Господ проклиње смокву

Agarata.
Ti si zasita nepucen a hoces o necemu da diskutujes?
Pa to je strasno covece.

Osnova je d znas da se Isus utelovio, pre svog utelovlenja je bio Duh kao i Otac ili kao i duh sveti.

Barem toliko si mogao da budes religiozno pismen da to znas i da ne pises ovakve stvari koje nemaju vezu sa hriscanstvom i zatrpavas samo temu:

Phil 2:5 Jer ovo da se misli medju vama šta je i u Hristu Isusu,
Phil 2:6 Koji, ako je i bio u obličju Božijem, nije se otimao da ostane samo to;
Phil 2:7 Nego je ponizio sam sebe uzevši obličje sluge, postavši kao i drugi ljudi i na oči nadje se kao čovek.
Phil 2:8 Ponizio sam sebe postavši poslušan do same smrti, a smrti krstove.

- - - - - - - - - -

Aha.
Znaci u pakao se ipak ne kuva.
A sta se radi, tamo?
Pece se na res ili?
http://forum.krstarica.com/entry.php/29835-Prica-bogatasa-i-Lazara-ne-potvrdjuje-Raj-i-Pakao

Gde ti procita da je Isus bio i Duh.Bog jeste Duh, ali nas je stvorio prema Oblicju svojem.Po tebi bi svi mi bili duhovi onda,:lol:

Poslednja izmena od moderatora:
1Co 6:9 Ili zar ne znate da nepravedni neće naslediti Božije carstvo? Ne zavaravajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni pohotnici, ni pederasti,
1Co 6:10 ni kradljivci, ni pohlepni, ni pijanice, ni klevetnici, ni razbojnici neće naslediti Božije carstvo.
1Co 6:11 A neki od vas su bili takvi. Ali, oprali ste se i posvetili ste se i opravdali ste se imenom Gospoda Isusa Hrista i Duhom našega Boga.
1Co 6:12 "Sve mi je dozvoljeno", ali nije sve korisno. "Sve mi je dozvoljeno", ali neću da nešto ima vlast nada mnom.
1Co 6:13 "Hrana je za trbuh, a trbuh je za hranu", a Bog će uništiti i jedno i drugo. Ali, telo nije za blud, nego za Gospoda, a Gospod za telo.
1Co 6:14 Bog je svojom silom vaskrsao Gospoda pa će i nas vaskrsnuti.
1Co 6:15 Zar ne znate da su vaša tela Hristovi udovi? Da li ću, dakle, da uzmem Hristove udove i učinim ih bludničinim udovima? Nipošto!
1Co 6:16 Ili zar ne znate da ko se sjedini s bludnicom, postaje s njom jedno telo? Jer, rečeno je: "Dvoje će biti jedno telo."
1Co 6:17 A ko se sjedini s Gospodom, postaje s njim jedan duh!
1Co 6:18 Bežite od bluda. Svaki greh koji čovek učini je van tela, a bludnik greši protiv svoga tela.
1Co 6:19 Ili zar ne znate da je vaše telo hram Svetog Duha, koji je u vama, koga imate od Boga, i da niste svoji?
1Co 6:20 Jer, skupo ste kupljeni. Zato svojim telom proslavite Boga.

Poslednja izmena:
Grešnici trebaju da se pokaju za svoje grehe, da prime Isusa u srce i da žive svetim životom.

Ali ako grešnik hoće da bude istovremeno i hrišćanin i bludnik, onda on nije hrišćanin, jer pokazuje svojim delima da se Hrista odrekao. To nije pokajanje!

Ponavljati greh i govoriti kako greh nije greh (opravdavati svoje svoje zle navike) jasno govori da Hrist nije u srcu vernika.

Poslednja izmena:

Back