Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?
Strana 1 od 11 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 274

Tema: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

 1. #1
  Zainteresovan član Physiognomic (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  106
  Reputaciona moć
  20

  Podrazumevano Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Mnogi od vas su sigurno bar jednom pomislili da je zodijački znak Vodolija nekako posebno počašćen kvalitetama, da je neimenovani star, spektakl zodijaka - karakter, genije, humanist, idealist, individualac, drugar ipo, i svašta nešto, zaneseš se kad nabrajaš. Mnogi od onih rođenih u znaku Vodolije na pitanje "u kojem si..?" objelodanjuju svoj zodijački identitet sa podignutom bradom i pogledom napetim na reakciju, za razliku npr. od nekog rođenog u znaku Djevice koji se posramljen oglasi kao da se out-uje da je homo. Čak i mi Škorpioni možemo biti zanimljiva tema samo kad Vodolije nisu tu. Dali je moguće da je toliko poželjnih ljudskih odlika koncentrirano na jednom mjestu? Kakve su Vodolije iz vašeg ličnog iskustva? Dali je to kako vele čovjek kojem stalno iskri u glavi, ljubopitivi duh istraživača, duhovni avanturist, svjetlonoša, vizionar, futurist, avantgardist, transhumanist, modernist, vjesnik novih era, sijač revolucija itd. ili je to uvjek bio jedan obični prdonja? Sad kad ste ih prebrojali ste sigurno primjetili da Vodolije vašeg iskustvenog radijusa i nisu neki nonkonformisti uvjek korak ispred trenda, nego naprotiv opušteni, prosti ljudi, nestrogi prema sebi. To nije slučajni nego reprezentativni isječak vašeg iskustva, to su prave Vodolije - a ostalo je samo šuplja priča!
  Zašto? Kako uopšte karakteristika vizionar ili inovator može biti karakterna osobina kao što je npr. sentimentalnost ili častohleplje? I kako se Vodolija sa nabrojanim karakteristikama uopšte može postaviti u polarni odnos s Lavom? Svaki zodijački znak ima svoj polarni pandam, na zodijaku jasno očitovan kao dijametralni opozit, Ovan Vagi, Bik Škorpiji itd. Tko to spori i o znakovima prede neke razuzdane priče u širinu, iz ličnih iskustvenih poopštenja, ne hajući za strogost zodijaka ili pak falsifirajući ga pričama tipa da je zodijak simbolički ciklus od Ovna do Ribe ili sl., taj se samo igra u plićaku i diže mulj. Ako je Jarac hladno, suho, tvrdo, onda Rak moze biti samo toplo, vlažno, meko; Ovan oštro, koncentrirano, penetrirajuće, kurčevito, onda Vaga može samo biti oblo, tupo, pomirljivo, prijemčivo, vaginoliko itd. onda dakle Vodolija može biti samo ono što je suprotno Lavu. Ako je Lav sva ikonografija važnosti, vrijednosti ili značaja - dakle, veliko, grandiozno, ono što sija i zrači i pogađa u čulo važnosti, sve što ima karizmu, barokni majestet, onda je Vodolija - paz' sad - malo, bezizražajno, ugaslo, sivo, bez sjaja, prosto, primitivno, banalno, izgubljeno u masi. Vodolija je dakle pučanin, seljak i proleter. Kako sad to?
  Evo ovako. Prvo moramo da izoštrimo sliku Vodolije kao vazdušnog znaka - to je vrlo važno - znači znaka pripadajućeg elementu, paz' sad: decentriranja, raspršavanja, opuštanja, razlabavljenja, relaksacije. Ništa ne kapiram, jel može još apstraktnije? Može, što da ne. Najapstraktnija, dakle najobuhvatnija formulacija polarnosti Vatre i Vazduha je Vatra = Intenzitet vs Vazduh = Ekstenzitet. Kod prvog kao kad se kod geneze zvjezdanog sistema nakon gravitacionog kolapsa, kosmička prašina zgusne i fusionira u zvjezdu koja moćno savija prostor prema sebi i koja se svojim intenzitetom nameće oku i na svjetlosne godine udaljenosti. To je intenzitet i formula za sve fenomene Vatre, za simboliku oštrine, snage, veličine, težine, visine. I drugo, koje ekspandira u ništa, u izmaglicu, u Vazduh, medijum kojeg previđamo, prazan, proziran, neopipljiv, nevidljiv, vječito između - to je ekstenzitet i formula za sve fenomene Vazduha, za simboliku slabog, malog, lakog, prizemnog, oblog, pokretljivog. Ovdje bi trebalo da je već opipljivo da se element Vazduh sasvim jednostavno može izvesti iz fenomenologije plinovitog agregatnog stanja - odsustvo volumena i forme, ekstenzitet, sloboda čestica, osutost i otpor kompresiji, elastičnost i lakoća. Još nešto? Ništa više, to je sva sirovina za sva tri vazdušna znaka - Blizanci, Vaga i Vodolija.
  Element Vazduh se može najneposrednije osjetiti u momentu iznenadnog popuštanja tenzije - u eksplozivnom rasterećenju, u ekstazi čestica koje hitaju od tačke zgusnuća u neodređenost, to je trijumf Vazduha, taj moment slobode i lakoće - dok je Vatra kao elementarni opozit Vazduhu logikom stvari sve suprotno tomu, zgušnjavanje, tenzija, napor i homogenizacija osutog mnoštva, u idealnom slučaju u jednu tačku.
  Vatra je svjetlo, intenzitet u prostoru, zračeća prezenca, postojanje koje vuče na sebe ili drugom daruje postojanje kao apsolut. Vatra je težina i Vazduh je lakoća postojanja. Zračni znakovi izravnavaju, balansiraju, amortizuju odnose. To je njihova suštinska funkcija.
  Onaj tko je skont'o ove apstrakcije primjetit će da se iz ovih elementarnih atributa daleko elegantnije mogu deducirati sva tri vazdušna znaka - Blizanci, Vaga i Vodolija - nego iz principa astrološke klasike.
  Šta je onda sa intelektom kao suštinskom vazdušnom odlikom po astrološkom kanonu? Ništa. To nije suštinska odlika ni jednog elementa. U tom intelektualiziranju Vodolije i leži ta inflaciona slika o njoj.
  Vodolijin aspekt Vazduha je niveliranje (ili decentriranje ako stvar uzmemo kao centralni model)! To je njegova srž. Vodoliji je sve ravno - ne u smislu da je flegma, što on stvarno jest, nego u jednom apstraktnijem smislu, naime da sve instinktivno izravnava i vidi postmodernistički ravno. Vodolija je dakle čovjek koji uopšte nema čula za vertikalnosti i vrijednosne fenomene, suprotno njegovom opozitu Lavu koji je hipersenzibilan na sva vrijednosna akcentuiranja, na sve što nekom daje simboličnu težinu. Lav zrači tu vertikalu izbačenim prsima, dignutom bradom i ostalim imponirajućim ospoljenjima visine koje imamo i u životinjskom carstvu, dok je drug Vodolija ružan, opušten, nonšalantan, neupadljiv.
  To tupilo na nimbuse društvene važnosti je zaslužno da Vodolija obitava ili na dnu ili ex-centra opšteprihvaćenog sistema vrijednosti, u čemu se očituju dvije varijacije Vodolije, s jedne strane čovjek mase, pučanin, prostak, uglavnom to, i s druge strane ekscentrični izdanak, freak, punk, boem ili sl. Ali ne ekscentrik u smislu nekog tko svjesno i u odnosu na zamišljeni efekt njeguje alternativni image, nego više kao izraslina samozapuštenosti, iz neposrednog odnosa prema sebi, odsustva autocenzure, često tu posred ili nedaleko od društvenog mulja, ili još niže, u underground sceni, u neosvjetljenim zonama gdje etablirana mjerila ne dosežu. Zajedničko ovim varijacijama je imunitet na čari opštedruštvenih ideala, znači izmirenost sa sirovim sobom, bez tenzije koja inače postoji na liniji ego i alterego, u čemu je posebno uočljiva vodolijska vazdušna narav - u opuštenosti. U modusu Vodolije padaju maske, represije i cenzure gube na važnosti, sve nisko, potlačeno, potisnuto, prokleto, nedostojno, tabuizirano stiče pravo na izraz. Čovjek se javlja u sirovoj cjelosti, u punoj naivnosti, nagosti, prvobitnosti, ružnoći i postulira se kao mjerilo svih stvari. 2. #2
  Primećen član
  Učlanjen
  22.04.2015.
  Pol
  ženski
  Poruke
  975
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  najnapaljenija, najlepsa, najzgodnija, najdivnija eto sve to je vodolija

  sto bi onda morala biti genije....bilo bi previse definitivno

 3. #3
  Zainteresovan član Physiognomic (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  106
  Reputaciona moć
  20

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Oni koji vole da tipiziraju ljude su možda već spontano napravili slijedeću podjelu: na one koji uz samoodricanja aktivno žive jednu idealiziranu sliku sebe i one koji pasivno žive sopstvene datosti, makar to bio samo nadolazeći prdež. Prvi želi biti inkarnacija općedruštvenog ideala, koji se uvjek napet pokušava update-ovati, samoostvariti se takoreći samootuđenjem; dok drugi pušta dispozicijama da bujaju, bez smjernica, nonšalantno, u duhu autentičnosti. Ili da skroz uprošteno ilustriram: prvi je onaj koji nosi firmirano, drugi onaj koji se odjeva na buvljaku. U tom karakterološkom opažaju je upravo srž osovine Lav-Vodolija. Isto tako se i ostalih 5 osovina mogu spontano ekstrahirati iz iskustva s ljudima, i ne mareći za Zodijak.
  Na tlu tog pasivnog odnosa Vodolije prema sebi lako raste prosto-pučki naturalizam i cinizam. Gdje je tu onda onaj vodolijski idealizam iz astrološke lektire? Upravo u odsustvu idealizma. Vodolija je čovjek bez ideala, ljudski znak alergičan na nadljudsko, uvjek dobre volje prema prostim datostima i nepovjerljiv prema idealitetima. Ako Vodolija smije da bude idealist i revolucionar, onda samo kao realist, na isti način na koji je realizam kao estetski pokret stvarao u interesu vizije i revolucije, iz nelagode prema socijalnoj nepravdi. To je sve što je revolucionarno kod Vodolije, uvjek dakle samo atak na hijerarhijske ustroje po refleksu izravnavanja i nikad znanstvene, tehnološke i sl. revolucije - glupost koja se žilavo drži.
  Vodolija je rasni ljevičar zapadnjačke varijante. Znači cjeli spektrum političkih gardova od ljevice do sredine minus totalitarizam, od rudimentarnog anarhizma do liberalizma, u svakom od ovih dobro prezentiran. U anarhizmu kao an-arche (bez-vlasti) društvu; u demos-kratiji kao izniveliranom i decentriranom društvu; u parlar-mentarizmu, i u liberalizmu sa principom nenasilnosti i laissez-faire, slobodnim, samobalansirajućim tržištem se jasno očituju kvalitete plinovitog agregatnog stanja. Tamo gdje su monopoli i elite je udomaćen Lav. Jer Lav je sve što ima veze sa centriranjem i koncentriranjem, što hoće iz jednog središta da dirigira, ne nuzno silom, uzorom takodjer, imponovanjem, sve sto se sažima i monolitno organizira, usmjerava ka središtu ili vrhu, dok je vodolijina misija da rasprši sve što ima axis.
  Znači postalo je jasno da Vodolija nije samo proletarac nego i izrazit slobodarac. Ne samo u naklonosti slobodarskim ideologijama, nego u karakternoj osnovi Vodolije, naime u bestiđu i bešćašću. Kod nas se kaže za nekog koga je teško posramit da je "slobodan". Vodolija je slobodan kao ciganin. S obzirom da ga vrijednosna rezonanca ne dira, on se ne sankcionira stidom ako je u samoopažanju iz perspektive drugog refleksno nisko rangiran. On kod drugih ne opaža njegov vrednosni odslik, slobodan je od očekivanja. Obrukan može biti za druge, ne za sebe. Isto tako obeščašćen. Vodolija je kao što rekosmo "ravnatelj" i ne vidi se kao vertikalno konstituisano, samopoštovano biće koje ima stroge limite na dolje, zato uvreda ne kolidira s njim, kao što je to slučaj s Lavom, za kojeg je to objava rata. Vodolije su dakle budale koje pohode svoje puteve. U toj solerskoj egzistenciji, neopterećenoj društvenim konvencijama izvana i iznutra, nalik slobodno lutajućoj čestici gasa, se također jasno uočava vodolijski vazdušni karakter.
  Dalje, neki vide u Vodoliji znak spiritualnog. Ima li tu šta? Nema ništa. U vodolijinim ravničarskim bespućima nema prostora za boga i svetosti. Sveto je vrhunac vatrenog intenziteta o kojem sam gore tupio kao srži Vatre. Bog je najviši domet vertikalnosti ili centralizma, to je najdublja iritacija za cinika i blasfemičara kao što je Vodolija. On je takav neprijatelj hijerarhije da ga smeta sto mu je glava gore i dupe dolje, pa nekad razmišlja da iz protesta hoda četveronoske i jede zelenu travu. Ako je spirit uostalom tamo gdje osobnosti gube konture, onda je to Voda. Vazduh je osutost, trivijalnost, razbibriga. Vodolije su gluvatori i dangubari, žrtve iluzornosti, relativnosti; suviše tupi za intuiciju, suviše rastrojeni za kontemplaciju, suviše impulsivni za disciplinu, suviše osobeni za rasebljenje; suviše niski za uzvišeno.

  - - - - - - - - - -

  Neki će sigurno pomisliti, previše sam opaučio po Vodoliji, sklonio sam veleumnog i plemenitog nosioca age of aquarium i postavio na njegovo mjesto prostačinu. Ali šta je loše u tome biti prost? Cjela omladinska subkultura slavi autentičnost, vrlinu koja prostakluk sadrži u sebi. Jeans, odjeća primitivnih diggera i stočara je posvojena duž svih slojeva društva kao zastava vrijednosti zvane opuštenost. Isto tako diverzni proleterski outfiti šljama sa ruba grada, gangova, perverznih, zatvorenika sa tetovažama, diverznih antigrađanskih lifestilova i načina ospoljavanja - sve je to materijal kojim se inspirira omladinska avangarda. Dakle, mora li biti loše kad Vodolija prdne popu u propovjed?
  Uzmimo jedan lifestil-ekstrem po lavljem receptu, neko stjecište internacionalnog jetseta kao npr. st. moritz i paradu taštine tamo pa da vidimo koliko prdonja može zablistat. Dakle gusto nagrupisani statussimbol-kolekcionari, žene sve bez izuzetka sa debelim, krznenim bundama, sa kirurški istuniranim plastičnim petar-pan licima, svi po jednom jedinom obrascu, samo nekolicina designer-imena kao statusno simbolički doping, teško je naći samo detalj po kojem bi se jedna žena razlikovala od druge; sve izgleda kao konferencija klonova. Znači, sve u duhu Vatre fokusirano na uske vrijednosne konvencije, po mjerilu cjene, svi na jedno, sve sažeto kao na igli. To je princip Lav - dosljedno pohođenje kolektivnih čeznji, učiniti se skup sa skupim. Gdje se bolje nego u tom otužnom vulgar-materijalističkom elitarizmu, u bjedi bogatunstva, osjeća vrijednost opozita Vodolije? Kaotični, šareni, izdiferencirani svjet; tamo samootuđenje ovamo puna intimnost sa sobom, šabloni razbijeni u parampračad, tamo lica sa maskama, ovdje trijumf osobnosti u svoj svojoj konkretnosti i sirovosti, ljepota ružnoce - to je Vodolija u punom izdanju.

 4. #4
  Primećen član
  Učlanjen
  22.04.2015.
  Pol
  ženski
  Poruke
  975
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  super tekst, procitala sam pazljivo

  samo nastavi

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  28.11.2011.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  feta žute naranče
  Poruke
  20.290
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  denise ti li si?

 6. #6
  Poznat
  Učlanjen
  30.09.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  na kraju hodnika pa levo
  Poruke
  8.136
  Reputaciona moć
  258

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Ne mogu sada da čitam ceo tekst. Ali ću ostaviti prozor za čitanje neki drugi dan.

 7. #7
  Elita Umri_muski (avatar)
  Učlanjen
  01.01.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mesto gde otkrivate zaboravljene vestine
  Poruke
  18.170
  Reputaciona moć
  271

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Vama nije dobro, ocigledno. Ja ne poznajem nijednu vodoliju koja je nesto posebno nadarena, a znam ih vise od 5.

 8. #8
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  28.05.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  145
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  ovde nema nijedne vodlije na temi

 9. #9
  Buduća legenda HELENA33 (avatar)
  Učlanjen
  28.08.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  shvabija...
  Poruke
  26.821
  Reputaciona moć
  432

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  ali zato ima blizanac koji ne voli kilometarske postove...

 10. #10
  Zainteresovan član Physiognomic (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  106
  Reputaciona moć
  20

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Citat Original postavio HELENA33 Pogledaj poruku
  ali zato ima blizanac koji ne voli kilometarske postove...
  samo ti čitaj dalje tralalala

 11. #11
  Buduća legenda HELENA33 (avatar)
  Učlanjen
  28.08.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  shvabija...
  Poruke
  26.821
  Reputaciona moć
  432

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Citat Original postavio Physiognomic Pogledaj poruku
  samo ti čitaj dalje tralalala
  pa normalno... ne bi me pushkom mogao naterati da prochitam ovo gore shto si pisao...

 12. #12
  Zainteresovan član Physiognomic (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  106
  Reputaciona moć
  20

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Citat Original postavio HELENA33 Pogledaj poruku
  pa normalno... ne bi me pushkom mogao naterati da prochitam ovo gore shto si pisao...
  Mislim da sa shvatio. Mozak ti je oblikovan na veleumlju twitera, whatsupa i skypea pa dobije grč na više od tri retka.

 13. #13
  Aktivan član van halen 1995 (avatar)
  Učlanjen
  15.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Garden of Earthly Delights
  Poruke
  1.745
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Ja nisam čitao sve, zapeo sam oko trećine prve tvoje poruke, ali zbog toga što nemam vremena, inače obećava, vratiću se na tvoje postove kasnije.
  I meni je palo na pamet da Vodolija, kao antipod Lavu, ne može biti tako sjajna i bajna. Što se tiče mojih iskustava sa Vodolijama - nisu mnogobrojna. Muškarci Vodolije su mi odbojni, prosti, kurche se, slični lošim primerima Bikova. A ženske - ok su mi, doduše neko kratko vreme, udalje se od mene, bez nekog posebnog razloga. To su pomalo čudni ljudi, ali nikako ne bih rekao ekscentrici i genijalci o kojima će se govoriti da su bili ispred svog vremena 2800. Eto, pa malo je genija na svetu, ne mogu sve Vodolije biti geniji, niti svi geniji biti Vodolije. Inače, smatram za svoju dužnost da kad čujem da je osoba Vodolija, da je moram šokirati i začuditi, i to mi skoro redovno uspeva. :-)

 14. #14
  Primećen član
  Učlanjen
  17.03.2015.
  Pol
  ženski
  Poruke
  957
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Znak ko i svaki drugi

  Ja sam vodolija i svaki treći dan me bole glava

 15. #15
  Primećen član denis33 (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  994
  Reputaciona moć
  30

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Citat Original postavio Lilly♡ Pogledaj poruku
  Znak ko i svaki drugi

  Ja sam vodolija i svaki treći dan me bole glava
  Rekordan broj ih je medju svjetski priznatim naucnicima,uz Ribe i Jarceve najzastupljeniji na tom planu.Pa ako su genijalni, to nisu nista vise od ostala dva zimska znaka.

  Samo su nekakvi bezlicni,to mi malo smeta kod njih.Sve im je ok,svi su im dobri,sto malo nije normalno.

 16. #16
  Primećen član denis33 (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  994
  Reputaciona moć
  30

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Citat Original postavio AlterEgona Pogledaj poruku
  denise ti li si?
  Gdje,ko,sta?

  Kada procitas text koji nema veze sa zdravim razumom,i koji uz sav trud ne mozes povezati ni sa cim,onda budi sigurna da to nisam ja

  ZAr ne vidis da je onaj kilomtearski post iznad,pun prazne teorije i gluposti,totalno nedokazive u praksi.

  Tamo gdje nema prakticnih dokaza,i logickom umu dokazanih cinjenica,tamo JArca neces vidjeti.ZAto i jesmo najjaci znak u horoskopu,po svim paramterima.
  Poslednji put ažurirao/la denis33 : 01.06.2015. u 14:34

 17. #17
  Buduća legenda HELENA33 (avatar)
  Učlanjen
  28.08.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  shvabija...
  Poruke
  26.821
  Reputaciona moć
  432

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Citat Original postavio Physiognomic Pogledaj poruku
  Mislim da sa shvatio. Mozak ti je oblikovan na veleumlju twitera, whatsupa i skypea pa dobije grč na više od tri retka.
  jeste, chuvam ga da shto duze ostane nov i neupotrebljen, nishta od navedenog ne koristim...

 18. #18
  Zainteresovan član Physiognomic (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  106
  Reputaciona moć
  20

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Citat Original postavio denis33 Pogledaj poruku
  Rekordan broj ih je medju svjetski priznatim naucnicima,uz Ribe i Jarceve najzastupljeniji na tom planu.Pa ako su genijalni, to nisu nista vise od ostala dva zimska znaka.
  Samo su nekakvi bezlicni,to mi malo smeta kod njih.Sve im je ok,svi su im dobri,sto malo nije normalno.
  Citat Original postavio denis33 Pogledaj poruku
  Gdje,ko,sta?
  Kada procitas text koji nema veze sa zdravim razumom,i koji uz sav trud ne mozes povezati ni sa cim,onda budi sigurna da to nisam ja
  ZAr ne vidis da je onaj kilomtearski post iznad,pun prazne teorije i gluposti,totalno nedokazive u praksi.
  Tamo gdje nema prakticnih dokaza,i logickom umu dokazanih cinjenica,tamo JArca neces vidjeti.ZAto i jesmo najjaci znak u horoskopu,po svim paramterima.
  Izgleda da bacam biserje pred Jarce i ostale domaće životinje.
  Rekordan broj Vodolija među svjetskim priznatim naučnicima?..i of course, onih koji su rođeni u istom znaku kao i ti, to svakako, čista neminovnost. Nego..daj mi navedi izvor molim te..nije da me svrbi, znam da je to pisanje iz guzice, nego čisto da te iskompromitiram.
  Kakvih praktičnih dokaza u tipologiji ljudi, tunto jedan? Gdje si ti to vidio ikad?

 19. #19
  Primećen član denis33 (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  994
  Reputaciona moć
  30

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Prakticni dokaz mediokritetino ljudska znači da ono o čemu ti ovdje ser. . moras da dokažeš i na praktičnim primjerima iz života,da bi osobama koje se i usude(vjecna im slava na tome)da pročitaju ovu tonu gluposti, bar približno i uvjerio u ono o čemu ovdje pricas.I kakve veze ima tipologija sa astrologijom kao pseudonaukom, koja nije u mogućnosti da dokaze svoje hipoteze.Znas li polupismeni covjece da je sve ovo što si napisao opisano kao takvo samo iz perspektive sjeverne zemljine hemisfere,da je Jarac opisan kao hladan,tvrd i suh zato što se radi o zimskom hladnom znaku,a da je ispod ekvatora januar najtopliji mjesec u godini,juli najhladniji.Darwin,Galilej,Edison,Njutn,Kopernik Ajnštajn,Watt,Amper,Kepler,Giordano Bruno, Džul i još mali milion onih najpriznatijih naučnika je iz ova 3 zimska znaka.

  - - - - - - - - - -

  Pisem sa moba pa nisam imao živaca da budem opsirniji

 20. #20
  Poznat
  Učlanjen
  19.03.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.184
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Vodolije su sve najgore u ljudima.
  Muskarci su uvek neki muljatoru I love u mutnom, stalno nesto spletkare I "valjaju neku robu", p[revaranti I foliranti.Svako s trunkom osecaja za ljude I prepoznavanje karaktera odma vidi da su mutni.
  Zene deluju kao da imaju trunku intelekta I neka kao za zene shira interesovanja ali to je samo varka.One su najvece curke zodijaka ali hc glupace, glupe ko tocilo.
  Sve u svemu nedovrsene, suplje I povrsne licnosti a zbog svoje urodjene gluposti normalno skriveno (ili ne tako skriveno) nadmene I umisljene da im je ta glupost neka excentricnost I urodjena genijalnost, posebnost ne znam kakva.
  Na srecu po druge, generalno su jako losi lazovi I provali se brzo koliko su iskonski fejk i ispusheni.

 21. #21
  Veoma poznat Ériu (avatar)
  Učlanjen
  18.02.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  clipper route
  Poruke
  12.945
  Reputaciona moć
  1366

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  i tako izvukosmo mi lavise par komplimenata na racun vodolija
  ...sweet little angel you should have run...

 22. #22
  Buduća legenda Boljarin (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  28.391
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  588

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Naravno da nisam procitao ovako dugacak tekst, ali o zenskim vodolijama mogu reci da su prave zene, osim, ako vas ne otruju, osakate ili ubiju nekim 'ladnim oruzjem, bez grize savesti.

  To su nebeske zene koje samo u trenucima depresije privire na zemlju da nadju sidriste i kada to obave vinu se opet u nebesa odakle posmatraju svet. Njihova osecanja nista ne moze da dodirne.Imaju crtu genija i ovakve kakve su stvorice sasvim drugaciji Svet, cim uspe neko da ih udruzi.
  Poslednji put ažurirao/la Boljarin : 03.06.2015. u 00:28

 23. #23
  Zainteresovan član Physiognomic (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  106
  Reputaciona moć
  20

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Prakticni dokaz mediokritetino ljudska znači da ono o čemu ti ovdje ser. . moras da dokažeš i na praktičnim primjerima iz života,da bi osobama koje se i usude(vjecna im slava na tome)da pročitaju ovu tonu gluposti, bar približno i uvjerio u ono o čemu ovdje pricas.
  Praktični dokaz da je dvanaestina čovječanstva takva i takva? (Đe baš "praktični", kao da sam ti pokazao skicu nekog aparata kojeg valja provjeriti u praksi).

  I kakve veze ima tipologija sa astrologijom..
  Jel' se to jučer obilato pilo? Kakva bi to bila astrologija bez tipologije ljudi?

  ..kao pseudonaukom, koja nije u mogućnosti da dokaze svoje hipoteze.Znas li polupismeni covjece da je sve ovo što si napisao opisano kao takvo samo iz perspektive sjeverne zemljine hemisfere,da je Jarac opisan kao hladan,tvrd i suh zato što se radi o zimskom hladnom znaku,a da je ispod ekvatora januar najtopliji mjesec u godini,juli najhladniji.
  Taj koji te ubjedio da zodijački znakovi odslikavaju godišnja doba nije morao imati neku sugestivnu snagu - s obzirom na očiglednost tvojih intelektualnih deficita. Samo primjetiti da Jarac ima podudarnosti sa karakteristikama zime očigledno nije dovoljno. Ribe je suprotno tomu meka, topla i najčistiji izraz tekućeg agregatnog stanja. Šta izražava metafora "toplina"? Ono šta je u srži Riba, refleksno saživljavanje i razumijevanje bližnjeg i daljnjeg. Prema tome, uzmi taj koncept, zgužvaj ga i baci u jarugu.

  Darwin,Galilej,Edison,Njutn,Kopernik Ajnštajn,Watt,Amper,Kepler,Giordano Bruno, Džul i još mali milion onih najpriznatijih naučnika je iz ova 3 zimska znaka.
  Nebi ja rekao da si samo žurno tipkao sa moba, nego da si se spotakao o svoj voluminozni ego kad si potcjenio moju temeljitost. Dok ti šeprtljavo selektiraš informacije po volji svog častohleplja, ja operiram sa faktima. Od svih fizičara koji su dobili nobelovu nagradu najmanje je onih koji su rođeni zimi. Ovako to konkretno izgleda:
  Proljeće = 46 fizičara
  Ljeto = 56 fizičara
  Jesen = 57 fizičara
  Zima = 37 fizičara

  Ne vjerujete, proovjerite.
  Šahmat.

 24. #24
  Obećava
  Učlanjen
  20.03.2015.
  Pol
  ženski
  Poruke
  58
  Tekstova u blogu
  22
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  muljatori - Ribe II kuca
  shizofrenici - Rak VI kuca
  lopovi - Shkorpion X kuca

 25. #25
  Buduća legenda Kamael (avatar)
  Učlanjen
  03.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  35.377
  Reputaciona moć
  747

  Podrazumevano Re: Vodolija - genije ili jedan obični prdonja?

  Citat Original postavio ljilja milos Pogledaj poruku
  muljatori - Ribe II kuca
  shizofrenici - Rak VI kuca
  lopovi - Shkorpion X kuca
  Sta ti je ovo?

Slične teme

 1. Kako se slazu zena Vodolija i muskarac Bik
  Autor DJAVOLICA u forumu Astrologija
  Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 23.02.2005., 12:10
 2. Muskarac RIBA i zena VODOLIJA
  Autor u forumu Astrologija
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 13.02.2005., 22:14
 3. Sta mislite o kombinaciji muskarac Vodolija i zena Skorpija?
  Autor vodolija77 u forumu Astrologija
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 22.02.2004., 02:51

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •