Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    22.08.2005.
    Poruke
    10
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    Za PHP, Delphi, My SQL - tako nesto........



  2. #2
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    Kupi neku knjigu, je*es kurs.

  3. #3
    Ističe se
    Učlanjen
    19.07.2005.
    Poruke
    2.075
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????


  4. #4
    Iskusan codemaker (avatar)
    Učlanjen
    05.04.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.416
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    Vidi sa onom budalom Radosavljevicem, tamo ces sve to nauciti za 7 dana, pa da te bog vidi!

    A ako si pametan pa izbegnes njega, mislim da je pametnije da uzmes neku knjigu, pa kreni. Od kurseva ne znam nikoga ko se nesto ovajdio, ako nije sam 10 puta vise radio, sve uz pohadjanje kusra.
    Dakle, samostalni rad je jedino sto ce ti pomoci. Ali, mislim, zaista rad.

  5. #5
    Primećen član Login Killer (avatar)
    Učlanjen
    07.11.2004.
    Lokacija
    LOGIN KILLER OFF.
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    U kom gradu?

  6. #6
    Početnik
    Učlanjen
    22.08.2005.
    Poruke
    10
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    Ma kakvih 7 dana ..... toliki debil nisam
    Mislim neki pocetni kurs - minimum 20-tak 30 casova....

    A naaaaaravno da bez rada nema nista - ali je ipak lakse da te neko malko uputi...

    Iz BGD-a sam.

    P.S

    http://www.softline.edu.yu/ nije los - hvala na predlogu

  7. #7
    Ističe se
    Učlanjen
    19.07.2005.
    Poruke
    2.075
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    Ma imao sam dosta tih kurseva...
    Ali na nekom papiricu...

    www.micronet.edu.yu

    Evo ti i ovaj...

    Ja cu neki od ova II u skorije vreme upisati...

  8. #8
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    18.07.2004.
    Poruke
    118
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    Pa za PHP i HTML ne verujem da postoji knjiga, to ti je najbolje da ucis preko sajtova, U Delphi i MySQL se ne razumem, ali za VB(Visual Basic) najbolje uzmi Voisual Basic 6.0 za profesionalce - Korak po korak.
    Hello my bebe,
    h, my sugar.
    **** you sweet.

  9. #9
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    Zasto nebi postojala knjiga ?
    A batali VB, jedino ako hoces da se samo za*ebajes, a ako planiras nesto ozbiljnije C++.

  10. #10
    Primećen član Login Killer (avatar)
    Učlanjen
    07.11.2004.
    Lokacija
    LOGIN KILLER OFF.
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Da li neko zna gde bih mogao da upisem neki kurs ????

    Mislim da CET ima nekih kurseva. Uostalom evo ti link pa pogledaj
    www.cet.co.yu

Slične teme

  1. Ako bi mi neko mogao protuma
    Autor mogway u forumu Zdravlje
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 05.11.2006., 22:41

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •