Iza monitora ste neko i nešto, da li ste vi onakvi kakvim se predstavljate na forumu isti i u real, vaše ponašanje na forumu da li stvarno tako ponašate u
vašem real okruženju, šta kažu vaši ljudi iz real o vama i kako vas doživljavaju?![]()
Iza monitora ste neko i nešto, da li ste vi onakvi kakvim se predstavljate na forumu isti i u real, vaše ponašanje na forumu da li stvarno tako ponašate u
vašem real okruženju, šta kažu vaši ljudi iz real o vama i kako vas doživljavaju?![]()
kako u izlogu tako i u radnji
kazu sve naj naj, majka samo ponekad kaze da sam tvrdoglava i gorda, a ne znam uopste od kud joj to![]()
https://youtu.be/oP3jxQqALUc
naravno,obozavaju me![]()
kao i realnom životu,bez foliranjaa šta kažu
pravi Idiot + veštica
Najgori sam od sve djece a ovdje se predstavljam da sam med i mlijeko ne bih li obrlatio neku forumašicu .![]()
nikad od mene for mašica,bidne neće![]()
sad ću da razmišljam,šta drugi kažumogla bi da didnem u političara
![]()
osam posta tiri slike sladoleda, upropastis sama svoju temu
dobro to je moje msljenje
Hasta la victoria siempre !
Ja sam ista,ali sam neko drugi u realu sticajem okolnosti..![]()
Mislim....dakle, nisam prisutna
Stavovi su mi isti iza monitora i na forumu, jedino sto sam u realnosti opustim, pa mnogo vise lupam, razvezem jezik i tako.![]()
Welcome to the Internet, I'll be your guide...
...nikad nijesam ucio od kameleona
a i necu
okolina uvijek misli o meni onoliko koliko im dozvolim
pogrijesim vise puta
i otvorim se
ponese me volja da se otvorim susjedima
kao bliznjem
ali rijetko su mi bili 'bliznji'
no, svoje ispoljavam u punom svijetlu i tako ce bit
a svako emituje svoje svijetlo...
Faraone, lepo rečeno
![]()
...ma kakva crna veštica...tebe možemo i na hleb i na palačinke da mažemo
- - - - - - - - - -
Kako me doživljavaju ne znam,
Šta kažu o meni - ne čujem.
Uglavnom... sve informacije koje sam iznela na forum su tačne, istinite i vrlo lako proverljive, ako neko oće da se bakće sa tim
Ne radi slika
e sad daj sladoled sa keksom, jer sam odgovorila na temu.
Ima ozbiljnije diskusije van Svaštare koje zahtevaju dublju analizu i raspravu, a da li su ispravne, ko zna, i mišljenja koja su stalno u razmimoilaženju; zato mislim da je Svaštara najbolje mesto za opuštanje i zabavu.
Kako drugi vide i doživljavaju uvek imaju neku pozitivnu i negativnu sliku. I treba znati da nisu svi ljudi isti.
Slike otvaraju ali i tebi, sladoled sa keksom naručeno
![]()
dobro
izvolte
![]()
Hasta la victoria siempre !
Lave....
pun izbor za sve nas![]()
Vidim da se dijeli sladoled, pa da stanem u red...
Pa ovako, uglavnom nikada nisam voljela glumatanja i nemam potrebe izigravati nešto što nisam.
Ponekad sam ironična, ali ono što napišem su moji stavovi koje iznosim i u reali...![]()
Zvončice, dođi, ajde, ima sladoled i za tebe i tvoje društvo, baš su veselice, zar ne?.
Lepo rečeno, slažem se da je iskrenost najbolje...kome ne svidi, nikom ništa.![]()
Ne znam kakva sam iza monitoraa ispred istog, nisam losa,a daleko od savrsenstva
Ljudsko sam bice,sto podrazumeva da imam i dobre i lose osobine, a ovde na forumu volim da se salim kao i u reali
E, sad ako nisam zasluzila sladoled, imam u frizideru![]()
Poslednji put ažurirao/la *milja : 19.07.2015. u 20:01
Lippmann
"Kad svi misle isto, znači da niko ne misli dovoljno."
Jorgovanka hvala na sladoledu...
Pošalji link