Treba mi savjet
Pre mjesec dana sam osjetio bol,i odem kod svoje zubarke ,i ona kaze da je to vjerovatno od 6 od koje je ostao samo korijen,koga nisam vadio jer mi nije pravio probleme a pomagao mi je prilikom zvakanja .
Vadjenje je je bilo jako tesko ,pola sata je cupala ,krv je prskala samo tako.rekla je da je sve izvadila.Bilo je ostataka koji su licili na zub ali zubar je rekao da je to nekakva kost i da ce to zarasti,da je korijen izvadjen.
Posle vadjenja nekoliko dana strahoviti bolovi.Opet idem kod zubarke ona kaze sve je ok rana ljepo zarasta itd proci ce to.I bol je postajala sve manja.Mada me rana na dodir boljela
Pre neki dan osjetim da se klimaju ovi ostaci sto je zubarka rekla da su kost,i izcupam ih rukom,nije bilo nista bolno,dva komada.
Medjutim posle 2-3 dana krenu opet jaki bolovi.Opet idem kod zubarke.Ona kaze uslikaj i donesi snimak kao da vidi jel sve izvadila.I na snimku nema nista.reko da nije bol od susjednog zdravog zuba on kaze nije ,idi kuci proce to.Navece popijem nimulid,i kako sam jezikom provlacio po rani osjetim nesto,opet izvucem komadic kosti ili zuba sta vec.

E sad pitanje je da li rana moze posle mjesec dana da ovako boli ili je bol od susjednog zuba za koga moja zubarka kaze da je zdrav.Rana nije jos zarasla i bol na dodir je prestala.medjutim postoji bol koju nemogu tacno da lociram
Planiram promjeniti zubara ali me zanima jos misljenja pa ako ima neki stomatolog na forumu da kaze sta misli