BRITANSKA TAJNA SLUŽBA MI6 ORGANIZOVALA JE UDAR NA VUČIĆA U SREBRENICI!

Тихи

Starosedelac
Poruka
187.813

Penzionisani agent britanske obaveštajne službe MI6 je preko svojih prijatelja u BiH organizovao napad na Vučića u Potočarima, a oslonac je imao u desničarskom - ekstremističkom krilu partije Bakira Izetbegovića

Napad-u-Srebrenici-Aleksandar-Vucic-3-620x350.jpg

Penzionisani agent britanske obaveštajne službe MI6 Džordž Bezbi glavni je organizator nereda i pokušaja likvidacije premijera Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici!

Kako prenosi “Alo!”, koji se poziva na izvore srpskih bezbednosnih službi Bazbi je pre napada na premijera Srbije boravio nedelju dana u Beogradu, sa zadatkom da ukoliko Srbija ne podrži rezoluciju o Srebrenici destabilizuje region.

Ovo je čovek koji je NAPAO Vučića u Srebrenici! (FOTO)

Kako navodi ovaj list Bezbi je tokom juna boravio u BiH, a od 1. do 7. jula bio je u Beogradu, zatim se ponovo vratio u Bosnu odakle je otišao za London.

Aleksandar-Vucic.jpg

Upravo je on preko svojih prijatelja u BiH organizovao napad na Vučića u Potočarima, a oslonac je imao u desničarskom – ekstremističkom krilu partije Bakira Izetbegovića.

O tome koliko se on visokokotira u bezbednosnim službama Velike Britanije svedoči i to što ga je kraljica Elizabeta II 2015. godine odlikovala ordenom Arhangela Mihaila i Svetog Đorđa zbog zasluga za nacionalnu bezbednost u Pakistanu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

http://www.telegraf.rs/vesti/politi...najnoviji-detalji-napada-na-srpskog-premijera

Dzordz Bezbi.

Zapamtite to ime.

- - - - - - - - - -

Kad kucas na google George Busby MI6 izadje ovaj sajt

http://cryptome.org/mi6-list3.htm

List of MI6 Officers worldwide

George Benedict Joseph Pascal Busby: dob 1960; 89 Bonn, 92 Belgrade, 00 Vienna, 04 London.

1912 godine u Londonu na površini od jednog hektara, englezi su organizovali propagandnu izložbu genocd Srba nad Turskim i ostalim stanovništvom. Ubrzo posle toga iz njihovih interesa bili su nam saveznici i na tako nešto se zaboravilo.

Engleska ima neprijateljsku politiku prema Srbiji kao element dugog trajanja. Njihova politika neprijateljstva prema Srbima kao globalne sile jeste da spreči savezništvo i bolju saradnju izmedju Rusije i Srbije. Engleska preko Srbije napada Rusiju i umanjuje uticaj Srbije kao Ruskog saveznika na Balkanu.

Englesak će iskoristiti svaku mogućnost da na bilo koji način sroza Srbe i Srbiju. Relativno malo se govori o tome da je Engleska organizovala proteste i puč 1941 bolje rat nego pakt. Zbog čega je tadašnjoj Jugoslaviji naneta ne popravljiva šteta.

Poslednja izmena:
Vrlo verovatno.
Oni su i organizovali ono ubijanje
srpske dece u kafiću Panda u Peći,
što je bio veliki korak ka početku rata.

Čitam danas, kao englezi nam prijatelji.
To ni ljudi kraće pameti ne mogu da prihvate.

Oni su vekovni neprijatelji ne samo nas,
več i ujedinjene jake Jevrope.

Oni i dalje žele da sa kaubojima sve kontrolišu.

Uspevaju li???

Malo razmislite kakve vlade se postavljaju
u regionu, posebno u zemljama Ex SFRJ.

Kao ono "Mi volimo NATO, NATO voli nas."

А ако је агент МИ6 пензионисан, зашто и даље ради за МИ6?

Ваљда је идеја да кад се агент пензионише, па после пензионисања ради за паре, а не за своју агенцију где је изгубио младост?

Jednom u službi uvek u službi. Naravno može da padne i neka tezga ali samo uz saglasnost matične službe.

1912 godine u Londonu na površini od jednog hektara, englezi su organizovali propagandnu izložbu genocd Srba nad Turskim i ostalim stanovništvom. Ubrzo posle toga iz njihovih interesa bili su nam saveznici i na tako nešto se zaboravilo.

Engleska ima neprijateljsku politiku prema Srbiji kao element dugog trajanja. Njihova politika neprijateljstva prema Srbima kao globalne sile jeste da spreči savezništvo i bolju saradnju izmedju Rusije i Srbije. Engleska preko Srbije napada Rusiju i umanjuje uticaj Srbije kao Ruskog saveznika na Balkanu.

Englesak će iskoristiti svaku mogućnost da na bilo koji način sroza Srbe i Srbiju. Relativno malo se govori o tome da je Engleska organizovala proteste i puč 1941 bolje rat nego pakt. Zbog čega je tadašnjoj Jugoslaviji naneta ne popravljiva šteta.

i sto se mene tice, zatvorio bi im ambasadu u Beogradu...

Poslednja izmena od moderatora:
.
Daj sliku i link da vidm to cudo od jednog hektara...
A neke izlozbe je verovatno bilo, ali to je je bio verovatno prikaz izvestaja Medjunarodne komisije o balkanskim ratovima koji se bavio srpskim,bugarskim,grckim i turskim zlocinima ,a izvestaj su sastavili ljudi iz Rusije,Britanije,Francuske.Austije i Nemacke.
Jbg i kolege iz ruske imperije su potpisali dokument koji govori i o srpskim zlocinima..
A ako te vise interesuju srpski zlocini imas knjgiu Dimitrija Tucovica koji je bio svedok dogadjaja -"Srbija i Arbanija-jedna prilog kritici zavojevacke politike srpske burzoazije" a koji se izmedju ostalog i bavio poreklom sprskih propagandnih nastojanja da prikazu sve albance kao podljude da bi opravdali nasilje i represiju nad njjima.

Ali verovatno za tebe i Tucovic i Medjunarodna komisija u kojoj su ucestvali i Rusi su deo svetske zavere protiv Srbije.

Penzionisani agent britanske obaveštajne službe MI6 je preko svojih prijatelja u BiH organizovao napad na Vučića u Potočarima, a oslonac je imao u desničarskom - ekstremističkom krilu partije Bakira Izetbegovića

Napad-u-Srebrenici-Aleksandar-Vucic-3-620x350.jpg

Penzionisani agent britanske obaveštajne službe MI6 Džordž Bezbi glavni je organizator nereda i pokušaja likvidacije premijera Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici!
...................................

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

http://www.telegraf.rs/vesti/politi...najnoviji-detalji-napada-na-srpskog-premijera

У...МИ6...као и у...ЦИА, НЕД, НСА, БНД, МОСАД ...итд...НЕМА ПЕНЗИОНЕРА...:nono3:

Poslednja izmena od moderatora:
Jednom u službi uvek u službi. Naravno može da padne i neka tezga ali samo uz saglasnost matične službe.

Већ постаје симптоматично да се у сваком инциденту помињу искључиво пензионисани агенти МИ6.

Мсм..веровао бих ја да МИ6 све послала у пензију, па их враћа у службу, ал' знајући колики су идиоти српски новинари, ипак посумњам у толики број пензионисаних агената МИ6.

Ne. tada su englezi još uvek jeli prstima gde ni ruke pre i posle jela nisu prali. Dušana su otrovali možda, dva katolička sveštenika, obećao je Papi da će preći u katolike pa se predomslio....

Тада су Енглези гузицу брисали руком, па о дрво (јер нису имали тоалете са зидовима, па нису могли да обришу руку о зид).

- - - - - - - - - -

А после велике нужде су се обавезно гостили срнетином, и то прстима!

Тада су Енглези гузицу брисали руком, па о дрво (јер нису имали тоалете са зидовима, па нису могли да обришу руку о зид).
Možda, ali u ekonomskom apsektu oni su danas daleko ispred nas. Dok u humanom aspetku englezi su nazadovali do perioda krede, kada je Kain ubijao Avelja...

Ne. tada su englezi još uvek jeli prstima gde ni ruke pre i posle jela nisu prali. Dušana su otrovali možda, dva katolička sveštenika, obećao je Papi da će preći u katolike pa se predomslio....
Englezi su u to vreme imali flotu koja je plovila mediteranom i jos uvek vodili ratove u Evropi protiv Francukse. verovatno sve u tvojim mislima moze da radi neorganizvana banda.mozes ti sebe smarati tim mitomanijama koliko hoces,to je jedino sto vam je ostalo

Usput zahvaljujem se na informaciji koju ti je sto bi ti rekao mozda licno Dusan dojavio o svojim nastojanjima i nepoznatim ubicama.

- - - - - - - - - -

Mislim da je pozitivno što je Tihi konačno izašao iz ormana kao simpatizer SNS.

Više ne moramo da nagađamo i sl.
stara ljubav zaborava nema.

Englezi su u to vreme imali flotu koja je plovila mediteranom i jos uvek vodili ratove u Evropi protiv Francukse. verovatno sve u tvojim mislima moze da radi neorganizvana banda.mozes ti sebe smarati tim mitomanijama koliko hoces,to je jedino sto vam je ostalo

Usput zahvaljujem se na informaciji koju ti je sto bi ti rekao mozda licno Dusan dojavio o svojim nastojanjima i nepoznatim ubicama.

- - - - - - - - - -

stara ljubav zaborava nema.
Englezi su se tada bavili piratstvom, gusarili su pljačkali i otimali, na tome se zansivala njihova ekonomija. Engleska kraljica je tada nagradjivala pirate i podstrekivala ih da pljačkaju.

Tako da nije ne moguće da su stigli do Ulcinja, tada Srpkog grada, možda Kotora ili Dubrovnika, pa su obilazili Srpske crkve i manastire te na freskama videli kako su naši kraljevi još od davnina viljuškom jeli a oni prstima mrve. Da su bili malko pismeniji mogli su u našim manistirima da pročitaju kako je zemlja okrugla i kako se plovi morima, mada ko zna možda i jesu.

Car Dušan jeste otrovan, njegovo telo je imalo neobično žutu boju. Smrt Cara Dušana dogodila se polse odlaska dvojice katoličkih izaslanika koji su bili u poseti Srbiji....

Back