]Lazem po potrebi[/B], obicno da spasem svoju huzicu ili da ne ispadnem teska skotina.
Tipa zove me drugar na krstenje deteta sestre od njegove devojke a mene bas briga za njegovu devojku i njenu sestru i njeno dete, gde da se cimam 100km u jednom pravcu da vozim, boli me uvo, ali to nije lepo reci tako, zato kazem "ma ne mogu, imam da radim nesto".
Ili cesce precutim, lupam, precutim neke "ribolovacke avanture" svojoj voljenoj osobi, cak iako me pita o tome sta je bilo u proslosti pre nje, jer ne mora da zna sta sam pisao nekoj curi pre nje na netu, preko sms ili sta vec.
Jednostavno da izbegnem nepotrebne probleme i dramu oko gluposti. Oko ozbiljnijih stvari, da sam prevario, prokockao, popio ne ide da lazem, ne bih mogao to da krijem.
A folirant je neko ko laze da ostvari neke ciljeve vece, lupam, prica kako ima kule i gradove, predstavlja se kao neko i nesto, manipulise vesto i bez problema.
Mozda sam jednog upoznao, koji je bio u fazonu da se hvali nekim "ribolovackim pricama" i to je bilo toliko glupo i jadno, neralno da ni dete ne bi poverovalo, ali eto, da se momak pokaze malo u drustvu.

Pošalji link