misterka foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a i nešto iam utisak da ovaj moj net nema šanse da ima deset gbs...garant je manje

- - - - - - - - - -

ko...ja il paranormalna ?

Ne znam, ako si ti na slici onda važi za tebe.

Poslednja izmena:
to ko meni jedan poznanik kad smo pričali za muziku i on pita šta slušaš ja mu kaem, a on će meni....nisi li ti malo mator za tu muziku...jasam ga pito a jel to ima propisano s kolko godina šta mora slušaš

- - - - - - - - - -

trebo sam da sam tebe pito, al nisam jer sam pretpostavio da će da obriše a nisam tolko đubre

de prepravite vise to pogresno citiranje

a kako si mogo kod mene na pocetku?

to nije do nas nego do servera...

šta kod tebe na početku...kad god si tražio da obrišem ja sam obrisao, kad god sam tražo da obrišeš ti si obrisao...
e sad odakle sam ja znao tad u početku da ti oćeš da držiš sličku 5 sekunde...a sad znam...i za nju tako znam

to nije do nas nego do servera...

šta kod tebe na početku...kad god si tražio da obrišem ja sam obrisao, kad god sam tražo da obrišeš ti si obrisao...
e sad odakle sam ja znao tad u početku da ti oćeš da držiš sličku 5 sekunde...a sad znam...i za nju tako znam

sta server, kako sam ja mogo da ispravim?

al se pravismutav, naravno da bi obrisali al da je zezamo malo

a i ti si od 2010 tu i ne znas kako se editira sopstveni post :lol:

da viš ti kako je on bio fino i umilno čeljade i naivno dok se nije izgubio na neko vreme sa foruma...i evo ga sad se opet vratio sav promangupiran i oštar na jeziku...
a to se sprda na to sam ja kazao da je do servera

- - - - - - - - - -

Ma kakvog servera, živite na forumu ne znate da citirate

Fala kujcu da i ti okačiš sliku .!:)
i on verovatno ne zna da citira
niko od nas ne zna da citira

da viš ti kako je on bio fino i umilno čeljade i naivno dok se nije izgubio na neko vreme sa foruma...i evo ga sad se opet vratio sav promangupiran i oštar na jeziku...
a to se sprda na to sam ja kazao da je do servera

- - - - - - - - - -

i on verovatno ne zna da citira
niko od nas ne zna da citira

to sto je Para izebala prva citat jer je kacila i skinula sliku vi ste se svi nadovezali na njega, ja sam ga ispravio a sarvas isto sheban citirao

- - - - - - - - - -

Ne znam kako se editira ali znam kako se prepravlja.

Valjda bi pisalo "edit" da sam išta menjao jelte.

.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back