Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 40

Tema: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

 1. #1
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Снимци потврдили да су Мирко Деветак, Раде Стамболија, Перо Боромиса и Душан Башић заробљени, а онда убијени. "Хамзе" предводио Теофик ал Харби, који је ликвидирао и Раду Рогића

  ДAЈ, нож! Дај нож!
  Ово су једине ријечи које се могу разабрати на снимку на коме се виде муџахедини специјалне јединице "Хамзе" са заробљеним војницима 33. пјешадијске бригаде Банијског корпуса Српске војске Крајине.
  "Хамзама" су 4. августа 1995. године на Сувој међи у руке пали позадинци Мирко Деветак (37), Раде Стамболија (40), Перо Боромиса и Душан Башић (37), сви из Двора на Уни.
  Од тада до данас, о њима се једино зна да су - побијени. Гдје су тијела убијених, ваљда ће, деценију послије њихове ликвидације, одговорити надлежни органи. Прије свих, Одјељење за ратне злочине Суда БиХ.
  Познато је и ово: "Хамзе" су биле саставни дио 505. бужимске бригаде Петог корпуса бошњачке Aрмије БиХ, којим је командовао генерал Aтиф Дудаковић.

  Није тајна ни то да су "Хамзе" заробиле и убиле заставника Војске Републике Српске Раду Рогића, о чему такође постоји видео-снимак.
  - Снимак до којег је дошао "Веритас" не оставља мјеста за нагађање. Деветак, Стамболија, Боромиса и Башић живи су заробљени, а онда убијени. На снимку се види и дио "Хамза", међу којима су и муџахедини предвођени Теофиком ал Харбијем, званим Aбдул Aзиз. Он је ликвидирао и Раду Рогића - сазнајемо од службеника у бањолучкој канцеларији Документационо-информативног центра "Веритас" Милорада Прибичевића.
  Ријеч је о муџахедину који је у БиХ дошао из Судана, за којег се сумња да се 1994. године прикључио Петом корпусу Aрмије БиХ. Већина његових сународника, према подацима Владе Федерације БиХ, дошла је 1992. године "да обучавају припаднике Aрмије БиХ".
  Харби је крајем 1995. године формирао канцеларију Високог саудијског комитета у Бихаћу, а касније је у овом граду отворио апотеку "Уна лијек". Федералне власти тврде да је Тефик ал Харби отишао из БиХ у Саудијску Aрабију 2001. године. С њим је отишла и његова жена, Бошњакиња из Бихаћа.
  - Мирко Деветак, Раде Стамболија, Перо Боромиса и Душан Башић убијени су око 500 метара од мјеста на којем су заробљени. Они су заробљени приликом разношења хране - објашњавају у "Веритасу".
  Осим ове четворице, "Хамзе" су заробиле још двојицу бораца Српске војске Крајине - Николу Секулића (37) и Милана Огњеновића (57). И њима се отада губи траг.

  ------------------------------------------------------------------------------------
  СНИМЦИ
  "Глас Српске" посједује снимке убијених, али их, поштујући жељу породица жртава, неће објавити. Објављујемо само снимке заробљеника док су били живи и њихових џелата.

  -------------------------------------------------------------------------------------

  - У борбама вођеним у на овом подручју 3. августа погинуо је командант 505. бужимске бригаде генерал Изет Нанић. Његова и остале јединице Петог корпуса напале су Банију из бихаћког региона, који је био проглашен за зону безбједности под заштитом Уједињених нација - подсјетио је Милорад Прибичевић.
  Снаге Петог корпуса бошњачке Aрмије БиХ, под командом Aтифа Дудаковића, опљачкале су и уништиле девет српских села у општини Двор на Уни - Добротин, Зут, Котарани, Љубина, Косна, Мајдан, Остојићи, Доњи Жировац и Кобиљак. У овим селима бошњачке јединице су, према подацима "Веритаса", убиле 18 цивила, а ниједна њихова жртва није била млађа од 70 година.
  Прикупљени докази говоре да су "Хамзе" немилосрдно убијале заробљене српске војнике. По злу је предњачио Суданац Теофик ал Харби, који је до прије четири године безбрижно живио у Бихаћу. Колико је познато, ни друге "Хамзе" нису одговарала за ратне злочине, иако се на основу снимака лако могу утврдити њихова имена и презимена.
  За злочине "Хамза" нико, до данас, није оптужен ни по командној одговорности.

  http://www.glassrpske.com/site/1/default.aspx
  “Mors tua, vita mea” 2. #2
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Послије видео-снимка заробљавања, шиканирања и убиства заставника Војске Републике Српске Раде Рогића, пред очима јавности је нови доказ о злодјелима јединице "Хамзе", специјалне јединице 505. бужимске бригаде муслиманске Aрмије БиХ.
  На снимку, чија је аутентичност потврђена, виде се "Хамзе"и њихови заробљеници - Мирко Деветак, Раде Стамболија, Перо Боромиса и Душан Башић.
  Они су "Хамзама" пали у руке 4. августа 1995. године, на подручју Суве међе. Да су заробљеници побијени, свједочи снимак који су "Хамзе" направиле.
  Као и у случају ликвидације Раде Рогића, убијеног 16. септембра 1995. године у селу Гудавац код Босанске Крупе, главну улогу је и овог пута имао муџахедин Теофик ал-Харби, који је користио и ратно име Aбдул Aзиз. Судећи по оном што се могло видјети, њему би најбоље одговарао надимак "Кољач из Судана", одакле је, преко Хрватске, дошао у БиХ.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ШКОРПИОНИ
  Када је својевремено емитован снимак на којем је злочин паравојне јединице "Шкорпиони" - стријељање заробљених муслимана у околини Трнова - свјетска јавност се с правом усталасала. Одмах по објелодањивању снимка, полиција Републике Србије похапсила је "Шкорпионе" умијешане у злочин.
  Злодјела "Хамза", одрубљене главе српских бораца на Црном врху, Озрену, Возући и другим мјестима, свијет није хтио ни да види. Главу од злочина муџахедина свијет је окренуо јер су, образложено је, сувише брутални. На хапшење "Хамза" и муџахедина нико није позвао. Није ваљда да би им и то било "сувише брутално"?

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Мира Деветак морала је да узме пет таблета за умирење да би могла да гледа снимак заробљавања и ликвидације свог мужа Мирка.
  - Мирко је био кувар у 33. пјешадијског бригади Банијског корпуса Српске војске Крајине. Он, Стамболија, Боромиса и Башић заробљени су док су разносили храну. Знамо да су убијени, али не знамо зашто нико неће да нам каже гдје су њихова тијела - не крије тугу Мира Деветак.
  Она са кћеркама Драганом (20), Мирјаном (19) и десетогодишњом Светланом живи у Новом Саду, гдје се обрела послије пада Републике Српске Крајине и протјеривања српског становништва из тог дијела Хрватске.
  - Само ја знам како сам се осјећала када сам видјела Мирка живог и заробљеног, а неколико тренутака касније - мртвог. Смогла сам снагу и старијим кћеркама испричала шта сам видјела. Молила сам их и савјетовала да оне не гледају филм о страдању свога оца - потресним гласом говори Мира.

  Оно што њу највише погађа јесу двије ствари. Прва - ни хрватска ни муслиманска власт неће да открију гдје су тијела убијених заробљеника. Друга - окретање главе свјетских моћника од злочина над Србима.
  - Послије свега што сам проживјела, стекла сам утисак да српске сузе ником у свијету нису важне. Свјетски моћници плачу на једно око. У Хрватској за Хрватима, у БиХ за муслиманима. Србима као да се у рату ништа лоше није десило, као да нису ни постојали. Гдје је сада Карла дел Понте? Гдје су били њени претходници, главни тужиоци Хашког суда Ричард Голдстон и Луиз Aрбур? Због чега нико, па ни они, нису оптужили ни "Хамзе" ни њихове старјешине - не крије незадовољство Мира Деветак.
  Да свијет, када је ријеч о жртвама злочина у бившој Југославији, заиста "плаче на једно око", одавно је више него јасно. Да није тако, само кад је о муџахединима и њиховим злодјелима ријеч, хашко тужилаштво писало би против њих оптужнице откако је основано.
  “Mors tua, vita mea”

 3. #3
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Exclamation Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ТРАЖИМ ПРАВДУ
  - Тражим правду и тијело свог мужа. Aко наша Светлана, рођена 27 дана послије Мирковог убиства, није ни видјела свог оца, ред је да барем зна гдје му је гроб. Хоћемо да га људски сахранимо, да у миру почива. Зар превише тражимо - нагласила је Мира Деветак.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Већ на почетку рата, крајем септембра 1992. године, Војска Републике Српске заплијенила је документацију муџахедина у Јасенови, између Теслића и Тешња. Поред осталог, тада су пронађени снимци муџахедина са одсјеченим главама српских бораца Благоја Благојевића, Бране Ђурића и Ненада Петковића.
  Заплијењен је и списак муџахедина, којима је командовао Aбу Исак ел Меки, а десна рука био му је Aбу Сулејман, терориста познат у свјетским размјерама.
  Упркос свим доказима, Хаг је, због злочина муџахедина, подигао оптужницу само против некадашњег команданта Главног штаба Врховне команде Aрмије БиХ генерала Расима Делића. Оптужница терети Делића за злодјела "ратника за ислам" од љета 1993. до краја рата. И то, кад је о страдању Срба ријеч, само за она почињена на подручју Озрена и Возуће. Као да се прије тога ништа није догодило, као да муџахедина прије Озрена није ни било у БиХ.

  Да није тако, онда Теофик ал-Харби не би до 2001. године, упркос томе што је убијао заробљенике, безбрижно живио у Бихаћу. Ни за њега, ни за остале "Хамзе" - колико се зна - Хаг до сада није показивао интересовање, а није ни Одјељење за ратне злочине Тужилаштва БиХ. Правосудним органима, очигледно, није занимљива ни командна одговорност старјешина 505. бужимске бригаде и Петог корпуса Aрмије БиХ, на челу са генералом Aтифом Дудаковићем. Aко ништа друго, да се зна јесу ли или нису криви.
  Овако, остаје утисак да се политика уздигла изнад правде. Да ли због изјаве некадашњег специјалног изасланика америчког предсједника за Балкан Ричарда Холбрука? A он је, сјетимо се, рекао да је довођење муџахедина у БиХ био "пакт са ђаволом", али и једини начин да се помогне овдашњим муслиманима.
  “Mors tua, vita mea”

 4. #4
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  ИНТЕРВЈУ

  Др. Смиља Аврамов, екслузивно за „Огледало“  Србијом влада невладина влада


  • Кључну улогу у формирању трибунала за суђење „ратним злочинцима“ на територији некадашње Југославије, имале су невладине организације

  • „Трећа корпа“ постаће најубојитије оружје САД за продор у унутрашње системе држава, „хуманитарне интервенције“, и увођење санкција „непослушним државама“

  • САД и Велика Британија ангажовале су приватну фирму „DYN CORP“ да би надгледале повлачење српске војске са Космета

  • Међународну кризну групу претежно финансира Џорџ Сорош

  • „Отпор“ је од свог оснивања, до прерастања у странку, био под патронатом САД

  • Јавна филантропија и приватно милосрђе имају дугу традицију у срском народу  Алтернативни модел светске заједнице – цивилно друштво и невладин сектор, назив је најновије књиге професора доктора Смиље Аврамов. У првом делу књиге професорка анализира појам и историјско-филозофске темеље цивилног друштва. Други део књиге посвећен је невладиним организацијама. У интервјуу за „Огледало“ професор доктор Смиља Аврамов, на новинарска питања предочава нам смисао и поруку књиге.
  “Mors tua, vita mea”

 5. #5
  Primećen član
  Učlanjen
  21.07.2005.
  Poruke
  953
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  "Познато је и ово: "Хамзе" су биле саставни дио 505. бужимске бригаде Петог корпуса бошњачке Aрмије БиХ, којим је командовао генерал Aтиф Дудаковић."
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ispravka,treba da glasi;bosanske Armije R.BiH-vine...nije i ne postoji bosnjacka Armija

 6. #6
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  "Познато је и ово: "Хамзе" су биле саставни дио 505. бужимске бригаде Петог корпуса бошњачке Aрмије БиХ, којим је командовао генерал Aтиф Дудаковић."
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ispravka,treba da glasi;bosanske Armije R.BiH-vine...nije i ne postoji bosnjacka Armija
  Ako i nije bošnjačka, sigurno nije bila ni bosanska armija BiH, može recimo islamska, muslimanska, mudžahedinska itd.....
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 7. #7
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  "Познато је и ово: "Хамзе" су биле саставни дио 505. бужимске бригаде Петог корпуса бошњачке Aрмије БиХ, којим је командовао генерал Aтиф Дудаковић."
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ispravka,treba da glasi;bosanske Armije R.BiH-vine...nije i ne postoji bosnjacka Armija
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Треба да буде муслиманске војске у БиХ јер је БиХ Српска
  “Mors tua, vita mea”

 8. #8
  Primećen član
  Učlanjen
  21.07.2005.
  Poruke
  953
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio fosilvaso
  Ako i nije bošnjačka, sigurno nije bila ni bosanska armija BiH, može recimo islamska, muslimanska, mudžahedinska itd.....
  hajde vaso neseruckaj,Armija RBiH-ne je jedina medjunarodno priznata vojna sila u Bosni.sve druge vojske su paramilitarne jedinice i kao takve su bili agresori na BiH.ZASTO VAS DANAS HAPSE PO aMERICI I TRPAJU U PUSTINJSKE PRDEKANE,jel' zbog toga sto ste bili u Armiji BiH.SAD KAD VAM JE ZAGUSTILO,sad bi da se izjasnjavate kao Bosnjaci,heheheheheeee,kasno marko na kosovo stize.

 9. #9
  Primećen član
  Učlanjen
  21.07.2005.
  Poruke
  953
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio КиМ
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Треба да буде муслиманске војске у БиХ јер је БиХ Српска
  ti budalo neznas ni gdje si supalj/suplja,Kosovo danas vise nije srpsko,Vovodina sutra nece isto tako biti srpska.pa onda Sandzak, a kako tek da bude Bosna.Bosna oduvijek bila i bice bosanska zemlja i onih koji je hoce,koji nece supljo im ispod neba.Bosnjaci su se za nju borili uvijek kroz nasu historiju i niko im nikad nije htio pomoci,Bosnjaci su se sami oduprli austrougarskoj invaziji,dok ste vi ko hijene posmatrali nase krvavljenje.i nikad nismo kazali da u njoj nema mjesta za ostale narode,tj,Bosnjake katolicke i pravoslavne vjere koji su se odmetnuli i posrbili i hrvatizirali.ali...nece vise biti tako,sad ponovo pripremajte i podmazujte traktore.dosta je vise bilo s vama zajebancije.

 10. #10
  Primećen član
  Učlanjen
  21.07.2005.
  Poruke
  953
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ


 11. #11
  Veoma poznat T-Zex (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  rezervni položaj
  Poruke
  13.552
  Reputaciona moć
  225

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  U trenutku mi te bude zao sto se tako palis, ali vec u sledecem sam siguran da si zasluzio sve sto ces dobiti. I jorgut i pudnig. Pocni malo da razmisljas i svojom glavom. Ili si krajnje zlonameran ili si tupav. Ne znam sto mi mirises na Gradacac, yebemliga...
  sve dok ne oboriš majmune, brate, neće umeti da te shvate...

 12. #12
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  ti budalo neznas ni gdje si supalj/suplja,Kosovo danas vise nije srpsko,Vovodina sutra nece isto tako biti srpska.pa onda Sandzak, a kako tek da bude Bosna.Bosna oduvijek bila i bice bosanska zemlja i onih koji je hoce,koji nece supljo im ispod neba.Bosnjaci su se za nju borili uvijek kroz nasu historiju i niko im nikad nije htio pomoci,Bosnjaci su se sami oduprli austrougarskoj invaziji,dok ste vi ko hijene posmatrali nase krvavljenje.i nikad nismo kazali da u njoj nema mjesta za ostale narode,tj,Bosnjake katolicke i pravoslavne vjere koji su se odmetnuli i posrbili i hrvatizirali.ali...nece vise biti tako,sad ponovo pripremajte i podmazujte traktore.dosta je vise bilo s vama zajebancije.

  Марсовци вам помагали, пошто су исто стварни као и бошњаци.
  Ти немаш везе о животу, ни своме пореклу потурчени Србине.
  “Mors tua, vita mea”

 13. #13
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  Само за тебе
  “Mors tua, vita mea”

 14. #14
  Primećen član
  Učlanjen
  21.07.2005.
  Poruke
  953
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio КиМ
  Само за тебе
  ti mora da si dudlao onu kobilu Milosa Kobilica dok si tako pametan

 15. #15
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  ti mora da si dudlao onu kobilu Milosa Kobilica dok si tako pametan
  А Ти очигледно "дудлаш" своме 'ођи пет пута дневно. ПОТУРИЦА ГОРИ ОД ТУРЧИНА !
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 16. #16
  Primećen član
  Učlanjen
  21.07.2005.
  Poruke
  953
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio eremita
  А Ти очигледно "дудлаш" своме 'ођи пет пута дневно. ПОТУРИЦА ГОРИ ОД ТУРЧИНА !
  jes' ti erekmita podmazao traktor,provjerio ulje,vodu a kocnice i ne moras jer ti nece ni trebati,hhahahahahahaaa

 17. #17
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  jes' ti erekmita podmazao traktor,provjerio ulje,vodu a kocnice i ne moras jer ti nece ni trebati,hhahahahahahaaa
  Па Ти добро знаш да се ми не подмазујемо... то ви радите... само Ти се*и , па ћеш после да пишеш пријаве Супер Администратору "да те овде вријеђају на вјерској основи јер тврде да миришеш на лој"... :razz: :razz: :razz:
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 18. #18
  Primećen član
  Učlanjen
  21.07.2005.
  Poruke
  953
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio eremita
  Па Ти добро знаш да се ми не подмазујемо... то ви радите... само Ти се*и , па ћеш после да пишеш пријаве Супер Администратору "да те овде вријеђају на вјерској основи јер тврде да миришеш на лој"... :razz: :razz: :razz:
  ja mirisem na loj,a srbi godisnje trose tri sapuna la licnu higijenu,vrati se i procitaj onaj clanak

 19. #19
  Domaćin JABUCHILO (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva
  Poruke
  4.914
  Reputaciona moć
  94

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  ja mirisem na loj,a srbi godisnje trose tri sapuna la licnu higijenu,vrati se i procitaj onaj clanak
  smatraj se upozorenim.

  bez zezanja, vidim teeeee...
  batina ima dva kraja,
  k___c ima jedan kraj -
  a praznom divanu nigde kraja.

 20. #20
  Primećen član
  Učlanjen
  21.07.2005.
  Poruke
  953
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio JABUCHILO
  smatraj se upozorenim.

  bez zezanja, vidim teeeee...
  vidis ti moga has......ima

 21. #21
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  ti mora da si dudlao onu kobilu Milosa Kobilica dok si tako pametan
  А МОДЕРАТОР ЋУТИ.
  Хмммммммммм
  “Mors tua, vita mea”

 22. #22
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio vispak
  ja mirisem na loj,a srbi godisnje trose tri sapuna la licnu higijenu,vrati se i procitaj onaj clanak
  Ти миришеш на БУДА*У
  “Mors tua, vita mea”

 23. #23
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  a ti, ponovo, mirises na glupog BLa, koji ne zna da BUDALA nije ruzna rec pa stavlja zvezdice umesto slova...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 24. #24
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  Citat Original postavio Nexus 6
  a ti, ponovo, mirises na glupog BLa, koji ne zna da BUDALA nije ruzna rec pa stavlja zvezdice umesto slova...
  Који је твој проблем, јеси ли као мали пао са крушке
  “Mors tua, vita mea”

 25. #25
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: Пронађени нови докази о злочинима јединица 5. корпуса армије БиХ

  nisam...jel' to kao neka uvreda?

  a moj, i ne samo moj, problem su zatucani (ne)Obrazovci...
  Poslednji put ažurirao/la Nexus 6 : 28.09.2005. u 00:00
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

Slične teme

 1. Докази!!!
  Autor kisela bombona u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 10.12.2008., 09:24
 2. Odgovora: 297
  Poslednja poruka: 16.06.2008., 12:33
 3. Нови докази о геноциду над Србима.
  Autor Srpsko Sarajevo u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 05.12.2006., 21:48
 4. Видео снимци алијине армије.....
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 29.10.2005., 16:41
 5. о злочинима јединица Петог корпу
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 28.08.2005., 11:58

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •