1st Annual LanFreakz Party

ezav

Početnik
Poruka
1
Od 30.09.2005. pa do 02.10 .2005. na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu br. 15 održava se najveći lanparty ikad održan u ovim krajevima. Kapacitet od 700 mjesta za gamere i 300 mjesta za PS2 natjecatelje podiže ovaj event na jednu svjetsku razinu. Osim standardnog free playa tu su naravno i turniri u sljedećim igrama: Counterstrike, Call of Duty, UT2K4 i Warcraft III. Za ljubitelje PS2 posebno je organiziran turnir u ProEvolution Soccceru 4. Sva natjecanja prate naravno i atraktivne nagrade, od raznog hardwarea, igračih konzola, igrica do raznih pretplata za časopise, ADSL i još mnogo toga. Osim turnira u lanu i PS2, još su dvije kategorije natjecanja. Naravno nezaobilazni dio svakog lana, Case Modding i nešto različitije od ostalog Creativity natjecanje. Za Case modding znate i sami da morate probuditi svoju unutrašnju kreativnost oko dizajna kućišta, a što se tiće Creativity-a tu smo pripremili nešto posebno. Naime natjecanje u Creativity-u povezano je sa humanitarnom akcijom "Sutra je novi dan" Društva invalida cerebralne i dječje paralize Zagreb. Dizajneri se natječu u tri kategorije. Photoshop manilpulation, flash naimation i 3d model. Radovi iz kategoorije photoshopa biti će printani na visoko kvalitetnom papiru te ponunđeni na dobrotvornoj aukciji u nedjelju 02.10.2005. sa početkom u 16:00 sati, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za kupnju novog vozila za Drušvto invalida. Isto tako najbolji dizajner dobiva i posao u jednoj od dizajnerskih firmi. Dobrotvornu aukciju voditi će naš mladi glumac Robert Bošković, a samoj aukciji prisustvovati će mnogo ljudi iz javnog života.
U toku tri dana biti će raznih prezentacija svakojakih igara, od kompjuterskih do stolnih. Tako su naime jedni od naših gostiju udruga Arkadia koja promovira stolno stratešku igru Warhammer 40K. Osim njih još će nam gostovati i daroviti informatičari iz Virovitice UDIV, kao i tvorci najpopularnije hrvatske PC igre Serius Sam koji će promovirati dugo očekivani nastavak ove fantastične pucačine.
Kao posebnu poslasticu za sve gamere u posjet nam dolaze pro-gameri iz Italije, pa će svatko tko želi imati priliku okušati se protiv profesionalaca.
Vrhunac ovog eventa je završni party sa različitim DJ-ima, video showom, privlačnim hostesama i naravno nagradnim igrama za posjetitelje.

Vise inforamcija na www.lanfreakz.com :lol: :lol:
 

Back
Top