Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбијати!
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 65

Tema: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбијати!

 1. #1
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.016
  Reputaciona moć
  942

  Podrazumevano Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбијати!

  http://kliker.info/bogic-bogicevic-zlo-je-podiglo-glavu-bosnu-i-hercegovinu-jos-zele-razbiti-i-upokojiti/  Formulu za našu zemlju znamo još od vremena ZAVNOBiH-a. Ona je sadržana u određenju da Bosna i Hercegovina nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska, kako su tada nazivani Bošnjaci, nego i srpska i muslimanska i hrvatska. Ona je programirana kao zbratimljena zajednica u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost pripadnika svih naših naroda, kaže u intervjuu za Klix.ba bivši član Predsjedništva Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (SFRJ) Bogić Bogićević.


  Gospodine Bogićević, krajem prošlog mjeseca ste dobili titulu počasnog doktora nauka, koliko Vam ona znači?

  Nagrade i počasti nisu mjerilo vrijednosti ni uspjeha, ali, naravno, da godi kad neko procijeni da ste učinili nešto što zaslužuje priznanje. Radi ordenja, titula i počasti nisam ništa u životu radio niti ću raditi. To dolazi samo po sebi. No, kad vidim da je nekom dodijeljeno neko priznanje, uvijek pomislim koliko je to nepravedno prema mnogim ljudima koji čine velika djela, ali nisu na oku javnosti, pa ni onih koji su u poziciji da dobra djela nagrađuju.

  Premda živimo teška vremena, kada je zlo svuda podiglo glavu, mislim da u BiH ima mnogo ljudi koji su dostojni da društvo na neki način pokaže da cijeni njihov doprinos. Svojedobno sam mislio da je nauka moja budućnost. Stekao sam i titulu magistra, ali me politički i društveni rad preokupirao tako da nikad nisam dovršio vlastiti doktorat, na kojem sam ozbiljno radio. Naravno da počasna doktorska titula nije za to zamjena, ali na neki način govori i o tom aspektu mojih životnih opredjeljenja i sklonosti.

  Navršile su se 22 godine od početka agresije na Bosnu i Hercegovinu. Istovremeno, 6. april se slavi i kao dan kada je Sarajevo oslobođeno 1945. godine. Gledajući s ovog povijesnog odmaka, kako vidite današnju poziciju države Bosne i Hercegovine i, što je važnije, njenu budućnost?

  Politikama koje su željele da razbiju Bosnu i Hercegovinu, od čega još nisu odustale, ne odgovara potvrda istorijskog kontinuiteta naše državnosti. Oni žele da je demontiraju sa ključnom tezom da države ovdje nikad nije ni bilo, da su ovo samo neke provincije u kojim su oduvijek živjeli samo „zalutali“ Srbi i Hrvati, dakle pripadnici naroda iz susjednih država. Oni negiraju i samosvojnost bošnjačke nacije i vječito pokreću neke „istrage poturica“, samo da bi falsificiranim tvrdnjama navukli vodu na svoj mlin regionalne hegemonije.

  S njima ne vrijedi diskutovati. Oni i sami znaju da ne govore istinu. Njima je bitan interes, u ovom slučaju politički i nacionalistički, da otmu nešto tuđe te da to ispadne kao vraćanje nečega što im je, navodno, uvijek i pripadalo.

  Takvi političari i sijači zavade s vremena na vrijeme misle da je došao njihov trenutak u kojem će BiH podijeliti i upokojiti. U tome neće uspjeti ukoliko ovdje budu dovoljno jake snage koje istinski poštuju i žive pomenutu formulu po kojoj BiH nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska nego i srpska i muslimanska i hrvatska.

  U tom kontekstu, kako komentirate višegodišnje prijetnje Milorada Dodika secesijom, pa i posljednje usporedbe sa Krimom. Istovremeno, sve više jačaju zahtjevi za uspostavu ekskluzivno hrvatskog teritorija, što vodi daljnjem sjeckanju zemlje. Takvi glasovi, nažalost, dolaze i iz krugova Evropske unije.

  To su politike podjela, odvajanja i pripajanja koje misle da je BiH izgubila svoju supstancu i da joj nedostaje samo završni udarac. Dodik je u tome i uporan i raznovrsan. Zbivanja na Krimu samo su jedan od povoda za njegove političke snove. Tako nekada nije ni govorio niti djelovao. Učinke tog separatizma ne treba mjeriti po jačini glasa kojim te parole izvikuje Dodik. Mislim da se stvari pomalo mijenjaju te da takve ideje iza sebe više nemaju masu kakvu su imale prije deset godina, a pogotovo prije dvije decenije, ni u RS, niti u Srbiji.

  Mjesec februar u BiH su obilježili masovni protesti u BiH. Nažalost, završili su u nasiljem, ali što je, po meni, još gore, nismo dobili nagovještaje rješavanja bh. krize. Šta, evo, poslije dva mjeseca mislite o tim događajima?

  Svi razlozi za masovne i ogorčene proteste postoje na svakom pedlju naše zemlje. Svuda je stanje katastrofalno: ekonomija mrtva, budžeti prazni, vlast inertna i samo sebi okrenuta. Ono što se dogodilo početkom februara, kada su rušene vlade i paljene zgrade, odvijalo se sa puno mana i miješanja raznih
  interesnih grupa koje su nastojale iz tog meteža za sebe da izvuku neku korist. Nisam siguran da je vlast iz toga izvukla pouku, sudeći po reakcijama na proteste. Oni i dalje izazivaju gnjev svojih građana.

  Čini mi se, ipak, važnije da pouke izvuku građani. Oni su ti koji bi trebali više da vladaju svojom sudbinom, između ostalog i kroz kontrolu vlasti, koje dosad nije bilo. Jedan od oblika kontrole su i protesti i demonstracije, koji u svom početku, u društvu koje u tome još nema izgrađenu demokratsku tradiciju, moraju da pate od dječjih bolesti.

  Mislim da krivo računaju političari koji misle da će uvijek pred sobom imati pitomo stado, koje mogu da vode na uzici, koje će mirno da trpi vlastito mučenje. Ukoliko se stanje u zemlji ne bude popravljalo, neizbježno je suočenje sa građanskim otporom. U drugom i narednim talasima on bi mogao biti znatno masovniji i efikasniji od onoga februarskog, a da se pri tome izbjegne nasilje, ali i dosoljavanje raznih političkih kuhinja koje nezadovoljnu masu žele da pretvore u manipulisanu rulju preko koje će ostvarivati svoje ciljeve.

  Građani će postati subjekti ovoga društva. Samo je pitanje kad će se to desiti i da li će tu svoju ulogu morati da izbore na ulici ili kroz neku odgovorniju vlast, koja će shvatiti da ljude ne mogu vječito „hraniti“ lažnim obećanjima.

  Navršile su se 23. godine od Vašeg povijesnog „Ne“ na sjednici Predsjedništva SFRJ kada ste praktično onemogućili uspostavljanje vojne uprave u Sloveniji i Hrvatskoj i smjene rukovodstava BiH i Makedonije. Kako danas gledate na to što se dešavalo na ovoj sjednici?

  Sjednica je održana u vrijeme velikih demonstracija u Beogradu, i to u faktičkoj ilegali, na tajnom komandnom mjestu JNA. To je bio dan kada je trebalo donijeti, formalno, odluku o povišenoj borbenoj gotovosti JNA. No, kao što se kasnije moglo vidjeti iz brojnih memoara, bilo je planirano da se uvede vojna uprava u Hrvatskoj i Sloveniji, a vojno-političkim mjerama trebalo je srušiti rukovodstva u Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Ja sam, u nedostatku želje tadašnje tronacionalne koalicije u BiH da sa mnom komunicira, odlučivao u skladu sa svojom savješću, imajući stalno u vidu da predstavljam cijelu BiH i njene građane, bez obzira na naciju i vjeru.

  Trebalo je, dakle, donijeti odluku o povišenju borbene gotovosti, to jest odluku o ratu, o početku rata već 12. marta 1991. godine. Razmišljao sam: Protiv koga taj rat treba da se vodi? Niko Jugoslaviju nije napao ni izvana niti iznutra. Zar protiv nas samih da povedemo rat? Bio sam siguran da za takvu odluku neću glasati – ni po cijenu života. Nisam dao svoj glas tom mračnom planu, iako sam bio izložen grubim pritiscima i zastrašivanjima, također i nemoralnim ponudama da izdam i svoju republiku i svoju savjest za novac i privilegije. Štab Slobodana Miloševića dao je sebi tada deset dana da, kako su planirali – slome Bosanca! Nisu me slomili, a JNA nije zavela vojnu upravu niti izvršila državni udar.

  Da li se Jugoslavija mogla očuvati ili je nacionalizam bio prejak da bi ta država mogla da preživi poslije Tita?
  Poslije bitke lako je biti general, pa se ne bih upuštao u tu vrstu ocjena. Pao je socijalizam i u sovjetskoj i u jugoslovenskoj varijanti. No, siguran sam da te ideje nisu umrle. One će, kroz filozofsko-socijalno djelo Karla Marxa, vjerovatno biti inspiracija nekim budućim generacijama. Naprosto, svijet se mora kretati u pravcu pravednije organizacije društva, pogotovo raspodjele materijalnih i drugih dobara.

  Kako onda komentirate tvrdnje koje se često javljaju, a to je da je BiH mogla izbjeći rat da 1992. godine da nije krenula putem samostalnosti. Je li to tačno?

  U tom slučaju rata ne bi bilo onda kada se desio. No, pitanje je šta bi bilo dalje: koliko bi BiH mogla da trpi i izdrži. Mislim da bi vremenom, ipak, došlo do konflikta, jer je velikosrpski plan podrazumijevao, ne samo pripajanje BiH Beogradu, nego i uspostavljanje kulturoloških, tradicijskih, vjerskih i
  sličnih uzusa koji nisu po mjeri nas ovdje, naših običaja i prirode bosanskog i hercegovačkog čovjeka i podneblja.

  Kako biste ocijenili poziciju socijaldemokratije danas u Bosni i Hercegovini i šta su njene perspektive?

  Socijaldemokratija je, nažalost, prilično pala i neuspješna je kroz trenutno dominirajuće stranke koje nose pomenuti prefiks. No, socijaldemokratsko uvjerenje u ljudima je mnogo više uvriježeno nego u glavama lidera tih stranaka. Tim ljudima neko će jednom ponuditi i pravu stranačku socijaldemokratiju, lišenu političkih lidera, koji su borbu za socijalnu pravdu pretvorili u rat za vlastiti probitak.Žao mi je što je ova ideja u takvoj poziciji, jer SDP ima, po mom mišljenju, poštenu i dostojanstvenu glasačku publiku. Nažalost, nju su umišljeni lideri zloupotrijebili da bi ispunjavali neke svoje sebične i koristoljubive prohtjeve i snove. Faruk Vele (Klix) 2. #2
  mijak nije na forumu
  Овде о прецима, иначе о деци и њиховој срећи.
  Iskusan mijak (avatar)
  Učlanjen
  09.04.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Santa Monica, CA.
  Poruke
  5.523
  Reputaciona moć
  283

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Друштвено политички "радник"=дупеглавац ако не и ку.ва а то интервју потврђује.

 3. #3
  Buduća legenda buudala (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  48.891
  Tekstova u blogu
  29
  Reputaciona moć
  1288

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Marks mu u kući bio, ijeboga marks..........
  zzz

 4. #4
  Veoma poznat Moračanin (avatar)
  Učlanjen
  07.12.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.404
  Reputaciona moć
  317

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Izdajnik i glupan na kvadrat, **** ga otac očinski.
  On bi morao odma promijeniti prezime u Muhamed Muhamedović a ne Bogić Bogićević.

  Cio srpski i hrvatski narod ga prezire a muslimani ga kao cinično hvale.

 5. #5
  Buduća legenda Alter_Ego_ (avatar)
  Učlanjen
  02.12.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  36.450
  Reputaciona moć
  584

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Кога боли паче шта мисли Богић Богићевић?

 6. #6
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  56.392
  Reputaciona moć
  1410

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio Alter_Ego_ Pogledaj poruku
  Кога боли паче шта мисли Богић Богићевић?
  Bosance sa foruma .
  The Show Must Go On...

 7. #7
  Elita frootsman (avatar)
  Učlanjen
  09.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  18.028
  Reputaciona moć
  646

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  Bosance sa foruma .
  Постављач теме је Завнобихијанац.

 8. #8
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  47.533
  Reputaciona moć
  833

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Razmišljao sam: Protiv koga taj rat treba da se vodi? Niko Jugoslaviju nije napao ni izvana niti iznutra. Zar protiv nas samih da povedemo rat?
  Каква дрипчина..
  Не одустајем од форума све док сви не буду мислили као ја.

 9. #9
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  24.229
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1200

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Celovitost Bosne je garantovala jedino cela SFRJ.

  Raspad jedne, povlaci raspad druge. To su vezana creva.

 10. #10
  Veoma poznat Vaske (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  10.723
  Reputaciona moć
  1258

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Ne znam ko je taj. Ali Hrvati nisu dobili makar svoj entitet, večita želja Srba je prisajedinjenje Srbiji ili osamostaljenje (ako može Kosovo, što ne bi mogla i Republika Srpska). Tako da je ta država na klimavim nogama i veštački je održava medjunarodna zajednica

 11. #11
  mijak nije na forumu
  Овде о прецима, иначе о деци и њиховој срећи.
  Iskusan mijak (avatar)
  Učlanjen
  09.04.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Santa Monica, CA.
  Poruke
  5.523
  Reputaciona moć
  283

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio Vaske Pogledaj poruku
  Ne znam ko je taj. Ali Hrvati nisu dobili makar svoj entitet, večita želja Srba je prisajedinjenje Srbiji ili osamostaljenje (ako može Kosovo, što ne bi mogla i Republika Srpska). Tako da je ta država na klimavim nogama i veštački je održava medjunarodna zajednica
  Поред целе те трагедије ипак има те "поетске правде" да су и хрватијанци дво циљно навукли изметалију као мују из вица а извисили и опет су им потребни Срби.
  Poslednji put ažurirao/la mijak : 18.02.2015. u 11:05

 12. #12
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  29.529
  Reputaciona moć
  1373

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Borislav Jovic je imao vecinu da uvede vanredno stanje i bez Bogica Bogicevica jer Slovenci nisu ni dosli na glasanje.
  Meni se cini da je tome svedocio gen. Vasiljevic i prepricao dogadjaje iz tog vremena kod Marica.
  Sve je njih bolio K za SFRJ, ukljucujuci i srpski vrh.
  A Mari usque ad Mare

 13. #13
  Elita pivosok (avatar)
  Učlanjen
  24.01.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Osmanlı İmparatorluğu
  Poruke
  18.835
  Reputaciona moć
  370

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Један од највећих Срба данашњице. На њега се треба угледати. Он и Јован Дивљак , Бисерко треба да буду примери свим младим људима.
  "There are three signs of senility. The first sign is that a man forgets his theorems. The second sign is that he forgets to zip up. The third sign is that he forgets to zip down. "

 14. #14
  Domaćin opsceni općitelj (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.084
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio pivosok Pogledaj poruku
  Један од највећих Срба данашњице. На њега се треба угледати. Он и Јован Дивљак , Бисерко треба да буду примери свим младим људима.

 15. #15
  Poznat
  Učlanjen
  21.03.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.477
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio Moračanin Pogledaj poruku
  Izdajnik i glupan na kvadrat, **** ga otac očinski.
  On bi morao odma promijeniti prezime u Muhamed Muhamedović a ne Bogić Bogićević.

  .
  Ne ne treba da se zove Muhamed Muhamedović ne go Allah Allahović

 16. #16
  mijak nije na forumu
  Овде о прецима, иначе о деци и њиховој срећи.
  Iskusan mijak (avatar)
  Učlanjen
  09.04.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Santa Monica, CA.
  Poruke
  5.523
  Reputaciona moć
  283

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio mrho Pogledaj poruku
  Ne ne treba da se zove Muhamed Muhamedović ne go Allah Allahović
  Не него Мрхоња Мрхоњић.

 17. #17
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.809
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  759

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  koliko je sloba bio nesposoban dovoljno govori da ovaj jos pre 20 g nije dobio metak u glavu
  ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.

 18. #18
  Veoma poznat The_Night_Hawk (avatar)
  Učlanjen
  26.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Трећи Камен од Сунца
  Poruke
  11.430
  Reputaciona moć
  309

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Муслиман
  Радо
  Хорски
  Оговара
  "ТЕЛА ЗАГАЂУЈУ ОТРОВОМ, НАВУЧЕНИ СУ МАХОМ - ОБРАЗАЦ ПОНАШАЊА КОЈИ УСЛОВЉЕН ЈЕ СТРАХОМ"

 19. #19
  Legenda
  Učlanjen
  05.02.2013.
  Pol
  ženski
  Poruke
  69.065
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  U tom slučaju rata ne bi bilo onda kada se desio. No, pitanje je šta bi bilo dalje: koliko bi BiH mogla da trpi i izdrži. Mislim da bi vremenom, ipak, došlo do konflikta, jer je velikosrpski plan podrazumijevao, ne samo pripajanje BiH Beogradu, nego i uspostavljanje kulturoloških, tradicijskih, vjerskih i
  sličnih uzusa koji nisu po mjeri nas ovdje, naših običaja i prirode bosanskog i hercegovačkog čovjeka i podneblja

  Свака кртица је академик за ово г*овно.

 20. #20
  Veoma poznat
  Učlanjen
  04.09.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.649
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  Bosance sa foruma .
  Bosanci ne postoje sem u vokabularu slovenačkih carinika.

 21. #21
  Stara legenda Reefer (avatar)
  Učlanjen
  28.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  negde između dve reke
  Poruke
  96.281
  Reputaciona moć
  1969

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio mrho Pogledaj poruku
  Ne ne treba da se zove Muhamed Muhamedović ne go Allah Allahović
  A ako se obuče, jel' isto može da bude taj Aljah Aljahović?
  У овај живот си послат не да имаш срећу, него да је заслужиш.

 22. #22
  mijak nije na forumu
  Овде о прецима, иначе о деци и њиховој срећи.
  Iskusan mijak (avatar)
  Učlanjen
  09.04.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Santa Monica, CA.
  Poruke
  5.523
  Reputaciona moć
  283

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Citat Original postavio Reefer Pogledaj poruku
  A ako se obuče, jel' isto može da bude taj Aljah Aljahović?
  Може као Дроњо Дроњевић да избегне привођење због педофилије.

 23. #23
  Elita pivosok (avatar)
  Učlanjen
  24.01.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Osmanlı İmparatorluğu
  Poruke
  18.835
  Reputaciona moć
  370

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Човек је схватио да што си већи ****** и издајник срби те више воле.
  "There are three signs of senility. The first sign is that a man forgets his theorems. The second sign is that he forgets to zip up. The third sign is that he forgets to zip down. "

 24. #24
  gost 204907 nije na forumu
  тачно је фртаљ до пуног сата
  Elita
  Učlanjen
  15.11.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стари Град
  Poruke
  22.639
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Bogić Bogićević je zaslužan što nije spašena Jugoslavija, bez obzira na mogućnosti spasenja.. To je čovek koji nije dao saglasnost Kadijijeviću, u Topčideru, da vojska izvrši državni udar...

 25. #25
  Buduća legenda Alter_Ego_ (avatar)
  Učlanjen
  02.12.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  36.450
  Reputaciona moć
  584

  Podrazumevano Re: Друг Богић Богичевић: Зло је подигло главу и Босну и Херцеговину још желе разбија

  Него, где сад живи Богићевић Богић?

Slične teme

 1. Odgovora: 24
  Poslednja poruka: 28.08.2007., 00:29
 2. "Умро је друг Тито..."
  Autor Koschei.Besmertnii u forumu Politika
  Odgovora: 35
  Poslednja poruka: 27.05.2007., 14:59
 3. Odgovora: 97
  Poslednja poruka: 28.12.2006., 22:55
 4. Партије ново зло у Србској држави
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 12.06.2006., 00:28
 5. СРС: "ДС сеје зло и мржњу"
  Autor untouchable u forumu Politika
  Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 10.06.2006., 18:09

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •