHVALJUJEM NA DRUGARSKOJ POMOĆI OKO IZBORA MOG NOVOG MEZIMCA, JER STE MI ZAAAISSTTAAA PUNO POMOGLI ! Još jednom hvala Zoranu, Nini, Ramzesu, tab503 i svima koje nisam pomenuo.

  13. #13
    Domaćin zoranpetrovic84 (avatar)
    Učlanjen
    25.03.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    3.472
    Reputaciona moć
    85

    Podrazumevano Re: POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

    Nema na chemu Sluske mozes opusteno da menjas,ali ti ne bi preporucio jer su extra,probao sam sa drugim slusalicama i cuje se 17x losije...ja korisim punjiive baterije ali traju malo krace od obicnih alkalnih...pazi da ti se ne razdrnda onaj tockic...meni nije..ali pretpostavljam da mu je to boljka...meni se stalno zapetljaju slusalice...i ono to je to uglavnom...
    pozz!

Slične teme

  1. Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 15.11.2005., 17:41
  2. Pomagajte oko izbora mp3 playera
    Autor gospodin u forumu Multimedija
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 26.10.2005., 11:00
  3. gde mogu da se kupe hakame ?
    Autor aikido u forumu Ostali sportovi
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 23.12.2004., 19:33

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •