Erotske price - Sekretarica Jasmina I deo

pedjabg85

Početnik
Poruka
10
Pedja i njegova sekretarica

Usla je u kancelariju pitajuci me :

-Sefe hocete li vi skoro kuci ?
-Zasto Jasmina ?
-Mislila sam da me povezete bar donekle, vec je kasno.

Pogledao sam u sat bilo je tacno 23:00 , neverovatno, poslednji put kada sam pogledao mislim da je bilo 17:00 , da , tada su svi lagano napustali kancelarije.

-Jasmina ako imate vremena sacekajte jos 15ak minuta samo da zavrsim nesto.
-Ok sefe, usla je i zatvorila vrata za sobom.

Kao i uvek, Jasmina je bila izazovno obucena, mrezaste crne carape, crna stikla 10-ka , minic , bela kosulja i crni sako. Sela je u koznu fotelju preko puta mene, tu uglavnom sedi neka moja dosadna klijentela, i uglavnom se trudim kada pricam sa njima da gledam u laptop , kao, prenosim im neke grafikone i izvestaje pa ih zato ne gledam. Ma uglavnom su to ili neki idioti ili neke starije dame koji smrde na jeftine parfeme i nose neke drecave komplete. Fuj. Ovaj put mi je bilo prijatno, moja sekretarica Jasmina je tamo sedela, nisam mogao da prestanem buljiti u nju, onako samo jednim okom, krisom, dok mi je glava bila savijena ka racunaru. Prekrstila je noge, u jednoj ruci drzala neki casopis, a drugom vrtela siske, i upadljivo, glasno zvakala zvaku, primetio sam da je nervozna. Pocela je i da pravi balone. U jednom momentu je naglo prebacila noge, krenula da se hladi casopisom, pukla balonom i pogledala ka meni. Sledio sam se, pogledi su nam se sreli. Nasmejala se i upitala .

- Ocemo li sefe ?

Mucajuci zbunjeno rekao sam:

-Evo Jasmina samo jos ovo da pregledam i mozemo krenuti.
-A sto ste me pogledali Pedja ? Zelite nesto, necete vajda kafu ovako kasno ?

Ma jok Jasmina mislio sam da ustanem , skinem pantalone izvadim moju kurcinu i nabijem ti ga u usta. Naravno ovo sam rekao samo u sebi, ali nekako sam se izborio i promumlao nesto tipa :

-Ne ne ne hvala ti ove cifre me izludjuju.

Kao nesto sam buljio u racunar a bre ustvari nista nisam video, sve mi nesto bilo mutno. Pokusavao sam da se skoncentrisem na monitor i da nesto kao radim cisto da prodje tih 10 minuta pa da begamo kuci.Dda se vratim u svoje porodicno gnezdo , i dobro naspavam. medjutim, zacule su se stikle , nisam podizao glavu , buljio sam i dalje u moj racunar. Zvuk lupanja stikli mi se priblizavao i u jednom momentu osetio sam je pored mene, njen savrsen kurvinski miris. ufff

-Pedja, hocete da vam pomognem nesto, ajde da ubrzamo ako zelite, ja cu da vam kuckam ako je potrebno, da nekako zajednickim snagama zavrsimo ovaj dugacak radni dan.

Pogledao sam ispred sebe, onako kao zamisljeno, kao da razmisljam o tome sto je rekla, cak sam i gricnuo olovku koju sam drzao u zubima. Hmmm, promrljao sam i taman da progovorim nesto, u daljini ,u odsjaju mog ormara video sam crni minic ispod koga su se providile crvene tange. Ladno se naslonila pored mene, a iza mene ima veliko ogledalo ispred koga svako jutro namestam kravatu, ogledalo je reflektovalo njenu zadnjicu ka mom plakaru, a svetlo sa radnog stola je bilo upereno tacno u njenu savrsenu guzu. Tako , da joj se providio minic. ****** samo sto se nisam slogirao. Sve je licilo na neki visokobudzetni pornic.

-Jasmina imam problem sa ovim grafikonom, vidis imam cetiri stupca, ali mi se ne poklapaju sa podacima, vidis ovaj prvi koliki je a koliki je ovaj drugi, ovaj prvi mora biti veci posto ima najvece podatke, zar ne ? Ali zasto mi uporno pogresno pokazuje ? Hocu ovaj da bude najveci! Pokazujuci prstom na taj stupac.

-Pedja morate vise da se potrudite ako hocete da vam bude najveci... hahahahahaha salim se sefe, jednostavno sam umorna i znate i sami da nam svima humor proradi u ove kasne sate. Oprostite zaista, ponekad se ponasam stvarno kao dete, to mi je majka bas pre neki dan rekla...

Pa mogla bi ti Jasmina da se vise potrudis, da mi ga popusis malo tim tvojim jebozovnim kurvinskim ustima, pa da mi sednes u krilo i da se nabijes dok te ne pocepam celu, i jos da vristis kao poslednja ***** jebi me sefe, razvali me. Naravno i ovo sam pomislio u sebi ali sam uspeo nekako da se nasmejem na njenu opasku i da progovorim:

-Hehe jasmina ne ljutim se u pravu ste, svi mi pomalo posandrcamo u ove kasne sate.
- Sefe sad cu ja to na brzinu da vam ispravim.

Pribila se celim telom uz moju stolicu, onako blago savijena i pocela je da tipka po mojoj tastaturi, tek tada sam provalio kako ima savrseno uredne crvene dugacke nokte. apsolutno kurvinske. Mislim da mi je odgurnula stolicu jedno 30 cm ulevo i ona se smestila na moje mesto, naravno i dalje je stajala ali blago savijena. Gledao sam u njene nokte i pokusavao da upijem svaki mililitar njenog jebozovnog parfema. Poogled mi se zadrzao na njene noge, znaci savrseni listovi, butine perfektne. ****** kako bi ja sad nju odvalio od *****, pomislih u sebi. I vec sam poceo da osecam kako mi se kita polako dize. Jasmina je vredno tipkala po tastaturi i povremeno se oslanjajuci malo na levu malo na desnu nogu vrckajuci guzom, ja sam sve to lepo ispratio na mom plakaru, uf. primetio sam kako joj se na svako vrckanje tanga jos vise uvlaci. Pri svakom uvlacenju meni se kita podizala. Vec sam zamisljao kako su njeni dugacki crveni nokti na mojoj kiti , kako kleci ispred mene dudlajuci mi ga i gleda me pravo oci i smeska se. U jednom momentu prestao sam da cujem kuckanje njenih prstiju po tastaturi i cuo njen blagi osmeh i reci koje ce mi vecno ostati ucrtane u secanje.
"Boze kako ja imam dobro dupe".
Pogledao sam je , imala je ogroman kez i buljila je na isto mesto gde sam i ja u poslednjih 20 minuta, u moj plakar. Divila se svom dupetu i kezila kao malo dete, prebacivajuci se sa jedne na drugu nogu , vrckajuci, ne bi li videla isto sto i ja. Ostao sam bez teksta, kita mi je bila ogromna, cak se i ocrtavala preko mojih lanenih pantalona. A onda ko grom iz vedra neba me je pogodila sledeca recenica.
 

Back
Top