To me zanima. Ja nikada ne bih izveo udarce koji ubijaju, osim u zastiti djeteta bilo kojeg.
To me zanima. Ja nikada ne bih izveo udarce koji ubijaju, osim u zastiti djeteta bilo kojeg.
Ne plase se od karatista, ali od ludaka i budala da...
Ima onih koji spadaju u obe grupe....
što bi imali
uostalom često puta su karate "stručnjaci" popijali udarce "po seljački"
pa ja bih rekla da je onaj ko postavi ovakov pitanje, nepoznavaoc karatea
Kosmos kaze moze!
Имамо, све се бојим дал ће ме удари..
Ja imam strah. Oni su poznati po tome da zadaju smrtonosne udarce onima sa kojima se druže.
A ti bi usmrćivao samo za bilo koje dete.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA... A KAD ĆEŠ ŽIVETI? - Meša Selimović
А шта си ти?
Неки фрик који има зелени појас (гледао си нинђа филмови па решио и ти да будеш нинђа) а кога сви избегавају (вероватно због екстремно логичног размишљања) па си решио на форуму да нађеш потврду свог става да те људи на улици и познаници избегавају јер си каратиста?
Ma zeznuto ti to, opasan im svaki dio tijela, a mozak najopasniji... ja kad čujem da netko trenira te "ubojite" vještine, bježim glavom bez obzira.![]()
mene se nijedan od drugara nije plasio
bog da im dusu prosti
Kada bi se ljudi odrekli lepog govora o sebi i lošeg govora o drugima -
većina čovečanstva bi postala nema...
moj post sugerise da sam im ja presudio .naravno salim se.
na slici je mister bin
Poslednji put ažurirao/la sasasta : 28.05.2015. u 14:20
Poslednji put ažurirao/la Grof Vronski : 29.05.2015. u 03:16
Kada bi se ljudi odrekli lepog govora o sebi i lošeg govora o drugima -
većina čovečanstva bi postala nema...
najveca mana danasnjeg covjeka je sto nista ne shvata ozbiljno. To je zato sto oce da se napravi iskusan u vezi teme o kojoj nema pojma. Umijem da polomim vilicu sa jednim prstom, a nemam ni zeleni...pa ti vidi da li treba da se plasis toga oces li naljutit nekoga karatistu. Ja se plasim. Dovoljno je imati tri igle da se savlada sest policajaca sa pistoljima.
Poslednji put ažurirao/la xxmxmxmxx : 28.05.2015. u 19:37
pa videla sam nesto u vezi borbi i da, malo sam ustuknula... valjda nije karate konkretno
Poslednji put ažurirao/la xxmxmxmxx : 28.05.2015. u 19:57
Pošalji link