Цитати председника Слободана Милошевића
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Цитати председника Слободана Милошевића

 1. #1
  Primećen član Чварков Ђорђе (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Пејићеви Салаши
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Цитати председника Слободана Милошевића  Цитати председника Републике Србије и Савезне Републике Југославије Слободана Милошевића.

  "Ствар је проста, нема ту неке велике завере. Они желе да отму наше фабрике и све што вреди у нашој земљи. Они желе да сруше наш модерни демократски социјализам. Они желе да наш народ ради за њих као јефтина радна снага, зато ми и пролазимо кроз све ове ратове и санкције."

  "Одбрана Отаџбине, Савезне Републике Југославије, од насртаја империјализма и неоколонијализма би требала да буде света дужност сваког грађанина Србије и Црне Горе, а не само нашег патриотског руководства. Народ има слободну вољу на изборима, али слобода је одговоран избор, а не лакомислена пожуда за обећаним новцем Европске Уније. Они који 10 година покушавају да нас униште, они нам не желе добро, Они кажу хоће пријатељску Србију, то пријатељска, читајте као послушничка пудлица која дозвољава експлатацију свог народа и богаства."

  "Показали смо да имамо непобедиву војску!"

  "Наша је судбина у нашим рукама и тај нови поредак не може да подразумева да овај народ који живи у Југославији може бити у неком подређеном односу. Јер ми не можемо бити ничије слуге. Ми желимо да живимо равноправно са својим окружењем, а наше окружење је читав свет. Ми желимо да развијамо једну слободну земљу, да живимо у миру, да живимо у демократским односима, да живимо у односима равноправности са читавим својим окружењем. Мислим да идеје и циљеви које може имати ова држава не могу сметати никоме ко је добронамеран."

  "Наши војници знају за шта гину, они гину за своју домовину, за своју отаџбину. А за шта ће гинути ваши воници? 5000 миља удаљени од своје куће, убијајући наше жене и децу док спавају и друге мирне грађане, уништавајући оно што смо деценијама градили после другог светског рата."

  "Ни турске, ни аустроугарске, ни фашистичке, ни нацистичке улизице нису мислили за себе да су издајници већ да су паметни људи који знају да је интерес народа да преживи па макар чучећи уз скуте стране власти уместо да се рве и ратује са јачим од себе."

  "Србија је дужна, а и заслужила је да се одбрани од инвазије која јој је припремљена кроз разне облике субверзија, а грађани су дужни да знају да учешћем у субверзији којој је циљ спољна доминација над њиховом земљом, односно окупација њихове земље, сносе историјску одговорност за укидање права својој земљи да постоји, али сносе и одговорност за губљење контроле над сопственим животом. Препуштајући своју земљу другима, туђој вољи, препуштају исто тако туђој вољи и сопствени живот и живот своје деце и многе друге људе. Сматрао сам себе дужним да упозорим грађане наше земље на последице активности које финансирају и подржавају владе земаља НАТО алијансе.
  Грађани могу да ми верују и не морају да ми верују. Моја је жеља да се у моја упозорења не увере касно."

  "Уједињен народ најпре може постати део цивилизације према коме човечанство треба да стреми. Ако не можемо бити на челу те колоне која иде према таквој цивилизацији, онда свакако да не морамо бити ни реп те колоне."

  "Истина се може удавити са било којом поплавом погрешних оптужница."

  "Ваљда би свакоме после ових 10 година требало да буде јасно, да они не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије."

  "Многи наши грађани су обманути да ће живети боље ако Србија и Југославија постану колонија. Треба ли да подсетим да је неоколонијализам исто што и колонијализам, само на фин начин. Природа запада се није променила, они нису одустали од политике империјализма и колонијализма. Њима су потребне колоније, а за колоније су им потребни послушници, школски пример тих послушника су људи окупљени у такозваној Демократској Опозицији Србије.
  Грађани, ја вас упозоравам, да са ДОС-ом на челу Србије и Југославије, доживећете разоружавање наше војске, нестанак Југославије, разбијање савеза Србије и Црне Горе, распад Србије на више делова, дужничко ропство, страну власт над свим што вреди у овој земљи и национално понижење. Сусрешћете се са нестанком српских традиција и културе, а и самим нестанком српског народа, тј. нестанком вас.
  Новац који Америка и ЕУ улажу у пету колону окупљену у ДОС коалицији је огроман, наши државни органи нису у стању да реагују на такав вид субверзије против наше земље, због страног притиска, а тај притисак је омогућен само из једног разлога, тај разлог је огроман број наших грађана који подржавају ту субверзију и радују се страној окупацији, мислећи да су државе запада наши пријатељи и да ће помоћи нашу економију, иако нашу економију и наше друштво упорно разарају већ 10 година.
  Ако вам није стало до некаквих патриотских вредности и националног достојанства, знајте да предајом наше државе у руке страних окупатора, изгубићемо и ово мало стандарда што нам је остало, пошто видим да је многим грађанима само тај стандард и важан, важнији од достојанства и независности земље. Иако те три полуге једне озбиљне државе увек иду заједно."

  "Наравно да се тешко живи, санкције су нам и уведене да бисмо тешко живели, али ми смо показали да можемо да се одупремо томе и да можемо да живимо и да градимо своју земљу све боље и боље."

  "Један од битних задатака марионетске власти у свакој земљи, па и у нашој, ако бисмо је имали, јесте губљење идентитета. Земље којима се командује споља, релативно се брзо растају са својом историјом, са својом прошлошћу, са својом традицијом, са својим националним симболима, са својим навикама, често и са сопственим књижевним језиком."

  "Ми не желимо да се свађамо са Америком. Сви ми знамо да је НАТО најмоћнија војна машинерија на свету. Ми само желимо да Американци прекину ту опседност са нашом земљом и да гледају своја посла."

  "Сада када смо преживели агресију и сачували своју независност, морамо делати брзо. Морамо наоружати нашу војску и обновити производњу и инфраструктуру. Стране трупе се неће усудити да поново нападну, једино ако не дођу на позив домаћих издајника и непријатеља."

  "Нисмо ми банана-република која са страним агентима договара изборе."

  "Наша земља је најдемократскија земља на свету."

  "Нико не сме да вас бије!"

  "Ми у Србији не правимо хијерархију и не правимо грађане првог, другог и трећег реда — нама су сви грађани једнаки. Према томе, ви као професори Универзитета за мене сте потпуно једнаки у политичкој вољи као и сваки сељак широм Србије или као и сваки радник широм Србије. Не може ваше мишљење бити старије од мишљења радника или сељака нити, морам то да вам кажем, сасвим отворено, сматрам овакву консултацију или овакав разговор важнијим од разговора са радницима у неком предузећу или са сељацима широм Србије. Сви заједно, грађани Србије, могу да одлучују о својој судбини онако, како они већински сматрају да је исправно и потребно за ову Србију."

  "Људи којима су уста пуна Србије, некакве патриоте који замишљају да су четници, иако су и ти четници себе називали југословенском војском. Они који су против Савезне Републике Југославије, ти људи неће направити Велику Србију, већ би и ову каква је данас распарчали би је и предали би је западним капиталистима на експлатисање, а Црну Гору би отргнули од нашег братског савеза и претворили је у тврђаву НАТО пакта, уместо да Црна Гора остане неосвојива тврђава Српства и свето гробље мојковачких јунака. Кад нисте направили Велику Србију 1918. и 1945. године, замишљате да ћете је направити сада када се цео свет дигао против нас да нас сатанизује и сатре. Треба размишљати. Нисмо ми последња генерација Срба, треба неке домаће задатке оставити и нашој деци."

  "Човек и у затвору може бити слободан. Ја сада овде нелегално утамничен сам слободнији од политичара марионетског режима у Србији. Ја сам духовно и морално слободан, док они имају само физичку, мање битну слободу."

  "Јавна и друштвена својина би се брзо трансформисала у приватну. А власници те приватне својине би били, по искуству наших суседа, странци."

  "Даћете ви Србију, али како ћете је вратити?"

  "Увек сам за себе сматрао да сам обичан човек кога су историјске околности у једном тренутку његовог живота довеле у ситуацију да сав свој живот посвети народу коме је све било угрожено."

  "Ја сам инструмент народне воље, ја се савијам само по вољи српског народа, а не по вољи западних сила."

  "Како могу веровати онима који су подржавали НАТО агресију? Какав морални атеиста се мора бити да би подржавао оног који подржава НАТО? Како неко може бити без кичме у народу који је родио толико усправних кичми?"

  "Та заблуда да бира сам оно што је за њега изабрао неко други, најопаснија је заблуда и главни је разлог мог јавног обраћања грађанима Југославије. Хвала вам."

  Пре него што су Милошевића убацили у хеликоптер за Хаг, председник је застао, окренуо се и рекао
  - "Браћо Срби, лепо сте ово одрадили, ајд сад здраво и срећан вам Видовдан."

  "Без обзира, што се и данас као некад, против Србије удружују њени непријатељи ван земље са онима у земљи, њима поручујемо да уопште нисмо плашљиви, да у сваку битку улазимо!"

  "Не постоји богата колонија нити срећан просијак."

  "Својом храброшћу, слободарским духом и моралном чврстином својственом нашем народу, испољеном у борбеним дејствима против вишеструко надмоћнијих снага западне војне алијансе, припадници Војске Југославије и Министарства унутрашњих послова Србије, уз свестрану подршку свога народа, доказали су да су непобедиви. У славу предака и на понос будућим нараштајима наши војници и полицајци су се, у јединственом фронту оружаних снага наше отаџбине, херојски борили и вештим маневром и одлучним дејствима успешно узвраћали на подмукле кукавичке нападе агресора."

  Poslednji put ažurirao/la Чварков Ђорђе : 05.02.2015. u 21:35 2. #2
  Primećen član Чварков Ђорђе (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Пејићеви Салаши
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Изјава је заувек уклесана у спомен-књигу "Хероји Отаџбине" у којој се налазе слике, имена и биографије свих палих припадника ВЈ и Полиције Србије.

  "С дубоким поштовањем према јунацима који су дали своје животе у борби за одбрану Отаџбине, за слободу и достојанство свога народа, исписујем ове редове у име руководства Савезне Републике Југославије и Врховне команде свенародног отпора тероризму албанских сецесионистичких снага на Косову и Метохији од 10. фебруара 1998. године и двоипомесечној агресији деветнаест земаља Северноатланског пакта на Савезну Републику Југославију окончаној 10. јуна 1999. године. У том необјављеном рату цели наш народ је био мета агресора: деца у породилиштима, болесници у болницама, војници у рововима на системима противваздушне одбране и на државним границама. Часно место у одбрани слободе и националног достојанства припада браниоцима мостова, грађанима на трговима, браниоцима фабрика, свим родољубима који су бранили своју државу и свој народ.
  Наш народ је на свакој стопи своје земље пружио херојски отпор злочиначкој агресији. Такав однос према слободи и независности оставили су нам наши славни претходници, од Косовског боја, преко буна и устанака против Турске царевине, два балканска и два светска рата.
  Упркос тим чињеницама, зла воља лихварских лидера једноумног светског поретка се, после разних оптужби, притисака, економских санкција и ултиматума, завршила оружаном агресијом на Савезну Републику Југославију као суверену европску земљу.
  То проистиче из неприхватања могућности да мали народи као што су српски и црногорски, не пристају на беспоговорно слуганство - што су стварањем заједничке државе зауставили процес потпуног уништавања Балкана на више малих и вазалству склоних државица и испречили се на њиховом путу ка стратешки значајним просторима Евроазије.
  Отуда су проистекли и планска и ефикасна информативно-пропагандна кампања сатанизовања Срба као варварског племена и притисци и насиље да се одрекну цивилизацијских права која се признају другим народима.
  На том фронту уз највећу глобалну силу наступају и оне европске земље и њихове савезнице из нашег суседства које су у два светска рата претрпеле војнички пораз на овим просторима.
  Нажалост, многи међународни форуми подлегли су инструментализацији Сједињених Америчких Држава, а послушно их следе и неке европске земље које су некад биле наше савезнице. Југославија је, као нападнута земља, од самог почетка агресија захтевала од Уједињених нација да предузме кораке за њено заустављање и повратак на политички колосек, да испуни своју основну улогу заштиту мира, да обезбеди поштовање Повеље УН и осталих међународних аката, како би се на разуман начин постигло мирно и праведно решење кризе.
  Агресори то нису прихватали, надајући се да ћемо ми, пристати на срамну капитулацију понуђену у ултиматуму из Рамбујеа, који ни један народ који држи до себе не би прихватио.

  Суочени с непоколебивом одлучношћу и јединством нашег народа, оружаних снага и државног руководства, агресори су тек после 78 дана свирепог бомбардовања и разарања градова на простору Савезне Републике Југославије и рушења многих школа, болница, мостова, фабрика и стамбених четврти, невољно пристали на ангажовање мировних снага под окриљем Уједињених нација до коначног разрешења кризе на Космету коју су сами изазвали.

  Својом храброшћу, слободарским духом и моралном чврстином својственом нашем народу, испољеном у борбеним дејствима против вишеструко надмоћнијих снага западне војне алијансе, припадници Војске Југославије и Министарства унутрашњих послова Србије, уз свестрану подршку свога народа, доказали су да су непобедиви. У славу предака и на понос будућим нараштајима наши војници и полицајци су се, у јединственом фронту оружаних снага наше отаџбине, херојски борили и вештим маневром и одлучним дејствима успешно узвраћали на подмукле кукавичке нападе агресора.

  У току обрачуна са терористичким бандама на Косову и Метохији и за време агресије Северноатланског пакта на нашу земљу настојали смо да, колико год је то било могуће, сачувамо животе припадника наших оружаних снага. Ипак, у овом рату жртве су биле неминовне. Њих хиљаду и двоје јуначко је пало или нестало на бојном пољу. Међу погинулима највише је припадника Војске Југославије - од војника до генерал-потпуковника из Штаба Врховне команде. Они су, следећи славне традиције српских официра из ослободилачких ратова, увек били на челу строја и личним примером показали како се воли и брани Отаџбина.

  Имена свих јунака који су у борби за слободу и независност Отаџбине положили своје животе налазе се у овој спомен-књизи. Она ће, као својеврстан споменик, заузети истакнуто место у слободарској историји нашег народа. Са њених страница ће садашњи и будући нараштаји учити како се чува достојанство свога народа и брани отаџбина - Савезна Република Југославија."

  Председник Савезне Републике Југославије и Врховни командант Слободан Милошевић.

  Београд, Ушће, Вечна Ватра, победа над Рамбује ултиматумом.

  "Губљење националног идентитета је највећи пораз једне нације, а то се не може избећи у савременом облику колонизације."

  "Наше комшије живе у илузији да ми можемо живети као пријатељи док год буду мислили да могу узети и један квадратни центиметар Србије од нас!"

  Черномирдин рече Милошевићу - "Не мислиш ваљда стварно да можеш да добијеш рат?"

  А Врховни Командант Слободан Милошевић одговори - "Не, али нећемо га ни изгубити. Нисмо се предавали 400 година. Само нека покушају да уђу на копно."

  "Дужност сваког грађанина наше Савезне Републике јесте да сада одлучно стане у одбрану наше отаџбине. Да одбранимо не само отаџбину, наше животе, већ да одбранимо и наше уверење у наш слободни развој!"

  "НАТО верује да може да се окоми на овај малени народ и да може да нас натера да предамо нашу независност. Али ту се НАТО прерачунао. Ви из НАТО-а пакта нисте спремни да жртвујете своје животе да бисте нас натерали да предамо нашу независност."

  Председник СРЈ и врховни командант ВЈ Слободан Милошевић у обраћању својим војницима, 1999. година.

  "Важе пожртвовање је сијајући пример храбрости и оданости народу и отаџбини. Ви сте одбили непријатеља и онеспособили га да одузме нашу слободу."

  "Они (ДОС) не учествују у обнови земље, већ они са камењем у руци и речима које су научили у канцеларијама наших убица прете да униште оно што смо успели да одбранимо од НАТО агресора."

  "Југославија, а и ја, никада нисмо имали политику да протерамо било ког грађанина из било ког дела ове земље. Морам вам рећи, кад је био рат у Хрватској, заштитили смо све Хрвате у Србији. Кад је био рат у Босни, заштитили смо све муслимане у Србији. Савезна Република Југославија је једина земља бивше СФРЈ која је сачувала свој мултиетнички карактер. Имамо 26 националности у нашој земљи. Знате, пре 24. марта када су почели са проклетим бомбардовањем, када је почела прљава агресија против ове земље, избеглице се појаве као резултат бомбардовања и то свако зна."

  "Српски народ би снашла судбина Курда, са перспективом да буду истребљени брже, јер их је мање од Курда и јер би им кретање било ограничено на мањи простор, него што је онај на коме се Курди већ деценијама налазе."

  Слободан Милошевић као мала биба у наручју мајке са братом Бориславом, када је добио светлост порода.
  Poslednji put ažurirao/la Чварков Ђорђе : 05.02.2015. u 21:56

 3. #3
  Domaćin emaem (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  4.810
  Reputaciona moć
  193

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Свака част на теми. На жалост, они који нису схватили до сада, неће ни сада.

 4. #4
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  278

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  било је и инспирација његовим говором...
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 5. #5
  Moderator Ројалиста (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.985
  Reputaciona moć
  476

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Неки дан баш пита Филарет: Кога ћете сада оптужити? Нема више Слободана Милошевића да вам брани да се рађате и множите, да будете светосавци...
  Све старинске землѣ србске,
  Сво србинство станакь мой.

 6. #6
  Primećen član Чварков Ђорђе (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Пејићеви Салаши
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio Ројалиста Pogledaj poruku
  Неки дан баш пита Филарет: Кога ћете сада оптужити? Нема више Слободана Милошевића да вам брани да се рађате и множите, да будете светосавци...
  Епископ Филарет је велики поштовалац Слободана Милошевић, он му је и обавио опело са својим свештенством.

 7. #7
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  22.009
  Reputaciona moć
  563

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Pustite više te mrtve vizionare , dajte ove žive ?!
  P.S
  Milošević da je imao kefalo ne bi završio u buvari.........
  Poslednji put ažurirao/la dlugomir : 06.02.2015. u 00:28
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 8. #8
  Primećen član Чварков Ђорђе (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Пејићеви Салаши
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Pustite više te mrtve vizionare , dajte ove žive ?!
  P.S
  Milošević da je imao kefalo ne bi završio u buvari........
  Јел те неко терао да дођеш на ову тему? Срби да су имали иоле самопоштовања, памети и достојанства, Милошевић не би завршио у Хагу.
  Poslednji put ažurirao/la dlugomir : 06.02.2015. u 00:28

 9. #9
  Elita hypnotoad (avatar)
  Učlanjen
  22.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Вуковар
  Poruke
  18.916
  Reputaciona moć
  430

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Sve sto je rekao, postalo je realnost.. Pa sada, mrzeli ga vi ili voleli, realnost je da je bio u pravu.

 10. #10
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  22.009
  Reputaciona moć
  563

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio Чварков Ђорђе Pogledaj poruku
  Јел те неко терао да дођеш на ову тему? Срби да су имали иоле самопоштовања, памети и достојанства, Милошевић не би завршио у Хагу.
  Opet si u prošlom vremenu i radiš na ispravljanju krivih Drina
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 11. #11
  Primećen član Чварков Ђорђе (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Пејићеви Салаши
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Opet si u prošlom vremenu i radiš na ispravljanju krivih Drina
  Па кад немамо будућност, морам да се ухватим за прошлост. А и ови цитати се тичу садашњости и краткорочне нам будућности.

 12. #12
  Domaćin emaem (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  4.810
  Reputaciona moć
  193

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Opet si u prošlom vremenu i radiš na ispravljanju krivih Drina
  „Sve su Drine ovog svijeta krive; nikada se one neće moći sve ni potpuno ispraviti; nikada ne smijemo prestati da ih ispravljamo.“
  Ivo Andrć

 13. #13
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  22.009
  Reputaciona moć
  563

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio Чварков Ђорђе Pogledaj poruku
  Па кад немамо будућност, морам да се ухватим за прошлост. А и ови цитати се тичу садашњости и краткорочне нам будућности.
  Sadašnjost je evidentna bez osvrta na prošlost , a u budućnost se ide sa jasnim ciljem i bez osvrtanja .....inače pušagija
  Poslednji put ažurirao/la dlugomir : 06.02.2015. u 00:29
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 14. #14
  Primećen član Чварков Ђорђе (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Пејићеви Салаши
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Sadašnjost je evidentna bez osvrta na prošlost , a u budućnost se ide sa jasnim ciljem i bez osvrtanja .....inače pušagija

  - - - - - - - - - -


  Историја је учитељица живота.
  Poslednji put ažurirao/la dlugomir : 06.02.2015. u 00:29

 15. #15
  Stara legenda BLAJBI (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U senci banana....
  Poruke
  93.436
  Tekstova u blogu
  57
  Reputaciona moć
  2628

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio Чварков Ђорђе Pogledaj poruku
  Историја је учитељица живота.
  Veoma glupa fraza.

  Istorija je uciteljhica MRZNJE, a ne zivota.
  Poslednji put ažurirao/la dlugomir : 06.02.2015. u 00:30
  Najveci polkon koji nekom mozete dati je vase vreme...Jer, kada dajete svoje vreme vi dajete deo svoig zivota koji nikada necete dobiti nazad...

 16. #16
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  22.009
  Reputaciona moć
  563

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio Чварков Ђорђе Pogledaj poruku
  Историја је учитељица живота.
  Sa istorijom se ne ide u budućnost .
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 17. #17
  Elita Александр Григорьевич (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Минск
  Poruke
  16.210
  Reputaciona moć
  578

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Sadašnjost je evidentna bez osvrta na prošlost , a u budućnost se ide sa jasnim ciljem i bez osvrtanja .....inače pušagija
  Где си преписао ову прворазредну глупост - логичку перверзију?
  Чак и кокошке се служе исуством прошлости, мудриша...
  Север - То је посебно место где се сусрећу други светови!

 18. #18
  Elita Александр Григорьевич (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Минск
  Poruke
  16.210
  Reputaciona moć
  578

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Sa istorijom se ne ide u budućnost .
  ..... А до вечерас је изгледало да си мало мудрији.
  Север - То је посебно место где се сусрећу други светови!

 19. #19
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  22.009
  Reputaciona moć
  563

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Citat Original postavio Александр Григорьевич Pogledaj poruku
  Где си преписао ову прворазредну глупост - логичку перверзију?
  Чак и кокошке се служе исуством прошлости, мудриша...
  Prekomerno korišćenje prošlosti neumitno vodi istoj takvoj budućnosti.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Александр Григорьевич Pogledaj poruku
  ..... А до вечерас је изгледало да си мало мудрији.
  Filozofiranje je dobro za kafanu i fakultet , ali jako loše za jednu društvenu zajednicu.
  Šta bi bilo da je bilo , ne vodi ničemu.
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 20. #20
  Elita Nosferatu___2 (avatar)
  Učlanjen
  18.11.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  In den freien Hansestädten
  Poruke
  17.445
  Reputaciona moć
  374

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Ево још једног цитата:

  "Бранићемо социјализам до последњег Србина, са нашег црвеног острва окруженог капитализмом. Живио друг Лењин!".

 21. #21
  Elita Александр Григорьевич (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Минск
  Poruke
  16.210
  Reputaciona moć
  578

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  КРАМАТОРСК - НОВОРУСИЈА:

  Север - То је посебно место где се сусрећу други светови!

 22. #22
  Elita Kroasan (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ispred Ruske Ambasade, u redu za rusku radnu vizu
  Poruke
  20.264
  Reputaciona moć
  599

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  VOLIM I JA VAS
  Uzorni građanin EvroAzijske Imperije.

  Jevgenij Zamjatin "MI" i Džorž Orvel "1984" su naša svakodnevnica.

 23. #23
  Moderator dlugomir (avatar)
  Učlanjen
  18.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Arhiva (tamo mi je najvise poruka)
  Poruke
  96.311
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  17197

  Podrazumevano Re: Цитати председника Слободана Милошевића

  Pokusao sam od postavljaca da dobijem validan link od kopiranih tekstova, ali nisam uspeo. U Pravilniku pdf Politika stoji sledece:

  Postovani posetioci,

  Sobzirom da smo imali dosta pitanja koji izvori informisanja su legalni na forumu kad se pozivate prilikom kreiranja tema odlucili smo i da javno okacimo obavestenje.
  Validni izvori informacija su ona glasila koja su upisana u registar javnih glasila.
  Drugim recima priznajemo sve ono sta i drzava priznaje.
  Buduci da za kopirane tekstove nije bilo moguce pronaci izvor koji ovome odgovara tema se zatvara.
  Ja volim zvuk motora i kad škripe gume, a elektriku nek' voli onaj ko ne razume.

Slične teme

 1. Odgovora: 786
  Poslednja poruka: 14.03.2013., 08:48
 2. Odgovora: 20
  Poslednja poruka: 23.04.2012., 22:44
 3. Odgovora: 1229
  Poslednja poruka: 15.03.2011., 14:48
 4. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 12.02.2008., 00:45
 5. СМРТ СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА
  Autor eremita u forumu Politika
  Odgovora: 180
  Poslednja poruka: 05.04.2006., 19:31

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •