Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 60

Tema: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

 1. #1
  Primećen član
  Učlanjen
  25.08.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  574
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Dok svetska javnost s gnušanjem prati uništavanje istorijskih spomenika Mesopotamije, optužujući „fundamentaliste“ za varvarizam, većina medija prećutkuje činjenicu da je pljačka započela danom upada američko-engleskih naoružanih hordi u Irak.

  Poznavaoci tvrde da se radi o jednom od strateških poteza iz Agende 21 osmišljenih u cilju brisanja istorijskog pamćenja čovečanstva, uz uništavanje tragova najstarijih civilizacija. Okupacija teritorije predstavlja samo prvu fazu u mefistofelovskom osvajanju duša, mozga, svesti i pamćenja.

  Zabrinuti vešću (decembar 2014) da je fondacija Rokfeler, u okviru projekta za izgradnju 100 rezilijentnih gradova širom sveta, objavila spisak od 35 gradova – među kojima je i Beograd “pozvan da se pridruži sve brojnijoj mreži urbanih centara koji se pripremaju da odgovore na izazove 21. veka”, potražili smo vezu između rušenja i građenja, koja je promakla dobronamernim kritičarima iz arhitektonsko-urbanističke branše, kao i većini medija zabavljenih komercijlnim efektom i tračevima o šeicima i prevarantima.

  Obratili smo se Leuren Moret, naučnici izuzetne hrabrosti, koja je 1999, nakon napuštanja Livemore laboratorije za nuklearno oružje, postala „zviždač“ iznoseći u javnost detalje „najveće naučne podvale vazane za Juka Mauntin projekat“. Moret je bila član Parlamenta i Kongresa, a pojavila se kao svedok-ekspert na Međunarodnom sudu za ratne zločine vezane za Avganistan, u Tokiju.

  Iz perspektive geologa (žena sa diplomom Univerziteta Davis iz Kalifornije), i eksperta specijalizovanog za oblast „delovanje jonizujućeg zračenja na prirodno okruženje i živa bića”, Leuren se godinama bavi vrhom „naučne mafije“, a kao priznati ekspert za brojne oblasti u svoja otkrića unosi dodatnu dimenziju, koju nemaju nezavisni novinari istraživači.

  Vi ste svojim istraživanjima obuhvatili čitav set projekata vezanih za realizaciju Agende za 21. vek. Sem naučne mafije, istražujete ulogu brojnih izvođača radova, tragajući za vrhom odakle se direktive sprovode sistemom spojenih sudova. Srbija je, nakon uranijumske NATO agresije 1999, napadnuta HAARP-om, GMO, zakonima o obaveznoj „imunizaciji“, a trenutno je izložena još jednom sofisticiranom propagandnom triku iz Rokfelerovog šešira. Kako tumačite Rokfelerov projekat izgradnje „rezidencionalnih gradova“ i vest da će ovi gradovi dobiti „bespovratna sredstva za imenovanje direktora za rezilijentnost grada, čiji zadatak je da upravlja, planira i sprovodi strategiju rezilijentnosti grada“? Država u državi?


  S obzirom da živim u jednom od „specijalnih Rokfeklerovih“ gradova, imam i lično iskustvo o tome: živeti u njemu postala je noćna mora. Mi imamo četiri takva grada povezana sa Berklijem – Sanfrancisko, Oukland, Alameda i Berkli. Rokfeler je predvideo (planirao) da do 2050. godine, umesto današnjih 50% stanovništva, broj stanovnika urbanih oblasti poraste na 70%, što znači da će se seosko stanovništvo proterati sa svojih poseda, uz ubrzanu transformaciju ove populacije u urbanu sirotinju-bezemljaše, čime bi eugenički projekat uništavanja viška stanovništva bio zaokružen. Amerika upravo preživljava fazu eliminacije beskućnika, proizvedenim ovakvom politikom, što je uporedivo sa Hitlerovim „konačnim rešenjem“. Američki beskućnici se prosleđuju u sabirne FEMA kampove, da bi ih umesto gasnih komora podvrgli čipovanju i prinudnoj sterilizaciji. Ako je bilo ko u Srbiji pomislio da su Rokfeler i bratija „rezidencijalne centre za izazove 21. veka“ namenili lokalnom stanovništvu, grdno se vara. Navešću vam primer nekoliko „zatvorenih gradova” u Latinskoj Americi, izgrađenih na državnom zemljištu, ograđenih i zaštićenih „bezbednosnom tehnologijom“, u koje se ulazi uz posebne identifikacione kartice (ugrađene čipove) a radna snaga koja ih opslužuje nema slobodu izlaska i ulaska po sopstvenoj volji. U ovim gradovima stanuje belosvetska elita, koja ne podleže zakonima zemlje domaćina, ima sopstvenu valutu i poreska pravila – rečju nedodirljivi.

  S obzirom da se radi o inicijalnoj donaciji fondacije Rokfeler, u vrednosti od 100 miliona dolara, na koji način će fondacija kontrolisati rezidente?

  Kontrola se vrši najsavremenijom tehnologijom ugrađenom u svaku stambenu jedinicu, radi mogućnosti praćenja svih aktivnosti, a veliki deo informacija sa lica mesta biće obrađen uz pomoć smart meter (pametnog strujomera), za merenje potrošnje električne energije u domaćinstvu. Oni imaju bazu, takozvani „midver“ i “flet arej” antenu, malu ali moćnu, projektovanu za prenos informacija o svemu što se u kući dešava. Ona „uzgred“ crpi informacije iz svih električnih uređaja (pa i računara) i beleži sve što ste izgovorili, radili pa čak i pomislili. Sve te informacije prenose se u centralu, odakle ih preuzima brod stacioniran u ofšor zoni (međunarodne vode). Bili smo svedoci pretvaranja MERSK broda u ofšor brod, napunjen kompjuterskim serverima. Preuređivanje broda trajalo je preko dve godine, da bi pre šest meseci isplovio. U brodu se nalaze svi podaci iz naših gradova, svaki smart meter se povezuje sa INMARSAT satelitom, umreženim sa geostacionarnim satelitom iznad Kameruna u Africi.

  Čak su i podaci Američke službe bezbednosti preuzeti tim satelitom, odakle se prosleđuju INMARSAT centrali u Londonu. INMARSAT je osnovan u Holandiji, a poznato je da su Holanđani uvek bili umešani u fašističke projekte, kao što su rengen mašine na aerodromima. Njihova umešanost u pedofilski lanac, uključujući i holandsku kraljevsku porodicu, govori o prirodi ove države i mentalnom sklopu vladajuće elite.

  Da li je najavljeno uvođenje pametnih brojila u Srbiju jedan od mehanizama za uspostavljanje kontrole nad stanovništvom, uključujući i one osuđene na život u senci “grada za elitu”?

  Ovde u Berkliju, i obližnjim „specijalnim gradovima“ iznenada su se pojavila pametna-brojila, ugrađena u sve poslovne zgrade i stanove; novo ulično osvetljenje, kao i moćni prenosnici telefonskih veza (uz adaptiranje postojećih na veću snagu uz pomoć kablova za električnu struju). Moćne antene ugrađene u zidove zgrada, sprovode snažne signale slične onima iz smart metersa. Ovi signali vas mogu oboriti na pod ili izazvati nepodnošljive glavobolje, što će daljinskim upravljanjem biti primenjivano na svakog ko nije „harmonizovao“ ponašanje sa novim pravilima Agende21. Oni prate sav saobraćaj i kretanje ljudi uz pomoć uličnih svetiljki, a imaju mogućnost da vas izlože udaru EMF talasa – izazivajući bol kad god im se prohte. Ti Rokfelerovi gradovi imaće tehnologiju kojom će biti onemogućen pristup nepoželjnima, što se upravo događa u Berkliju.

  Ko stoji iza ovog vojnog projekta?

  S obzirom da svaka tehnološka inovacija odlazi u ruke vojnih stratega, ovu tehnologiju je iskoristila holandska vojska radi praćenja brodova na moru. Ubrzo je, paralelno s razvojem programa, započeo vojni biznis. Privikavanje stanovništva na metode kontrole i državnog terora započinje operacijama „pod lažnom zastavom“. Satelitskim sistemom INMARSAT želeli su da prate sav avionski saobraćaj, ali im je bilo potrebno „misteriozno“ rušenje dva malezijska aviona, kako bi opravdali uvođenje INMARSAT praćenja letova.

  Kako će se ova tehnologija odraziti na naš budući život?

  Oni su razvili sofisticiran način da prate ljude širom planete. U tu svrhu koriste DNK električni signal (slično otisku prsta), da određenu osobu prate iz satelita ma gde se našla, danju ili noću, koristeći infracrvene zrake. Sve što je ljudski kreativni um smislio preuzeli su u svoje ruke, a otkrića jednog od najvećih umova – Nikole Tesle, služi kao neiscrpan izvor informacija. Oni tome nisu dorasli ali ih ništa ne sprečava da eksperimentišu, zgrćući ogoman novac lažnom pričom o „klimatskim promenama“, smišljenom u Al Gorovoj kuhinji.

  Krajnji cilj je stvaranje globalnog robovlasničkog društva, a dokle su spremni da idu može se zaključiti iz Rokfelerovog govora o neophodnosti ukidanja novca. Ukoliko ih ne zaustavimo oni će uspostaviti takav sistem koji omogućava državi (i Rokfeleru kao njenom stvarnom vlasniku) da vam ukine račun bez ikakvog objašnjenja – pritiskom na dugme, a dovoljno je da im se učini da previše „talasate“. Sve što ste zaradili tokom života biće u njihovom satelitskom kompjuteru, pod strogom kontrolom onih koji nikome ni za šta ne odgovaraju, kao što nas danas prinudno vakcinišu ne preuzimajući odgovornost za tragične posledice. Rokfeler i Bžežinski su o tome pisali u knjizi „Između dva veka“, a ja to posmatram kako se ostvaruje pred mojim očima, brže nego što je moguće zamisliti.
  Poslednji put ažurirao/la ma ja bre : 23.05.2015. u 09:05 2. #2
  Stara legenda skura58 (avatar)
  Učlanjen
  11.08.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Danilovgrad
  Poruke
  90.655
  Tekstova u blogu
  625
  Reputaciona moć
  19105

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Pismo Alberta Pajka iz 1871. godine navodi precizne planove za 3 svetska rata
  Pismo Alberta Pajka upućeno Maziniju (15. avgust 1871. godine) navodi planove za tri svetska rata, koji su viđeni kao neophodnost da bi se napravio Prvi Svetski Poredak. Preciznost događaja iznetih u pismu, koji su se već dogodili je neverovatna.

  Pajk je bio mason, koji je osnovao mafiju 1860. godine. Verovalo se da je njegovo pismo izloženo u Britanskom Muzeju, što nije istina.
  Britanska biblioteka je i pismeno potvrdila da nikada nije imala takvo pismo u posedu. U pismu se pokazuje kako su sva tri svetska rata bila planirana generacijama.

  Prvi svetski rat
  „Prvi svetski rat mora biti izveden, kako bi se omogućilo Iluminatima da zbace moć Carske Rusije, i naprave Rusiju kao tvrđavu ateističkog komunizma.
  Agenti Iluminata će dovesti do razmimoilaženja Britanskog i Germanskog carstva. Na kraju rata, komunizam će biti izgrađen i korišćen u cilju uništavanja drugih Vlada, i da bi oslabile religije…“
  Studenti istorije će prepoznati da politički savez Engleske, sa jedne strane, i Nemački savez, sa druge strane je kovan između 1871. godine i 1898. godine, od strane Oto Von Bizmarka i ko-zaverenika Alberta Pajka. Oni su bili instrument za ostvarivanje Prvog svetskog rata.

  Drugi svetski rat
  „Drugi svetski rat mora biti podstaknut razlikama između Fašista i političkih Cionista. Ovaj rat mora biti izveden tako da nacizam bude iskorenjen do kraja, a da politički cionizam bude dovoljno jak, da bi pokrenuo jednu suverenu državu Izrael, u Palestini.
  Tokom Drugog svetskog rata, Međunarodni komunizam mora da postane dovoljno jak, da bi mogao balansirati između hrišćana, (koji će biti uzdržani), a zatim ga držati na „proveri“ sve do trenutka kada bude bio potreban za konačnu socijalnu kataklizmu.“
  Posle Drugog svetskog rata, komunizam treba da bude dovoljno jak, da počne da preuzima druge slabije Vlade. Na konferenciji, 1945. godine, na kojoj su prisustvovali Truman, Čerčil i Staljin, veliki deo Evrope je jednostavno predat Rusiji. Na drugoj strani sveta, posle rata sa Japanom, Kina je našla svoj put u komunizmu.
  Čitaoci koji tvrde da uslovi za nacizam i cionizam nisu poznati u 1871. godini, trebalo bi da znaju da su Iluminati izmislili oba pokreta. Pored toga, komunizam kao ideologija izvire u Francuskoj za vreme revolucije.

  Treći svetski rat
  „Treći svetski rat mora biti prouzrokovan između političkih cionističkih i lidera i Islamskog sveta. Rat mora biti sproveden na takav način da ova dva sveta uništavaju jedni druge, gde će se pridružiti i ostali narodi, naravno, još jednom podeljeni, do tačke potpunog fizičkog, moralnog, duhovonog i ekonomskog uništavanja..
  Pustićemo nihiliste i ateiste, i izazvati društvenu kataklizmu, koja će u svom hororu jasno pokazati nacijama efekat apsolutnog ateizma, poreklo divljaštva i najvećeg krvavog previranja. Onda će svuda na svetu, krenuti borba građana sa manjinama i revolucionarima, i uništiće te razarače civilizacije.
  Mnogi će tada doći do granice razočaranja u hrišćanstvo, čiji će sveti duh, koji nose u sebi od tog momenta biti bez kompasa i pravca, zameniće anksioznost za idealno, ali neznajući kuda da idu i ko da ih sada vodi, dobiće pravo svetlo kroz univerzalno ispoljavanje čiste doktrine Lucifera.
  Ova manifestacija će rezultirati iz opšteg reakcionarnog pokreta. Oni će pratiti uništenje hrišćanstva i ateizma, i oba će biti istrebljena u isto vreme“.
  Od terorističkog napada koji se desio 11. septembra, svet je suočen sa rastućim nemirima i nestabilnostima, baš između modernog cionizma i arapskog sveta. To je potpuno u skladu sa Trećim svetskim ratom, borba između dva neprijatelja i njihovih saveznika sa obe strane. Treći svetski rat tek treba da dođe, a ovi događaji nam pokazuju da nije daleko.

  Novi svetski poredak (NWO)
  Termin Novi svetski poredak korišćen je od strane mnogih političara kroz vekove. Generički termin se odnosi na svetsku zaveru koja je orkestrirana od izuzetno moćnih i uticajnih grupa ljudi, genetski povezanih pojedinaca koji obuhvataju mnoge od najbogatijih ljudi na svetu. Tu spadaju politički lideri i korporativne elite, kao i članovi takozvanog Crnog plemstva Evrope (dominacija od strane Britanske krune). Njihov cilj je da stvore „Jedan Svet“ fašista, bez regionalnih granica, jer oni imaju svoj dnevni red.
  Cionista, Paul Warburg izjavio je: „Imaćemo jednu Svetsku Vladu, svidelo se to vama ili ne, samo je pitanje da li će ta Vlada biti osnovana svojevoljnim pristankom ili osvajanjem“. Ovo je izjavljeno 17. februara 1950. godine, kada je svedočio pred američkim Senatom.
  Njihova namera je da se izvrši kompletna i totalna kontrola nad svetskom populacijom, i da se dramatično smanji broj ljudi na planeti, na dve trećine.
  Iako termin kao Novi svetski poredak najčešće se koristi i za ljude koji nisu ili su labavo uključeni u njega, tačno se zna ko čini ovu grupu ljudi, koja je vrlo složena i kompleksna.
  Godine 1992., doktor Džon Kolman je objavio „Hijerarhiju Zaverenika: Priča o Komitetu 300“. Doktor je imao stipendiju vrednu pohvale i bio je pedantan istraživač, identifikovao je igrače i detalje Novog svetskog poretka. Na strani 161 hijerahije zaverenika, Kolaman precizno rezimira nameru i svrhu Komiteta 300:
  „Jedna svetska Vlada i jedan monetarni sistem, pod stalnim neizabranim naslednikom oligarhije, kao u feudalnom sistemu. U tom svetkom entitetu „Jedan“, stanovništvo će biti ograničeno o broju dece koju mogu imati, pogođena bolestima, ratovima i glađu, dok će 1 milijarda ljudi koja će biti korisna za vladajuću klasu, u oblastima koje će biti strogo i jasno definisane, ostaju kao ukupna svetska populacija.
  Neće postojati srednja klasa. Samo vladari i sluge. Svi zakoni će biti ujednačeni u okviru pravnog sistema svetskih sudova. Praktikovaće se jedan jedinstveni kodeks zakona, uz podršku jedne svetske policije, Vlade i jedinstvene svetske vojske. To će pomoći da se sprovedu zakoni u svim bivšim zemljama u kojima više nema nacionalnih granica.
  Sistem će biti urađen na osnovu socijalne države. Oni koji budu poslušni i podređeni jednoj svetskoj vladi, biće nagrađeni sredstvima za život. Oni koji budu buntovni, će jednostavno biti gladni i proglašeni za odmetnike, pa će tako biti i slobodna meta za svakog ko želi da ih ubije. Oružje u privatnom vlasništvu će biti zabranjeno, naravno.“
  Čista magnituda i kompleksna mreža prevare okolnih pojedinaca i organizacija, koje su uključene u ove zavere, čini taj um fantastičan, čak i najviše mudar među nama. Većina ljudi reaguje sa nevericom i skepticizmom prema ovoj temi, nesvesni toga da već imaju isprane mozgove da bi reagovali na medije i institucije.

  Obidjite link
  http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
  Poslednji put ažurirao/la skura58 : 23.05.2015. u 09:08
  Dobro vidimo samo srcem. Suština je nevidljiva očima.

 3. #3
  Primećen član
  Učlanjen
  25.08.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  574
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  NASTAVAK

  Klimatske promene, radioaktivnost

  Bili ste jedan od najboljih studenata svoje generacije. Vaš diplomski rad vezan je za proučavanje istorije Zemljinog magnetnog omotača. Ko vas je uveo u ovo područje?

  Mentor mi je bio Marion Fulk, naučni saradnik iz Menhetn projekta. Zahvaljujući njegovoj podršci osvojila sam jedno novo područje – radi se o opasnom i moćnom oružju za masovnu destrukciju, baziranom na Teslinoj tehnologiji, poznatoj kao HAARP. Ja tumačim geopolitiku kroz nauku, iz čega proizilazi zanimljiv pogled na svet i otkrića o funkcionisanju sveta.Moji zaključci su, ponekad, toliko neočekivani i zastrašujući da ljudi ne žele da u njih poveruju. Ali vremenom shvate da je to jedina opcija koja ima smisla.

  Trenutno sam preokupirana događajima u Ukrajini; bojim se da je situacija mnogo opasnija nego što ljudi mogu pretpostaviti. Poludela kijevska hunta, kontrolisana od strane jezuita iz američke vlade, u stanju je da nas uvuče u planetarnu katastrofu. Posebno je zabrinjavajući gest Džona Kerija, koji im je u novembru 2014. poklonio 4 mini-nuklearne bombe, a još više zabrinjava eksplozija u Zaporoškoj nuklearki, u decembru 2014. Kijevska hunta krije da je tom prilikom došlo do oslobađanja radijacije slično černobilskom akcidentu, ali sam u međuvremenu pronašla podatke na zvaničnom blogu švedske, litvanske i grčke vlade. Prema ovim izveštajima, oblak radijacije se proširio evropom, a bio je najviši nad Grčkom tokom prededničkih izbora. Kao što je Putin od početka govorio: Kijevska hunta je u stanju da uradi najveće gluposti, s obzirom na kapacitet kadra postavljenog na najviša mesta u vladi. Iza ovog, ljudskom rukom izazvanog, haosa stoji Rokfeler, koji je na Biznis konferenciji UN, septembra 1994. rekao „Nalazimo se na ivici globalne transformacije. Sve što nam je potrebno je dobro pripremljena kriza i nacije će prihvatiti Novi svetski poredak“. Kad god vam spomenu reč kriza, setite se da se ne radi o spontanom procesu.

  U ukrajinskoj drami se prepoznaje matrica po kojoj sistematski uništavaju tragove mesopotamske kulture. Ko stoji iza toga?

  Dok je u aprilu 2013. pljačkan Nacionalni muzej u Bagdadu, američke trupe su čuvale stražu. Pohod je nastavljen sa ciljem da se ceo Irak pokrade, a ono što se poneti ne može pretvori u prah i pepeo. Vavilon je preoran buldožerima i pretvoren u američku vojnu bazu, kao i Ur (osnovan 3800 godina pre nove ere). Predvorje karavansaraja iz 10. veka korišćeno je za uništavanje otetog oružja, a „nekontrolisane“ bande takozvanih fundamentalista 9. marta su buldožerima razorili Nimrud, prestonicu Asirske imperije. I vaše crkve na Kosovu su rušili – verujete li da iza toga stoje „primitivni džihadisti“? Pa oni su u Iraku uništili 113.000 knjiga neprocenjive vrednosti, među kojima je bio veliki broj islamskih astroloških knjiga, korišćenih u zlatno doba Islama. A za to vreme SAD, UK i Kanada tamo imaju vojne savetnike.

  Uništavanje se odigrava na fizičkom, kulturnom i ekonomskom planu. U kakvom stanju je ukrajinska privreda?

  Valentin Krasov je u martu izneo podatak da Ukrajina raspolaže rezervama zlata za pokrivanje uvoza samo za mesec dana… Međunarodna nevladina organizacija Gold anti-trust ekšn komiti, otkriva mehanizme tajnih transakcija „gold kartel“ ili „gold trust“, koji bacaju oko na zlatne rezerve svih zemalja, vrebajući trenutak da ih se dokopaju. Ukrajinsko zlato kao i zlatni umetnički predmeti iz Kijevskog muzeja, inače nacionalno blago Rusije, odnešeni su van zemlje odmah nakon ustoličenja Jacenjukove marionetske vlade. Očevici svedoče o pojavi neobeleženog transportnog vozila na aerodromu Borispol u Kijevu, 7. marta 2014. Petnaest, u crno obučenih, maskiranih ljudi pratilo je utovar 40 kutija nepoznatog sadržaja. Jedan ukrajinski zvaničnik je izjavio da su „sve zlatne rezerve odnešene u Pindostan“ (podsmešljiv naziv za zemlju Gringoa), da bi nastavile put iz ruke u ruku, do sabirnog centra za svo pokradeno svetsko bogatstvo.

  U Beogradu je 21. februara 2014. održan prvi sastanak koordinacione grupe Gradske uprave grada Beograda sa predstavnicima projekta „Adapatacija na klimatske promene na području Zapadnog Balkana“. U obrazloženju stoji zastrašujuće predviđanje da će do 2100. godine temperatura u regionu porasti za 5,6 stepeni. Da li ova predviđanja imaju naučnu podlogu?

  Podsetila bih vas kao geolog na činjenicu da je Zapadna nauka veoma mlada, i često se manipulisalo pojmovima kao što je „promena klime“, zbog nepoznavanja naučnih principa ali i zbog potrebe da se ugodi eliti i gospodarima novca. Da bi se razumeli ovi prirodni ciklusi potrebno je poznavati promene nastale tokom „dip tajma“ (multimilionski broj godina od postojanja sveta, sa tragovima dostupnim naučnicima, prvenstveno geolozima), a tome su najviše doprinele dve naučne discipline: geologija i astrofizika. One nude drugačiji pogled na klimatske promene od „politički korektnih“ sledbenika Al Gorove teorije o uticaju ugljen dioksida na zagrevanje planete, za šta bi krivicu trebalo svaliti na sirotinju. Njima je namenjen propagandni film „Neprijatna istina“, koji je izazvao histerične reakcije zabrinutih masa zbog podizanja nivoa mora i polarnih medveda koji umiru, iako su oni preživeli najmanje deset glacialnih perioda, svakih 100.000 godina. Srećom, zvanična nauka ne podržava ove crne slutnje.

  Al Gor je 2007. podelio Nobelovu nagradu s IPCC (međudržavni panel za klimatske promene). Zar im se ne može verovati?

  Većina ovog panela (2.500 ljudi) nisu naučnici već birokrate, bez uvida u naučne studije. Oni slepo veruju da je globalno otopljenje stvarnost, i da je prouzrokovano ljudskim aktivnostima. Nedavno je TV Nešvila iznela podatak da „zabrinuti Gor“ živi na dva imanja – jedno je u Nešvilu sa 20 soba i osam kupatila, a drugo u Arlingtonu. Njegovi enormni računi za gas i struju govore o visini njegovog „ugljeničkog otiska“ (stopi emitovanja CO2). „Ugljenički baron“ Gor je poznat kao prvi klimatski milijarder, spreman da koordinira američki energetski projekat vredan 6 triliona dolara. Pri tom najavljuje socijalnu transformaciju „bržu i efektniju od industrijske revolucije“.

  Gorov film „Nezgodna istina“ poslat je srednjim školama. Slučaj je stigao na sud, koji je dosudio obavezu da škole moraju, pre prikazivanja fima, upozoriti decu na političku obojenost filma, kao i da im daju na uvid i drugačije poglede, kako ne bi apriori usvajala gledište iz filma. Deset godina nakon prikazivanja njegovog filma, naučnici već uveliko govore o „velikoj prevari hokejaškog štapa“ kojim je izazvana panika oko navodnog globalnog otopljavanja. Geolozi su otkrili da od 9. do 13. veka uopšte nije bilo leda na Islandu (tada je došlo do kolonizacije Islanda i Grenlanda), kao i da je koncentracija CO2 u Eocenu bila je slična današnjoj ili malo povećana.

  Kakvu ulogu igra vojni sektor u ovoj operaciji pod „lažnom zastavom“?

  Kao nekadašnji naučni saradnik iz Livermor laboratorije za nuklearno oružje o kojoj sam iznela u javnost mnoge neprijatne istine, znam dobro o čemu se radi: Gorov klimatski model ne sadrži brojne faktore od uticaja na klimu, a u njemu je izbegnuto spominjanje vojnog sektora – najvećeg proizvođača CO2, kao što nisu pomenuti krstareći turistički brodovi, nuklearne centrale (one proizvode tri puta više toplote nego elektriciteta). Vojni sektor od Vijetnamskog rata ulaže ogroman novac da klimatski sistem pretvori u oružje. Količina energije u levku tornada može se uporediti sa pedeset kilotona eksploziva. Obična oluja ili uragan nastao na Atlantiku, može doneti s mora preko 1.000 megatona energije. Očigledno je da se modifikacija vremena sprovodi uz pomoć destabilizacije atmosfere.

  Šta se još krije iza priče o fatalnom CO2?

  Briga zbog CO2 je samo maska za prikrivanje priče o HAARP-u i kontroli klime. Banke i Rotšildi stoje iza toga, a Rotšild poseduje 80% rudnika uranijuma, što im omogućava monopol na ovom tržištu. Propagandna kampanja protiv CO2 je između ostalog osmišljena kako bi se izgradilo što više nuklearki. Britanski naučnik za atomsku energiju dr Kiti Litl je takođe potvrdila ove optužbe, a japanski istraživač Tahaši Hiroše u knjizi Crveni štit dokazuje da su Rotšildi vlasnici tajne mreže za kontrolu nuklearnog biznisa.

  Naši zvaničnici već uveliko sarađuju sa Međunarodnim komitetom za modifikaciju klime, najavljujući sklapanje ugovora sa kompanijom specijalizovanom za avionsko zasipanje oblaka. Predsednik ove međunarodne institucije Džordž Farazulis rekao je (za Tanjug) da bi Srbija mogla da bude centar za modifikaciju klime. O kakvim se tehnologijama radi?

  Na vrhuncu „hladnog rata“ šesnaest eminentnih naučnika iz šest zemalja izneli su svoje viđenje budućih ratova, iz ugla njihovih disciplina. Dr Gordon Mekdonald, dizajner i rukovodilac programa HAARP, izneo je predlog „Kako razvaliti prirodno okruženje“, razvojem svojevrsnog hardver i softver projekta za vođenje „tektonskog rata“, tvrdeći da su u ovaj program uključeni CIA, MI6 i Mosad. Od kad je patent prodat Rejtonu 1995, CIA i HAARP započinju eksperimente izazivanjem serije zemljotresa, među kojima je onaj u Japanu (Kobe). Uragan Katrin 2005, kao i zemljotresi u Kini, na Haitiju, Čileu i konačno 2011 veliki Tohoku zemljotres i cunami koji je pogodio Fukušimu. Ove operacije se mogu izvoditi prikriveno: nezapamćene poplave, oluje, suše, zemljotresi, cunamiji. Ovakvi ratovi neće nikada biti objavljeni, a mogu se voditi godinama, sve dok ekonomski toliko ne iscrpu zemlju da se vojna okupacija obavi bez otpora.

  Naučnici upozoravaju da je naše poznavanje osnova Tesline nauke i tehnologije krajnje primitivno, a još su primitivnije političke forme i procedure za bavljenje posledicama modifikacije klime. Iskustvo govori da su posledice nepredvidive, a pretpostavke od kojih polazimo najčešće pogrešne.

 4. #4
  Elita
  Učlanjen
  08.07.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  19.105
  Reputaciona moć
  408

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  .Ovu rezoluciju su predložile Francuska, Velika Britanija, SAD, Belgija, Maroko i Mađarska, a izglasana je uz podršku Rusije sa 13 naprama 0.

 5. #5
  Domaćin
  Učlanjen
  17.08.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.889
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio snoshaj efendija Pogledaj poruku
  Pa naravno da ti nećeš da poveruješ u tako nešto.
  Dokaži da je to koprofagija, ili nemoj više da troluješ.

 6. #6
  Aktivan član
  Učlanjen
  13.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.464
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio snoshaj efendija Pogledaj poruku
  Ti brale ako ne vidiš šta se dešava na planeti onda bi trebalo da zapitaš da li je sa tobom sve u redu.

 7. #7
  Buduća legenda Sizif (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Munze
  Poruke
  26.753
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  2213

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Na planeti se dešava hroničan problem, sve smo deblji, lenji, i generalno nas boli kita za sve, pa izmišljamo kojekakve sulude teorije, visimo po netu ceo dan, i stoli nas bojko dal' će sutra pasti kiša, dal' će se u selu pojaviti horda Mongola da nas sve pobije, dal' ćemo umreti od upale najobičnije jer nema antibiotika, dal' čemo lipsati od gladi i žeđi - jer je voda u česmi a hrana - kakva - takva - u frižideru.... dal' ćemo se smrznuti jer znamo da nećemo, drugim rečima ne brinemo ni o čemu REALNOM. Zato neki kreću da brinu u nerealnom, jer briga je utkana u naš DNK.

  Da smo živeli pre 200 godina, morali bismo da oremo i kopamo, i ne bismo imali vremena za lelemuđenje k'o danas.
  ________________________________________
  Svako moje mišljenje uzimati sa dozom rezerve.

 8. #8
  Aktivan član
  Učlanjen
  13.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.464
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Sizif Pogledaj poruku
  Na planeti se dešava hroničan problem, sve smo deblji, lenji, i generalno nas boli kita za sve, pa izmišljamo kojekakve sulude teorije, visimo po netu ceo dan, i stoli nas bojko dal' će sutra pasti kiša, dal' će se u selu pojaviti horda Mongola da nas sve pobije, dal' ćemo umreti od upale najobičnije jer nema antibiotika, dal' čemo lipsati od gladi i žeđi - jer je voda u česmi a hrana - kakva - takva - u frižideru.... dal' ćemo se smrznuti jer znamo da nećemo, drugim rečima ne brinemo ni o čemu REALNOM. Zato neki kreću da brinu u nerealnom, jer briga je utkana u naš DNK.

  Da smo živeli pre 200 godina, morali bismo da oremo i kopamo, i ne bismo imali vremena za lelemuđenje k'o danas.
  Tako su nas mediji napravili. Ali nisu svi isti Sizife. Nisu sve teorije sulude, polovina toga je istina.

 9. #9
  Buduća legenda Sizif (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Munze
  Poruke
  26.753
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  2213

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Kao da je bilo nekad Pogledaj poruku
  Tako su nas mediji napravili. Ali nisu svi isti Sizife. Nisu sve teorije sulude, polovina toga je istina.
  Mislim da mešaš ovde uzrok i posledicu... nije društvo dekadentno zato što su ga mediji takvim napravili, već su mediji takvi kakvi jesu zato što smo mi kao društvo 21-vog veka dekadentni. Nismo mi loši jer čitamo u ALO-u i Kuriru o tome dal su se u najnovijem rijalitiju potucali Stanija i Filip, već ALO i Kurir serviraju ono što narod voli da zoba, jer je narod generalno upao u apatiju, i generalni bol u ****cu za sve bitno što ga okružuje...

  Naravno, ima tu i implicitne štete koju nanose mediji - prvo što se ulaguju vladajućim strukturama i na taj način pospešuju opšte beznađe i nemogućnost neke korenite promene u društvu, a drugo što u toj neutaženoj želji za što većim tiražom i što većim parama nekad ne prezaju od toga da pomere i same moralne norme koje povlače liniju između kulture i nekulture, između prihvatljivog i neprihvatljivog.
  ________________________________________
  Svako moje mišljenje uzimati sa dozom rezerve.

 10. #10
  Aktivan član
  Učlanjen
  13.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.464
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Sizif Pogledaj poruku
  Mislim da mešaš ovde uzrok i posledicu... nije društvo dekadentno zato što su ga mediji takvim napravili, već su mediji takvi kakvi jesu zato što smo mi kao društvo 21-vog veka dekadentni. Nismo mi loši jer čitamo u ALO-u i Kuriru o tome dal su se u najnovijem rijalitiju potucali Stanija i Filip, već ALO i Kurir serviraju ono što narod voli da zoba, jer je narod generalno upao u apatiju, i generalni bol u ****cu za sve bitno što ga okružuje...

  Naravno, ima tu i implicitne štete koju nanose mediji - prvo što se ulaguju vladajućim strukturama i na taj način pospešuju opšte beznađe i nemogućnost neke korenite promene u društvu, a drugo što u toj neutaženoj želji za što većim tiražom i što većim parama nekad ne prezaju od toga da pomere i same moralne norme koje povlače liniju između kulture i nekulture, između prihvatljivog i neprihvatljivog.
  Ma šta narod voli da zoba? To je mit. Ljudi zobaju ono što im se servira u medijima. Daj normalne članke i emisije nekoliko komada pa ćeš videti kako narod i dalje zoba. To je sad moderno, da bude sve šokantno, ekskluzivno i vulgarno, a to medioji prave, a znamo čiji su mediji, osim ako se ne pravimo Toše.

 11. #11
  Buduća legenda Sizif (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Munze
  Poruke
  26.753
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  2213

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Kao da je bilo nekad Pogledaj poruku
  Ma šta narod voli da zoba? To je mit. Ljudi zobaju ono što im se servira u medijima. Daj normalne članke i emisije nekoliko komada pa ćeš videti kako narod i dalje zoba. To je sad moderno, da bude sve šokantno, ekskluzivno i vulgarno, a to medioji prave, a znamo čiji su mediji, osim ako se ne pravimo Toše.
  Evo ti jedan primer da ga prokomentarišeš:
  U prodavnicu u mom kraju ujutru dođe skoro stotinu primeraka Kurira, i eventualno tri primerka novina "Danas".
  Kurir i sam znaš šta je, ne moram da objašnjavam, a "Danas" su kulturne, objektivne novine koje ne štede ni vlast ni opoziciju, ali biranim rečima i bez golih dupeta i rascopanih glava na naslovnoj strani.

  Do kraja dana proda se ceo tiraž Kurira, i eventualno jedan ili dva primerka Danas-a.

  Drugi primer - imaš televiziju koja pušta klasičnu muziku i koja ima biran program (RTS digital) i televiziju Pink.

  Pogodi koja ima više gledalaca.

  Dakle, ta opaska da ljudi gledaju dno od televizije, rijaliti programe i čitaju tabloide jer nemaju izbora prosto ne stoji. Medijske kuće prvenstveno žele da zarade pare, a više para leži u goloj Stanijinoj guzici nego u koncertu klasične muzike ili istorijskom feljtonu.
  ________________________________________
  Svako moje mišljenje uzimati sa dozom rezerve.

 12. #12
  Aktivan član ucencovjek (avatar)
  Učlanjen
  24.12.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.746
  Reputaciona moć
  44

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Sizif Pogledaj poruku
  Mislim da mešaš ovde uzrok i posledicu... nije društvo dekadentno zato što su ga mediji takvim napravili, već su mediji takvi kakvi jesu zato što smo mi kao društvo 21-vog veka dekadentni. Nismo mi loši jer čitamo u ALO-u i Kuriru o tome dal su se u najnovijem rijalitiju potucali Stanija i Filip, već ALO i Kurir serviraju ono što narod voli da zoba, jer je narod generalno upao u apatiju, i generalni bol u ****cu za sve bitno što ga okružuje...

  Naravno, ima tu i implicitne štete koju nanose mediji - prvo što se ulaguju vladajućim strukturama i na taj način pospešuju opšte beznađe i nemogućnost neke korenite promene u društvu, a drugo što u toj neutaženoj želji za što većim tiražom i što većim parama nekad ne prezaju od toga da pomere i same moralne norme koje povlače liniju između kulture i nekulture, između prihvatljivog i neprihvatljivog.
  Moj Dragi Sizife, bas si naivan .

  Jel ti kontas covece da mi kao drustvo ne odredjujemo trendove i ostale stvari koje su popularne. To rade odredjeni lobiji i organizacije koje su povezane sa elitom ovog sveta (kvazi-elitom). Tako da ne mos mene i tb i ostale kriviti da mi to zelimo. JEdnostavno to je smisljena manipulaicja-zavera koja se sprovodi kako bi odredjeni sloj ljudi imao potpunu vlast.

  Nemaju svi isti uticaj o tome se radi, vecina ljudi samo upija kao sundjer, retko ko stvara svoj svet. Zato je na nama da skontamo tu zaveru i da se odupremu tom zlu!
  Poslednji put ažurirao/la ucencovjek : 04.06.2015. u 17:22

 13. #13
  Buduća legenda Kamael (avatar)
  Učlanjen
  03.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  35.372
  Reputaciona moć
  747

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio ma ja bre Pogledaj poruku
  Poznavaoci tvrde da se radi o jednom od strateških poteza iz Agende 21 osmišljenih u cilju brisanja istorijskog pamćenja čovečanstva
  Da je ovo tacno ne bi u Americi izgradili ceo grad Veneciju onako kako je uradjena u Italiji.

 14. #14
  Buduća legenda Sizif (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Munze
  Poruke
  26.753
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  2213

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio ucencovjek Pogledaj poruku
  Nemaju svi isti uticaj o tome se radi, vecina ljudi samo upija kao sundjer, retko ko stvara svoj svet. Zato je na nama da skontamo tu zaveru i da se odupremu tom zlu!
  Prva rečenica je tačna, nisu svi jednako sposobni da stvaraju nove ideje, zarađuju pare, grade... druga rečenica je potpuno nebulozna - nema tu nikakve "organizovane zavere na svetskom nivou", jer svi ljudi, i oni sposobni i oni manje sposobni žele da žive srećan život, jedino što nije svako u jednakoj mogućnosti (što zbog sebe, što zbog okolnosti) da taj cilj ispuni... ti zamišljaš mračnu sobu u kojoj sedi tuce debelih muškaraca koji puše cigare i ispijaju viski, i koji odlučuju da li će Stanija ići na naslovnu stranu Kurira, ili Miley Cyrus na naslovnu stranu Bravo-a... e pa ne ide to tako. Novine se prave da se prodaju, televizija se pravi da reklamira proizvode i da bude gledana, ceo sistem je prekomplikovan da bi ga kontrolisali desetrica debelih zlotvora iz podzemne prostorije.
  ________________________________________
  Svako moje mišljenje uzimati sa dozom rezerve.

 15. #15
  Aktivan član
  Učlanjen
  13.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.464
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Sizif Pogledaj poruku
  Prva rečenica je tačna, nisu svi jednako sposobni da stvaraju nove ideje, zarađuju pare, grade... druga rečenica je potpuno nebulozna - nema tu nikakve "organizovane zavere na svetskom nivou", jer svi ljudi, i oni sposobni i oni manje sposobni žele da žive srećan život, jedino što nije svako u jednakoj mogućnosti (što zbog sebe, što zbog okolnosti) da taj cilj ispuni... ti zamišljaš mračnu sobu u kojoj sedi tuce debelih muškaraca koji puše cigare i ispijaju viski, i koji odlučuju da li će Stanija ići na naslovnu stranu Kurira, ili Miley Cyrus na naslovnu stranu Bravo-a... e pa ne ide to tako. Novine se prave da se prodaju, televizija se pravi da reklamira proizvode i da bude gledana, ceo sistem je prekomplikovan da bi ga kontrolisali desetrica debelih zlotvora iz podzemne prostorije.
  Mnogo naivno razmišljaš brale tema je mnogo kompleksnija nego kako ti misliš da se radi iza zatvorenih vrata.
  Lepo ti reče Buu, gledaj da se neko ne vređa ovde i idi na teme u koje se razumeš, tipa fizika...

 16. #16
  Aktivan član ucencovjek (avatar)
  Učlanjen
  24.12.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.746
  Reputaciona moć
  44

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Kao da je bilo nekad Pogledaj poruku
  Mnogo naivno razmišljaš brale tema je mnogo kompleksnija nego kako ti misliš da se radi iza zatvorenih vrata.
  Lepo ti reče Buu, gledaj da se neko ne vređa ovde i idi na teme u koje se razumeš, tipa fizika...
  Stvarno mi nije jasno ko je dao Sizifu da zastupa ovaj podforum, njega najcesce ubedljivo vidjam od svih modova. A covek gleda na zaveru kao umisljen trip koji imaju ljudi, koji valjda nemaju pametnija posla, vec da budu paranoici
  Bukvalno lik sputava svaku temu, na ovom podforumu. Njemu il nije jasan pojam zavere i sta on ustvari prakticno predstavlja, il su neke druge stvari u pitanju, a u to ne zelim da ulazim.

  Al aj da odgovorim na njegovu zadnju tvrdnju oko debelih muskaraca iz kanalizacije .
  E to je bas besmisleno sto si ti reko. To je tvoja masta, da to tako treba da izgleda. Moram priznati bas i ne previse originalna masta
  lepo ti kazem postoje lobiji i pomocne organizacije, to je citava struktura ljudi-hijerarhija. Ti glavni se naravno ne bave stanijinim dupetom, vec oni nize rangirani.
  Al sta ces kad neki ne razumeju sta znaci rec hijerarhija...

 17. #17
  Buduća legenda Sizif (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Munze
  Poruke
  26.753
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  2213

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio ucencovjek Pogledaj poruku
  Ti glavni se naravno ne bave stanijinim dupetom, vec oni nize rangirani.
  Al sta ces kad neki ne razumeju sta znaci rec hijerarhija...
  Hoćeš reći da ti glavni iz kanalizacije sa tompusima određuju ko će da odredi da li će Stanijino dupe biti plasirano u sledećem broju....

  Urednike i vlasnike novina koji od toga jedu 'leba niko ništa ne pita...

  Dobar je Memo.
  ________________________________________
  Svako moje mišljenje uzimati sa dozom rezerve.

 18. #18
  Aktivan član
  Učlanjen
  13.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.464
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Sizif Pogledaj poruku
  Hoćeš reći da ti glavni iz kanalizacije sa tompusima određuju ko će da odredi da li će Stanijino dupe biti plasirano u sledećem broju....

  Urednike i vlasnike novina koji od toga jedu 'leba niko ništa ne pita...

  Dobar je Memo.
  Burazeru drž se ti tvog posla ovde, ko priča o Stanijinom dupetu, izgleda samo ti.

 19. #19
  Buduća legenda Sizif (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Munze
  Poruke
  26.753
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  2213

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Kao da je bilo nekad Pogledaj poruku
  Burazeru drž se ti tvog posla ovde, ko priča o Stanijinom dupetu, izgleda samo ti.
  A majku mu, valjda se iz aviona vidi da je "Stanijino dupe" samo metafora za ovo o čemu pričamo u vezi sa tim šta narodu uglavnom serviraju mediji - ispraznu i tupavu zabavu koja je lišena bilo kakve vrednosti.

  Suština je da su mediji slika društva (ošto ja kažem), dok ti tvrdiš da je obrnuto, verovatno nisi bio u kontaktu sa ljudima iz medija pa pogrešno interpretiraš njihove porive.

  Rekao si da narod nema izbora, na praktičnom primeru sam ti pokazao da nije tako. Izbora ima, ali ljudi biraju smeće.
  ________________________________________
  Svako moje mišljenje uzimati sa dozom rezerve.

 20. #20
  Aktivan član
  Učlanjen
  13.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.464
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Sizif Pogledaj poruku
  A majku mu, valjda se iz aviona vidi da je "Stanijino dupe" samo metafora za ovo o čemu pričamo u vezi sa tim šta narodu uglavnom serviraju mediji - ispraznu i tupavu zabavu koja je lišena bilo kakve vrednosti.

  Suština je da su mediji slika društva (ošto ja kažem), dok ti tvrdiš da je obrnuto, verovatno nisi bio u kontaktu sa ljudima iz medija pa pogrešno interpretiraš njihove porive.

  Rekao si da narod nema izbora, na praktičnom primeru sam ti pokazao da nije tako. Izbora ima, ali ljudi biraju smeće.
  Zato što se smeće uglavnom i servira.
  Ljudi biraju smeće zato što se to smeće plasira pod imenima: senzacionalno, ovo morate videti, šokantno, skandal i slično. To mediji prave a ljudi se lepe na to. medijska slika se decenijama menjala i stvarala u ov što sada imamo kao medijsku sliku.
  Poslednji put ažurirao/la Kao da je bilo nekad : 05.06.2015. u 15:43

 21. #21
  Buduća legenda Sizif (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Munze
  Poruke
  26.753
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  2213

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Kao da je bilo nekad Pogledaj poruku
  Zato što se smeće uglavnom i servira.
  A jesi li razmišljao zašto se servira smeće? Zašto se bolje prodaju Kurir i ALO nego Danas i Politika? Zašto se više gleda Veliki brat nego obrazovne emisije?
  ________________________________________
  Svako moje mišljenje uzimati sa dozom rezerve.

 22. #22
  Aktivan član
  Učlanjen
  13.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.464
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Sizif Pogledaj poruku
  A jesi li razmišljao zašto se servira smeće? Zašto se bolje prodaju Kurir i ALO nego Danas i Politika? Zašto se više gleda Veliki brat nego obrazovne emisije?
  Zato što su vremenom tako medijski vaspitani.

 23. #23
  Domaćin
  Učlanjen
  17.08.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.889
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Op cvrc gevezen zajn

 24. #24
  Veoma poznat Muertero (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Útgarðr
  Poruke
  11.041
  Reputaciona moć
  218

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Dakle, iz izlaganja uvazene naucnice treba da shvatimo da se nikakve klimatske promene ne desavaju, jer povecanje emisije CO2 nema nikakve stetne posledice. Kud se dedose oni silni gleceri, kud se dede sav onaj led sa polova i zasto su leta sve toplija? Ima li naucnica neko drugo objasnjenje, ili se nista od toga ne desava nego je u pitanju jos jedna prevara bankara i tajnih drustava?
  :Operation Werewolf:

 25. #25
  Veoma poznat Muertero (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Útgarðr
  Poruke
  11.041
  Reputaciona moć
  218

  Podrazumevano Re: Satanisticki novi svetski poredak je na delu uveliko

  Citat Original postavio Kao da je bilo nekad Pogledaj poruku
  Zato što su vremenom tako medijski vaspitani.
  Ne, nego zato sto nece da razmisljaju. Evo jutros na trafici vidim naslovnu stranu Kurira na kojoj pise ''SKANDALOZNO SATANISTICKE SEKTE KORISTE URNU NIKOLE TESLE ZA SVOJE OBREDE''. To ce prodati tu, ajde da kazemo, novinu, bice zilion komentara na sajtu Kurira, pretresace se svetske teorije zavere protiv svega sto je srpsko i pravoslavno...
  Blic na unutrasnjim stranama donosi niz clanaka o nasilju nad zenama. Ne stavlja to na naslovnu stranu jer nikoga nije briga za nasilje nad zenama. Politika na naslovnoj strani ima vest da Madjarska a i druge zemlje EU prete zatvaranjem juznih granica zbog broja azilanata koji dolaze iz raznih Balkanistana. Ni to nikog ne zanima. Novosti pisu da su iz projekta obnove Slavije izbaceni podzemni prolazi, a da je predvidjena suma novca za taj projekat ostala ista, sto upucuje na korupciju i pljacku. A nikoga to ne zanima jer takve teme iziskuju razmisljanje, preispitivanje samih sebe da li mozemo nesto da ucinimo, da li smo doveli prave ljude na vlast, da li mozemo nesto da promenimo...ali jok. Bitno je da su satanisti oskrnavili urnu Nikole Tesle.
  :Operation Werewolf:

Slične teme

 1. Novi Svetski Poredak-Ustoličenje
  Autor goxy u forumu Politika
  Odgovora: 81
  Poslednja poruka: 29.10.2010., 19:37
 2. Novi svetski poredak
  Autor Dragan_srbcg u forumu Politika
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 02.07.2009., 23:17
 3. Novi Svetski Poredak
  Autor Parsifal u forumu Svaštara i zanimljivosti
  Odgovora: 29
  Poslednja poruka: 05.02.2009., 21:40
 4. Odgovora: 39
  Poslednja poruka: 06.08.2008., 11:45
 5. NOVI SVETSKI POREDAK za pocetnike
  Autor Koschei.Besmertnii u forumu Politika
  Odgovora: 50
  Poslednja poruka: 04.02.2007., 13:37

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •