Dosadno mi je,ko ce da me zabavlja.
Dosadno mi je,ko ce da me zabavlja.
Idi na 'Svastara' forum... Tamo ce se vec neko naci![]()
E, što 'volim' ovakve razmažene !
ako sam sebe ne možeš da zabaviš...
Kakvi ste vi gubitnici,ne znate sta propustate
Do jaja !Original postavio Mima Tot
Ha
Šećeru ? Samo to ? Lepotice uspavana ? Ljubi te Milojko.Original postavio Mima Tot
![]()
Ti bi jos nesto,seceru.
Ma jok, bombonice, nego onako ... Ono tvoje 'Ha', čak bez znaka uzvika, deluje kratko, da kraće ne može biti. Pa sam se malo načudio. Eto.Original postavio Mima Tot
Dragi,nesto si se zbunio...
Nisam, mila. Otkud ti takav zakljucak ?Original postavio Mima Tot
Vidi se da si ti za zabavljanje
Naravno. A vidi se da ni ti nisi ravnodušna. Baš se slatko ispričasmo !Original postavio Mima Tot
Naravno,dusice
Šta 'naravno', srećo ? Naravno da nisi ravnodušna, ili naravno da se slatko ispričasmo ?Original postavio Mima Tot
Ma dosta sad o tome,nego koliko imas godina
ma daj uclani se, stavi tamo kakve data i okaci koju sliku pa da vidimo ko se i zasto dosadjuje?????????
Aha, sledi frontalni napad ! Pretpostavljao sam ...Original postavio Mima Tot
Godina ? K'o što jednom već rekoh, odavno sam prešao dvadesetu. A ti, lepotice ?
Pa,izgleda da sam puno mladja od tebe,imam 17
Nismo ni sumnjali...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha,a zasto
Svi mi kada malo odrastemo vrlo lako idealizujemo taj period oko 17 kao najlepsi deo zivota, zaboravljajuci pri tom na bezbrojne sate usamljenosti i nesigurnosti u sebe...Zato razumem sto ti treba neko ko bi te zabavio.Naravno,ima samo jedan nacin...izadji i nadji ga/je.
Jesi, mnogo si mlađa od mene.Original postavio Mima Tot
Sasvim tako. Kad se samo setim svoje nesigurnosti, zbunjenosti, uplašenosti ...Original postavio Alexandr
"Šta će oni da misle o meni ! "
Pa kad pomislim da je to vreme moje finansijske nesamostalnosti. Užas ! Ne dao Bog da se vratim u to doba.
Pošalji link