ID
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31

Tema: ID

 1. #1
  Zainteresovan član Vangelis (avatar)
  Učlanjen
  26.03.2004.
  Poruke
  337
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano ID

  “Огледало” по четврти пут пише, увек с новим аргументима, о погубности увођења нових личних карти у србији
  Концлогор Србија
  • Америка, Енглеска, Аустралија, Канада су земље у којима није обавезно поседовање личне карте • У Србији планирају увођење личне карте са биометријским подацима лица и отиском свих прстију • Словенци нису прихватили увођење таквих личних карти • Зашто само грађани Србије морају бити под апсолутном контролом

  Милорад Ивановић, амбасадор координатор за Шенген при Генералној дирекцији за конзуларне послове и дијаспору Министарства спољних послова СЦГ, изјавио је да нове личне карте подразумевају следеће: “Ући ћемо у специјалну кабину, у МУП-у, односно у дипломатско-конзуларним представништвима, где ће нас снимити специјална дигитална камера. Тим путем ће бити узети биометрични подаци о лицу. Затим ћемо, на једној металној површини, оставити отиске прстију, колико знам још постоји дилема да ли само једног или свих пет, и на тој истој површини потписати се, остављајући тако електронски запис свог потписа. Попунићемо захтев за издавање и на основу свега тога добићемо личну карту” (“Вечерње новости”, 10. август 2005.)
  Ко год је читао Домановићеву “Дангу”, рекао би: сточну карту. Пророк Домановић као да је видео наше власти 2005, на путу за “Шенген”, ако праве личне карте у којима ће бити наши подаци на чипу.
  А то није никакав услов за стављање на “белу шенгенску листу”, која подразумева слободно путовање земаља Европске уније .Услов за то стављање је измена политичког односа према Србији и Црној Гори, чега, у догледно време, поготову после пресуда у Хагу (геноцид, и томе слично), неће бити. Уз то, “Шенген” не тражи личне карте с чиповима. Он тражи већу безбедност ПАСОША, а не личних карти, возачких дозвола, здравствених књижица и сличних докумената. Није реч о томе. Реч је о томе да Срби носе “вирус који треба уништити” (Дејвид Гомперт, РАНД корпорација, члан Савета за иностране односе, тамо негде 1994.) Треба наметнути личне карте које, после милионских демонстрација, нису прошле у Грчкој, којих нема нигде у земљама бивше СФРЈ, које није прихватила британска јавност. Срби су парије у Европи и зато их треба жигосати, зар не?
  Од сада вас полиција фотографише, и фотографи, који су купили опрему за дигиталне фотографије вредну и по 80.000 евра, остају без посла. Председник Удружења фотографа Михаило Таталовић најављује да ће тако без прихода остати око 4.000 породица. У Хрватској, Мађарској, Немачкој и Словачкој фотографи и даље израђују слике, а МУП их само скенира. Али, код нас ће то бити НАЈНАПРЕДНИЈЕ У ЕВРОПИ! Јесте да имамо афрички стандард, али имамо свемирску полицијску опрему. Нема везе, г. Таталовићу, што ће хиљаде запослених фотографа остати на улици (“Блиц”, 20. април 2005.) Важно је да полиција има шта да фотографише. Ускоро би могли да преузму и посао вађења наше крви (отпуштања у здравству) и наставу у школама (идеја министра просвете о “школском полицајцу”). А за “Шенген” ћемо се начекати. Горан Свилановић нам га је обећавао до 2005, а Милорад Ивановић до 2007. (“Новости”, 6. август 2005.) Све у оквиру евро-пројекта “Не липши, магарче, до зелене траве”.
  Личне карте у свету
  Немају све земље света обавезне личне карте. Оне које их немају су Аустралија, Канада, Индија, Ирска, Нови Зеланд, САД, Велика Британија (за сада). Имају их, између осталих, Белгија, Египат, Француска, Немачка, Грчка, Малезија и Јужна Африка. Последњих година постоји тежња да се направи јединствена идентификациона карта с чипом, у којој би били спојени подаци из здравствене, социјалне и криминално-полицијске базе података. Ово је довело до многобројних судских процеса у одбрану људског права на приватност. Године 1991. Уставни суд Мађарске донео је закон по коме је употреба вишенаменског идентификационог броја грађанина забрањена; године 1997. Устав Португалије је забранио насртај на приватност следећим чланом: “Грађанима се не сме додељивати вишенаменски државни идентификациони број”.
  Покушај увођења Ид карте 1987. у Аустралији довео је до масовних протеста, и власти су план повукле. Јужна Кореја и Тајван су повукле пројекат због огромног неслагања јавности. План увођења државне возачке дозволе у САД као начина масовне идентификације грађана је, због протеста низа група за заштиту људских права, повучен. Подвлачимо: САД ни данас немају личне карте!
  Ниједна земља бивше СФРЈ нема личне карте са биочипом у коме су скен рожњаче и отисци пет прстију! То се планира само у Србији. Словенци су, на државном нивоу, одбили увођење таквих документаа.
  Биометрика
  Биометрика је идентификација или верификација нечијег идентитета на основу његових психолошких или бихејвиоралних особина. Она подразумева поређење раније ускладиштених биометријских података са онима које појединац накнадно да је лицу задуженом за идентификацију /верификацију. Нове биометријске технологије имају за циљ аутоматизацију поступка идентификације, путем претварања човекових података у компијутерски читљив алгоритам. Ово често води погрешним идентификацијама и заменама, које у данашњем друштву могу имати кобне последице. Најпопуларније форме биометрије су отисци прстију, скен рожњаче, геометрија длана, препознавање гласа, и дигитализоване слике. Критичари, у име људских права, истичу да такви процеси укидају право на приватност, стављајући човека под власт државе.

  Srpske novine "Ogledalo"
  How I wish, how I wish you were here... We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears...wish you were here... 2. #2
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: ID

  Па надам се да ће и овде ЉУДИ ПРОТЕТСТВОВАТИ - и да ће ове глупости типа "жигосања стоке" пасти у воду... о овоме је одавно писано у православним новинама у време када је то било актуелно у Грчкој јер код садржи "жиг звери" тј. 666...
  ... верујем да људи то овде неће прихватити...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 3. #3
  Zainteresovan član Vangelis (avatar)
  Učlanjen
  26.03.2004.
  Poruke
  337
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio eremita
  Па надам се да ће и овде ЉУДИ ПРОТЕТСТВОВАТИ - и да ће ове глупости типа "жигосања стоке" пасти у воду... о овоме је одавно писано у православним новинама у време када је то било актуелно у Грчкој јер код садржи "жиг звери" тј. 666...
  ... верујем да људи то овде неће прихватити...
  Ne delim tvoj optimizam eremita. Mislim da ovde ni do kakvih demonstracija nece doci.
  Ako i bude nekih protesta, to ce biti maximum nekoliko stotina ljudi.
  Za ovo, Grcima kapu dole!!!
  How I wish, how I wish you were here... We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears...wish you were here...

 4. #4
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: ID

  Ма шта Ти је... ПРАВОСЛАВЦИ НЕЋЕ ПРИМИТИ ЖИГ ЗВЕРИ ...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 5. #5
  Peruzzi nije na forumu
  је дошао тихо и ушао у легенду...
  Domaćin Peruzzi (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Shumadija
  Poruke
  3.924
  Reputaciona moć
  92

  Podrazumevano Re: ID

  а јако их има...

  ма тачно је откровење. треба га увести као обавезан предмет


 6. #6
  Obećava
  Učlanjen
  12.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu negde
  Poruke
  70
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: ID

  код садржи "жиг звери" тј. 666...

  Svaki broj pripada Bogu pa i 666. Njega je satansko samo prisvojilo kao 'svoj reprezentativni'. Te masonske radnje sa bar codom su obične gluparije. Pravo žigosanje je duhovno žigosanje, koje dolazi kad ispunjavamo zakon Tame, kad se predamo i prodamo bezakonju.

  U novom robovlasničkom poretku koji se izgrađuje mnoge zemlje uvode informatičke opreme i softvere vezane za integrisani automatizonani sistem za izradu identifikacionih dokumenata. Nove lične legitimacije imaju više sistema zaštite, među kojima i magnetni zapis i bar code (eng.: bar = 'prečaga, šipka': code: ‘pravilnik’, ‘šifra’, ‘signalni sistem’). Suština uvođenja novih informatičkih oprema i multimedijalne tehnologije nije samo obezbeđivanje dodatne kontrole informacija i onemogućavanje falsifikovanja isprava, već i uključivanje u unificirani i od strane moćnih kontrolisani svetski poredak, poredak masonsko-iluminatske hidre. - Na proizvode označene sa bar kodom (koji u sebi ima kodiran broj 666, žig Stare Zmije) potrošači su se već navikli; optičko prepoznavanje ulaznih podataka u modernoj merkaturi očigledno ima mnoge prednosti. Međutim kada i sam čovek hoće u orvelovskom maniru da se obeleži po bar-sistemu, to pokazuje da u novom-starom poretku Stare Zmije poklonici mamona hoće i najviše Božije stvorenje u materiji da vide kao robu, koju mogu kupovati, prodavati, manipulativno koristiti i kontrolisati. Naravno sve se sprovodi pod plastem 'individualne i opšte dobrobiti'.

  Kontrolni robni kod, UPC (Universal Product Code), bar code, koji su arhitekte novog satanskog poretka uvele 1970. godine, danas susrećemo praktično na svakom proizvodu. I više nego očigledno je da masonski bar code u sebi krije broj 666, čime se izražava subverzivna ideja i naum da sva trgovina treba da stoji pod žigom i kontrolom Tame. Pojedini nedovoljno upućeni potrošači iz redova institucionalizovanog hrišćanstva, na početku ekspanzije robno-elektronskog bar-žiga, verovali su da potpadaju pod satansku moć ukoliko kupuju i koriste namirnice i proizvode obeležene bar kodom 666. No čovek prima žig propasti ako pohlepno uzima hranu, ako je uzima bez zahvalnosti, ako je čulno vezan za nezakonitu hranu (mesnu, genetski modifikovanu). Izvor svega čistog i zdravog je Bog: stoga i sve čisto treba biti Večnom Darovaocu posvećeno. I ko sa zahvalnošću uzima hranu iz krila majke zemlje i iz Božijih ruku, on i svoju dušu obeležava onim Lepim, Plemenitim, Svetim. On prima Božiji pečat, pečat Duha Života.

  Podrobnije o ovome pisao sam u članku:
  Stojimo li pod žigom masonskih trouglova?!


  http://vjera.org/zigovi.php
  brat Vasa - Aurora Aurea

 7. #7
  Poznat AntunTun (avatar)
  Učlanjen
  16.07.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na proplanku
  Poruke
  9.926
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  181

  Podrazumevano Re: ID

  Everybody’s so infatuated
  Everybody’s so completely sure of what we are
  Everybody defamates from miles away
  But face to face, they haven’t got a thing to say
  I bleed for this and I bleed for you
  Still you look in my face like I’m sombody new
  Toy - nobody wants anything I’ve got
  Which if fine becuase you’re made of
  Everything - I’m - not!
  If you’re 555 then I’m 666.
  If you’re 555 I’m 666.
  If you’re 555 then I’m 666 (what’s it like to be a heretic)
  If you’re 555 I’m 666. (what’s it like to be a heretic)
  Voistinu.

 8. #8
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio Vangelis
  “Огледало” по четврти пут пише, увек с новим аргументима, о погубности увођења нових личних карти у србији
  Концлогор Србија
  • Америка, Енглеска, Аустралија, Канада су земље у којима није обавезно поседовање личне карте • У Србији планирају увођење личне карте са биометријским подацима лица и отиском свих прстију • Словенци нису прихватили увођење таквих личних карти •
  ma da, zato u americi na aerodromima kontrolisu ko si sta si i ko su ti baba i deda...uostalom, i kod njih moras da imas neki dokument, vozacka licna, nije bitno

  a sto se tice tog uvodjenja...zasto da ne, ja nemam nista da krijem, a i ne stidim se nicega...inace te price o 666 i slicno...fuj...samo da mi je znati kako se na bar kodu taj broj ocitava...
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 9. #9
  Ističe se Slobodance (avatar)
  Učlanjen
  13.12.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СРБИЈА
  Poruke
  2.763
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  81

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio eremita
  Ма шта Ти је... ПРАВОСЛАВЦИ НЕЋЕ ПРИМИТИ ЖИГ ЗВЕРИ ...
  I ne daj BOŽE da to bude,ali sa obzirom na naše vođe(državnike) i lukavstvo
  nečastivog samo BOG može da nam pomogne!
  BOG nam pomogao braćo Srbi!

 10. #10
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio Slobodance
  I ne daj BOŽE da to bude,ali sa obzirom na naše vođe(državnike) i lukavstvo
  nečastivog samo BOG može da nam pomogne!
  BOG nam pomogao braćo Srbi!
  Нека ЖИГ ЗВЕРИ 666 СЕБИ УДАРАЈУ И НА ЧЕЛО И У ЛИЧНЕ ИСПРАВЕ ОНИ КОЈИ СЕ ИСТОЈ КЛАЊАЈУ - онај ко је крштен ТО НЕЋЕ ПРИХВАТИТИ... 8)

  Уосталом, то је супротно нашим већ важећим законима...

  ЗАТО ЈЕ ВАЖНО ДОБРО РАЗМИСЛИТИ ЗА КОГА ГЛАСАТИ И КАКО УРЕДИТИ ЗАКОНЕ ДА ОНИ КОЈИ ЛАЖУ У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ - ОДМАХ БУДУ
  СМЕЊЕНИ...
  Poslednji put ažurirao/la eremita : 18.09.2005. u 14:24
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 11. #11
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: ID

  ma koji bre zig zveri, to nema veze sa mozgom....
  btw, kada se radi o ID karticama, tu se ne koristi bar kod, vec magnetni zapis )
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 12. #12
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer
  ma koji bre zig zveri, to nema veze sa mozgom....
  btw, kada se radi o ID karticama, tu se ne koristi bar kod, vec magnetni zapis )
  БРОЈ 666 ЈЕ ЖИГ ЗВЕРИ... добро прочитај претходне постове и ТЕМЕ које су већ више пута у вези овога биле отваране... ја Теби не могу помоћи ако Ти о нечему имаш "свој став" вероватно са неког ДС-омладинског форума - а да при томе не знаш ништа или не знаш довољно...

  ... а да ли има КАКО ТИ МЕНЕ КОМПЛИМЕНТИРАШ "везе са мозгом".. о томе размисли пре него што промениш нову дискету у глави... ова Ти се нешто изгребала...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 13. #13
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: ID

  citao sam teme o vezi izmedju 666 i bar koda i vecina je cista glupost, cak sam na jednoj detaljno opisao sta je bar kod i kako i zasto se koristi. I opet ponavljam, taj bar kod nema ama bas nikakve veze za ID karticama... (sto je tema, a ne rasprava o broju 666).
  Inace, zao mi je sto cu da te razocaram, ali ne idem po DS-omladinskim forumima...isto tako ja tebi mogu da kazem da ti imas "svoj stav" verovatno sa nekog SPC ultrahriscansko pravoslavnog foruma...
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 14. #14
  Peruzzi nije na forumu
  је дошао тихо и ушао у легенду...
  Domaćin Peruzzi (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Shumadija
  Poruke
  3.924
  Reputaciona moć
  92

  Podrazumevano Re: ID

  proglasiti neki broj za "zig zveri" ili sta ti ja vec znam je u neku ruku greh...jer vodi ka numerologiji i uopste okultizmu....

  daklem, imam reci samo -

  JERETICI!!!!  ma nemate vi pojma...
  kakve veze ima magnetna kartica sa zigom zveri
  rfid chipovi i uopste tehnologija tog tipa se svrstava u ovo, jer direktno ogranicava slobodu pojedinca i stavlja ga pod kontrolu tamo nekome. a te kartice - to je sitnica...uvek moze da se ostavi kuci i ko zna gde je taj onda otisao...


 15. #15
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio Peruzzi
  proglasiti neki broj za "zig zveri" ili sta ti ja vec znam je u neku ruku greh...jer vodi ka numerologiji i uopste okultizmu....

  daklem, imam reci samo -

  JERETICI!!!!  ma nemate vi pojma...
  kakve veze ima magnetna kartica sa zigom zveri
  rfid chipovi i uopste tehnologija tog tipa se svrstava u ovo, jer direktno ogranicava slobodu pojedinca i stavlja ga pod kontrolu tamo nekome. a te kartice - to je sitnica...uvek moze da se ostavi kuci i ko zna gde je taj onda otisao...
  Теби би било боље ДА ОДЕШ НА ПОЧЕТАК СТРАНЕ И ПРОЧИТАШ ТЕМУ !!!
  Пре него што наставиш да етикетираш ПРОЧИТАЈ КОЛИКО ЈЕ СУДСКИХ ПРЕСУДА ДОНЕТО ПРОТИВ ТАКВЕ ИДЕНТИФИКАЦИЈЕ...

  ... а осим тога АКО НЕМАЈУ АМЕРИКАНЦИ - ЗАШТО БИ МИ ИМАЛИ... или смо опет грађани другог реда.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 16. #16
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: ID

  ama, ko sto rece Peruzzi, to je sitnica. i sta ako negde pise koju imas boju ociju i otisak prsta?? jel krijes nesto? sramota te? ne razumem...
  Poslednji put ažurirao/la Svabov : 18.09.2005. u 16:21
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 17. #17
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: ID

  pa ja bas i ne verujem u ono "samo krivci treba da se plase necega"....
  sta "The Man", koji ****, mora da zna boju mojih ociju...???

  al' svako ko sumnja u nesto, kada dobije tu karticu...neka je isecka i rastavi na delice, pa ako nadje neki mikrocip ili slicno...onda neka kaze ovde...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 18. #18
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer
  ama, ko sto rece Peruzzi, to je sitnica. i sta ako negde pise koju imas boju ociju i otisak prsta?? jel krijes nesto? sramota te? ne razumem...
  Ма тако је... у праву си... ... нек' иде живот ... 'ајде сада и остали, скидајте гаће... ops: ops: ops:

  Уосталом, они који су ПРОЗАПАДНО ОРИЈЕНТИСАНИ, требало би да се за УВОЂЕЊЕ СТОЧНЕ КАРТЕ залажу тек када она буде уведена и у земљама за чијом "демократијом" толико жуде... то би било показивање минимума морала...
  Poslednji put ažurirao/la eremita : 18.09.2005. u 16:30
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 19. #19
  Peruzzi nije na forumu
  је дошао тихо и ушао у легенду...
  Domaćin Peruzzi (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Shumadija
  Poruke
  3.924
  Reputaciona moć
  92

  Podrazumevano Re: ID

  a to za amere i to se sve slazem. sto mi prvi?
  koj ce nam q id kartice i sta vec?
  najbolje da nam lepo tetoviraju na celu sve podatke (a pogotovu da li smo hiv pozitivni)....

  i zasto bi se komplet svi podaci drzali u briselu (ili gde vec?)

  onda neka budu javni, da svi vide sta se sa njima radi...


 20. #20
  Obećava
  Učlanjen
  12.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu negde
  Poruke
  70
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: ID

  Jedan moj članak o broju 666, koji pokazuje i to da se u bar kodu itekako susreće broj 666:

  http://vjera.org/666_broj_z_a_zveri.php

  brat Vasa - Aurora Aurea

 21. #21
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: ID

  pa sad, ovo:
  Kontrolni robni kod, UPC (Universal Product Code), bar code, koji su arhitekte novog satanskog poretka uvele 1970. godine, danas susrećemo praktično na svakom proizvodu. I više nego očigledno je da masonski bar code u sebi krije broj 666 (dve okomite paralelne linije, koji su i dva stuba enterijera masonskih loža, jesu oznaka za broj 6), čime se izražava subverzivna ideja i naum da sva trgovina treba da stoji pod žigom i kontrolom Tame.
  objasnjenje nije (narocito za ona 2 stuba)....a ako mislis na ponavljanje te 3 linije, razlog je cisto tehnickog tipa...uostalom, verovatno koristis Bil Gejtsov Windows, a koji je po tom tvom obelezen zigom zveri...
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 22. #22
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: ID

  al' nije original Windows, pa je onda u redu...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 23. #23
  Peruzzi nije na forumu
  је дошао тихо и ушао у легенду...
  Domaćin Peruzzi (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Shumadija
  Poruke
  3.924
  Reputaciona moć
  92

  Podrazumevano Re: ID

  sad jos ispade da je hriscanski koristiti piratizovan softver

  11. Ne instaliraj sebi softvera legalnoga


 24. #24
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio Peruzzi
  sad jos ispade da je hriscanski koristiti piratizovan softver

  11. Ne instaliraj sebi softvera legalnoga
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 25. #25
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: ID

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer
  pa sad, ovo:


  objasnjenje nije (narocito za ona 2 stuba)....a ako mislis na ponavljanje te 3 linije, razlog je cisto tehnickog tipa...uostalom, verovatno koristis Bil Gejtsov Windows, a koji je po tom tvom obelezen zigom zveri...
  Обер... има један НОВИ .... Windows, а није Билов ћирилични...

  шта ћеш... СВЕТСКО - А НАШЕ
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •