Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 54

Tema: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

 1. #1
  Aktivan član
  Učlanjen
  05.07.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  http://www.srbijadanas.net/demontaza-vojske-zavrsna-faza-demilitarizacije-srbije-po-zeljama-nato/

  У потпуној тишини, далеко од јавности, Министарство одбране и Војска Србије, приступили су, по налогу НАТО пакта, последњој фази разоружавања и уништавања одбрамбене моћи земље. Под изговором да је реч о усклађивњу са стандардима ове алијансе, Министарство одбране Србије масовно продаје или уништава тешка наоружања, ракетне и радарске системе. У Војсци Србије, командни кадар ће ускоро користи енглески језик као службени, а официри више не могу да напредују ако га добро не савладају. Приватизовне су ли уништене све оне државне компаније које су деценијама храниле и облачиле војску. Од некада озбиљне армије, остало је неколико мањих бригада, разбацаних по Србији без смисла и потребе.

  Првом половином ове године Министарство одбране Србије најавило је да ће продати више од 500 тенкова и хаубица, 220 оклопнх возила и преко 20 хиљада комада лаког наоружања. Тај процес је данас увелико у току. Дирекција Министарства одбране за набавке и продају, понудила је купцима 282 тенка Т-55 и 220 оклопних транспортера (М-60, М-80, БТР-50, БТР-60) и противоклопна оруђа типа ПОЛО као и хаубице од 105 и 155 милиметара.

  Цена је била далеко испод реалне, све се углавном продаје под ставком „старо гвожђе“, а обавезу да се „ослободи“ толике количине наоружања и опреме, Министарство одбране добило је директно из команде НАТО пакта!

  Колико је Министарство одбране било ревносно у овом послу масовог разоружања Војске Србије, говори и податак да је на продају стављено чак 1.100 противавионских топова, дакле, комплетна противваздушна одбрана Војске Србије!

  На продају је и 26 вишецевних ракетних лансера М-63, што је несхватљиво, јер је небо Србије практично остало потпуно небрањено. Да би ликвидација противваздушне одбране сасвим успела, из наоружања и опреме Војске Србије, избачена су и три радара типа СНАР-10 за такозвано контрабатирање непријатељске артиљерије! Сва три су већ нашла купца по багателнм ценама.

  Процес одавно започетог разоружања Србије и њена „демилитаризација“, још није готов, али је у завршној фази. Долазак високе делегације НАТО пака у Србију, поводом разоружања и „усклађивања са НАТО стандардима“, протекао је тихо и неприметно.

  Наиме, делегацију је предводио један од највиших функционера ове алијансе, Френк Боланд, помоћник генералног секретара Алијансе на позицији шефа Директората за планирање снага НАТО, који је у складу са такозваним програмом ПАРП (Процес прегледа и планова) вршио „процену“, тачније речено, контролу и инспекцију стања у систему одбране Србије са тежиштем на Војсци Србије, ради успостављања „нове командне одговорности“ и регулисања односа на релацији надређени-подређени. Дакле, НАТО командује, а оно што је остало од Војске Србије, извршава наредбе.

  Руски војни стручњаци оценили су ову ситуацију као „Вучићев неповратни пут“, јер је његова влада урадила нешто супротно Уставом декларисаној војној неутралности.

  Понижавање и демонтажа Војске Србије, не дешава се само кроз разоружавање, него и кроз ликвидацију наменских предузећа, која су деценијама производили за војне потребе. Најпре је пресечен канал преко кога се војска хранила.

  Приватизација Митроса, 29. Новембра, Јухора и многих стратешких предузећа којих се сећају сви који су икада обукли војничке чизме са натписа на конзервама СДО-а прекинула је линију снабдевања храном.

  Војска је остала и без одеће, такође пропадањем компанија и гиганата текстилне индустрије Јумко, Нитекс, Први мај, фабрике коже у Руми. Уместо тога, гладна, гола, боса и голорука Војска Србије, приступила је некаквом програму ПРИЗМА који надгледају из НАТО пакта, а који је широм отворио врата страним и домаћим мешетарима и војним лиферантима, да зарађују на пљачки војног буџета. Истовремено, у сред зграде Генералштаба, постављена је канцеларија ове алијансе. Да ли је то израз прокламоване самосталности и суверености?

  Са армија на корпусе, са корпуса на бригаде, са бригада на батаљоне, тако је пропадала Војска Србије. Вишак наоружања који Запад боли још од како су га видели приликом повлачења Приштинског корпуса претворио се у нерентабилан. Подсећања ради, немачка индустрија је под параваном пољопривредних машина уздигла своју ратну машинерију између два рата.

  НАТО шему нове организације и формације која се данас примењује у Србији, успоставио пре више од десет година британски генерал-мајор Џон Мур-Бик који се показао као стручњак за уништавање система одбране и безбедности у британским колонијама попут Србије…

  Кад су он и њему сродни „стручњаци“ видели да Србија располаже са: око 1.100 тенкова, преко 850 оклопних борбених возила, више од 3.750 артиљеријских оруђа великог калибра, 155 авиона, 53 хеликоптера, прионули су на посао да обећају поткупљеним српским властима да ће их убудуће НАТО пакт штитити, те да им оружје уопште не треба! …

  НАТО пакт је већ успео да редукује нашу копнену војску на смо шест бригада – четири условно мешовите (комбиноване), једне артиљеријске и једне специјалне бригаде, које у свом саставу могу располагати, по количини, симболичном тешком борбеном техником. Остале јединице копнене војске нису ни од каквог значаја.

  Ето и одговора на питање зашто тенкове више нема ко да задужује и одржава тешка наоружања. Нема копнене војске! Мале бригаде уместо армије и дивизија које смо имали пре сто година!

  Овако сломљена и слабо спремна војска „према НАТО захтевима“, која се базира на бригадама (чији су батаљони као основне тактичке јединице без икаквог смисла распоређује по Србији) као најјачим саставима, нема никакав смисао свог постојања. То је и био циљ НАТО пакта.

  Више нико и не пита, где је тешка борбена техника Војске Србије? Где је завршио велики део оних око 800 тенкова, који нису доступни садашњој Војсци Србије нити их има у свом организацијском саставу?

  У тренуцима док све остале околне војске, које су или чланице НАТО-а или дубоко у процесу учлањења, јачају своје борбене капацитете и врше припреме за могући сукоб глобалних размера и сасвим гурнуо, самоубилачки удар на Русију (а то значи и на Србију), Србија је без оружја!

  У Федерацији БиХ, све бивше југословенске војне фабрике раде за НАТО пакт. Војску албанског Косова већ наоружавају парама Вучићевих „пријатеља“ из Емирата. Хрватска је строго под командом НАТО пакта и дато јој је у задатак да „прати развој прилагођавање Србије НАТО стандардима“.

  Некада је чак и Краљевина Србија имала по неколико армија и десетине дивизија, а данас мале бригаде „по НАТО стандардима“, трагикомично глуме војску које више нема.

  Докле се стигло са уништавањем војне технике, говори и податак да је прошле године, због тендерских малверзација у Министарству одбране, ухапшен референт Управе за снадбевање, који је за сваки продати тенк наводно узимао мито од 2.500 евра.

  Продао је чак 20 тенкова. На тендеру за продају наоружања и војне опреме, он је привилегованим фирмама продао 20 расходованих тенкова Т-55А. Ова војна возила претходно су сечена на делове, а потом по повлаштеним условима продата компанији „ЦПР импекс“ из Београда, „Техноремонту“ из Темерина и „Ауто-импорту“ из Горњег Милановца. Али, његов грех је био у томе што није поделио паре са министром одбране и војним врхом, који раде исто то само мало друкчије: продају, секу и наплаћују, а новац одлази за потребе сервисирања олигархије на власти.
  А 1. Енглески уместо српског језика

  Српски офцири убудуће могу да рачунају на напредовање у служби само ако буду добро научили енглески језик, који им је на неки начин већ сада службени језик. Пре било каквог професионалног искуства, познавање, владање и активно коришћење енглеског језика према стандарду СТАНАГ 6001. који је прописао НАТО пакт, сада је и Србија прихватила кроз такозвани ПЕЛТ – Програм оспособљавања у области енглеског језика (ПЕЛТ – Партнерсхип Пројецт фор Енглисх Лангуаге Траининг).
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Ono ponižavanje predsjednika vlade nam u Srebrenici,
  pred očima Klintona, Merkelove i ostali' zapadni moćnika, .....nije li u skladu s ovim?
  Poslednji put ažurirao/la IstinaTruth : 18.07.2015. u 10:13 2. #2
  Domaćin oralni terorista (avatar)
  Učlanjen
  03.09.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kraljevina Srbozemska (Das Königreich Serbenland)
  Poruke
  3.763
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Nešto bi kao uradili da imamo ne znam kakvu silu od vojske...isti qurac... mi treba da nađemo jakog sponzora i da se naguzimo, a ne da glumimo vojne sile i vekovima isterujemo svetsku pravdu ...nezreo narod totalno...
  Manipulacija je u sistemu!

 3. #3
  Aktivan član
  Učlanjen
  26.06.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.448
  Reputaciona moć
  31

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Demilitarizovna Srbija ima brojno vecuaktivnu vosku od nato clanica Madjarske i Ceske iako ove imaju vise stanovnika.


  a koliko je strucan taj tekst govori i ova recenica
  На продају је и 26 вишецевних ракетних лансера М-63, што је несхватљиво, јер је небо Србије практично остало потпуно небрањено

  m63 nije protivvazdusno orudje.
  https://en.wikipedia.org/wiki/M-63_Plamen

 4. #4
  Aktivan član
  Učlanjen
  05.07.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Zar ti ne vidiš kako se uporno guzite, .....ali vas niko ni 2 posto ne hebe, ....pšta misliš zašto????
  Šta onda baljezgaš?
  Poslednji put ažurirao/la IstinaTruth : 18.07.2015. u 10:52

 5. #5
  Domaćin oralni terorista (avatar)
  Učlanjen
  03.09.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kraljevina Srbozemska (Das Königreich Serbenland)
  Poruke
  3.763
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio IstinaTruth Pogledaj poruku
  Zar ti ne vidiš kako se uporno guzite, .....ali vas niko ni 2 posto ne hebe, ....pšta misliš zašto????
  Šta onda baljezgaš?
  Koji mi? I ti spadaš u guženje.

  Guzimo se kasno, kao i obično što sve kasno radimo...
  Manipulacija je u sistemu!

 6. #6
  Poznavalac stvari nije na forumu
  Уништитељ мрачњака,незналица и секташа.
  Legenda Poznavalac stvari (avatar)
  Učlanjen
  10.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Богу фала па сам Лала.
  Poruke
  60.327
  Reputaciona moć
  3731

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio oralni terorista Pogledaj poruku
  Koji mi? I ti spadaš u guženje.

  Guzimo se kasno, kao i obično što sve kasno radimo...
  Пропагатор гужења држи слово о истом!!!
  Непроцењиво.
  Муслимански мигранти не долазе у Европу да раде већ да се накаче на социјалу-Милош Земан, Председник Чешке Републике.

 7. #7
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  108.902
  Reputaciona moć
  2364

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Свако ко се бар мало интересује за Војску Србије ВРЛО ДОБРО ЗНА ЦЕО СИСТЕМ УНИШТАВАЊА И РАСТАКАЊА ОДБРАМБЕНЕ МОЋИ... наравно да је у питању прецизан план и наравно да тај план У ТИШИНИ спроводе наше људске креатуре на положајима, наши велеиздајници који су добротом и наивношћу народа дошли на власт - ОВИ САДА НА ВЛАСТИ СУ "НАЈВРЕДНИЈИ " И НАЈВЕЋЕ ШТЕТОЧИНЕ ДО САДА...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 8. #8
  Poznavalac stvari nije na forumu
  Уништитељ мрачњака,незналица и секташа.
  Legenda Poznavalac stvari (avatar)
  Učlanjen
  10.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Богу фала па сам Лала.
  Poruke
  60.327
  Reputaciona moć
  3731

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio oralni terorista Pogledaj poruku
  Nešto bi kao uradili da imamo ne znam kakvu silu od vojske...isti qurac... mi treba da nađemo jakog sponzora i da se naguzimo, a ne da glumimo vojne sile i vekovima isterujemo svetsku pravdu ...nezreo narod totalno...
  Да је тако арнаути не би остравили 20к лешева у операцији стрела априла и маја 1999., а и неколико стотина њихових колега из НАТО специјалних снага, већ би продрли до Београда и наебали вам се миле мајке.
  Муслимански мигранти не долазе у Европу да раде већ да се накаче на социјалу-Милош Земан, Председник Чешке Републике.

 9. #9
  Domaćin KraNp (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Севојно
  Poruke
  4.913
  Reputaciona moć
  125

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio oralni terorista Pogledaj poruku
  Nešto bi kao uradili da imamo ne znam kakvu silu od vojske...isti qurac... mi treba da nađemo jakog sponzora i da se naguzimo, a ne da glumimo vojne sile i vekovima isterujemo svetsku pravdu ...nezreo narod totalno...
  Guzi se ti "jakom SPONZORU" ako vec imas takav sklop licnosti! Ja necu, i uvek cu terati pravdu ma koliko bio slab, jer je to ljudska duznost pred Bogom.Ti si u tvojoj glavi poistovetio pravdu sa politikom, a to je k'o nebo i zemlja.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Poznavalac stvari Pogledaj poruku
  Да је тако арнаути не би остравили 20к лешева у операцији стрела априла и маја 1999., а и неколико стотина њихових колега из НАТО специјалних снага, већ би продрли до Београда и наебали вам се миле мајке.
  Otkud ti to da je poginulo 20 000 siptara? Znas ti koja je to cifra. Mozda 2000 njih.
  "Ja ne mogu da podnesem bol, ja nisam kao drugi ljudi, bilo je pitanje on ili ja, jasno je da nisam mogao da budem JA, mene to boli, znam da sam ispao djubre ali sam bar ostao ziv"! PATAK DACA

 10. #10
  Poznavalac stvari nije na forumu
  Уништитељ мрачњака,незналица и секташа.
  Legenda Poznavalac stvari (avatar)
  Učlanjen
  10.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Богу фала па сам Лала.
  Poruke
  60.327
  Reputaciona moć
  3731

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio KraNp Pogledaj poruku
  Guzi se ti "jakom SPONZORU" ako vec imas takav sklop licnosti! Ja necu, i uvek cu terati pravdu ma koliko bio slab, jer je to ljudska duznost pred Bogom.Ti si u tvojoj glavi poistovetio pravdu sa politikom, a to je k'o nebo i zemlja.

  - - - - - - - - - -  Otkud ti to da je poginulo 20 000 siptara? Znas ti koja je to cifra. Mozda 2000 njih.
  Заправо 16-18 хиљада, али ја сам великодушно заокружио.
  Зар мислиш да су арнаути водили рачуна о губицими у ситуацији сад', ил' никад?
  Муслимански мигранти не долазе у Европу да раде већ да се накаче на социјалу-Милош Земан, Председник Чешке Републике.

 11. #11
  Берекин nije na forumu
  Бринем своју невољу,то ме весели!
  Elita Берекин (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.573
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Разумљиво. Шта ће окупираној земљи оружје? Њемци су Недићевој жандармерији уступили лако наоружање у ограниченом броју. Питам се јесмо ли у бољем положају од Недића 1941.?
  "како је до непрепознавања доведена суштина преваре"

 12. #12
  Poznavalac stvari nije na forumu
  Уништитељ мрачњака,незналица и секташа.
  Legenda Poznavalac stvari (avatar)
  Učlanjen
  10.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Богу фала па сам Лала.
  Poruke
  60.327
  Reputaciona moć
  3731

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio charlesbarkley Pogledaj poruku
  Demilitarizovna Srbija ima brojno vecuaktivnu vosku od nato clanica Madjarske i Ceske iako ove imaju vise stanovnika.


  a koliko je strucan taj tekst govori i ova recenica
  На продају је и 26 вишецевних ракетних лансера М-63, што је несхватљиво, јер је небо Србије практично остало потпуно небрањено

  m63 nije protivvazdusno orudje.
  https://en.wikipedia.org/wiki/M-63_Plamen
  Јутице кад тако паметно шумиш колико оперативних авиона и које генерације и каквом стању има Мађарска?
  Муслимански мигранти не долазе у Европу да раде већ да се накаче на социјалу-Милош Земан, Председник Чешке Републике.

 13. #13
  Хусар nije na forumu
  "Демократска"контрола демократских дебила.
  Poznat Хусар (avatar)
  Učlanjen
  06.04.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Загреб - Буркина Фасо
  Poruke
  8.806
  Reputaciona moć
  305

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio IstinaTruth Pogledaj poruku
  Zar ti ne vidiš kako se uporno guzite, .....ali vas niko ni 2 posto ne hebe, ....pšta misliš zašto????
  Šta onda baljezgaš?
  Ма шта се обраћаш тим говедарима. То су сировина за самоистребљивање. Њима само треба дати мало сена и зоби и биће презадовољни.
  Демократија је савршено место где можеш да имаш сва права која не можеш нигде да оствариш.

 14. #14
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  30.04.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  265
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio oralni terorista Pogledaj poruku
  mi treba da nađemo jakog sponzora i da se naguzimo
  Докле више ове геј пропаганде???

 15. #15
  Хусар nije na forumu
  "Демократска"контрола демократских дебила.
  Poznat Хусар (avatar)
  Učlanjen
  06.04.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Загреб - Буркина Фасо
  Poruke
  8.806
  Reputaciona moć
  305

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio oralni terorista Pogledaj poruku
  Nešto bi kao uradili da imamo ne znam kakvu silu od vojske...isti qurac... mi treba da nađemo jakog sponzora i da se naguzimo, a ne da glumimo vojne sile i vekovima isterujemo svetsku pravdu ...nezreo narod totalno...
  Ајде говедо, ево ја ћу да платим неку магарчину да те гузи ... има да вриштиш ко девојчица и бићу ти спонзор све док ти очи не искоче.
  Ти си тотално незрела сировина а ко зна колико већ имаш година ! Вероватно између 30-40.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio KraNp Pogledaj poruku
  Otkud ti to da je poginulo 20 000 siptara? Znas ti koja je to cifra. Mozda 2000 njih.
  Погинуло је 10.600 по америчким изворима и то само око Кошара.
  Демократија је савршено место где можеш да имаш сва права која не можеш нигде да оствариш.

 16. #16
  Domaćin KraNp (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Севојно
  Poruke
  4.913
  Reputaciona moć
  125

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio Хусар Pogledaj poruku
  Ајде говедо, ево ја ћу да платим неку магарчину да те гузи ... има да вриштиш ко девојчица и бићу ти спонзор све док ти очи не искоче.
  Ти си тотално незрела сировина а ко зна колико већ имаш година ! Вероватно између 30-40.

  - - - - - - - - - -  Погинуло је 10.600 по америчким изворима и то само око Кошара.
  Koliki su nasi gubici na Kosarama u odnosu na tih 10 600 ?
  "Ja ne mogu da podnesem bol, ja nisam kao drugi ljudi, bilo je pitanje on ili ja, jasno je da nisam mogao da budem JA, mene to boli, znam da sam ispao djubre ali sam bar ostao ziv"! PATAK DACA

 17. #17
  Poznat
  Učlanjen
  21.11.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ko pita?
  Poruke
  8.106
  Reputaciona moć
  189

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio charlesbarkley Pogledaj poruku
  Demilitarizovna Srbija ima brojno vecuaktivnu vosku od nato clanica Madjarske i Ceske iako ove imaju vise stanovnika.


  Ali Madjarska a ni Ceska nemaju problem Kosova i Raske oblasti, i nemaju problem muslimana koji ih optuzuju za "genocid i agresiju" itd.

 18. #18
  Хусар nije na forumu
  "Демократска"контрола демократских дебила.
  Poznat Хусар (avatar)
  Učlanjen
  06.04.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Загреб - Буркина Фасо
  Poruke
  8.806
  Reputaciona moć
  305

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio Берекин Pogledaj poruku
  Разумљиво. Шта ће окупираној земљи оружје? Њемци су Недићевој жандармерији уступили лако наоружање у ограниченом броју. Питам се јесмо ли у бољем положају од Недића 1941.?
  Уопште се не разликује ситуација између 1941 и данас.
  Чак шта више, Хитлеру је требала српска индустрија и пољопривреда и баш ништа није уништио чак је и доста изградио. Данашњи окупатор прво све уништава да би се обезбедио од нежељених ситуација а потом смо сада у активној фази тоталног осиромашења и расељавања са ових простора.
  И то захваљујући баш оваквим демократским педерчинама који све знају а једино што су у животу видели то је нечије голо дупе.
  Демократија је савршено место где можеш да имаш сва права која не можеш нигде да оствариш.

 19. #19
  Poznat
  Učlanjen
  21.11.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ko pita?
  Poruke
  8.106
  Reputaciona moć
  189

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio Poznavalac stvari Pogledaj poruku
  Јутице кад тако паметно шумиш колико оперативних авиона и које генерације и каквом стању има Мађарска?


  MAdjarska je pre nekoliko godina uzela kredit od 5 milijardi dolara za modernizaciju avijacije, odn. za kupovinu svedskih Gripena...

 20. #20
  Zaslužan član hirajgoagain (avatar)
  Učlanjen
  23.09.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  bg
  Poruke
  116.026
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  3969

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  ma kuva se, jos spolja huskaju da opet ovde podgreju napetost, taman se smiri malo, pa azilanti, pa islamisti i eto

 21. #21
  Poznavalac stvari nije na forumu
  Уништитељ мрачњака,незналица и секташа.
  Legenda Poznavalac stvari (avatar)
  Učlanjen
  10.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Богу фала па сам Лала.
  Poruke
  60.327
  Reputaciona moć
  3731

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio bata93 Pogledaj poruku
  MAdjarska je pre nekoliko godina uzela kredit od 5 milijardi dolara za modernizaciju avijacije, odn. za kupovinu svedskih Gripena...
  Знам, зато и питам тог американског архитупсона.
  Пошто су Хрвати пропливали с ремонтом МиГ-ова 21 у Украјини и једва да уопште имају авијацију, по НАТО стандарима за ваздухопловну полицијску службу мораће да бирају између Италијана(Словенија нпр) и Мађара... наравно све се плаћа.
  Муслимански мигранти не долазе у Европу да раде већ да се накаче на социјалу-Милош Земан, Председник Чешке Републике.

 22. #22
  Хусар nije na forumu
  "Демократска"контрола демократских дебила.
  Poznat Хусар (avatar)
  Učlanjen
  06.04.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Загреб - Буркина Фасо
  Poruke
  8.806
  Reputaciona moć
  305

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio KraNp Pogledaj poruku
  Koliki su nasi gubici na Kosarama u odnosu na tih 10 600 ?
  60 погинулих и 90 рањених.
  Демократија је савршено место где можеш да имаш сва права која не можеш нигде да оствариш.

 23. #23
  Poznavalac stvari nije na forumu
  Уништитељ мрачњака,незналица и секташа.
  Legenda Poznavalac stvari (avatar)
  Učlanjen
  10.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Богу фала па сам Лала.
  Poruke
  60.327
  Reputaciona moć
  3731

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio Хусар Pogledaj poruku
  60 погинулих и 90 рањених.
  Ми смо имали преко 100 црних стрела на положајима.
  Добро су обавиле посао.
  Муслимански мигранти не долазе у Европу да раде већ да се накаче на социјалу-Милош Земан, Председник Чешке Републике.

 24. #24
  Хусар nije na forumu
  "Демократска"контрола демократских дебила.
  Poznat Хусар (avatar)
  Učlanjen
  06.04.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Загреб - Буркина Фасо
  Poruke
  8.806
  Reputaciona moć
  305

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio Poznavalac stvari Pogledaj poruku
  Ми смо имали преко 100 црних стрела на положајима.
  Добро су обавиле посао.
  Иначе положај су бранили делом активне јединице а као појачање било је неколико наших и руских добровољаца. У сваком случају битка је свеукупно трајал око месец дана али је само десетак дана било баш баш критично и претила опасност од праве шиптарске најезде.
  Демократија је савршено место где можеш да имаш сва права која не можеш нигде да оствариш.

 25. #25
  Domaćin oralni terorista (avatar)
  Učlanjen
  03.09.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kraljevina Srbozemska (Das Königreich Serbenland)
  Poruke
  3.763
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Nije li i Srebrenica sinhronizovana s ovim?

  Citat Original postavio KraNp Pogledaj poruku
  Guzi se ti "jakom SPONZORU" ako vec imas takav sklop licnosti! Ja necu, i uvek cu terati pravdu ma koliko bio slab, jer je to ljudska duznost pred Bogom.Ti si u tvojoj glavi poistovetio pravdu sa politikom, a to je k'o nebo i zemlja.

  - - - - - - - - - -


  Citat Original postavio Хусар Pogledaj poruku
  Ајде говедо, ево ја ћу да платим неку магарчину да те гузи ... има да вриштиш ко девојчица и бићу ти спонзор све док ти очи не искоче.
  Ти си тотално незрела сировина а ко зна колико већ имаш година ! Вероватно између 30-40.

  - - - - - - - - - -

  Ne znam samo što se palite na guranje...kao što rekoh totalno smo nezreo narod,vi ste tipičan primer...za početak nismo sposobni realne ciljeve definisati...
  Manipulacija je u sistemu!

Slične teme

 1. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 05.12.2004., 23:16
 2. sta mislite o ovim zivotnim pricama......dr...
  Autor devojcurak u forumu Zdravlje
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 10.06.2004., 17:09
 3. Nemam veze sa ovim
  Autor Cile 25 u forumu Sigurnost i zaštita
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 29.05.2004., 22:32
 4. pomoc sta sa ovim
  Autor u forumu Sigurnost i zaštita
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 13.04.2004., 17:07
 5. Sta je bre sa ovim forum-serverom?
  Autor Jandrla u forumu Arhiva
  Odgovora: 100
  Poslednja poruka: 23.01.2004., 10:21

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •