http://www.istinomer.rs/stav/analize/aleksandar-vucic-i-prvi-put-u-istoriji/

Istinomera Aleksandar Vučić i “prvi put u istoriji”
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da “Srbija u prvih 40 dana ove godine nema deficit prvi put u novijoj istoriji”. On je naveo da se u prethodnih deset meseci sastao sa više predsednika država i vlada, kao i ministara spoljnih poslova “nego što su to učinili njegovi prethodnici za devet godina, iako ni oni nisu imali male diplomatske aktivnosti” (Blic, 10. 2. 2015. godine).

Aleksandar Vučić

Od pobede na parlamentarnim izborima u martu prošle godine Aleksandar Vučić je u više navrata tvrdio da se nešto dešava “prvi put u istoriji Srbije”.

“Gotovo niko ne dočeka ovakav dan koji sam ja dočekao, da posle 20 godina lista koju sam vodio ima najbolji rezultat u istoriji višepartijskog sistema u Srbiji. Govorim o broju glasova, ne o broju mandata. Više od one Miloševićeve, čak iz 1990.”
SNS, 16. 3. 2014. godine

“Rokove koje smo sebi dali u potpunosti ćemo ispuniti, to će biti najbrže sastavljena vlada od 1993.”
Blic, 14. 4. 2014. godine

“Ova Vlada će biti najmanja. Danas smo razgovarali o resorima, Vlada neće imati više od 17 članova. Dakle, rekli smo 19, što je bilo najmanje, 17 je ubedljivo najmanje od uspostavljanja višestranačja u Srbiji. Srbija će imati malu, modernu i efikasnu Vladu.”
SNS, 14. 4. 2014. godine

“Biće to najduži ekspoze od svih dosadašnjih, da narod vidi šta je naše nasleđe, s čim se suočavamo i sa čim moramo da se izborimo.”
Blic, 15. 4. 2014. godine

- See more at: http://www.istinomer.rs/stav/analize/aleksandar-vucic-i-prvi-put-u-istoriji/#sthash.E4g9PflX.dpuf

Nastavak na linku.

Ako uspete da procitate do kraja, a ne strefi vas srcka mislim da cete se ozbiljno zapitati nad svojom sudbinom i buducnoscu.