VUČIĆ SA KLINTONOM...A DODIK SA PUTINOM...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.999
Dakle jedna zanimljiva stvar se desava u gotovo istih dan-dva...

Stvar na koju NESLOBODNI mediji uopste ne stavljaju fokus, a trebalo bi...

Dakle svedoci smo jedne bizarnosti da u isti dan gotovo imamo susret VUCICA SA KLINTONOM (to je onaj sto nas je bombardovao za neupucene...), a DODIKA SA PUTINOM (to je onaj sto nas nije bombardovao)

I sve to par dana pre najavljenog referenduma oko tek simbolickog Dana RS...
Dakle jasno je kao dan da je Vucic konacno skinuo masku i pokazao se u pravom NATO-CIA svetlu...
Jer se on ovime definitivno konfrontrirao ne samo Dodiku vec i Putinu!

I kako smo mi dosli dotle...da Premijer bude lik kojem je:

1) Savetnik Toni BLER - No1 jastreb bombardovanja Srba i Srbije 1999
2) Premijer koji ide na samit Fondacije KLINTON - No1 jastreba bombardovanja Srbije 1999.

Dakle Srbija je 100% okupirana zemlja, koja mozda jos samo u tragovima ima slobode, mozda negde po selima gde seljaci ne gledaju zombi TV i ne citaju CIA zombi novine...

Doci na nivo da SAVETNICI PREMIJERA SRBIJE BUDU BLER I KLINTON....
To nije vise ni DNO...to je ispod dna...to je sami HAD...iz kojeg nema povratka..

...

Najviše boli i najveci greh je to sto Vucic ovim prijateljstvovanjem sa BLEROM i KLINTONOM... PERE NJIHOVE KRVAVE RUKE OD SRPSKE KRVI...
Izmedjuostalog...
A to su DVA NAJVECA JASTREBA BOMBARDOVANJA SRBA I SRBIJE !!! Nema vecih od njih dvojice...
A na njihovim rukama ima mnogo krvi...i Libijske i Iracke pa i Bosnjacke...da...setimo se dogovora Alija-Klinton oko Srebrenice...
I da bizarnost i Stokholmski sindrom budu kompletni...sad gledamo Vucica i Durakovica kako titraju jaja Klintonu...
Bolesno...sektaski...satanisticki...

...

Poslednja izmena:
Кад сам видео Вучића да седи поред Клинтона, први пут сам поверовао у ону причу да није Србин, него Шиптар. :roll: Хајде сад, будите реални, зар је то нормално понашање??? Сести поред оног Зла, а не просути му дроб, заиста није у духу и менталитету нашег народа. Не кажем, можда више није време таквог јунаштва, да непријатељу пред камерама проспете дроб, али ко би нормалан уопште својом вољом ишао да се гура да седне поред тог Крвника? Ако је неко заборавио, том Клинтону можемо захвалити све карциноме које без успеха покушавамо ставити под контролу, како ми тако и све наше комшије, које је ова пошаст сатанска посејала по српским земљама и српском мору. И онда се још пропагира идеја да Вучко балансира између Истока и Запада, Вучић је обични несрећник који ће проћи горе него Ђинђић, онога су само убили, а овога ће да прокуну и његови рођени.

Зашто није запао нашим непријатељима, већ нама?

Pa on i jeste zapao njima...posto radi za njih...

Jedino ako ne igra neku maestralnu kontraobavestajnu duplu ulogu...gde kao u Oskarovskom stilu glumi Amera, a radi za Ruse...
E tad bi mu se javno poklonio i izvinio za sve sumnje...ali cisto sumnjam da je to slucaj...jer vidimo da on CILJANO BIRA DANE KAD CE RECI NEKU KONTRA PUTIN IZJAVU...KAO STO JE TO DANAS KAD JE DODIK U MOSKVI...

...

Vucic ima svoje "unutrasnje" probleme... kompleks nize vrednosti...sociopat...

Sem toga ja mislim da je i necim ucenjen od strane zapadnih sluzbi...
Jer ovako ubedljivo a naopako moze igrati samo covek pod nekom zescom ucenom...
Dakle zapadne sluzbe sigurno nekom zestokom kompromitujucom ucenom ga drze u saci...
Uostalom oni ga drze u saci i samim atentatom na Djindjica...u stilu - "Video si sta smo uradili njemu...budi dobar slusaj nas"...
Jer jasno je ko dan da su cak i Djindjica smakle zapadne sluzbe...Mi6 i CIA..

A posebna sramota je sto se nasa sluzba nazvala slimbolicki po CIA-i... samo jedno slovo razlike ali forma ISTA.... BIA/CIA

Kako to da se nije mogla sluzba nazvati npr

Drzavna
Srpska
Bezbednost

Pa da bude DSB slicno ruskom FSB...

Ne..."nasi" kvislinzi su se nazvali po CIA-i da bude BIA...

Sve ti je jasno...kuda plovi nas brod...Titanik...

...

Pa on i jeste zapao njima...posto radi za njih...

Jedino ako ne igra neku maestralnu kontraobavestajnu duplu ulogu...gde kao u Oskarovskom stilu glumi Amera, a radi za Ruse...
E tad bi mu se javno poklonio i izvinio za sve sumnje...ali cisto sumnjam da je to slucaj...jer vidimo da on CILJANO BIRA DANE KAD CE RECI NEKU KONTRA PUTIN IZJAVU...KAO STO JE TO DANAS KAD JE DODIK U MOSKVI...

...

To ako bude onda je genijalac.Ja ipak mislim da je Vučić ucjenjen i sa jedne i sa druge i sa treće strane.Kao bomba je i mislim da neće još dugo izdržati...

To ako bude onda je genijalac.Ja ipak mislim da je Vučić ucjenjen i sa jedne i sa druge i sa treće strane.Kao bomba je i mislim da neće još dugo izdržati...

On vise ne drzi uopste...
Jer ovim juce-danas on je ogolio masku do maksimuma...i svako dalje izigravanje neutralnosti je tek njegovo formalno za javnost i medije glumatanje, ali ne sustinski...
Sustinski je on ovim Klintonovim rukoljubom postao NESRKIVENI ZAPADNI "VISOKI" PREDSTAVNIK tj ZAPADNI ELEMENT !!!

Postavlja se samo pitanje kad tacno je zavrbovan... dal mozda on od pocetka YU krize nije u tom kolu...cak i onda kad je nosio masku ultra Srbina nacionaliste...
Jer evo i dzihadisti u ratu u Siriji su eno ultra i nacionalisti i verski kao šatro anti zapadni fanatici, ali svakome sa distance je jasno da rade za CIA-u !!!

...

Кад сам видео Вучића да седи поред Клинтона, први пут сам поверовао у ону причу да није Србин, него Шиптар. :roll: Хајде сад, будите реални, зар је то нормално понашање??? Сести поред оног Зла, а не просути му дроб, заиста није у духу и менталитету нашег народа. Не кажем, можда више није време таквог јунаштва, да непријатељу пред камерама проспете дроб, али ко би нормалан уопште својом вољом ишао да се гура да седне поред тог Крвника? Ако је неко заборавио, том Клинтону можемо захвалити све карциноме које без успеха покушавамо ставити под контролу, како ми тако и све наше комшије, које је ова пошаст сатанска посејала по српским земљама и српском мору. И онда се још пропагира идеја да Вучко балансира између Истока и Запада, Вучић је обични несрећник који ће проћи горе него Ђинђић, онога су само убили, а овога ће да прокуну и његови рођени.

Бедник и нечовек који је на најгори начин понизио и увредио Србе и Србију је АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ... то што је урадио је толико одвратно да само могу да псујем а не да коментаришем јер испада ДА СУ РАТНИ ЗЛОЧИНЦИ КЛИНТОН, БЛЕР И ОСТАЛА БАГРА БОЉИ ОД ОВОГ НАШЕГ ГОВ*НЕТА КОЈИ НАС ТАКО БРУКА ДА "САВА И ДУНАВ НЕ МОГУ ДА НАС ОПЕРУ!".........

Уместо да су се организовали У ПРИКУПЉАЊУ ДОКАЗА ЗА ТЕШКЕ ЗЛОЧИНЕ И ПОКРЕНУЛИ СУДСКЕ ПРОЦЕСЕ У СВЕТУ - отишао је љигавац да им се нагузи на редаљку......... брука и срамота..........

Vec vise od cetvrt veka oko Balkana se pitaju Amerikanci, a ne Rusi. Ovde se prosto radi o tome da je Vucic shvatio tu cinjenicu, a Dodik jos nije. Znam, svima nam je bilo zgodnije dok je zona uticaja ovde bila podeljena izmedju Varsavskog i NATO pakta, ali vise nije tako i sta sad? Nista, moramo se prilagoditi takvoj situaciji.

On vise ne drzi uopste...
Jer ovim juce-danas on je ogolio masku do maksimuma...i svako dalje izigravanje neutralnosti je tek njegovo formalno za javnost i medije glumatanje, ali ne sustinski...
Sustinski je on ovim Klintonovim rukoljubom postao NESRKIVENI ZAPADNI "VISOKI" PREDSTAVNIK tj ZAPADNI ELEMENT !!!

Postavlja se samo pitanje kad tacno je zavrbovan... dal mozda on od pocetka YU krize nije u tom kolu...cak i onda kad je nosio masku ultra Srbina nacionaliste...
Jer evo i dzihadisti u ratu u Siriji su eno ultra i nacionalisti i verski kao šatro anti zapadni fanatici, ali svakome sa distance je jasno da rade za CIA-u !!!

...

Problem čuči u tome što SRS nikada nije bio čist pa ni sam Šešelj.To je jedna duga tema,drugom prilikom.

Vec vise od cetvrt veka oko Balkana se pitaju Amerikanci, a ne Rusi. Ovde se prosto radi o tome da je Vucic shvatio tu cinjenicu, a Dodik jos nije. Znam, svima nam je bilo zgodnije dok je zona uticaja ovde bila podeljena izmedju Varsavskog i NATO pakta, ali vise nije tako i sta sad? Nista, moramo se prilagoditi takvoj situaciji.

U kom selu ti zivis ? Da li si cuo da je struja odavno izmisljena ?

Sada je kasno da se prilagodjavas necemu cemu si se trebao prilagoditi krajem 80-tih.

Sada se treba prilagoditi buducoj situaciji, koja ce nastupiti od 2020g. Vidis da svi zauzimaju pozicije za situaciju posle raspada EUrupe?

Back