Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila
Strana 1 od 5 12345 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 109

Tema: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

 1. #1
  Veoma poznat
  Učlanjen
  04.09.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.649
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  JEZIVO PROROČANSTVO MILOŠEVIĆA: Evo kako je Sloba Srbima, pre 15 godina, PROREKAO CRNU SUDBINU koja ih je danas zadesila!

  Govor osnivača SPS-a i bivšeg predsednika SRJ par dana pred njegovu smenu 5. oktobra bio je vizionarski - govorio je o sudbini Srbije, Crne Gore i Balkana, a evo šta je zapravo tada rekao i da li je nešto i pogodio

  Bivši predsednik SRJ i osnivač SPS-a Slobodan Milošević je samo par dana pre njegove smene 5. oktobra 2000. godine održao govor u kome je vizionarski i u stilu pravog proroka prorekao sudbinu Srbije, Crne Gore i Balkana, koja ih je 15. godina posle i zadesila!

  Govor Slobodana Miloševića iz 2. oktobra 2000. godine prenosimo u celosti, a sami proveite da li je i šta bivši predsednik SRJ predvideo, pogodio, a šta je skroz promašio!

  “U našoj javnosti je već dugo prisutna grupacija koja, pod imenom opozicione političke partije demokratske orijentacije, zastupa interese vlada koje su nosioci pritiska na Jugoslaviju, a posebno na Srbiju. Ta grupacija se na ovim izborima pojavila kao Demokratska opozicija Srbije. Od njihovih predstavnika smo čuli da će Sandžak dobiti autonomiju za koju se član njihove koalicije Sulejman Ugljanin, vođa separatističke muslimanske organizacije, zalaže već deset godina i koja faktički definitivno izdvaja Sandžak iz Srbije.

  Njihova su obećanja takođe vezana za davanje autonomije Vojvodini koja je takva da je ne samo izdvaja iz Srbije i Jugoslavije, već je, po svemu, čini sastavnim delom Mađarske. Na sličan način bi se odvojila od Srbije i druga područja, naročito neka njena rubna područja. Njihovo pripajanje susednim državama odavno je vruća tema tih država, koje stalno podstiču pripadnike manjina tih država u Jugoslaviji da daju svoj doprinos prisjedinjenju delova naše zemlje susednim državama.

  Teritorija koja bi prestala da nosi ime Srbija bila bi okupirana od strane međunarodnih, američkih ili nekih trećih vojnih snaga, koju bi tu teritoriju tretirale kao vojni poligon i kao vlasništvo, kojim se raspolaže u skladu sa interesima sile, čija se vojska na njoj nalazi. Srpski narod bi snašla sudbina Kurda, sa perspektivom da budu istrebljeni brže jer ih je manje od Kurda i jer bi im kretanje bilo ograničeno na manji prostor nego što je onaj na kome se Kurdi već decenijama nalaze.

  Što se tiče Crne Gore, njena sudbina bi bila prepuštena mafiji, čija bi pravila igre građani trebalo dobro da znaju. Svaka nedisciplina, a pogotovo svako protivljenje interesima mafije, stavlja vas na listu za odstrel koja isključuje pravo na svako pomilovanje.

  Velika podela na većinu siromašnih i manjinu bogatih – to je slika Istočne Evrope već nekoliko godina, i nju svi možemo da vidimo. Ta slika ne bi mimoišla ni nas. I mi bismo, pod komandom i kontrolom vlasnika naše zemlje, brzo stekli ogromnu većinu veoma siromašnih, čija je perspektiva da iz tog siromaštva izađu veoma neizvesna i daleka.

  Manjina bogatih bila bi sastavljena od švercerske manjine, kojoj bi bilo dopušteno da bude bogata samo pod uslovom da bude u svakom pogledu lojalna komandi koja odlučuje o sudbini njihove zemlje. Javna i društvena svojina brzo bi se transformisale u privatnu, ali vlasnici te svojine, iz dosadašnjeg iskustva naših suseda, po pravilu bili bi stranci.

  Mali izuzeci bili bi isključivo oni, koji bi pravo na vlasništvo kupovali lojalnošću i pokornošću izmeštenu iz sfere elementarnog, i nacionalnog i ljudskog dostojanstva. Najveća nacionalna dobra u tim prilikama postaju vlasništvo stranaca, a oni koji su do sada njima upravljali, činili bi to, u ovim izmenjenim prilikama, kao službenici stranih firmi u sopstvenoj državi.

  Naročito želim da naglasim, zbog mladih ljudi, intelektualaca, naučnih radnika, da su zemlje lišene suvereniteta po pravilu lišene i prava na stvaralaštvo, a naročito na stvaralaštvo u oblasti nauke.

  Smatrao sam kao svoju dužnost da upozorim građane naše zemlje, na posledice aktivnosti koje finansiraju i podržavaju vlade NATO alijanse. Građani mogu da mi veruju, a i ne moraju da mi veruju. Moja je želja da se u moja upozorenja ne uvere kasno, da se ne uvere tek onda kada bude teško da se isprave greške koje su građani u svojoj naivnosti, površnosti ili zabludi sami učinili.

  Poštovani građani, pred drugi krug izbora želim da vas na ovaj način upoznam sa svojim viđenjem izbornih i političkih prilika u našoj zemlji, posebno u Srbiji. Kao što i sami znate, punu deceniju traju napori da se Balkansko poluostrvo stavi pod kontrolu nekih zapadnih sila.

  Veliki deo tog posla je obavljen uspostavljanjem marionetskih vlada u nekim zemljama, pretvaranjem tih zemalja u zemlje ograničenog suvereniteta, ili zemlje lišene svakog suvereniteta. Zbog našeg otpora takvoj sudbini za našu zemlju, mi smo bili izloženi svim pritiscima kojima u savremenom svetu ljudi mogu biti izloženi. Broj i intenzitet tih pritisaka umnožavao se kako je vreme prolazilo.

  Svoje iskustvo u drugoj polovini dvadesetog veka koje velike sile imaju u rušenju vlada, izazivanju nemira, podsticanju građanskih ratova, kompromitovanju i likvidiranju boraca za nacionalnu slobodu, dovođenja država i naroda na rub siromaštva – sve je to primenjeno na našu zemlju i narod.

  Događaji koji su organizovani za naše izbore su, takođe, deo organizovane hajke na zemlju i narod, zato što su naša zemlja i narod barijera uspostavljanju potpune zapadne dominacije na Balkanskom poluostrvu.

  Uz nacionalno poniženje, rasturanje države i socijalnu bedu, nužno bi moralo da dođe do mnogih oblika socijalne patologije, među kojima bi kriminal bio prvi. To nije puka pretpostavka već iskustvo svih zemalja koje su prošle taj put, koji mi izbegavamo po svaku cenu. Prestonice evropskog kriminala već skoro decenijama nisu na Zapadu, kao što je nekada bilo, već na istoku Evrope.

  Našem narodu i ovaj sadašnji kriminal teško pada jer smo dugo, od Drugog svetskog rata do devedesetih godina živeli u društvu koje za kriminal tako reći nije znalo. A neki veći kriminal, koji se ne može izbeći u društvu koje bismo postali, gubljenjem suvereniteta i velikog dela teritorije, taj veći kriminal bi bio za naš mali i na kriminal nenaviknuti narod, opasan kao što je za društvo i njegove građane opasan rat.

  Neslobodne zemlje ukidaju pravo građana koji u njima žive da slobodno izraze svoje mišljenje, jer bi se to mišljenje, pre svega sukobilo sa neslobodom. A o ispoljavanju volje, razume se, tek o tome nema ni govora. Manifestovanje volje dopušteno je samo u vidu farse, ispoljavaju ga samo skutonoše stranih gazda. A njihova simulacija slobode volje, služi kao pokriće okupatoru da je uspostavio demokratiju, u čije ime je zaposeo i teritoriju tuđe zemlje.

  Naročito želim da naglasim, zbog mladih ljudi, intelektualaca, naučnih radnika, da su zemlje lišene suvereniteta po pravilu lišene i prava na stvaralaštvo, a naročito na stvaralaštvo u oblasti nauke. Veliki centri, velike moći, finansiraju naučno stvaralaštvo, kontrolišu domašaje i odlučuju o primeni njegovih rezultata.

  Zavisne države, ukoliko imaju naučne laboratorije i naučne institute, nemaju ih kao samostalne subjekte, već kao ispostave centrala koja im kontroliše sve, a naročito domašaje u stvaralačkom mišljenju i radu. Ti domašaji se moraju kretati u granicama, koje u okupiranu zemlju i okupirani narod neće uneti seme pobune ili emancipacije.

  U ovom trenutku, pred drugi krug izbora, zbog sumnje Demokratske opozicije Srbije da može da ostvari rezultat koji im je potreban, pripadnici vrha DOS-a, novcem unesenim u zemlju, potkupljuju, ucenjuju i zastrašuju građane i organizuju štrajkove, nemire i nasilje, ne bi li zaustavili proizvodnju, svaki rad i svaku aktivnost. Sve, razume se, sa ciljem da u Srbiji stane život i sa obrazloženjem da taj život može ponovo da počne, i da se odvija uspešno i dobro, kada počnu da ga organizuju oni koji ovde zastupaju okupatorske namere, planove i interese.

  Naša je zemlja suverena država, ima svoj zakon, svoj Ustav, svoje institucije. Srbija je dužna, a i zaslužila je da se odbrani od invazije, koja joj je pripremljena kroz razne oblike subverzije. A građani su dužni da znaju da učešćem u subverziji, kojoj je cilj spoljna dominacija nad njihovom zemljom, odnosno okupacija njihove zemlje, snose istorijsku odgovornost za ukidanje prava svojoj zemlji da postoji, ali snose odgovornost i za gubljenje kontrole nad sopstvenim životom i životom svoje dece. I mnogih drugih ljudi.

  Smatrao sam kao svoju dužnost da upozorim građane naše zemlje, na posledice aktivnosti koje finansiraju i podržavaju vlade NATO alijanse. Građani mogu da mi veruju, a i ne moraju da mi veruju. Moja je želja da se u moja upozorenja ne uvere kasno, da se ne uvere tek onda kada bude teško da se isprave greške koje su građani u svojoj naivnosti, površnosti ili zabludi sami učinili. Pa će se te greške teško otklanjati, a neke možda neće moći nikada da se otklone.

  Moj motiv da izrazim svoje mišljenje, na ovaj način, nije uopšte lične prirode. Dva puta sam biran za predsednika Srbije i jednom za predsednika Jugoslavije.

  Valjda bi svakom posle ovih deset godina trebalo da bude jasno da oni ne napadaju Srbiju zbog Miloševića, nego napadaju Miloševića zbog Srbije. Moja savest u tom pogledu je savršeno mirna.

  Moja savest, međutim, ne bi bila ni najmanje mirna ako svom narodu ne bih, posle svih ovih godina na njegovom čelu, rekao šta mislim o njegovoj sudbini, ako bi mu tu sudbinu nametnuo neko drugi, makar i tako što bi narodu objašnjavao kako je takvu sudbinu izabrao sam. Ta zabluda da bira sam ono što za njega bira neko drugi, najopasnija je zabluda i glavni je razlog moje odluke da se obratim građanima Jugoslavije.
  Ovog se govora valja prisetiti s vremena na vreme.

  Na žalost danas je stranka Slobodana Miloševića istaknuti deo kvislinškog miljea.
  Poslednji put ažurirao/la gost 361356 : 22.07.2015. u 10:08 2. #2
  Aktivan član
  Učlanjen
  26.06.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.448
  Reputaciona moć
  31

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Свастичић Pogledaj poruku
  Njihova su obećanja takođe vezana za davanje autonomije Vojvodini koja je takva da je ne samo izdvaja iz Srbije i Jugoslavije, već je, po svemu, čini sastavnim delom Mađarske. Na sličan način bi se odvojila od Srbije i druga područja, naročito neka njena rubna područja. .
  Vojvodina je koliko vidim deo Srbije a ne Madjarske.
  Nijedno podrucje i teritorija nije izgubljena jos od slobovog poraza i predaje kosova.


  Citat Original postavio Свастичић Pogledaj poruku
  od njihovih predstavnika smo čuli da će Sandžak dobiti autonomiju za koju se član njihove koalicije Sulejman Ugljanin, vođa separatističke muslimanske organizacije, zalaže već deset godina i koja faktički definitivno izdvaja Sandžak iz Srbije.
  gde je autonimna pokrajina sanzak?

  Citat Original postavio Свастичић Pogledaj poruku
  Teritorija koja bi prestala da nosi ime Srbija bila bi okupirana od strane međunarodnih, američkih ili nekih trećih vojnih snaga, koju bi tu teritoriju tretirale kao vojni poligon i kao vlasništvo, kojim se raspolaže u skladu sa interesima sile, čija se vojska na njoj nalazi.
  Upravio suprotno tek posle Slobe je ova drzava pocelka da nosi ime Srbija. A ne vidim nikakve nato baze i okupacione snage po srbiji.Ima samo ona ruska baza...

  Zakljucak,sloba je mlatio kao i uvek.

 3. #3
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  21.07.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  122
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Lako je napisati da je Milošević navodno bio u pravu.

  Ali ako pročitate konkretne rečenice, videćete da je svaka pogrešna.
  Poslednji put ažurirao/la milica cobanica : 22.07.2015. u 15:09

 4. #4
  Veoma poznat
  Učlanjen
  04.09.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.649
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio charlesbarkley Pogledaj poruku
  Zakljucak,sloba je mlatio kao i uvek.
  O tebi nema potrebe donositi zaključke. Eksplicitno je uočljivo ko si i šta si.
  Poslednji put ažurirao/la gost 361356 : 22.07.2015. u 13:32

 5. #5
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  21.07.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  122
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Свастичић Pogledaj poruku
  O tebi nema potrebe donositi zaključake. Eksplicitno je uočljivo ko si i šta si.
  Da li podržavaš i Miru Marković

 6. #6
  Veoma poznat
  Učlanjen
  04.09.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.649
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio booster boosting Pogledaj poruku
  ratnim stajlinzima.
  Nije mi jasno samo kako te ne mrzi? Kompulzivno opsesivan si Jaguare.

 7. #7
  Veoma poznat Sotir zvani djubre (avatar)
  Učlanjen
  17.02.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.077
  Reputaciona moć
  218

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio booster boosting Pogledaj poruku
  Lako je napisati da je Milošević navodno bio u pravu.

  Ali ako pročitate konkretne rečenice, videćete da je svaka pogrešna.
  Nisu to njegovi ratovi. To su ratovi NATO-a, siptara,hrvata i muslimana. Srbi su se branili.


  Nijedna recenica nije pogresna.
  Poslednji put ažurirao/la milica cobanica : 22.07.2015. u 15:09

 8. #8
  Poznat Bastiani (avatar)
  Učlanjen
  28.12.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.301
  Reputaciona moć
  164

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Kamo sreće da je odlučio da se bavi proricanjem budućnosti a ne politikom. Mislim, kada mu je to već tako dobro išlo.
  "Весма бо трудно Славјан от заматорелих мнениј отвратити."

 9. #9
  Veoma poznat Sotir zvani djubre (avatar)
  Učlanjen
  17.02.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.077
  Reputaciona moć
  218

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Bastiani Pogledaj poruku
  Kamo sreće da je odlučio da se bavi proricanjem budućnosti a ne politikom. Mislim, kada mu je to već tako dobro išlo.
  Odbranio je srpski narod,Srbiju i srpske nacionalne interese najbolje sto je mogao. Bolje nije moglo.

 10. #10
  Veoma poznat
  Učlanjen
  04.09.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.649
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Bastiani Pogledaj poruku
  Kamo sreće da je odlučio da se bavi proricanjem budućnosti a ne politikom. Mislim, kada mu je to već tako dobro išlo.
  Ne kažem da je bio dobar lider ali svakako nije bio kvisling poput potonjih i to u neprekinutom nizu.

 11. #11
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  47.795
  Reputaciona moć
  837

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio charlesbarkley Pogledaj poruku
  Vojvodina je koliko vidim deo Srbije a ne Madjarske.
  Nijedno podrucje i teritorija nije izgubljena jos od slobovog poraza i predaje kosova.  gde je autonimna pokrajina sanzak?


  Upravio suprotno tek posle Slobe je ova drzava pocelka da nosi ime Srbija. A ne vidim nikakve nato baze i okupacione snage po srbiji.Ima samo ona ruska baza...

  Zakljucak,sloba je mlatio kao i uvek.
  Јесте, још увек, али са свим оним службеним језицима, са свим оним правима која ће по свему судећи добити чим буду донели нови Устав, биће и права држава, смао формално у Србији.

  Санџак? Јеси био некад у Новом Пазару? Тамо одавно важе другачија правила у односу на остатак Србије, дођеш у хотел, питаш за цену, а човек ти отворено каже, ако ти треба фискални рачун (тј. ако он треба да плати порез) онда је цена нпр. 25€, а ако не, онда је 20€.
  Треба ли да говоримо о дефилеима зелених униформи кроз Пазар пре пар месеци?

  О спомен плочи нацистичком колаборационисти Аћиф Ефендији, која стоји тамо упркос налогу владе да се уклони, а од тог налога је прошло пар година. И ако неко проба да је скине или се само приближи, одмах бива окружен групом "чувара", могу да поставим видео снимак. У којој то земљи која има правни поредак постоји тако нешто, да не важе правила која постављају органи државе?

  Не видиш НАТО базе. Па ниси био у Црепотини, због тога не видиш, тамо се припрема стварање базе под командом НАТО-а са здруженим снагама банана држава. Али чекај, видећеш и НАТО снаге, управо им је одоборено да могу да прелазе преко србије као да им је прћија.

  Али ок, само ти држи главу у песку, ткао је ваљда лакше, бити слеп, глув и глуп.

 12. #12
  Elita Umri_muski (avatar)
  Učlanjen
  01.01.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mesto gde otkrivate zaboravljene vestine
  Poruke
  18.170
  Reputaciona moć
  271

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Kako nije sramota Svasticica i ovu grupicu da stalno otvara teme u kojima velica overeno i provereno zlotvora srpskog naroda Slobodana Milosevica.
  Covek nije nista proricao nego aktivno ucestvovao u svemu tome....
  Koliko je narod glup on ce na kraju da place sto dzelat mora da im otfikari glavu...

 13. #13
  Aktivan član
  Učlanjen
  26.06.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.448
  Reputaciona moć
  31

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Sotir zvani djubre Pogledaj poruku
  Nijedna recenica nije pogresna.
  jeste,izdvojio sam ih gore.I te recenice je otvarac teme jos boldirao kao vazne.
  A posto on ne ume da odgovrori na njih krenuo je licnim napadima u stilu svog idola vojvode seselja.

 14. #14
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  21.07.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  122
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Nisu to jedine greške.

  Milošević je implicirao i da će Srbija ostati izopštena iz međunarodne zajednice i posle njegove ostavke.

  Ali ispostavilo se da je ponovo primljena u međunarodne institucije odmah po njegovom Sjahavanju.

 15. #15
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  47.795
  Reputaciona moć
  837

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio booster boosting Pogledaj poruku
  Nisu to jedine greške.

  Milošević je implicirao i da će Srbija ostati izopštena iz međunarodne zajednice i posle njegove ostavke.

  Ali ispostavilo se da je ponovo primljena u međunarodne institucije odmah po njegovom Sjahavanju.
  Па то је изванредна вест. Добили смо ММФ над главом и невиђену пљачку државне и друштвене имовине.

 16. #16
  libe strasni nije na forumu
  почетак краја диктатора најавио је курир
  Veoma poznat libe strasni (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СМЕДЕРЕВО
  Poruke
  14.433
  Reputaciona moć
  1346

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Свастичић Pogledaj poruku
  Ne kažem da je bio dobar lider ali svakako nije bio kvisling poput potonjih i to u neprekinutom nizu.
  ...
  ништа без снс,пинка&дезинформера

 17. #17
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  21.07.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  122
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Daću ti jedan konkretan primer, Svastičiću.

  Ako je tvoja sadašnja neto vrednost 30.000 evra,

  da nije bilo pogubnog mandata Slobodana Miloševića ona bi iznosila 210.000 evra.

  To ti je plastična ilustracija zašto svi simpatizeri Miloševića prave Magarce od sebe.

 18. #18
  Veoma poznat
  Učlanjen
  04.09.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.649
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Umri_muski Pogledaj poruku
  Kako nije sramota Svasticica i ovu grupicu da stalno otvara teme u kojima velica overeno i provereno zlotvora srpskog naroda Slobodana Milosevica.
  Covek nije nista proricao nego aktivno ucestvovao u svemu tome....
  Koliko je narod glup on ce na kraju da place sto dzelat mora da im otfikari glavu...
  Ti muški, da ideš u grad. Da ženiš devojke. Mnogo si prolupao.

 19. #19
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  47.795
  Reputaciona moć
  837

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio booster boosting Pogledaj poruku
  Daću ti jedan konkretan primer, Svastičiću.

  Ako je tvoja sadašnja neto vrednost 30.000 evra,

  da nije bilo pogubnog mandata Slobodana Miloševića ona bi iznosila 210.000 evra.

  To ti je plastična ilustracija zašto svi simpatizeri Miloševića prave Magarce od sebe.
  Откриј нам методе којим си дошао до овог генијалног прорачуна.

 20. #20
  Veoma poznat Sotir zvani djubre (avatar)
  Učlanjen
  17.02.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.077
  Reputaciona moć
  218

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio booster boosting Pogledaj poruku
  Daću ti jedan konkretan primer, Svastičiću.

  Ako je tvoja sadašnja neto vrednost 30.000 evra,

  da nije bilo pogubnog mandata Slobodana Miloševića ona bi iznosila 210.000 evra.

  To ti je plastična ilustracija zašto svi simpatizeri Miloševića prave Magarce od sebe.
  Ti si puko skroz.

  Pa nije to zbog Milosevica nego zbog NATO-a !!!!!

 21. #21
  Buduća legenda Rayela (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  44.035
  Reputaciona moć
  1084

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Свастичић Pogledaj poruku
  Šta da kažem, bar nije plaćao vračare ko neki evropski političari.
  A sto bi, pa njegova je zena bila bila glavna vracarka, a nije cak ni rodjena na Vracaru
  Ili, odakle su iznikli oni tvoji tartufi?

 22. #22
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  47.795
  Reputaciona moć
  837

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Свастичић Pogledaj poruku
  Šta da kažem, bar nije plaćao vračare ko neki evropski političari.
  Сад ће ти злобници рећи да је оженио једну...

  И још да је био веран својој жени ,бљаак.
  Како год окренеш, Србима не ваља, али изгледа да им је курвар Тито боље пасовао.

 23. #23
  Elita hypnotoad (avatar)
  Učlanjen
  22.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Вуковар
  Poruke
  19.004
  Reputaciona moć
  434

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio charlesbarkley Pogledaj poruku
  Upravio suprotno tek posle Slobe je ova drzava pocelka da nosi ime Srbija. A ne vidim nikakve nato baze i okupacione snage po srbiji.Ima samo ona ruska baza...

  Zakljucak,sloba je mlatio kao i uvek.
  Dobro Juto srbine... Sta kazes na najvecu NATO bazu u ovom delu Evrope na Kosovu? Ili to ne smatras Srbijom?

 24. #24
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  21.07.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  122
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Citat Original postavio Sotir zvani djubre Pogledaj poruku
  Ti si puko skroz.

  Pa nije to zbog Milosevica nego zbog NATO-a !!!!!
  Pa nije Vesli Klark ovde štampao novčanice od trilion dinara, nego Slobodan Milošević.

  Da je na vlast 1990. došao Građanski savez, sada bismo bili sa Slovenijom u EU, a ne sa Ruandom u tribunalu.

 25. #25
  Buduća legenda Komunistkinja (avatar)
  Učlanjen
  20.10.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Стаљинград на реци Волги
  Poruke
  41.605
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  608

  Podrazumevano Re: Slobodan Milošević prorekao Srbima crnu sudbinu koja ih je danas zadesila

  Јадни мој покојни председник , никада те нећу заборавити председниче
  Информационное бюро коммунистических и рабочих партий
  Живео Стаљин и светска револуција

Slične teme

 1. Odgovora: 89
  Poslednja poruka: 20.04.2009., 16:25
 2. Slobodan Milošević kao istorijski fakat
  Autor GRAND COMMANDER u forumu Istorija
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 26.08.2008., 15:30
 3. Da li je Boris Tadić novi Slobodan Milošević?
  Autor Kit kat u forumu Politika
  Odgovora: 65
  Poslednja poruka: 13.07.2008., 23:20
 4. Koštunica- moderni Slobodan Milošević
  Autor gost 94023 u forumu Politika
  Odgovora: 16
  Poslednja poruka: 12.08.2007., 23:21
 5. Odgovora: 55
  Poslednja poruka: 18.06.2006., 23:29

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •