Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

 1. #1
  Zainteresovan član Nacionalista (avatar)
  Učlanjen
  21.10.2005.
  Lokacija
  Bele Vode,Beograd
  Poruke
  342
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Zelim da cujem misljenje svih prisutnih o tome kako su videli borbu Srpskog Dobrovoljackog Korpusa u borbi za spas Srbije,Pravoslavlja i Krune.
  DRAZA,NEDIC,LJOTIC JEDINI SPAS SRBIJE!!!!!!!!! 2. #2
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Ка патриотску борбу СРБА ПРАВОСЛАВАЦА поротив дем(он)ократа и комуништа.(ва)
  “Mors tua, vita mea”

 3. #3
  Buduća legenda Владан (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.007
  Reputaciona moć
  964

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Већ смо водили расправу о овоме. Ја ћу само рећи моје мишљење. Србски националисти су били, а нажалост још су, подељени на линији "Четници-Љотићевци-Недићевци". Свети владика Николај је рекао да су и Дража и Недић и Љотић Србски мученици који су из своје несебичне љубави дали животе своје за Веру и Отачаство. 1944/45 године долази до потпуног јединства свих Србских националних снага, Србских Четника, Србских Добровољаца и Недићеве страже, и исте се уједињују у КРАЉЕВСКУ ЈУГОСЛОВЕНСКУ ВОЈСКУ У ОТАЏБИНИ под командом Ђенерала Драже. Камо`л среће да је дошло до јединства од првог дана.

  Почетком 1945, Љотић шаље свог делегата Бошка Костића код Дражиних команданата Николе Калабића и Драгослава Рачића, Рачић ће рећи ово:
  "Знаш, наша ти је несрећа да од почетка нисмо имали човека који би водио политику. Д. Васић, Мољевић и Виловић нису велике вредности, а сада нису баш добри са чичом. Ми ти се, опет, брате, официри у политику много не разумемо. Штета је што Љотић од почетка није код нас да води политику, а Дража војску, куд би нам крај био!".

  После кад се Костић састао са Дражом, Дража му је дао шубару коју је носио цело време рата са кокардом да да Љотићу када га види. У писмо које је Дража написао Љотићу почиње "Драги мој Мито".

  Дакле, ко год жели да нас дели тај не мисли добро Србском народу. Нека је слава и хвала Ђенералу Дражи, Ђенералу Недићу и Мити Љотићу!

 4. #4
  Zainteresovan član Nacionalista (avatar)
  Učlanjen
  21.10.2005.
  Lokacija
  Bele Vode,Beograd
  Poruke
  342
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Da brate Drinjaca....

  Smrt Dimitrija Ljotića

  Pošto su bili razoružani od strane saveznika, dobrovoljci koji su prešli na teritoriju Austrije smešteni su u logor Vetrinje. Tamo su ostali sve do 23. maja 1945. godine, kada je britanska vojna komanda naredila prebacivanje dobrovoljaca na teritoriju Italije i pripajanje glavnini snaga SDK. Starešine SDK su ovo naređenje prihvatile pa su se dobrovoljci sutradan, 24. maja, ukrcali na britanske kamione. Kolona je prošla kroz Klagenfurt, da bi južno od toga grada pristigli na železničku stanicu Marija Elend. Tamo su se dobrovoljci iz kamiona prebacili u železničke vagone. Oficiri su bili smešteni u vagon putničke klase, a vojnici u stočne vagone. Stočni vagoni bili su po ukrcavanju dobrovoljaca zatvoreni sa spoljne strane. Kada je kompozicija krenula, iz naoko pustih zgrada izletela je grupa od četrdesetak partizana i za tren oka ovladala putničkim vagonom. Tako je za momenat ceo transport bio u rukama partizana. Ovakav postupak partizani su, u dogovoru sa Britancima, ponavljali više puta, sve dok se cifra zarobljenih nije popela na 3.000 dobrovoljaca, 12.000 slovenačkih domobrana i njihovih porodica i 250 četnika Pavla Đurišića. Iz ovih vagona uspeo je da pobegne jedino Vladimir Ljotić, sin Dimitrija Ljotića, koji se vratio u logor Vetrinje uveče, 26. maja. Sutradan je izdaju Britanaca saopštio predstavnicima Slovenačkog narodnog odbora. Oni su kasnije obavestili Kraljevske Jugoslovenske namesnike u Rimu.

  Ljudstvo iz ovih kompozicija dovedeno je u mesto Šent Vid kod Ljubljane i smešteno u katoličku bogoslovsku školu. Dana 27. maja partizani su preko Slobodana Penezića Krcuna, koji je tada bio u inspekciji logora, dobili naređenje sa vrha da se svi predati vojnici nacionalnih snaga likvidiraju. Sledećeg dana zarobljeni nacionalni vojnici vozom su prebačeni u Kočevje. Tamo su smešteni u jedan dvorac izvan grada. Iz toga dvorca su ih partizani u grupama od po trideset odvodili do obližnjih jama, i nad njima je bila izvršena stravična odmazda. Od ovih bacanja u jamu spaslo se oko trideset dobrovoljaca koji su se na razne načine uspeli domoći Italije. Među njima je bio i komandant Drugog puka SDK, major Marisav Petrović.

  Nacionalne snage koje su se prebacile na teritoriju Italije, razoružane su i smeštene u logor Forli. Iz te baze niko nije mogao da izađe bez odobrenja britanskih vlasti. Vojnici ni pod kakvim uslovima nisu mogli da napuste logor, dok su oficiri dobijali slobodan izlaz tri do četiri puta nedeljno. Slobodan izlaz svakoga dana i u svako doba imao je samo general Kosta Mušicki.

  Tokom 1945. godine dobrovoljci su iz logora Forli prebačeni u logor Eboli. Iz toga logora je 7. januara 1946. godine predat jugoslovenskim vlastima komandant SDK, general Kosta Mušicki. Niemu je, zajedno sa generalom Dragoljubom Mihailovićem suđeno. Osuđen je na smrt i streljan 17. jula 1946. godine. Mesto sahrane nije utvrđeno. Ostali dobrovoljci su celu 1946. i deo 1947. godine proveli u logoru Eboli, da bi kasnije bili prebacivani u više manjih logora, da bi na kraju, tokom 1948. godine, dobili pravo da se nasele u zemlje Zapadne Evrope.

  Totalni slom poslednje ozbiljnije operacije nacionalnih snaga u Sloveniji, kao i onih u Bosni, predstavljao je slom svih nada da će Jugoslavija biti obnovljena na pređašnjim osnovama.

  Dana 22. aprila Dimitrije Ljotić dobio je telegram od Momčila Đujića da patrijarh Gavrilo i episkop Nikolaj žele da se sastanu sa njime. Automobil je tada bilo vrlo teško naći, pa je Ljotić na put krenuo tek 23. aprila, u dva sata po podne, prema Gorici. U automobilu su bila četvorica putnika, dok je Ljotić sedeo pozadi. Vozač automobila Ratko Živadinović imao je veoma loš vid (dioptrija minus jedanaest) pa je u toku putovanja nekoliko puta udarao kolima o krajeve puta. Ljotić ga je više puta kao u šali opominjao, da pazi kako vozi, jer je njegova glava "isuviše meka". Naime, on je često puta glavom udarao o krov kola, pa je ćutao i trpeo. Kada je sumrak već pao i malo toga se na putu videlo, zaustavila ih je jedna slovenačka vojna patrola u Ajdovščini. Napred je izašao jedan Slovenac, poručnik, i putnici su izašli iz automobila. Kada je Slovenac prepoznao Ljotića, upitao ga je: "Gospodine Predsedniče, kuda Vi ovako u noći putujete?" Ljotić mu je odgovorio: "Sine, putujem sa zadatkom!" Poručnik mu je odgovorio: "Žalim gospodine Predsedniče, ali Vi nećete večeras ići dalje jer je ostali deo terena pod kontrolom partizana, već prenoćite kod nas pa sutra rano mi ćemo poslati patrole napred". Na to mu je Ljotić odgovorio: "Sine moj! Ja imam zadatak, a Ti moraš znati, da se zadatak u ratu mora izvršiti pa makar i da se pogine!" Tako je odlučeno da se putovanje nastavi. Od mesta gde ih je slovenačka patrola ostavila, vozili su se nekih deset minuta, a onda se dogodila nesreća. Automobil je naleteo na most, koji je od polovine bio porušen, survao se u provaliju, koja nije bila dublja od dva do tri metra. U ovoj nesreći Dimitrije Ljotić je poginuo na licu mesta. Sutradan, u zoru, pokojni Ljotić je prebačen u Goricu, gde je obavljena sahrana uz činodejstvo patrijarha Gavrila i episkopa Nikolaja Velimirovića. Prvi venac položen na njegov grob bio je od Dragoljuba Mihailovića. Sahranom u Gorici ispunjena je želja Dimitrija Ljotića da njegovo telo počiva u rodnoj grudi, na teritoriji Jugoslavije.
  DRAZA,NEDIC,LJOTIC JEDINI SPAS SRBIJE!!!!!!!!!

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  08.05.2003.
  Pol
  ženski
  Poruke
  22.499
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Znate li vi ista iz svoje glave da napisete, gospodo?

 6. #6
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Видим код тебе сатанску главу, то си ти написала
  “Mors tua, vita mea”

 7. #7
  Zainteresovan član Wieczeslaw (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2003.
  Lokacija
  Najlepszy Słowiański ogród
  Poruke
  172
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Devojka/zena (sta god da je) je sasvim u pravu. Imate li vi nesto iz svoje glave da napisete tj. da smislite ili ako vec pisete da navedete precizne povesne reference, pardon, istorijske reference :-D

  Uostalom sta se samo vredjate kao neka mala deca?! Prositpate ovde kojekakve ,,mudrosti" a niko da navede podatke ili smisli nesto sam. Samo ponavljate jednu pa istu stvar...

  Pa valjda je Srbija postojala i pre vaseg Ljotica, Nedica i Draze ili su bas oni izmislili Srbiju i vaskoliki narod nas?! SRAM VAS BILO!
  Naš wotče, kiž sy ty w njebjesach: swjećene budz twoje mjeno.
  Prińdz k nam twoje kralestwo. Twoja wola so stań, kaž na njebju tak tež na zemi.
  Naš wšedny chleb daj nam dzensa.
  A wodaj nam naše winy, jako my wodawamy našim winikam.
  A njewjedz nas do spytowanja, ale wumož nas wot teho złeho.
  Pretož twoje je to kralestwo a ta moc a ta česć haš do wečnosce
  --
  Tylko zgoda Słowiańe ratuje!
  Czymaj się,słoboda przychodzi!

 8. #8
  Buduća legenda Владан (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.007
  Reputaciona moć
  964

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Већ два дана слушам твоја баљезгања, друже. Теби да неко стави црну фарбу испред очију, ти би видео белу боју. Познајем такве типове. Ко си бре ти да овде некоме упућујеш речи: „срам те било“. Ћути и покриј се ушима, срам да те буде!!
  Јел су те у кући тако васпитали да се односиш са НЕИСТОМИШЉЕНИЦИМА. Што се гордиш, спусти се мало на земљу, човече.

  Какав „отворен конкурс“, шта си ти неки профа, страшан баја, па сад ми поштовалаци Љотића, Драже, Недића теби треба да одговорамо. Имам одговор за тебе, али ниси од оних саговорника са којим треба комуницирати.

  В.

 9. #9
  Buduća legenda Владан (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.007
  Reputaciona moć
  964

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Што год балкански примитивци пенушају о "фашизму", "нацизму", "хитлеризму" разлика је да без обзира на суровост, то је био систем закона и реда а јудео-бољшевизам био је баханалија безакоња, кланица под вођством од крви пијаних дивљака.
  Хрвати и балије побили су без конкуренције највише Срба.
  Друго место убедљиво носе србски комунисти!
  Омладину на Сремском "фронту" нису побили Немци и усташе из бункера него србокомунисти који су од позади терали ту омладину у смрт.
  Покољ у Крагујевцу и Краљеву нису извршили Немци него србокомунисти који су побили немачке рањенике у једном камиону исекли им полне удове и угурали у уста па лешеве положили поред друма као на изложби. "Пасја гробља" нису стварали ни Италијани па чак ни балије него србокомунисти убијајући србску елиту у Црној Гори.
  Покољ десетина хиљада најплеменитијих србских бораца у четничким и "Зборовим" дивизијама поклали су на најкрволоцнији начин на Кочевју, Крањској Гори, Караванкама, Зиданом Мосту ти исти србокомунисти, сатански, анти-људски накот за секиру.

 10. #10
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Citat Original postavio Wieczeslaw
  Devojka/zena (sta god da je) je sasvim u pravu. Imate li vi nesto iz svoje glave da napisete tj. da smislite ili ako vec pisete da navedete precizne povesne reference, pardon, istorijske reference :-D

  Uostalom sta se samo vredjate kao neka mala deca?! Prositpate ovde kojekakve ,,mudrosti" a niko da navede podatke ili smisli nesto sam. Samo ponavljate jednu pa istu stvar...

  Pa valjda je Srbija postojala i pre vaseg Ljotica, Nedica i Draze ili su bas oni izmislili Srbiju i vaskoliki narod nas?! SRAM VAS BILO!
  АЈД ПОНАВЉАЈ ТИТО ЈЕ МРТАВ ТИТО ЈЕ МРТАВ
  “Mors tua, vita mea”

 11. #11
  Zainteresovan član Wieczeslaw (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2003.
  Lokacija
  Najlepszy Słowiański ogród
  Poruke
  172
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Koliko ja znam, ovde je zajemcena sloboda govora, prema tome ja smem da napisem sta god zelim. Uostalom, ja samo postavljam pitanja na koja NIKO NE MOZE DA ODGOVORI!!! To vec nije moja stvar, to je vasa stvar. Ja ne znam o kakvoj ti farbi govoris...ali znam sta znaci rec DOKAZ. Ovde najmanje ima DOKAZA a najvise kojekavih citata i kojekakvih knjiga kojima cak ni ime ne navodite. U tim knjigama se doslovno prepisuju razgovori pa se prosto zapitam ko je mogao zapamtiti toliko razgovora da ih doslovce prepise i postavi pod znake navoda. Znaci navoda se u povesti, koliko ja znam, tumace kao vrlo vazna stvar i stvar koja mora biti DOKAZANA necim a ne uzeta zdravo za gotovo.

  Mene su u kuci vaspitali da od svakog COVEKA trazim DOKAZ za ono sto kaze! Verujem samo u BOGA i od njega ne trazim dokaz, svi ostali mogu da lazu i da pricaju neistine. Ja nisam rekao da Draza, Ljotic i Nedic nisu bili heroji, rekao sam da NE ZNAM i da trazim DOKAZE da je to tako. Uostalom, ti neistomisljenici prema kojima se ja malo tvrdje ophodim su neobrazovani ljudi koji prvo ne poznaju srpski jezik a potom ni povest pre 1941.

  Da imas odgovor za mene ti bi ga odavno vec napisao. Sve sto ti imas da pruzis je busanje u grudi i velike reci. Zlocina je bilo, naravno. Pocinili su ih komunisti, SLAZEM SE, ali ovde ne govorimo o posleratnom periodu vec o periodu tokom rata! Mesas babe i zabe!

  Zaista mi te je ZAO kada kazes da je nacizam i fazicam bio sistem zakona......ovo stvarno mislim...
  Sto se tice streljanja u Kragujevcu...streljani su NEDUZNI GRADjANI A NE ONI KOJI SU POCINILI ZLOCIN!!! Vojnik u ratu je vojnik i on moze da pogine, zbog toga je u ratu, ali civil u ratu je civil i ZLOCIN je ubiti NEDUZNOG COVEKA! To sta su komunisti uradili Nemcima...pa sta mislis da bih ja pustio neprijatelja u zemlju da tek tako svrlja i da mu bacam cvece sa balkona, da pijem snaps sa njima? Kog su djavola trazili u Srbiji? Ko ih je terao da dodju? Ne znam zasto, ali imam utisak da si ti pritajeni nacista tj. neki izopacen vid naciste. Izivljavanje komunista nad Nemcima ne opravdavam, ako ubijaju coveka treba da ga ubiju na dostojan nacin. U skladu sa tvojom proslom izjavom trazim od tebe pisani dokument da su komunisti uradili to sto su uradili nemackim ranjenicima...nista vise. Ne branim komuniste vec trazim dokaz za ono sto si rekao...radoznao sam i zelim da baratam sa cinjenicama a ne sa rekla-kazala izjavama.

  Ja stvarno ne razumem zbog cega nastaje tolika frka cim neko pomene rec DOKAZ. Zaista ne razumem, pa nije valjda ovo tabu tema da niko ne sme da pita "E cekaj, imas li ti dokaz za to sto govoris". Ne zelim da ikoga vredjam, ali ovaj nacin iznosenja CINJENICA je SARLATANSKI.

  Ah da, mi smo kao deca govorili "Ko se ljuti, uleti mu kruti". Stoga, nemojte se ljutiti :-D

  ZA BL
  Hehehe, Tito je mrtav...zezas, kad? :-D Hahahaha, trebao si to reci ranije heheheh
  Hajd' ti ponavljaj "Srbija je postojala i pre 1941". Nije lepo da ovde citiram jednog tako obrazovanog i uzvisenog coveka kao sto je Partijarh Pavle, ali prosto ne mogu a da ne pomenem onu njegovu nadaleko poznatu: "Budimo ljudi iako smo Srbi".

  Hvala
  Poslednji put ažurirao/la Wieczeslaw : 26.10.2005. u 00:11
  Naš wotče, kiž sy ty w njebjesach: swjećene budz twoje mjeno.
  Prińdz k nam twoje kralestwo. Twoja wola so stań, kaž na njebju tak tež na zemi.
  Naš wšedny chleb daj nam dzensa.
  A wodaj nam naše winy, jako my wodawamy našim winikam.
  A njewjedz nas do spytowanja, ale wumož nas wot teho złeho.
  Pretož twoje je to kralestwo a ta moc a ta česć haš do wečnosce
  --
  Tylko zgoda Słowiańe ratuje!
  Czymaj się,słoboda przychodzi!

 12. #12
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  НИЈЕ ЗАЈАМЧЕНА ВЕЋ ЗАГАРАНТОВАНА
  “Mors tua, vita mea”

 13. #13
  Zainteresovan član Wieczeslaw (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2003.
  Lokacija
  Najlepszy Słowiański ogród
  Poruke
  172
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Sta nije u redu sa ZAJAMCENA? JEMSTVO je SRPSKA rec.....
  GARANCIJA nije, to je latinska rec a ZAGARANTOVANO je izvedeno iz GARANTOVANO sto je opet od GARANCIJA.

  Eh Srbine Srbine.......cuvaj jezik!
  Naš wotče, kiž sy ty w njebjesach: swjećene budz twoje mjeno.
  Prińdz k nam twoje kralestwo. Twoja wola so stań, kaž na njebju tak tež na zemi.
  Naš wšedny chleb daj nam dzensa.
  A wodaj nam naše winy, jako my wodawamy našim winikam.
  A njewjedz nas do spytowanja, ale wumož nas wot teho złeho.
  Pretož twoje je to kralestwo a ta moc a ta česć haš do wečnosce
  --
  Tylko zgoda Słowiańe ratuje!
  Czymaj się,słoboda przychodzi!

 14. #14
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  ЈЕМСТВО ДА АЛИ ЗАЈАМЋЕНОСТ ЈОК БРЕ
  А ВИДИМ ТИ ГА ЛАТИНИЦОМ ЧУВАШ
  “Mors tua, vita mea”

 15. #15
  Zainteresovan član Wieczeslaw (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2003.
  Lokacija
  Najlepszy Słowiański ogród
  Poruke
  172
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Latinica je srpsko pismo koliko i cirilica. Samo se vi tako odricite nasih stvari pa cemo ostati i bez cirilice. Uostalom, sta tebi vredi sto pises na cirilici kada ne poznajes pravopis, a jos manje srpske reci. Ono gore je ZAJEMCHENA i nemoj sada da pravis buku oko sitnih stvarcica. Besmisleno je. Ovde smo u igru pustili mnogo ozbiljnije stvari od pisma na kom neko kuca.

  Druga stvar, otovri "Recnik sranih reci i izraza" i tu potrazi rec koja objasnjava stranu rec GARANCIJA. ZAJEMCENO je izvedenica od JEMSTVO, a ti ako to ne poznajes....zao mi je, obrazuj se malo i ne trabunjaj gluposti, ili sto bi rekli ljudi, ako nemas nesto pametno da kazes - CUTI.

  Hvala na paznji
  Naš wotče, kiž sy ty w njebjesach: swjećene budz twoje mjeno.
  Prińdz k nam twoje kralestwo. Twoja wola so stań, kaž na njebju tak tež na zemi.
  Naš wšedny chleb daj nam dzensa.
  A wodaj nam naše winy, jako my wodawamy našim winikam.
  A njewjedz nas do spytowanja, ale wumož nas wot teho złeho.
  Pretož twoje je to kralestwo a ta moc a ta česć haš do wečnosce
  --
  Tylko zgoda Słowiańe ratuje!
  Czymaj się,słoboda przychodzi!

 16. #16
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Dimitrije Ljotic i SDK na braniku Srpstva 41-46

  Можда код тебе, али међу СРБИМА ЋИРИЛИЦА ЈЕ САМО СРБСКО ПИСМО
  “Mors tua, vita mea”

Slične teme

 1. Dimirije Ljotic:Fasista da ili ne?
  Autor Misha :. u forumu Zanimljivosti
  Odgovora: 36
  Poslednja poruka: 02.05.2011., 18:26
 2. Dimitrije Vojnov
  Autor snoshaj efendija u forumu Film i video
  Odgovora: 65
  Poslednja poruka: 03.02.2009., 18:43

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •