ДОБАР или ЛОШ политички потез Дачића - (у вези Мухамеда Дахлана)
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 40

Tema: ДОБАР или ЛОШ политички потез Дачића - (у вези Мухамеда Дахлана)

 1. #1
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano ДОБАР или ЛОШ политички потез Дачића - (у вези Мухамеда Дахлана)

  Министар за иностране послове Србије и председавајући Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС) за 2015. Ивица Дачић на конференцији за новинаре у Београду, 1. фебруара на питање новинара да ли је Мухамед Дахлан, саветник саудијског престолонаследника и главни ривал палестинског лидера Махмуда Абаса, добио држављанство Србије,
  ...је потврдио је да је Мухамед Дахлан, саветник саудијског престолонаследника и главни ривал палестинског лидера Махмуда Абаса, добио држављанство Србије због, како је рекао, свог ангажовања на успостављању добрих односа између Абу Дабија и Београда, наводи Танјуг.

  Лондонски дневник "Гардијан" у петак је известио, позивајући се на извештај Балканске истраживачке мреже (БИРН), да је Србија дала држављанство Дахлану.

  На питање новинара да ли је Дахлан добио држављанство из политичких и економских или хуманитарних разлога, Дачић је напоменуо да „питање пасоша и држављанства не спада у делокруг рада Министарства спољних послова” и да мишљење МСП може, а не мора да буде тражено.

  „Имајући у виду да је Дахлан био ангажован на успостављању добрих односа између УАЕ и Србије, не верујем да то може било какав лош сигнал да пошаље било коме трећем, осим да ми желимо што боље односе са УАЕ”, рекао је Дачић.

  „Гардијан” је навео да су Дахлан и још 11 Палестинаца – чланови његове породице и пет кључних политичких присталица – добили држављанство Србије у периоду од фебруара 2013. до јуна 2014. године.

  „Гардијан” је навео да Влада Србије, по закону, има право да заобиђе уобичајени процес натурализације и да одобри држављанство странцу за којег оцени да је служио „државним интересима” Србије, без обавезе да износи било каква јавна објашњења за такву одлуку.

  (Политика)

  Имајући у виду да је Дачић био на месту министра Унутрашњих послова до 27.априла 2014. године можемо да закључимо КО је и уручио те пасоше. (САМО НЕ ЗНАМ по чијем налогу)  February 01, 2015 9:37 am  BELGRADE, Serbia (AP) — Serbia has granted citizenship to a key political rival of Palestinian President Mahmoud Abbas after he pledged millions of dollars in investments from the Emirates, where he has lived in exile, Serbian officials said Sunday.

  Serbia's Foreign Minister Ivica Dacic said that former Fatah party strongman Mohammed Dahlan, whom Abbas fired in a power struggle, was given the citizenship in 2013. His wife, four children, a relative and five Palestinian supporters were also given Serbian passports.

  The 53-year-old Dahlan, a former Abbas' aide and Gaza security chief, was once seen as Yasser Arafat's heir apparent. He was kicked out of Fatah in 2011 after Abbas accused him of corruption and hinted he may have been involved in Arafat's death.


  Dahlan was sentenced in absentia by a West Bank court to two years jail in 2014 on defamation and slander charges because he alleged in an interview that Palestinian security forces help protect Israeli settlers in the occupied territories.

  Dahlan later said in a statement that the ruling was politically motivated and was meant to block him from competing in internal elections in Abbas' Fatah movement and in future general elections.

  Dahlan, who turned into a businessman in exile, has promised millions of dollars of investments from the Emirates to Serbia. The Balkan country's government can secretly grant citizenships to foreigners when it sees the individuals can serve special state interests.

  Dacic said that Dahlan was not given the citizenship on political grounds, but due to the economic relations with the Emirates.

  "When Dahlan was in Serbia, we spoke only about relations with the United Arab Emirates," Dacic said. "Internal Palestinian issues were not on the agenda."

  In December, thousands of Dahlan supporters protested against Abbas in the Gaza Strip amid reports that corruption charges involving millions of dollars will be filed against the former security chief.
  * Му­ха­ме­д Дахлан је осуђен у одсуству на Западној обали на две године затвора
  * Му­ха­ме­д Дахлан, који је постао бизнисмен у егзилу, обећао је милионе долара инвестиција из Емирата у Србију.

  Мени се ОВО НИКАКО НЕ ДОПАДА..... а вама

  Ово ми све некако СМРДИ, нарочито када сам пронашла и овај детаљ у вези овог Му­ха­ме­да Да­хла­на, да му је у про­ле­ће 2013. го­ди­не пред­сед­ник То­ми­слав Ни­ко­лић уру­чио Ор­ден срп­ске за­ста­ве дру­гог сте­пе­на.

  Томислав Николић одликује Мухамеда Дахлана (ФОТО: Танјуг)  ПОГЛЕДАЈТЕ НЕКЕ ИНТЕРЕСАНТНЕ фотографије овог дотичног:  На слици скроз десно је Мухамед Дахлан (у руци има мобилни)


  Уз аме­рич­ку по­моћ, Да­хлан је ор­га­ни­зо­вао па­ра­вој­не је­ди­ни­це од не­ко­ли­ко хи­ља­да бо­ра­ца и ло­би­рао у Изра­е­лу да Фа­та­хо­ве сна­ге до­би­ју ве­ли­ку ко­ли­чи­ну оруж­ја и му­ни­ци­је за бор­бу про­тив Ха­ма­са. Ме­ђу­тим, иза­бра­на вла­да Ха­ма­са пред­у­хи­три­ла је овај по­тез из­вр­шив­ши кон­тра­у­дар. То је ре­зул­ти­ра­ло остав­ком на ме­сту са­вет­ни­ка за на­ци­о­нал­ну без­бед­ност. А док је Да­хлан био од­су­тан, то­ком бор­би ко­је су усле­ди­ле, ње­го­ву ку­ћу је сру­шио Ха­мас, а ње­го­ве сна­ге су прог­на­не из Га­зе.
  Су­де­ћи пре­ма зва­нич­ним ре­ги­стри­ма, Да­хлан не­ма ни­ка­кве по­сло­ве у Ср­би­ји, али је за­то вр­ло ак­ти­ван у Цр­ној Го­ри чи­ји је др­жа­вља­нин по­стао 2012. го­ди­не. Ка­ко ка­жу на­ши из­во­ри, он је не­дав­но ви­ђен у при­ја­тељ­ском раз­го­во­ру с пре­ми­је­ром Цр­не Го­ре на јед­ној јах­ти у елит­ном на­се­љу Пор­то Мон­те­не­гро у Тив­ту.

  Ра­до ви­ђен са­го­вор­ник аме­рич­ких ди­пло­ма­та


  Poslednji put ažurirao/la kisela bombona : 02.02.2015. u 23:26
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема" 2. #2
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића (у вези Мухамеда Дахлана)

  ПОСЛУШАЈТЕ са видео снимка како је гласио одговор Ивице Дачића, на питање новинара, да ли је Мухамед Дахлан, саветник саудијског престолонаследника и главни ривал палестинског лидера Махмуда Абаса, добио држављанство Србије:  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 3. #3
  Elita User Friendly (avatar)
  Učlanjen
  20.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.045
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  416

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Ovaj ide i sakuplja drzavljansva. Ako vec ima crnogorsko,sta ce mu i srpsko?

 4. #4
  Primećen član антиимперијалиста (avatar)
  Učlanjen
  29.11.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ниш
  Poruke
  755
  Reputaciona moć
  24

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Политичка елита иде ка томе да приватизује Србију као Мило Ђукановић Црну Гору да ли ћемо ми то дозволити видећемо, ту убрајам ово улизивање Бриселу покушај уласка у нато и еу...

 5. #5
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio User Friendly Pogledaj poruku
  Ovaj ide i sakuplja drzavljansva. Ako vec ima crnogorsko,sta ce mu i srpsko?

  Прво сам вест прочитала у страним медијима, да је Ивици Дачићу било постављено то питање,...које га је баш и презнојило и почео је да црвени и мешкољи се...(поставила сам и снимак, који сам пренеле ОДАВДЕ

  У нашим медијима је поменута та конференција Дачићева, али то питање су многи наши медији заобишли, али зато страни медији УГЛАВНОМ то питање издвајају, па ме је мало заголицало да видим о чему и о КОМЕ се ради и онда сам мало трагала по интернету..па дошла до податка да га је наш врли председник Тома ОДЛИКОВАО у пролеће 2013. и уру­чио му Ор­ден срп­ске за­ста­ве дру­гог сте­пе­на, а онда сазнајем да је он и држављанин Црне Горе постао 2012. , па ШТО МУ ЈЕ онда и СРБИЈА дала пасош и не само њему него свим члановима његове породице и још некима који су били са њим

  Део информација у вези поменутог:
  У ав­гу­сту 2009. иза­бран је у Цен­трал­ни ко­ми­тет Фа­та­ха. У ју­ну 2011. ода­тле је из­ба­чен на ин­си­сти­ра­ње пред­сед­ни­ка Мах­му­да Аба­са, ко­ји га је сум­њи­чио за уби­ство па­ле­стин­ског ли­де­ра Ја­се­ра Ара­фа­та. Уто­чи­ште је по­тра­жио у УАЕ.
  А где је Да­хлан на­шао уто­чи­ште ? Остав­ку на ме­сту во­ђе Са­ве­та за на­ци­о­нал­ну без­бед­ност Да­хлан је по­слао из Цр­не Го­ре и то из Ин­сти­ту­та за фи­зи­кал­ну ме­ди­ци­ну, ре­ха­би­ли­та­ци­ју и ре­у­ма­то­ло­ги­ју „Др Си­мо Ми­ло­ше­вић”. У ок­то­бру исте го­ди­не Бу­шо­ва ад­ми­ни­стра­ци­ја вр­ши­ла је при­ти­сак на Мах­му­да Аба­са да Да­хла­на име­ну­је као свог за­ме­ни­ка.
  Уви­дом у Цен­трал­ни ре­ги­стар при­вред­них су­бје­ка­та, ви­ди се да је он осни­вач нај­ма­ње два пред­у­зе­ћа у Цр­ној Го­ри. „Ле­вант ин­тер­не­ше­нел ин­кор­по­реј­шен” као дру­штво са огра­ни­че­ном од­го­вор­но­шћу за кон­сал­тинг и ме­наџ­мент по­сло­ве ре­ги­стро­ва­но је у ав­гу­сту 2009. го­ди­не. На ис­тој адре­си у по­слов­ном де­лу Под­го­ри­це у Ули­ци Џор­џа Ва­шинг­то­на ре­ги­стро­ва­на је фир­ма „Ма­на­рах хол­динг” као дру­штво са огра­ни­че­ном од­го­вор­но­шћу за по­сло­ве са не­крет­ни­на­ма, где је Да­хлан је­дан од осни­ва­ча. О по­сло­ва­њу ових ком­па­ни­ја не­ма јав­но до­ступ­них по­да­та­ка, а у Цен­трал­ном ре­ги­стру при­вред­них су­бје­ка­та Цр­не Го­ре не по­сто­ји ни­је­дан фи­нан­сиј­ски из­ве­штај за свих пет го­ди­на по­сло­ва­ња.

  Арап­ски пор­тал твр­ди да је Да­хлан вла­сник и ком­па­ни­је „Мон­те ме­на ин­вест­ментс” ко­ја је у сте­ча­ју. Иако су осни­ва­чи ове фир­ме са Бли­ског ис­то­ка, ни­смо на­шли Да­хла­но­ву ве­зу с њи­ма.

  Пор­тал Алак­хбар не­дав­но је Да­хла­на озна­чио као осо­бу ко­ју ће но­вац из УАЕ ус­пе­ти да вра­ти у Га­зу.

  А од­го­вор на пи­та­ње за­што се Да­хлан на­шао на ме­ти кри­ти­ке мо­жда се на­ла­зи у по­след­њој ре­че­ни­ци тек­ста об­ја­вље­ног на овом пор­та­лу.

  „По­сто­ји мо­гућ­ност да се Да­хлан вра­ти у Фа­тах и пре­у­зме кон­тро­лу над Га­зом”.

  http://www.srbijadanas.net/mu%C2%ADha%C2%ADmed-da%C2%ADhlan-trgovac-oruzjem-i-tudjom-nesrecom-covek-koji-je-zbli%C2%ADzio-vucica-i-seika-nahjana/
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 6. #6
  Elita User Friendly (avatar)
  Učlanjen
  20.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.045
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  416

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  100% neki nelegalni poslovi i visoka politika su tu pitanju. Nismo mi to sigurno dobrovoljno dali,neko nam je naredio da ga primimo.
  Verovatno ovde skuplja pare,oruzje,logistiku da se vrati nazad u Palestinu.

 7. #7
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  На слици десно је Мухамед Дахлан, који је добио држављанство Србије


  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 8. #8
  Elita
  Učlanjen
  05.07.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.069
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића (у вези Мухамеда Дахлана)

  Trgovina oruzjem. Nista drugo.

  Sent from my SM-P605 using Tapatalk

 9. #9
  Buduća legenda kojeimedadam (avatar)
  Učlanjen
  18.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СТВАРНИ ЖИВОТ
  Poruke
  26.078
  Reputaciona moć
  8747

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића (у вези Мухамеда Дахлана)

  ДАЧИЋ ..и.. ПОЛИТИКА...²
  ДАЧИЋ ..и.. ДОРУЧАК..... ............
  СРБИЈА МИ ЈЕ СВЕ - А ЗА СВЕ ОСТАЛО - НИШТА МИ НЕ ТРЕБА БЕЗ СРБИЈЕ

 10. #10
  Moderator Platin (avatar)
  Učlanjen
  16.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  35.263
  Reputaciona moć
  2321

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Ne znam da li je dobro za njega licno, ali Srbija ce da nagrabusi, u to ne sumnjam.

 11. #11
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio Platin Pogledaj poruku
  Ne znam da li je dobro za njega licno, ali Srbija ce da nagrabusi, u to ne sumnjam.

  Једино нас то изгледа и чека,....да НАГРАБУСИМО
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 12. #12
  Buduća legenda Droid (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Berlin, 1933.
  Poruke
  28.929
  Reputaciona moć
  412

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Dacic je krmaca odvratna koja ne povlaci politicke poteze. On ide i cese se uz bandere, pa sta ispadne.

 13. #13
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio Droid Pogledaj poruku
  Dacic je krmaca odvratna koja ne povlaci politicke poteze. On ide i cese se uz bandere, pa sta ispadne.

  Мислиш да он сам стоји иза овога
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 14. #14
  Primećen član Чварков Ђорђе (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Пејићеви Салаши
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Банана грађани расправљају о свом банана политичару, небитно.

 15. #15
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio Чварков Ђорђе Pogledaj poruku
  Банана грађани расправљају о свом банана политичару, небитно.

  Питање за тебе, а и за још неке:

  - Да ли ви уопште прочитате уводну поруку Теме?

  http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post29806652
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 16. #16
  Primećen član Чварков Ђорђе (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Пејићеви Салаши
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio kisela bombona Pogledaj poruku
  Питање за тебе, а и за још неке:

  - Да ли ви уопште прочитате уводну поруку Теме?

  http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post29806652
  Лоша ти је прича.

  И од када то се жене баве политиком? Наопако. Од када смо вам дали право гласа, појели смо говвно велико ко никшићка општина.

 17. #17
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића (у вези Мухамеда Дахлана)

  Citat Original postavio drdoktor Pogledaj poruku
  Trgovina oruzjem. Nista drugo.

  Sent from my SM-P605 using Tapatalk

  Није нелогично.

  Srpska vlada je na zatvorenoj sednici dodelila državljanstvo Muhamedu Dahlanu, glavnom rivalu palestinskog predsednika Mahmuda Abasa i savetniku krunskog princa Abu Dabija, otkriva BIRN.

  Dahlan, njegova supruga, četvoro dece, nećak i pet najbližih političkih saradnika dobili su državljanstvo Srbije između februara 2013. i juna 2014. godine, pokazuju rešenja objavljena u Službenom glasniku Republike Srbije koja je BIRN analizirao.

  Vlada Srbije, inače, može da odobri državljanstvo strancima na zatvorenoj sednici bez bilo kakvog javnog obrazloženja ukoliko je to u interesu zemlje.

  Muhamed Dahlan je bio posrednik u pregovorima o ulaganju Abu Dabija u Srbiju, nakon kojih je Abu Dabi obećao da će u zemlju investirati nekoliko milijardi evra.


  Vlada u Beogradu je, međutim, odbila da odgovori da li je to bio razlog zbog kog su od 2013. godine Dahlan i 11 Palestinaca povezanih sa ovim moćnim političarem dobili srpsko državljanstvo.

  BIRN je, takođe, saznao da Dahlan sada iznajmljuje luksuznu vilu u beogradskom naselju Dedinje. Obezbeđenje u vili koja je donedavno bila dom bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, u međuvremenu značajno je pojačano.

  Poznavaoci Bliskog istoka ukazuju da je moguće da Dahlan planira da Srbiju koristi kao bazu odakle bi pokrenuo svoju kampanju za smenu Abasa, lidera Palestinske uprave (PU).


  ОСТАТАК ТЕКСТА ПРОЧИТАЈТЕ ОВДЕ


  Да ли ће то онда ОНИ да се рокају и овде, код нас......
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 18. #18
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio Чварков Ђорђе Pogledaj poruku
  Лоша ти је прича.

  И од када то се жене баве политиком? Наопако. Од када смо вам дали право гласа, појели смо говвно велико ко никшићка општина.

  Појео си ти онда велико.....да знаш, ако те овкве ствари не плаше,

  http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post29807567

  колико знам, ( у порукама испред је написано) овај тип је пустио пипке исто тако и у Црној Гори, према томе,... УЖИВАЈ И ДАЉЕ У СВОМ НЕПОЗНАВАЊУ И ПОЛИТИКЕ И ЖЕНА!!!
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 19. #19
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Ово су УЖАСНЕ информације:


  Portparol Abasa kaže da ima dokaze i da je Dahlan naredio ubistvo šest Palestinaca. Suđenje Dahlanu po ovim optužbama trebalo bi da počne u februaru.

  Abasov portparol je rekao i da palestinske vlasti nameravaju da pošalju protestno pismo srpskoj vladi u kome će tražiti da Srbija ponovo razmotri odluke o dodeljivanju državljanstva Dahlanu, njegovoj porodici i saradnicima.

  Vlada Srbije odbila je da odgovori na zahteve BIRN-a i objasni zašto je Dahlanu, njegovoj porodici i petorici njegovih saradnika dodelila srpsko državljanstvo.

  Međutim, Dušan Simeonović, bivši ambasador Srbije u Egiptu i Palestini, kaže za BIRN da je taj potez “izraz zahvalnosti za njegovu [Dahlanovu] ulogu u unapređenju naših odnosa sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima”.

  BIRN nije pronašao nikakav dokaz da je bilo ko od osoba bliskih Dahlanu koje su dobile državljanstvo, osim samog Dahlana i njegovog nećaka Šadija, imao bilo kakve veze sa Srbijom ili je uopšte nekada bio u zemlji.

  Istaživanje EUDO opservatorije o državljanstvu pokazuje da većina zemalja dodeljuje državljanstvo uz dodatne uslove, kao što su obavezno prebivalište, poznavanje jezika ili neosuđivanost onog koji traži državljanstvo.


  “Prema svim nacionalnim i međunarodnim propisima, kada neko želi da dobije pasoš druge zemlje, oni [vlada] bi trebalo da se uvere da ima čist dosije i čistu prošlost, a ne samo da daju pasoš. Oni palestinsku stranu nisu pitali o njihovoj prošlosti i da li su oni kriminalci ili ne”, rekao je portparol palestinskog predsednika.
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 20. #20
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Дачића - (у вези Мухамеда Дахлана)

  Уопште ми није јасно како то да нема коментара на ово, чак ни званичних владиних:

  BIRN je, takođe, saznao da Dahlan sada iznajmljuje luksuznu vilu u beogradskom naselju Dedinje. Obezbeđenje u vili koja je donedavno bila dom bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, u međuvremenu značajno je pojačano.

  Poznavaoci Bliskog istoka ukazuju da je moguće da Dahlan planira da Srbiju koristi kao bazu odakle bi pokrenuo svoju kampanju za smenu Abasa, lidera Palestinske uprave (PU).


  ОСТАТАК ТЕКСТА ПРОЧИТАЈТЕ ОВДЕ
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 21. #21
  Domaćin Лавље Срце (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.024
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Дачића - (у вези Мухамеда Дахлана)

  @Tema i naslov teme:

  Nisam više pametan, a verovatno nisam ni bio.

  Znam, vidim da se prepliču dobro i zlo, zlo više dominira nad dobrim, tek za ovu temu nemogu dati nikakvo mišljenje/procenu...

  Da li je dobar ili loš potez Dačića, to če tek da se vidi, kad osetimo na svojoj koži, kao i do sad.

  Dok je bio Ministar unutrašnjih poslova, dobili smo po leđema, ni krivi ni dužni, u ime njih gore "poštenih".

  I sad opet isto se dešavalo...

 22. #22
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.713
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  643

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio антиимперијалиста Pogledaj poruku
  Политичка елита иде ка томе да приватизује Србију као Мило Ђукановић Црну Гору да ли ћемо ми то дозволити видећемо, ту убрајам ово улизивање Бриселу покушај уласка у нато и еу...

  Ма, да је само у питању то

  а шта кажеш на овакво размишљање,

  Poznavaoci Bliskog istoka ukazuju da je moguće da Dahlan planira da Srbiju koristi kao bazu odakle bi pokrenuo svoju kampanju za smenu Abasa, lidera Palestinske uprave (PU).
  није те ни мало страх
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 23. #23
  Domaćin Лавље Срце (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.024
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio Platin Pogledaj poruku
  Ne znam da li je dobro za njega licno, ali Srbija ce da nagrabusi, u to ne sumnjam.
  Жао ми је што сам био у праву, раније, сад смо дошли до тога...

  Али ипак назире се светлост на крају тунела...

 24. #24
  Buduća legenda Rayela (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  41.837
  Reputaciona moć
  1010

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића

  Citat Original postavio User Friendly Pogledaj poruku
  Ovaj ide i sakuplja drzavljansva. Ako vec ima crnogorsko,sta ce mu i srpsko?
  Ma ne skuplja samo drzavljanstva, negde procitah da je kupio i vilu na Dedinju, a usput je i 16 clanova njegove porodice dobilo drzavljanstvo.

 25. #25
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  106.512
  Reputaciona moć
  2280

  Podrazumevano Re: ДОБАР или ЛОШ политички потез Ивице Дачића (у вези Мухамеда Дахлана)

  Citat Original postavio kojeimedadam Pogledaj poruku
  ДАЧИЋ ..и.. ПОЛИТИКА...²
  ДАЧИЋ ..и.. ДОРУЧАК..... ............
  Када Дачић прди то не смрди,
  али када пува - да те Бог сачува......
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


Slične teme

 1. Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 26.02.2014., 15:06
 2. Стари завет добар, Талмуд лош
  Autor Агарта u forumu Religija
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 04.04.2012., 19:22
 3. Odgovora: 48
  Poslednja poruka: 29.12.2011., 20:04
 4. Odgovora: 826
  Poslednja poruka: 14.10.2011., 10:41
 5. Odgovora: 80
  Poslednja poruka: 31.08.2009., 15:39

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •