Da li znate da svaki muškarac na vešalima
doživi ejakulaciju !?
Imate li neko razložno tumačenje ?
Da li je to posledica rastezanja kičme.?
Ili, nešto drugo .....?
Da li znate da svaki muškarac na vešalima
doživi ejakulaciju !?
Imate li neko razložno tumačenje ?
Da li je to posledica rastezanja kičme.?
Ili, nešto drugo .....?
Kada bi se ljudi odrekli lepog govora o sebi i lošeg govora o drugima -
većina čovečanstva bi postala nema...
A ja sam do sad mislio da je umrijeti od smrzavanja "slatka smrt"...
Džaba kupaći na rese
kad nema šta da se trese!
pricali smo vec, znaci otvorio si temu
pa igleda da je bas to, citao sam negde da neko ima neki problem sa tim nervima kicme ili da su slucajno stimulisani i doziveli su orgazam
Hasta la victoria siempre !
Auuu Grofe..sad sam zbog tvoje teme pročitala sve post mortem procese u ljudskom telu
Koga zanima više..evo link
http://www.medicaldaily.com/what-forensic-scientist-doesnt-tell-you-7-postmortem-responses-dead-body-314404
..
Ne samo usled smrti vešanjem, nego i od položaja tela zavisi. Usled umiranja, dolazi do aktiviranja određenih mišića i moguće kontrakcije i samim tim izbacivanja semene tečnosti...a kod samoubistava vešanjem ili egzekucije..dešavala se i ejakulacija a i porođaji![]()
..
i mogao si makar neki sex da provučeš...ovako odosmo u forenziku
- - - - - - - - - -
i horor priče![]()
Muškarci na temi Žene pitaju...su ovako glasali!
Ne znam ja ništa, ja ovde samo postavljam pitanja
Muškarci na temi Žene pitaju...su ovako glasali!
Ne znam ja ništa, ja ovde samo postavljam pitanja
Bas si nasao temu za muske razgovore.Mala smrt je mnogo zanimljivija tema.
Obzirom da ga to očigledno zanima, neka postavljač teme isproba erotsku i autoerotsku asfiksiju pa neka onda podeli svoja iskustva sa nama![]()
Poslednji put ažurirao/la Kiki_GNR : 02.07.2015. u 14:01
❤️ ~ ❤️ Don't Worry About Life, You're Not Going To Survive It Anyway ❤️ ~ ❤️
Tema je zanimljiva. Sva sreca ne zivim u Iranu, mada ove nase zene znaju da bese.
MAlo morbidna tema, a?
Carpe diem
Usled asfiksije neki dozivljavaju orgazam. Nedostatak krvi u kiseoniku kazu da pojacano luci hormone i da se gubi kontrola nad ostatkom tela (logicno). Primeceno je da je to slucaj kada je osoba bila sexualno nadrazena pre asfiksije. Prilikom vesanja mozak gubi kontrolu nad vecinom organa, pa onda dolazi do somatske reakcije. Uriniranje, izbacivanje semena i sl. Ne verujem da je doduse nesrecnik uzivao tada, vise bioloska reakcija. Mnogi dozivaljavaju orgazam i od boli. Prelazenje tog praga koji potom dovodi do tkz - substate stanja koje opisuju kao najludja droga pomesana orgazmom. Neka vrsta olaksanja.
Ćuti ima nešto i još gore..
Ejakulacija i TRT!
Inače čuo sam kad se obesi neka zgodna cica.. otvrdnu joj sise i dupe joj se zategne..
Te samrtne reakcije me ich ne zanimaju.
Osim, ako ne vidim da je neko od vas probao, pa da isprica.
Bio je neki film gde kažu da prilikom vešanja , na mestu gde muškarcu padne kap semena iznikne biljka (korov ) na slovo M... ne sećam se
Pre nego što samom sebi utvrdiš dijagnozu depresije ili niskog samopouzdanja, proveri da nisi prosto okružen seronjama.
Pošalji link