Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 68

Tema: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

 1. #1
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Милан Л. Рајић: Слободан Пенезић Крцун – звер у људском облику
  Штампај Е-пошта
  понедељак, 08 децембар 2014
  УМЕСТО УВОДА

  Често се чудимо и питамо – шта нас ово снађе? Зар је народ Светог Саве и цара Лазара, Обилића и Карађорђа, краља Петра и војводе Мишића, оволико пропао и уништен да се никако опоравити не може?

  Али, кад тако размишљамо, губимо из вида да је много разлога за ову пропаст, а један од кључних је „дебели мртвац Гроз“, како је крволока Тита звао владика будимски Данило, кога не би било да није било његових измећара пореклом Срба, међу којима се нарочито истичу Александра Ранковић и Слободан Пенезић, џелати звани Лека и Крцун, који су ко зна колико србских родољуба побили и ко зна колико србских кућа у црно завили. Многи их величају као тобожње „србске патриоте“, ни сами не знајући шта чине.

  Што се Ранковића тиче, он је увек био и остао слугерања, који после смењивања од стране Тита и његових хрватско – словеначких камарада, није смео ни да писне. Крцун је, пак, осећао грижу савести, па је почео да, макар и пијан, прича више него што је смео, и онда су му наместили саобраћајну несрећу у којој је погинуо (у новембру се навршило пола века од часа када се Броз осободио, непотребног му, џелата србског народа).

  Два текста која следе треба да нас подсете ко је био Крцун. Први је из књиге краљевског официра Милан Л. Рајића, „Српски пакао у комунистичкој Југославији“, а следећи је из Михизове „Аутобиографије о другима“. Читајући их, молитвено помињимо жртве комунистичког терора, и памтимо: док год их не сахранимо достојно, и подигнемо споменике на местима на којима су страдали, нећемо се мрднути из овог понора у коме смо се обрели.

  Владимир Димитријевић

  + + +

  МИЛАН Л. РАЈИЋ

  СЛОБОДАН ПЕНЕЗИЋ-КРЦУН ЗВЕР У ЉУДСКОМ ОБЛИКУ
  http://i57.photobucket.com/albums/g215/jeremijabg/krcun-vikipedija_zpsohyu6fl8.jpg

  У току месеца децембра, сасвим изненада био сам премештен и помешан са једном већом групом затвореника и ту сам остао седамнаест дана. То је такође била једна од већих збирних ћелија и било нас је петнаест млађих и старијих, најразличитијих занимања. Неколико интелектуалаца, три земљорадника из околине Београда, два официра, од којих је један био мајор, а други капетан и један младић од шеснаест година из неког села из околине Пријепоља, сви похапшени по националној линији. Као и у петици, међу њима нисам познавао никога. Из разговора сам сазнао да су их саслушавали други иследници, а мене је саслушавао исти иследник и у последње време све чешће ноћу. Врата на нашој ћелији тако рећи нису се затварала, стално су једне одводили а друге доводили. И ова је ћелија била тешка као и петица, полумрачна и прљава, једино што је бетон био цео, али тврд и хладан као и тамо. Ваздух густ, засићен димом од дувана, јер је било више пушача и човек га осећао како га гуши, права правцата јазбина.

  Другог дана по светом Николи, око једног сата после поноћи, само што су вратили нас четворицу преморене са саслушања, раније него обично, зашкрипао је кључ у брави и са великим треском откључала су се врата. Први је ушао дежурни сав унезверен и командовао је мирно, а за њим је ушло још седам лица, од којих је шест држало машинске пушке преко руке, а седми са рукама у џеповима, сав накострешен стајао је између њих. Одмах се видело да је то нека „важна" комунистичка крвопија, а ово му је била пратња, као обезбеђење од голоруких људи и да би му се придао што већи значај. Сви смо поскакали онако буновни и подадули од неспавања и постројили се један поред другога, сем двојице који су лежали болесни већ неколико дана, јер о здрављу болесника, као што сам већ рекао, нико није водио рачуна.

  Сви су имали официрске униформе и чизме, али какве чинове то нисмо могли да видимо. Та намргођена глава, испијеног туберкулозног лица, бледотамне боје, са очима које су змијски севале и лутале негде преко нас у тој сабласној полутами, просто су нас пекле осећали смо их као жеравицу, а нисмо могли да их се ослободимо. Цела појава тога човека, још увек са рукама у џеповима, имала је нечег аветињског, нешто што подсећа на косу смрти. Само још увек није говорила ништа, него нас је злокобно премеравала и једног тренутка примети ону двојицу јадника где леже и као да се помами: „Ко су ти што леже тамо? Устајте одмах, код комуниста нема пренемагања, то не трпим и не дозвољавам“ .

  По несрећи неко од затвореника процеди кроз зубе да су болесни и да не могу да устану, немамо лекара ни лекова. Ово га још више разбесни: „Ви мислите да смо вас похапсили и довели овде да вас лечимо, довели смо вас да вас побијемо и ја ћу вас побити све до једнога, зато сам и дошао. Вуците одмах напоље те стрвине, тамо поред зида у двориште, где су вам канте за ђубре и одредите стражара поред њих да не устану док ja не дођем, хоћу да пречистим са њима".

  Кључар и још три милиционера одвукли су их, jep су стварно били болесни и нису могли да устану никако. Ћутао je неколико тренутака, стрељао очима и поново закрештао:

  -Ко је то малопре рекао да су болесни, нека се јави.

  -Ја сам, јави се један од оне двојице официра.

  -А, ти си, дођи овамо и стани овде, показујући му место испред себе.

  Овај изађе и стаде мирно. Стасит човек, средњих година и врло отмена појава.

  - Видим да си био као неки официр и сигурно Дражин или Недићев?

  -Јесте - Краљев, па Дражин, одговори oвај одсечно.

  -Па шта си био по чину, кад си Краљев официр и како се зовеш?

  -Стеван Николић, мајор, одговори овај, снажним, звонким гласом, гледајући га право у очи.

  -Мајор понови овај, отежући ту реч загледа се у њега и извуче из задњег џепа пиштољ, ухвати га за цев и поче нагло да га удара преко лица, преко чела, крв лину и јадни човек покуша руком да заклони лице. Али звер доби наступ правог беснила, то је било сада лудило, то је било тотално помрачење ума:

  -Држите га и вежите, где су вам лисице? Зликовца ћу да убијем, биће један непријатељ мање.

  Кључар и четири официра зграбише га, ставише му лисице на руке позади и стегнуше га крвнички између себе, док је мајорово лице цело било у крви. Ова људска наказа стави пиштољ у џеп и поче као суманут рукама да га дави. Бацио се на овог немоћног човека као пантер, као најкрволочнија дивља звер и хтео је рукама да га раскине. Ја сам све ово гледао као и остали и био сам свестан да гледам, јер су ми физички очи биле отворене, али ми је ипак све то изгледало као да сам у неком трансу, као да сањам неки ружан, исувише тежак сан, хтео сам да протрљам очи, хтео сам да га се ослободим, само то нисам смео да учиним. Али стежући грло овој невиној жртви, злочинац није више говорио, него је сиктао и урлао као свака побеснела животиња и го ме је доводило до свести да то није сан, него исувише сурова јава.
  Poslednji put ažurirao/la jeremijabg : 29.06.2015. u 22:56
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос! 2. #2
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  - Рукама ћу да те задавим, крви ћу да ти се напијем, под мојим рукама мораш да издахнеш и мртвима да причаш ко је Слободан Пенезић. — И све луђе и бесније давио је сиротог човека.

  Мајор је кркљао, изби му пена на уста, исколачи очи, изгуби свест и као да се протеже неколико пута између снажних руку петорице крволока и клону. И још га је тако полумртвог давио читавих десет до петнаест минута и видећи ваљда да мајор стварно издише или се и сам уморио од грозничавог дављења, нареди да и њега одвуку и баце поред канте за ђубре уз најгнусније псовке. А онда, иако се све то одигравало пред нашим очима, искежена лица, рашчупављене косе бацио је свој злокобни поглед на нас и као гавран над лешином заграктао је:

  -Видели сте шта је било, за који дан овако ћете cви проћи. Каква истрага, какве глупости, ја ћу вама свима да пресудим. Само са том разликом, што сам бандита рукама удавио, а вама ћу живима гркљане и срце ножем да ишчупам - памтите добро што сам вам рекао.

  Затим је неодређено пружио руку према оном другом официру, а изашла су у страху из реда тројица: капетан, радник и један сељак, између којих је капетан стајао. Свакоме је од њих изгледало да је баш њега погледао и подигао руку према њему.

  - Мислио сам још једнога за ноћас, па доста, а ви сте изашли тројица, још боље, водите их тамо напоље поред зида, где су и остали, нека им праве друштво и пазите на њих док ја не дођем. А како се ти зовеш што носиш униформу официрску и шта си по чину?

  -Никодије Павловић, капетан II класе.

  -Где си ти био да те нисмо ухватили на време са осталим твојим друштвом, али свеједно, ти сигурно нећеш носити више униформу. Ви сте неки официри. Вуците их тамо, то ћу све ноћас да побијем.

  Задржао се код нас још десетак минута, грдећи нас и ружећи најдрастичније и полазећи рекао је својој „официрској" пратњи и кључару:

  -Овако са овим злочинцима мора да се поступа, то мора у најкраћем времену све да се истреби. Никаквих обзира и никакве милости не смете имати према њима, то вам ја наређујем.

  По његовом одласку код нас је настала гробна тишина, јер је од петнаест остало девет без икакве пресуде. Сви смо били слеђени и под једном ужасном самртничком психозом. Сви смо осећали да је смрт ту, већ код нас, персонифицирана у овој двоножној крволочној звери, чије смо име данас сазнали, а истрага, наша саслушавања и сва та ноћна мрцварења од стране иследника, то је најобичнија комедија, најгрубља лаж...

  Напољу јe исто тако била тишина хладне децембарске ноћи. Тако је трајало читав један сат, сви смо били као без језика, сваки је био опхрван својим мислима, јер је сваки имао некога у томе свету који је остао иза нас и у мислима се опраштао са њим. Одједном, нагло се чула паклена ларма, вика, псовке и јасно смо распознали суров Пенезићев глас. То нас је тргло из нашег бунила, из те легаргије, из тог страшног душевног стања, кад је човек будан, а није више присутан. Одмах затим следовали су пуцњи из пиштоља. Бројали смо преко двадесет. Јасно нам је било шта се догађа. Пенезић је извршавао своју пресуду над људима који се тек ислеђују. Сви смо се унезверено погледали и ослушкивали да се врата поново не отворе и не појави та авет. Али до сванућа није се више нико појавио, нити су нас иследници узнемиравали, само ми нисмо више склопили ока и тако смо дочекали зору...

  Око шест сати појавио се кључар и одвео oног младића што је био међу нама, који је ишао сваког јутра да чисти канцеларије, а кад га је вратио као и обично, избијало је осам часова. Изгледао је страшно: био је блед, не, био је скоро бео, без капи крви у лицу, преплашен и нем као и ми. Нити смо ми имали снаге да га питамо, нити нам је сам што говорио. Тек предвече, док се мало одморио и дошао к себи, испричао нам је у својој безазлености све оно што је видео и што је чуо из разговора међу милиционерима. Чуо је да је Пенезић лично побио појединачно из пиштоља све затворенике одведене из наше ћелије. Свакоме је са по неколико метака разнео лобању, па чак и мајору, кога је рукама удавио. А кад је ишао да проспе ђубре, видео их је поред зида и канти где леже крвави и већ укочени, завејани снегом један преко другога — како су падали погођени мецима. Враћајући га милиционер му је строго запретио да не сме о томе никоме да каже ни речи, иначе ће и он по кратком поступку да осване једног јутра завејан снегом ...

  Када је Пенезић постао министар Унутрашњих послова Србије, у Пожаревцу је био на робији др Страхиња Суботић, тешко болестан од туберкулозе коју је добио за време истраге. Његов брат земљорадник из села Крвавци, на домаку Ужица, да би помогао тешко болесном брату, сазнавши да је Пенезић дошао у Ужице, оде да га замоли да му пусти брата, кад је већ безнадежан болесник. Пенезић, мислећи да је овај неки комуниста или симпатизер, примио га је и делимично саслушао. Видећи о чему се ради, сурово га је пресекао: „Зато није било потребно да долазиш, он је срећан колико је тежак, што ја нисам запазио његово суђење, јер бих му ја пресудио овим — показујући на пиштољ који је извадио из џепа — и досада би већ иструнуо. Таквима се не суди и такви се не шаљу на робију, него се убијају одмах на лицу места. Али добро је кад већ цркава да ми не задаје посла" ...

  Ово су две појединости, једна је пишчев доживљај у истрази за време првог хапшења, а друга је дата верно онако, као што ми је испричао др Страхиња Суботић, када смо се видели после издржане робије. Ово су само два исечка из бескрајног низа Пенезићевих злочина, али и ова два случаја мислим да су довољна, да се рељефно види његов лик правог монструма.

  Ево о каквом је крволочном чудовишту реч, о каквој немани, која је ишла на две ноге као и ми сви, носила крштено име, живела међу нама, сматрала се да и она припада људском роду, а међутим, она је немилосрдно прљала то велико и светло име човек које је круна Божанског стварања у свемиру.

  И та је наказа била „пуковник" Јосипа Броза и његов главни доушник — шеф Удбе за Србију, министар Унутрашњих послова и као председник владе Србије погинуо у саобраћајној несрећи. Међутим, према вестима из земље, како је Пенезић био најоданији човек и најоштрији нож Александра Ранковића, да би Јосип Броз могао мирно да спава, ликвидиран је по Брозовом наређењу. Саобраћајна је несрећа само добро позната комунистичка инсценација, за нашу и светску јавност.

  Најзад, за сва недела која је почино, стигла га је Божја казна.
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 3. #3
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.315
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Voleo je cirku, žene i Zvezdu !
  A, da je mnoge porodice u zlatiborskom kraju zavio u crno, to je istina !

 4. #4
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  ето зашто смо ту данас где јесмо...зато што смо се одрекли Бога и пустили ове сатанске звери са пентаграмом на челу (и у срцу) да нам побију све оно што је ваљало....
  Poslednji put ažurirao/la jeremijabg : 29.06.2015. u 23:07
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 5. #5
  Elita markojunk (avatar)
  Učlanjen
  20.07.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Блајбург
  Poruke
  21.589
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Ок, комуњаре су начиниле незапамћене и некажњене злочине, а данас њихова деца управљају овом катастрофом на челу са господарем. Јел треба да нас је страх?

 6. #6
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio Grof Vronski Pogledaj poruku
  Voleo je cirku, žene i Zvezdu !
  A, da je mnoge porodice u zlatiborskom kraju zavio u crno, to je istina !
  нису ми јасни ни навијачи Звезде и Партизана који се тако фанатично куну у те комунистичке творевине са пентаграмима а у исто време сматрају себе православнима...петокрака и Крст не могу заједно...једно представља симбол сатане а друго Бога...не може се служити Богу и мамону....не знам зашто бар не промене називе тих комунистиких подвала....мада би било најбоље да сви почнемо Бога да волимо бар колико те *клубове*
  Poslednji put ažurirao/la jeremijabg : 29.06.2015. u 23:09
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 7. #7
  Elita markojunk (avatar)
  Učlanjen
  20.07.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Блајбург
  Poruke
  21.589
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio jeremijabg Pogledaj poruku
  нису ми јасни ни навијачи Звезде и Партизана који се тако фанатично куну у те комунистичке творевине са пентаграмима а у исто време сматрају себе православнима...петокрака и Крст не могу заједно...једно представља симбол сатане а друго Бога...не може се служити Богу и мамону....
  А што ти онда служиш Вучићу, мислиш да је Бог?

 8. #8
  Veoma poznat Лички гусар (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  12.630
  Reputaciona moć
  261

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio Grof Vronski Pogledaj poruku
  Voleo je cirku, žene i Zvezdu !
  A, da je mnoge porodice u zlatiborskom kraju zavio u crno, to je istina !
  Ма то друго ништа...
  Главно да је "волео цирку, жене и Звезду" ...

  - - - - - - - - - -

  *** *** ***
  Poslednji put ažurirao/la bakonja : 29.06.2015. u 23:15 Razlog: Ne primereno izrazavanje i vredjanje celog naroda ...
  "Свијетом иде, свуђе кавгу тражи,
  Ђе је кавге, да се онђе нађе ..."

 9. #9
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio markojunk Pogledaj poruku
  А што ти онда служиш Вучићу, мислиш да је Бог?
  изгледа да је теби он бог-свуда га видиш па и на овој теми....
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 10. #10
  Veoma poznat Лички гусар (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  12.630
  Reputaciona moć
  261

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio bata93 Pogledaj poruku
  Мислио је на тебе.
  Јако је мало битно на шта је мислио.

  90% Срба вјерује да је СРПСКОГ КРВНИКА СП Крцуна, убио Тито, јер је овај био велики "Србин" и јер је "волео цирку, жене и Звезду"... А исти је био већи КРВОПИЛАЦ за Србе него сам Броз.
  "Свијетом иде, свуђе кавгу тражи,
  Ђе је кавге, да се онђе нађе ..."

 11. #11
  Poznat
  Učlanjen
  21.11.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ko pita?
  Poruke
  8.106
  Reputaciona moć
  189

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Иначе, кажу да је Петар Драпшин такође био жешће опаљени у главу садиста.

 12. #12
  Neproveren član
  Učlanjen
  09.12.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.223
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Шта покушаваш да кажеш?

 13. #13
  Veoma poznat Лички гусар (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  12.630
  Reputaciona moć
  261

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio bata93 Pogledaj poruku
  Иначе, кажу да је Петар Драпшин такође био жешће опаљени у главу садиста.
  Сви ти зликовци нијесу били нег за лудницу. И вјечити зид срама Историје.
  "Свијетом иде, свуђе кавгу тражи,
  Ђе је кавге, да се онђе нађе ..."

 14. #14
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio Лички гусар Pogledaj poruku
  Сви ти зликовци нијесу били нег за лудницу. И вјечити зид срама Историје.
  сви ти комунистички *богови* заједно са Титом сада су на роштиљању код гаравог газде коме су служили за живота...и то се никада неће променити....
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 15. #15
  Poznat
  Učlanjen
  21.11.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ko pita?
  Poruke
  8.106
  Reputaciona moć
  189

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio Лички гусар Pogledaj poruku
  Сви ти зликовци нијесу били нег за лудницу. И вјечити зид срама Историје.

  Кажу да Драпшин који је био мали и здепаст и због тога патио од комплекса ниже вредности, и зато је посебно презирао високе херцеговце и крајишнике и према њима је испољавао изразиту суровост.

 16. #16
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.315
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio jeremijabg Pogledaj poruku
  нису ми јасни ни навијачи Звезде и Партизана који се тако фанатично куну у те комунистичке творевине са пентаграмима а у исто време сматрају себе православнима...петокрака и Крст не могу заједно...једно представља симбол сатане а друго Бога...не може се служити Богу и мамону....не знам зашто бар не промене називе тих комунистиких подвала....мада би било најбоље да сви почнемо Бога да волимо бар колико те *клубове*
  Seti se zagrebačkog Dinama.
  Kada je Tuđman, uprkos oštrim protestima armije navijača,
  promenio "Dinamo" u "Kroacija" !?
  Bojkot navijača, prazne tribine, a "Kroacija se strmopizdila !
  Vertikalno.
  K'o kofa u bunar.
  Jedva su čekali da umre, da vrate ime....
  Prema tome, navikne se narod.
  I onda je to teško iskoreniti.
  Uprkos ideološkog osvešćivanja....

 17. #17
  Veoma poznat Лички гусар (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  12.630
  Reputaciona moć
  261

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio bata93 Pogledaj poruku
  Кажу да Драпшин који је био мали и здепаст и због тога патио од комплекса ниже вредности, и зато је посебно презирао високе херцеговце и крајишнике и према њима је испољавао изразиту суровост.
  Крцун је био висок и мршав, и сам Динарац, али ЗЛО људско и СМРАД.
  "Свијетом иде, свуђе кавгу тражи,
  Ђе је кавге, да се онђе нађе ..."

 18. #18
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  36.767
  Reputaciona moć
  1732

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio jeremijabg Pogledaj poruku
  ето зашто смо ту данас где јесмо...зато што смо се одрекли Бога и пустили ове сатанске звери са пентаграмом на челу (и у срцу) да нам побију све оно што је ваљало....
  Одрекли смо се ми Бога много пре комуниста.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 19. #19
  Veoma poznat Лички гусар (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  12.630
  Reputaciona moć
  261

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Одрекли смо се ми Бога много пре комуниста.
  ....

  "Југославија је значила пркос Христу, пркос Светом Сави, пркос Србству, пркос србској народној прошлости, пркос народној мудрости, и народном поштењу, пркос свакој народној светињи - пркос и само пркос. Сваки вођа једног крштеног народа који одбацујући Христа хоће да усрећи свој народ, води свој народ не у земљу среће, но у земљу недођију неминовно и неизбежно! Крвници и насилиници који се других дана са страхом провлаче кроз мрак и тескобу сада су постали вође вођама, кнезови кнезовима. Заиста, неће јести своју добит у миру него ће их потрошити на даће својих рођака. Сневаће буне преварених и похараних, и дизаће се у поноћ и престрашени и ознојани, биће им дуг живот да би им казна била дужа! Горе ће бити народу њиховом који их је роди, него народу Јеврејском јер им дадоше пример народа Јеврејског и не поучише се! Слушаће клетве свога имена и неће смети провирити на прозор! Гледаће свој народ где га везане у поворкама воде и бојаће се за себе, и слушаће и у сну, и на јави проклињања свога имена, и дрхтаће али неће моћи умрети! Тако један народ грешника устаје једнодушно као трава да убије Бога. И омаче му се нож уперен против Бога, те удари сам себе у срце!"

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio jeremijabg Pogledaj poruku
  сви ти комунистички *богови* заједно са Титом сада су на роштиљању код гаравог газде коме су служили за живота...и то се никада неће променити....
  Сљедбеника имају колко оћеш.
  Чини ми се више данас него за поганога живота.
  "Свијетом иде, свуђе кавгу тражи,
  Ђе је кавге, да се онђе нађе ..."

 20. #20
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.315
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio bata93 Pogledaj poruku
  Иначе, кажу да је Петар Драпшин такође био жешће опаљени у главу садиста.
  Najmlađi ratni general !
  Sa 25 godina dobio je vrlo visoki čin general - lajtanta (general potpukovnik).
  Ludači hrabar tip.
  Negde sam čitao da je doživeo sumnjivu smrt.
  Zvanično, opalio mu pištolj u rukama...
  Nije - nego !


  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Лички гусар Pogledaj poruku
  Крцун је био висок и мршав, и сам Динарац, али ЗЛО људско и СМРАД.
  A, kako ceniš ?
  Da je bio niži i uhranjeniji ?
  Dal' bi bio manje zlo i smrad !?

 21. #21
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio Grof Vronski Pogledaj poruku
  Seti se zagrebačkog Dinama.
  Kada je Tuđman, uprkos oštrim protestima armije navijača,
  promenio "Dinamo" u "Kroacija" !?
  Bojkot navijača, prazne tribine, a "Kroacija se strmopizdila !
  Vertikalno.
  K'o kofa u bunar.
  Jedva su čekali da umre, da vrate ime....
  Prema tome, navikne se narod.
  I onda je to teško iskoreniti.
  Uprkos ideološkog osvešćivanja....
  поготово је тешко ако се и не прича о томе...уопште није духовно наивно када се човек,а поготово млад човек,куне да у *срцу има звезду* (?!) а не Крст!!!то нису нимало наивне ствари...хришћанство представља обнову пале природе човека Крштењем и Вером у Христа ради Спасења и избављења од пакла...Крст је симбол Христовог страдања ради откупа првородног и свих људских грехова и наше оружје против сатаснких сила....петокрака заводи и поробљава и представља сатанистички пентаграм....нису симболи случајни...није случајно што све подвале сатане баш имају пентаграм као симбол којим се представљају а којим би да заведу људе и одводе од ЈЕДНОГ СПАСЕЊА У ХРИСТУ!!!...па погледај где све имаш пентаграм...и у комунизму,и у демократији (нису ли нам рекли да су то две супротне идеологије?како имају исти симбол?),и у исламу.........па шта мислиш шта симболише тај симбол *вечни пламен* на који с комунисти (и остали бесвесни безбожници) толико ложе?где то горе вечне ватре?па у паклу....
  Poslednji put ažurirao/la jeremijabg : 30.06.2015. u 00:08
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 22. #22
  Aktivan član Koba (avatar)
  Učlanjen
  04.10.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.977
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  ajde dosta vise sa religijom na pdf politika

  ima li moderatora ovde?
  Благодарность это собачья болезнь.
  Товарищи, те кто голосуют, не решают ничего. Всё решают те, кто считает голоса. - И. В. Д. Ста́лин

 23. #23
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  62.306
  Reputaciona moć
  1462

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  По другу Крцуну се још зове којешта у тој од Бога заборављеној земљи.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 24. #24
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Citat Original postavio Fisher8890 Pogledaj poruku
  ajde dosta vise sa religijom na pdf politika

  ima li moderatora ovde?
  комунисти су имали политику физичког и духовног затирања православља....дакле тема је за политику...ако мислиш да су политика,тј делање које се дешава у свету немају везе са духом који човек носи и оно у шта верује-размисли још једном....комунистима је бог био тито,стаљин,лењин...и сви они су били овде на задатку борбе против Бога...сад су на чварењу кодгазде...не верујем да им је сад драго због онога како овде проведоше време док су могли....мислишп да им сад није жао што тад повероваше газди да ће да *живети заувек*?
  Poslednji put ažurirao/la jeremijabg : 30.06.2015. u 00:09
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 25. #25
  Stara legenda BLAJBI (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U senci banana....
  Poruke
  94.644
  Tekstova u blogu
  57
  Reputaciona moć
  2654

  Podrazumevano Re: Слободан Пенезић Крцун-звер у људском облику

  Da je bio takav kakavim ga slikate - ne bi vas tako mnogo preostalo.......
  „Stigla je losa vest...! "Ubite glasnika!"“

Slične teme

 1. Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 04.06.2013., 10:52
 2. Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 17.08.2007., 03:03
 3. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 29.06.2007., 16:04
 4. Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 15.10.2006., 23:12
 5. Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 16.07.2006., 22:41

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •