kako da sredim?
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: kako da sredim?

  1. #1
    Aktivan član rajkec (avatar)
    Učlanjen
    06.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    1.789
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano kako da sredim?

    Sto mi je ovakva stranica? u stvari su sve takve. www.kontejner.co.yu/test.htm



  2. #2
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    27.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Sydney
    Poruke
    388
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    To je do jebenog servera na windowsu i Loseg podesenog PHP-a !!!!!!!!!!

  3. #3
    Aktivan član rajkec (avatar)
    Učlanjen
    06.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    1.789
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    meni je sajt u racunaru a ova strana je samo onako izbacena da bi videli kako izgleda. Nego ne rece mi kako da namestim

  4. #4
    Ističe se Red_Zmaja (avatar)
    Učlanjen
    08.01.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    /home/red_zmaja
    Poruke
    2.986
    Tekstova u blogu
    9
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Ako sve radi kako si hteo a ipak izbacuje neki error idi u windows folder i edituj php.ini i kad nadjesh error report ili neshto tako slicno videcesh da pishe on a ti prepravi u off. Al to je malo zaebano kad zaebesh negde neshto necesh znati de si zaebao pa vidi da li cesh da iskljucish ili ne.
    Let me tell you about heartache and the loss of God wandering, wandering in hopeless night...

  5. #5
    Iskusan codemaker (avatar)
    Učlanjen
    05.04.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.416
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Mora da si cackao po "mainfile.php" ?

  6. #6
    Ističe se Red_Zmaja (avatar)
    Učlanjen
    08.01.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    /home/red_zmaja
    Poruke
    2.986
    Tekstova u blogu
    9
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Ne mora da znaci i meni se to deshavalo dok sam koristio win nekad s razlogom kad ja zaebem neshto sitno a nekad bez nekog vidnog razloga znaci radi ono shto sam hteo al izbaci poruku o greshci.
    Let me tell you about heartache and the loss of God wandering, wandering in hopeless night...

  7. #7
    Početnik
    Učlanjen
    13.09.2005.
    Poruke
    26
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Nije to do lose podesenog php-a, nego do lose napisanog programa.
    Nadji neki main fajl koji se include-uje u sve i dodaj ovo

    error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);

    Time ces iskljuciti prikaz notice poruka koje ti se javljaju, koje JESU greske, ali ne fatalne.
    Poslednji put ažurirao/la alba_avis : 06.10.2005. u 14:16

  8. #8
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    27.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Sydney
    Poruke
    388
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    @
    alba_avis

    Prvo kad naucis Nuke onda reci do lose napisanog PROGRAMA!!

    Ja nuke znam napamet i vec dugo radim sa njim pisem module , radim na ispravljanju gresaka , Zastiti itd.. Tako da sam mnogo Nuke-a instalirao sto na kucne kompjutere prijateljima sto na internetu !!!!!!!!!

    Ta greska se javlja zato sto PHP Nije dobro podesen u php.ini jest u pitanju je to error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); ali zasto je na osnovu toga Program lose napisan ??? Zato sto ne dostaje jedna funkcija ( Show all errors except for notices ) ????

    To se lepo moze podesiti u php.ini !!! Zato sam rekoa da php nije podesen!!!

    error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

    @
    codemaker
    Da je cackao oko mainfile.php izbacilo bi mu nesto tipa Warring ili u najgorem slucaju FATAL ERROR !! I nebi bilo one pocetne stranice nuke!!


    Znaci idi u php.ini koji se nalazi u windows folderu
    i za error_reporting

    Stavi : error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

    I tako ce ti nestati ohne gluposti !!!!

  9. #9
    Iskusan codemaker (avatar)
    Učlanjen
    05.04.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.416
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Ono sa cackanjem mainfile.php mi je palo na pamet jer koliko sam video, pominje neke errore na pojedinim linijama.
    Inace u php se razumem "ko Mara u kriv..." pa zato nisam dalje komentarisao, vec posao od prve pretpostavke koju sam mogao da imam.
    Nadam se da ce drugar resiti problem, pomocu sugestija koje si izneo.

  10. #10
    Ističe se Red_Zmaja (avatar)
    Učlanjen
    08.01.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    /home/red_zmaja
    Poruke
    2.986
    Tekstova u blogu
    9
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Ma de ti codmaker da ne znash ne verujem ti
    Let me tell you about heartache and the loss of God wandering, wandering in hopeless night...

  11. #11
    Iskusan codemaker (avatar)
    Učlanjen
    05.04.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.416
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Dobro, malo se razumem ali ne koristim PHP uopste i slabo se razumem u "sitna crevca" Sto se tice samog rada servera, servisa, izrade Web-aplikacija itd, itd itd - tu se vec ne mogu pozaliti
    Ono sto je najvaznije, nikada me nije bilo sramota pitati i nauciti. Veca je sramota ne znati i to neznanje naturati drugima, cega sam se na forumu vec nagledao, nazalost (ne mislim na tekucu temu)
    Niko se nije naucen rodio, ali moze blesav da umre

  12. #12
    Aktivan član rajkec (avatar)
    Učlanjen
    06.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    1.789
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    ljudi ja il' sam slep il' sam glup ali u mom c\windows folderu nema php.ini fajla.
    Jos nesto imam appserv ali kako preko njega da udjem na onu stranicu phpMyAdmin? i kako da posle pokrenem pocetnu stranicu sajta? U easyphp-u znam ali ovde jok!

  13. #13
    Početnik
    Učlanjen
    13.09.2005.
    Poruke
    26
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    @SALE83

    Ti ocigledno ne znas sta pricas. Ako je php konfigurisan tako da prikazuje SVE greske (dakle error_reporting = E_ALL), ne znaci da je LOSE konfigurisan - prosto je konfigurisan da prikazuje i Notice poruke koje na neki nacin JESU greske, a javljaju se kad recimo u kodu pokusas da pristupis nekom elementu niza koji ne postoji prethodno ne proveravajuci da li postoji ili ne. Takodje se javljaju kad je neka konstanta definisana na ovaj nacin:
    define(KONSTANTA, "neka konstanta");
    a ne
    define("KONSTANTA", "neka konstanta");
    PHP ce to progutati, ali ce te ipak obavestiti da je "PRETPOSTAVIO" da si hteo da definises konstantu! Po mom skromnom misljenju, ne treba ostavljati php-u da pretpostavlja sta si ti mislio da napises, vec ne biti dovoljno lenj i pisati tako da se eksplicitno zna sta je sta.
    Ja sve svoje programe pisem sa error_reporting na E_ALL te me tako ne interesuje ni kako je php konfigurisan na serveru
    Postoji nekoliko nivoa rada programa.
    1. Ne radi uopste
    2. Radi (nije bitno kako - lose)
    3. Radi (bitno je kako - dobro)

    phpNuke je napisan tako da RADI. Kako radi, to je vec pitanje.

  14. #14
    Aktivan član rajkec (avatar)
    Učlanjen
    06.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    1.789
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Citat Original postavio rajkec
    ljudi ja il' sam slep il' sam glup ali u mom c\windows folderu nema php.ini fajla.
    Jos nesto imam appserv ali kako preko njega da udjem na onu stranicu phpMyAdmin? i kako da posle pokrenem pocetnu stranicu sajta? U easyphp-u znam ali ovde jok!
    Cisto da ponovim

  15. #15
    Početnik
    Učlanjen
    13.09.2005.
    Poruke
    26
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Citat Original postavio rajkec
    Cisto da ponovim
    Ja sam ti rekla sta da radis, ne znam zasto neces makar da pokusas.

  16. #16
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    27.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Sydney
    Poruke
    388
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Citat Original postavio alba_avis
    Ja sam ti rekla sta da radis, ne znam zasto neces makar da pokusas.

    LOL vidi zensko !!! Opa ...

    Ovako tvoj php.ini nemora da znaci da je u windowsu !! Imas lepo u windowsu Search pa upisi php.ini pa ces ga naci !!!!
    Ali kad se vec nisi setio evo : Tvoj php.ini kod easyphp se u najvecem broju slucajeva nalazi :
    Kod:
    C:\Windows\php.ini
    C:\.....\easyphp\apache\php.ini
    C:\.....\easyphp\conf_file\php.ini
    JBG ako ga sad ne pronadjes !!!!
    Onda idi na search!!!

  17. #17
    Aktivan član rajkec (avatar)
    Učlanjen
    06.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    1.789
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano Re: kako da sredim?

    Namestio sam onako kako mi je rekla alba_avis i sad je sve ok.

Slične teme

  1. Kako da sredim da sajt bude cirilicni?
    Autor Psihopata u forumu Web dizajn
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 21.09.2008., 21:03
  2. kako da sredim stvari sa malim govnetom
    Autor Luciferko u forumu Dom i porodica
    Odgovora: 62
    Poslednja poruka: 04.08.2007., 10:45
  3. Kako da sredim Windows?
    Autor bojance u forumu Operativni sistemi
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 16.01.2005., 01:27
  4. Kako da sredim zube ?
    Autor how_high u forumu Zdravlje
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 02.11.2004., 12:21

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •