Nedavno sam naišla na sjajan sajt, koji mi je rešio mnoge nedoumice. Uzevši u obzir da nemam živaca da čitam knjigu koja je jako popularna među trudnicama " Šta da očekujete u trudnoći ? " ili kako je već prevedena, ne sećam se tačno, ja posegnuh, naravno za netom. Ne znate koliko sam bila srećna kada sam otkrila sajt nedeljetrudnoce.com

Pametni ljudi, lepo objasnili kroz svaku nedelju šta se događa sa bebom, sa mamom, kada se ide na koje kontrole, o čemu treba voditi računa u kojoj nedelji. Sve lepo, pregledno, pa koga ne mrzi neka čita.

Ja sam pregurala već osmu nedelju i trudim se da ne čitamm mnogo unapred, da ne bih počela da razmišljam više nego što treba, jer ipak je ovo " drugo " ili " blaženo " stanje, pa se ne valja uznemiravati mnogo. Baš zato mi se i dopada ovaj sajt, jer nema mnogo pričanja o nekim, ne tako prijatnim stvarima koje prate trudnoću. Jednostavno je objašnjeno sve : i zašto se naduvaju noge i zašto imamo bolove u leđima tokom trudnoće i još mnogo toga, ali su navedeni i skroz normalni i logični saveti kako olakšati neke prateće tegobe, poput recimo gorušice, sa kojom muku muči gotovo svaka trudnica.

Od mene sve pohvale za ovaj sajt i sigurno ću ih pratiti do kraja trudnoće, a to preporučujem i svim budućim mamama.