VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 69

Tema: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

 1. #1
  Elita
  Učlanjen
  05.07.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.069
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  http://www.kurir.rs/vesti/biznis/foto-vucic-u-smederevu-deficit-nam-je-ispod-3-odsto-to-ni-mnogi-i-u-evropi-ne-mogu-da-dostignu-clanak-1757145

  VUČIĆ U SMEDEREVU: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu
  Ako i u narednih pet meseci budemo tako uspešni, to će svi građani, penzioneri i zaposleni u javnom sektoru, osetiti, uveren je premijer

  Biznis, Subota, 25. april, 2015.
  Autor: Tanjug,Foto: Tanjug/Oksana Toskić
  ČLANAKKOMENTARI
  18 komentara


  SMEDEREVO - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je budžetski deficit u prvom kvartalu ispod tri odsto, što je uspeh koji ni pojedine evropske zemlje ne mogu da dostignu.  "Zahvaljujući hrabrim i odgovornim reformama Srbija je očigledno na dobrom putu konačnog rešavanja problema javnih finansija, što će omogućiti više investicija, ulaganja u budućnost..", rekao je Vučić u Smederevu, gde je danas postavio kamen temeljac za izgradnju tri hale u industrijskoj zoni, čiji su investitori italijanske kompanije.  Premijer je primetio da se finansijski problemi ne mogu rešiti za tri ili šest meseci, ali, kako je istakao, očigledno je da smo na dobrom putu."I mislim da to ljudi i te kako dobro vide", rekao je on."Ako i u narednih pet meseci budemo tako uspešni, to će svi građani, penzioneri i zaposleni u javnom sektoru, osetiti", uveren je premijer.  Premijer Srbije Aleksandar Vučić postavio je danas kamen temeljac za izgradnju tri hale u Industrijskoj zoni Smederevo, koje će graditi lokalna samouprava i italijanski investitor, i poručio da svaka nova investicija pokazuje da Srbija ide krupnim koracima napred.Jednu halu površine 3.000 kvadratnih metara gradiće grad Smederevo za investitore koji su već pokazali interesovanje, vrednost radova je 113 miliona dinara, a rok za završetak 22. jul ove godine.
  Druge dve hale napraviće italijanska kompanija "ČVI", koja se bavi proizvodnjom kotrljajućih ležajeva za namensku industriju, a te hale, na površini od 4.000 kvadratnih metara, biće završene u novembru.Vrednost investicije je četiri miliona evra, a očekuje se da do kraja godine bude zaposleno 100 radnika.

  Premijer je u obraćanju rekao da Smederevo postaje srpski industrijski centar, posle pokretanja proizvodnje u smederevskoj Železari i dolaska novih stranih investitora.On je naveo da je vlada investitorima uvek na raspolaganju i da će uvek želeti da pomogne, a njima poželeo da dugo posluju u Srbiji, da dobro zarađuju, ali i da zaposle što više radnika iz Smedereva i tog dela zemlje.Vučić je izrazio zadovoljstvo što će sve tri hale graditi srpske firme."Kada smo prošli put stavljali kamen temeljac za finski PKC, malo ko je verovao da će na vreme biti završeni radovi i da će biti zaposleni radnici. Hala je izgrađena pre roka i danas tu radi 623 radnika, a do kraja godine će ih biti 850", naveo je Vučić.

  On je dodao da će u toj finskoj firmi dogodine biti zaposleno još najmanje 650 ljudi.Vučić je rekao da je otvaranje svakog novog pogona pokazatelj da se krupnim koracima grabi napred, navodeći da to svi građani Srbije ne mogu odmah da osete, ali da se i po budžetu Grada Smedereva može videti boljitak u tom mestu.On je naveo i da je lokalna samouprava od vlade dobila 37 hektara zemljišta, koje je Grad Smederevo, kako je naveo, svojim angažovanjem uspeo da iskoristi na najbolji način.

  Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović rekla je da je to veliki dan za taj grad i da se u narednom periodu planira više aktivnosti koje će doprineti privrednom razvoju.Imperativ je, naglasila je, veći broj radnih mesta.U tom gradu biće izgrađen carinski terminal i preduzeće za upravljanje slobodnom zonom i na tom terenu planirano je zapošljavanje 500 radnika.Prema njenim rečima, potencijal je 10.000 novih radnih mesta, a želja nadležnih je da Smederevo ne zavisi samo od jedne fabrike.Ambasador Italije u Srbiji Đuzepe Manco poželeo je italijanskoj kompaniji dobrodošlicu u veliku familiju italijanskih preduzeća u Srbiji, koja broji oko 500 članova, među kojima su i firme koje rade na izgradnji aerodroma u Rimu, Svetskog trgovinskog centra...Manco je rekao da će nove italijanske investicije doprineti strateškom razvoju tog područja u Srbiji, koje, kako je rekao, oseća efekte ekonomske krize.

  On je ukazao i da su odnosi Italije i Srbije snažni i da da sežu daleko u prošlost.Direktor kompanije "ČVI" Đorđani Kvincani rekao je da odluka, da se ulaže u Smederevo nije doneta spletom slučajnih okolnosti, već ozbiljnim istraživanjem tržišta i uslova za razvoj metalo-prerađivačke industrije.Kvincani je zaključio da investitori u Smederevu mogu da očekuju visoko kvalitetnu radnu snagu i podršku lokalne samouprave, kao i Vlade Srbije, uz dobar geografski položaj.

  "Galenika ima dugove u visini od 220 miliona evra"

  Vučić je ukazao je danas da su zbog ogromnih, starih obaveza, Soroš i neki drugi odustali od privatizacije "Galenike", čiji dug je dostigao 220 miliona evra.
  "Razlog za odustajanje investitora od privatizacije je očajno stanje preduzeća, pošto je stanje starih obaveza u visini od 220 miliona evra, a kamate su jezive", reklao je Vučić novinarima u Smederevu.Prema njegovim rečima, neko bi želeo da preuzme "Galeniku" platio bi 100 miliona evra, a ostatak bi ostao na državi."Na kraju moraćemo mi da platimo", istakao je Vučić, upitavši kako je to uspešno upravljano "Galenikom" ako su toliki dugovi.
  "Zahvaljujući izvanrednoj vladavini stručnjaka koji su razarali zemlju 15 godina imamo ovakvu situaciju", zaključio je premijer.

  Paljenje druge peći u Železari za tri meseca

  Vučić je izjavio danas da je uveren da će druga visoka peć u Železari u Smederevu biti upaljena u roku od tri meseca.Vučić je to rekao u razgovoru sa novinarima u Smederevu i dodao da se neće čekati na paljenje druge peći šest meseci kako je prvobitno bilo planirano.On je dodao da će paljenje druge peći dramatično povećati privredni rast u zemlji.

  .............

  "Novac od Telekoma za vraćanje kredita i projekte"

  Vučić je izjavio danas da bi od prodaje Telekoma Srbija moglo da se dobije oko tri milijarde evra, od čega je oko 78 odsto deo države, a taj novac će se trošiti mahom na infrastrukturne projekte i vraćanje ranijih nepovoljnih kredita."Prvi savetnik smatra da je moguće da dobijemo oko tri milijarde od prodaje Telekoma, a mi imamo deo od 78 odsto. Ako bi to bilo realno, to bi bio ogroman novac", rekao je Vučić u Smederevu, gde je sa novinarima razgovarao o učincima svoje vlade u prvoj godini mandata.Prema njegovim rečima, polovina tog iznosa bila bi korišćena za vraćanje "demokratskih" kredita koji su uzimani po visokim kamatama od 7,5 i 7,8 odsto, a koji su kratkoročni, na pet godina.Milijarda evra bi se, naveo je premijer, potrošila na vraćanje tih kredita, a druga milijarda projekte poput pruge Beograd-Budimpešta, puteve...

  "Lično ću da se bavim time, jer je po planu bilo da u aprilu potrošimo četiri milijarde dinara na projekte, a nećemo ni milijardu potrošiti. To kao premijer ne smem više da tolerišem. Moramo to da potrošimo, jer na takav način podižemo građevinsku industriju", rekao je Vucić, dodajući da država ne može 100 odsto da kreira rast, ali u ovoj meri može. On je istakao da će se sada graditi 130 kilometara autoputa za godinu dana, i podsetio da je ranije u Srbiji rađeno po tri do devet kilometara autoputa godišnje.Vučić je naveo da će građani krajem sledeće godine, od Obrenovca do Čačka, moći da putuju autoputem. Govoreći o novcu iz budžeta koji nije iskorišćen za investicije u infrastrukturne projekte, premijer je naveo da oko 50 miliona evra do sada nije potrošeno, "jer nismo znali kako".

  "Nemamo dovoljno projekata i znanja u ovoj oblasti, što je sramota. Od Evropske banke za obnovu i razvoj odmah možemo da dobijemo kredit, ali je naš problem što i kad imamo pare, ne znamo da ih potrošimo, a neću da dozvolim da se taj novac
  baca u bunar da bi se kupili izbori", poručio je Vučić.
  ............

   

  Aman dokle?! Telekom se prodaje da bi se otplatili krediti. Ako nam tako dobro ide sto ga prodajemo? 2. #2
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.04.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.614
  Reputaciona moć
  0

  Cool Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Citat Original postavio drdoktor Pogledaj poruku
  Vučić je izjavio danas da bi od prodaje Telekoma Srbija moglo da se dobije oko tri milijarde evra, od čega je oko 78 odsto deo države, a taj novac će se trošiti mahom na infrastrukturne projekte i vraćanje ranijih nepovoljnih kredita."Prvi savetnik smatra da je moguće da dobijemo oko tri milijarde od prodaje Telekoma, a mi imamo deo od 78 odsto. Ako bi to bilo realno, to bi bio ogroman novac", rekao je Vučić u Smederevu, gde je sa novinarima razgovarao o učincima svoje vlade u prvoj godini mandata.Prema njegovim rečima, polovina tog iznosa bila bi korišćena za vraćanje "demokratskih" kredita koji su uzimani po visokim kamatama od 7,5 i 7,8 odsto, a koji su kratkoročni, na pet godina.Milijarda evra bi se, naveo je premijer, potrošila na vraćanje tih kredita, a druga milijarda projekte poput pruge Beograd-Budimpešta, puteve...
  Milijarda ojra za kamate na kratkorocne kredite, druga milijarda za Beograd na (hlebu i) vodi...  _niemand_

 3. #3
  Buduća legenda kojeimedadam (avatar)
  Učlanjen
  18.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СТВАРНИ ЖИВОТ
  Poruke
  26.385
  Reputaciona moć
  9105

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  "Nemamo dovoljno projekata i znanja u ovoj oblasti, što je sramota. Od Evropske banke za obnovu i razvoj odmah možemo da dobijemo kredit, ali je naš problem što i kad imamo pare, ne znamo da ih potrošimo, a neću da dozvolim da se taj novac
  baca u bunar
  da bi se kupili izbori", poručio je Vučić.
  СРАМОТА МЕ ЈЕ КОЛИКО СМО ДОБРИ

  А...новац од продаје Телекома Србије завршиће као и обично у ... ЏЕПНИМ - БУНАРИМА......
  СРБИЈА МИ ЈЕ СВЕ - А ЗА СВЕ ОСТАЛО - НИШТА МИ НЕ ТРЕБА БЕЗ СРБИЈЕ

 4. #4
  Poznat Somebody74 (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Suma Striborova
  Poruke
  7.666
  Tekstova u blogu
  45
  Reputaciona moć
  209

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Prosto ne mogu da pojmim njegove izjave, ali majke mi. Poskupljuje struja plate uskoro opet idu nizbrdo a on tfura neku šuplju priču u koju mu (iskreno se nadam) više ni članstvo ne veruje. Znam njih nekoliko koji su se gadno razočarali. I on bez po blama izvodi neke matematičke proračune. To mora da ga naučio onaj indijac kod koga je prodavao eksere uz bakaluk. Jer ta famozna njegova radnja je u navedenom periodu bila bakalnica. Pa je bilo ono "Dakle vezu zeleni i 200 grama eksera od buta...
  Poslednji put ažurirao/la Somebody74 : 25.04.2015. u 20:12
  Nitko jos nije nasao recept za srecu (Mira Furlan, "Disi duboko)
  くそくそ私の白鳩
  Sheisse sheisse mein Taube weisse

 5. #5
  Elita peti ligament (avatar)
  Učlanjen
  22.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  19.915
  Reputaciona moć
  305

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Koji car

 6. #6
  Elita
  Učlanjen
  05.07.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.069
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Doslo vreme da moze da lupi sta god hoce.

 7. #7
  Aktivan član Customer (avatar)
  Učlanjen
  11.02.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.183
  Reputaciona moć
  32

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Citat Original postavio drdoktor Pogledaj poruku
  VUČIĆ U SMEDEREVU: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu
  sve mi je jasno
  jedino se pitam da li on veruje u to što priča?
  "Nisu loša vremena, nego čovek." Darvin
  i samo da dodam...
  gotov je

 8. #8
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.04.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.614
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Citat Original postavio Customer Pogledaj poruku
  sve mi je jasno
  jedino se pitam da li on veruje u to što priča?
  Nista tebi jasno nije.

  On SAMO i JEDINO veruje u ono sto dobija na devicanstvenim i kajmakcalanskim ostrvljima... Ni manje, a ni vise!

  _niemand_

 9. #9
  Domaćin Troubleshooter (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.539
  Reputaciona moć
  424

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Он искрено верује да су наши највећи непријатељи његови најбољи пријатељи. Сигуран сам да је његов тата поносан на њега.
  Ово је моје мишљење! И ја се са њим слажем :)

 10. #10
  Buduća legenda
  Učlanjen
  19.09.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  iza ogledala
  Poruke
  26.471
  Tekstova u blogu
  24
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Baš nam super s njim-tako nam i treba!

 11. #11
  Buduća legenda Alter_Ego_ (avatar)
  Učlanjen
  02.12.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  36.924
  Reputaciona moć
  591

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  МОжемо да издвајамо реченицу по реченицу али бих у овом тренутку издвојио

  "Zahvaljujući izvanrednoj vladavini stručnjaka koji su razarali zemlju 15 godina imamo ovakvu situaciju", zaključio je premijer.

  Јбт...хоће ли му неко рећи да је од тих 15 година он већ 3 године на власти (непуне три године)?

 12. #12
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.315
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Citat Original postavio peti ligament Pogledaj poruku
  Koji car
  Njegovo carstvo ga je najebalo !

 13. #13
  Veoma poznat Vaske (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  10.839
  Reputaciona moć
  1301

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  A kolika nam je ne zaposlenost ? Koliki je broj ljudi koji imaju kakvu takvu platu uz osmočasovno radno vreme. Ovi što rade sat dva po osiguranjima ili sličnim stvarima je taman da formalno stanje stvari bude jedno, a suštinsko nešto drugo

 14. #14
  Buduća legenda Alter_Ego_ (avatar)
  Učlanjen
  02.12.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  36.924
  Reputaciona moć
  591

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Дефицит у првом тромесечју је мањи из разлога јер су државна предузећа по налогу Господара на почетку године уплатила дивиденде у буџет, уместо при крају године. Фора је у томе да су ти приходи већ планирани (и остварени) тако да у ствари нема никаквог додатног плуса. Једноставно, лова је легла мало раније, да би Господар могао да се рекламира. Како буџетска година траје 12 месеци, ова прича о дефициту је једна шарена лажа јер у остала 3 квартала неће бити ванредних уплата какве су биле у првом кварталу.

 15. #15
  Veoma poznat zemunski kej (avatar)
  Učlanjen
  21.11.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zemun
  Poruke
  14.183
  Reputaciona moć
  302

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Verujem da je deficit ispod 3 %.Stegao je sa porezima, oduzimaju se kuce zbog dugova,izvrsitelji oduzimaju po Srbiji samo tako .Novine i ne pisu o tome. Nazalost udaraju na siromasne i stare kao najlaksu metu. Cudi me da nisu u plusu.

 16. #16
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  40.803
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1713

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Lako je napraviti ovakav "EU uspeh" , kada se otima i od ne rodjenih beba :

  "NAŠA PRIČA: Iako je odgovorna zbog tromesečnog kašnjenja isplate za porodilje
  Država i trudnicama naplaćuje solidarni porez

  Autor: K. Živanović

  Beograd - Iako je odgovorna za tromesečno kašnjenje isplate trudnicama i porodiljama, država i od njih naplaćuje solidarni porez. Naime, uprkos upozorenju stručne javnosti i zaštitnika prava građana Saše Jankovića, solidarni porez i dalje se naplaćuje trudnicama i porodiljama, kojima naknade stižu sa zakašnjenjem i zbirno za dva meseca, te prelaze iznos od 60.000 dinara. ..."...

  Sa:
  http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/pravo_danas/drzava_i_trudnicama_naplacuje_solidarni_porez.1118.html?news_id=280448
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 17. #17
  Buduća legenda kojeimedadam (avatar)
  Učlanjen
  18.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СТВАРНИ ЖИВОТ
  Poruke
  26.385
  Reputaciona moć
  9105

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Citat Original postavio bakonja Pogledaj poruku
  Lako je napraviti ovakav "EU uspeh" , kada se otima i od ne rodjenih beba :

  "NAŠA PRIČA: Iako je odgovorna zbog tromesečnog kašnjenja isplate za porodilje
  Država i trudnicama naplaćuje solidarni porez

  Autor: K. Živanović

  Beograd - Iako je odgovorna za tromesečno kašnjenje isplate trudnicama i porodiljama, država i od njih naplaćuje solidarni porez. Naime, uprkos upozorenju stručne javnosti i zaštitnika prava građana Saše Jankovića, solidarni porez i dalje se naplaćuje trudnicama i porodiljama, kojima naknade stižu sa zakašnjenjem i zbirno za dva meseca, te prelaze iznos od 60.000 dinara. ..."...

  Sa:
  http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/pravo_danas/drzava_i_trudnicama_naplacuje_solidarni_porez.1118.html?news_id=280448
  А ...СА ДРУГЕ СТРАНЕ КАО...БРИНУ ЗА БЕБЕ ... ДОНОСЕЋИ ЗАКОН О ЊИХОВОЈ ПРИНУДНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ...
  УВОЗНИМ ОПАСНИМ ВАКЦИНАМА...ЗА КОЈЕ...НИКО НЕ ДАЈЕ НИКАКВУ ГАРАНЦИЈУ ИСПРАВНОСТИ НИТИ ПРЕУЗИМА БИЛО КАКВУ ОДГОВОРНОСТ ...

  ЧАК НИ ДРЖАВА СРБИЈА КОЈА ...УВОДИ ПРИСИЛНУ ВАКЦИНАЦИЈУ - НЕ ДАЈЕ НИКАКВЕ ГАРАНЦИЈЕ И НЕ ПРИХВАТА НИКАКВУ ОДГОВОРНОСТ ...
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  МЕНИ ТО ЛИЧИ НА ...НОВУ НАМЕРНУ КОЛАТЕРАЛНУ ШТЕТУ....
  СРБИЈА МИ ЈЕ СВЕ - А ЗА СВЕ ОСТАЛО - НИШТА МИ НЕ ТРЕБА БЕЗ СРБИЈЕ

 18. #18
  Elita Protector (avatar)
  Učlanjen
  05.06.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Равни српски Срем...
  Poruke
  15.026
  Reputaciona moć
  588

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Мене је срамота колико нам добро иде
  “You know it’s funny, when it rains it pours they got money for wars, but can’t feed the poor.” - 2Pac

 19. #19
  Zainteresovan član Amateracu (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Nebitno
  Poruke
  494
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Ime: Penzioneri.jpg
Pregleda: 35
Veličina: 47,4 KB

  Čestitam, ekonomske reforme su urodile plodom !
  Sada na miru možemo da ga ...


  Ime: Reforme.jpg
Pregleda: 33
Veličina: 29,4 KB

  dok gledamo novu sezonu ...

  Ime: Velicanstveni.jpg
Pregleda: 34
Veličina: 94,6 KB
  Vlast koja ima ovakav narod, netreba da brine za svoju budućnost!

 20. #20
  Buduća legenda sunchaya (avatar)
  Učlanjen
  26.08.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  34.265
  Reputaciona moć
  3236

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu


 21. #21
  Domaćin Troubleshooter (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.539
  Reputaciona moć
  424

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Дефицита више неће ни да буде. Стижу милијарде долара. Потписан је Уговор:

  БЕОГРАД, 26. априла 2015. (Бета) - Компанија Igl Hil обезбедиће 300 милиона евра за финансирање пројекта "Београд на води", према данас потписаном уговору са Владом Србије о заједничком улагању у тај пројекат.
  Према подацима достављеним медијима, Србија ће у предузећу "Београд на води" бити власник 32 одсто капитала, а партнер из УАЕ имаће преосталих 68 одсто.
  Igl Higls, као власник компаније "Belgrade Waterfront Capital Investment LLC", која је партнер Влади Србије у заједничком предузећу "Београд на води", 150 милиона евра обезбедиће у форми капитала, а додатних 150 милиона кроз зајам у форми позајмице оснивача.
  Igl Hils ће додатно одобрити Србији зајам од 90 милиона евра за пресељење железничких објеката из Савског амфитеатра, као и 40 милиона евра за завршетак експропријације земљишта.
  Предвиђено је да пројекат траје максимално 30. година, од чега половина мора бити завршена у првих 20. година.
  Компанија Igl Hil је прихватила и да јој се земљиште за пројект "Београд на води" изда у закуп на 99. година, тако да се земљиште не продаје.
  У доступној документацији, наводи се да заштићене зграде на подручју где ће бити изграђен пројекат, неће бити уклоњене, већ обновљење и коришћене као објекти за културна дешавања.
  То су зграда хотела "Кристал", зграда Главне железничке станице, ранжирне станице, ложионица и фабрика папира "Милана Вапе", које остају у власништву државе.
  Ово је моје мишљење! И ја се са њим слажем :)

 22. #22
  Buduća legenda sunchaya (avatar)
  Učlanjen
  26.08.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  34.265
  Reputaciona moć
  3236

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Ne kontam šta se premijer Srbije qrči sa tim Beogradom na vodi kad od te glupost tj. šuplje priče ne bi imalo nikakve koristi za Narod koji živi van Beograda.
  Aj MaliK, MaliK što se qrči ali VUĆKo to već ne kontam

 23. #23
  Domaćin Troubleshooter (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.539
  Reputaciona moć
  424

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Нема га нешто данас да прославља. Излежава се негде, а све пало на Зоку.
  Ово је моје мишљење! И ја се са њим слажем :)

 24. #24
  Elita Александр Григорьевич (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Минск
  Poruke
  17.021
  Reputaciona moć
  602

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Citat Original postavio Somebody74 Pogledaj poruku
  Prosto ne mogu da pojmim njegove izjave, ali majke mi. Poskupljuje struja plate uskoro opet idu nizbrdo a on tfura neku šuplju priču u koju mu (iskreno se nadam) više ni članstvo ne veruje. Znam njih nekoliko koji su se gadno razočarali. I on bez po blama izvodi neke matematičke proračune. To mora da ga naučio onaj indijac kod koga je prodavao eksere uz bakaluk. Jer ta famozna njegova radnja je u navedenom periodu bila bakalnica. Pa je bilo ono "Dakle vezu zeleni i 200 grama eksera od buta...
  Господин Потемкиново Село, економска је незналица, а у математику се разуме "К'о Марица ..."
  О којој економији може говорити доживотни буџетски корисник, који својим реалним доприносом
  и радом никада није ништа зарадио? (Индијца и гвожђару не рачунамо )

  Приче из Непричаве-Смедерево код сваког привредника изазивају мучнину у стомаку!
  Север - То је посебно место где се сусрећу други светови!

 25. #25
  Supermoderator Ljuta Tica (avatar)
  Učlanjen
  09.05.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  7.482
  Reputaciona moć
  1186

  Podrazumevano Re: VUČIĆ: Deficit nam je ispod 3 odsto, to ni mnogi i u Evropi ne mogu da dostignu

  Бесмислено је коментарисати објављивање лажних података попут овог објављњног у наслову теме. У исто време је вређање сваког ко је економски образован, док је према обичном грађанину безочно лагање.

  У овој вести доле бих се осврнуо на наглашени део:


  Citat Original postavio Troubleshooter Pogledaj poruku
  Дефицита више неће ни да буде. Стижу милијарде долара. Потписан је Уговор:

  БЕОГРАД, 26. априла 2015. (Бета) - Компанија Igl Hil обезбедиће 300 милиона евра за финансирање пројекта "Београд на води", према данас потписаном уговору са Владом Србије о заједничком улагању у тај пројекат.

  Компанија Igl Hil је прихватила и да јој се земљиште за пројект "Београд на води" изда у закуп на 99. година, тако да се земљиште не продаје.
  Оно што заслужује коментар је како било ко чији је мандат на власти временски ограничен, може себи дати за право да одлучује о стварима чија рочност далеко надмашује неколико генерација?

  О оваквим стварима грађани сами дају глас на референдуму, никако политичка опција чији је мандат само четири године, од којих неће издржати ни пола, јер ће својом деструктивношћу довести државу до катаклизме.
  Слободан као ... ' тица

Slične teme

 1. Odgovora: 15
  Poslednja poruka: 18.10.2011., 08:52
 2. On ume da Kuva ima kecelju i ispod nista :)
  Autor Stari Lisac u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 110
  Poslednja poruka: 21.10.2006., 20:17
 3. Jezik ispod pupka
  Autor dulemax u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 65
  Poslednja poruka: 17.01.2005., 23:56
 4. Promena boje teksta ispod ikonice
  Autor AnaBGD u forumu Operativni sistemi
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 25.06.2004., 16:24
 5. Motori i skuteri od ispod US$300.00!!!!
  Autor izzicup u forumu Razno
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 01.02.2004., 02:12

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •