gost 363668
Domaćin
- Poruka
- 3.144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma gde zbog mene..to je dzins od 15 eu..vidim ja zbog tebe je i spomenula farmerke![]()
ma gde zbog mene..to je dzins od 15 eu..![]()
zajeban lik..i kutija sa olovka-kamerama![]()
ma ti..gde ja,ja sam priprost čovek..
Eooooooo..dve bzveze,,
pozadina ej losa,al se vidi prtljag..sirotinski smestaj na dva dana,al je gratis,,
![]()
![]()
i ima li mistera na pomolu![]()
Jeste vi to zaista počeli da se kačite kako bi vas one ocenjivale kad zatraže, po komandi?
Što je mnogo - mnogo je, čak i za forumske okvire...
Jeste vi to zaista počeli da se kačite kako bi vas one ocenjivale kad zatraže, po komandi?
Što je mnogo - mnogo je, čak i za forumske okvire...
Eooooooo..dve bzveze,,
pozadina ej losa,al se vidi prtljag..sirotinski smestaj na dva dana,al je gratis,,
Mistera ovoga foruma,po mom misljenju,pri ocenjivanju trebalo bi uzeti u obzir vise stvari. Pod jedan,izgled avatara. Pod dva,nacin izrazavanja-opsta pismenost.
I pod tri,izbor tema,koje kandidat za mistera tretira u svojim napisim.,I konacno,nacin na koji prezentuje svoje misljenje,u temama koje su od opsteg interesa
i znacaja.
Mistera ovoga foruma,po mom misljenju,pri ocenjivanju trebalo bi uzeti u obzir vise stvari. Pod jedan,izgled avatara. Pod dva,nacin izrazavanja-opsta pismenost.
I pod tri,izbor tema,koje kandidat za mistera tretira u svojim napisim.,I konacno,nacin na koji prezentuje svoje misljenje,u temama koje su od opsteg interesa
i znacaja.
i znacaja.
jes wala al nas izdresirale
a i pichkopachenici smo![]()
Razumem ja i šalu, ali ga vi preteraste.![]()
Nemoj ljubim te..Dobro![]()
Razmatra se![]()