Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ
Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 135

Tema: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

 1. #1
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Lightbulb Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  10 заповести добровољцима

  1. Што се од вас тражи, то је да љубави за страдалнички српски народ имате, да земљу своју и народ свој волите пре свега и изнад свега. Та љубав треба да буде извор и утока свих ваших нада и жеља, мисли и осеђања; једном речју, сав ваш живот и цео рад мора бити искључиво за добро српског народа, никако мимо њега, најмање против њега. Том љубављу морате испунити срце своје до те мере да у њему не остане ниједан кутак у коме би се могла мржња заврежити, јер мржња, ма према коме, залива очи крвљу те човек онда, истину не може сагледати. Таква љубав биће увек непресушни извор нових снага са којима ћете и најтеже напоре лако поднети.

  2. Чега морате бити свесни јесте то да ви не располажете својим животима, јер сте их ставили добровољно у службу српства и Србије. Патње и страдања српског рода, у свим крајевима где Срби живе, биће главни покретачи свих ваших напора, а ваши напори неће и не могу бити без жртава. На то морате бити спремни, тога морате бити свесни, јер без тога епасења народу нашем доиста нема. Зато спремност на жртву и висока свест о њој треба да краси сваког оног који жели да носи часно име српског добровољца.

  3. Не смете бити самовољци. Оружје које носите није вам дато зато да будете господари над народом својим, него да народу своме будете верне слуге. Не треба српском народу ни дахија ни зулумћара. Имао их је и има их народ наш, нажалост, и превише. Српском народу треба бранилаца и заштитника, лучоноша и заштитника правде и истине. Он је крваво поробљен, језиво обесправљен, уништавају га и сатиру, децу му одводе да од њих стварају црвене јаничаре, куће пале, имања разарају. Цвили и јауче упропашћена српска земља под крвавим мачем тирана.
  Српски народ данас чека ослобођење, спасење и васкрс. Он полаже све своје наде у вас, српске добровољцс; ви сте му једина одбрана и једина нада. Ако га ви изневерите помоћи му нема ни од куда. Он ће нестати у побеснелим стихијама овога рата.
  Зато не престајте ни часа мислити о својим дужностима према народу.

  4. Ни зловољци не смете бити, јер зловољом се никакво добро није створило, а ви ступате у добровољце да само добре ствари радите. Будете ли зловољци постаће и српски народ зловољан према вама.

  5. Не смете бити ни маловољци. Дугачак је пут наш и препун напора и тешкоћа. Ко на такав пут крене са мало воље, тај ће брзо своју вољу истрошити, постаће безвољан, а такав, сигурно, до краја пута неће стићи. А народу српском је потребно да стигде до краја, да пређе преко свих препрека и тешкоћа. То може постићи само онај који има много воље. Зато се наоружајте вољом.
  Из ваше вере, воље и одлучности треба да израста ваша снага. Србију треба ослободити, сјединити, поново уздићи до славе и сјаја. Без вас то нико не може учинити. Снажите се, јачајте се, челичите се, с вама су непобедивост, правда и Бог, који чини чуда кроз носиоце истине.

  6. Морате бити јунаци. Ви слушате од ваших старијих другова о јуначким борбама и херојским подвизима српских добровољаца. Груди вам се надимају па би да јурнете, ношени младалачким бурним полетом, да покажете како и ви можете бити хероји и јунаци. Али, да се не би погрешно разумели када говоримо о јунаштву, ми мислимо пре свега на оно највеће јунаштво: победити себе. То јунаштво није једанпут у години дана, или у месец дана, него стално неуморно јунаштво, јунаштво свакога дана и свакога часа. То је непрекидна будна стража над сваком својом речју, сваком мишљу, сваким поступком. Ако себе победите, победићете све противнике српског рода. Трудите се да такви јунаци будете.

  7. Ваш став мора бити јасан. Питаће вас многи: за кога сте? - против кога сте? - Ваш одговор гласи: за српски народ. - За ослобођење његово од црвених тирана, за препород његов, за поновно ступање на напуштени хришћански и светосавски пут. А против свих оних који спречавају и ометају народу нашем да свој пут нађе. Не мрзимо никог, али нас нико не може спречити да свој народ безгранично волимо и да жртвама својим свом народу извојујемо оно место под сунцем Божијим које он по вредности својој и по свем другом заслужује.

  8. Питаће вас: ко је с вама, добровољцима? Па ко би пре свега морао бити са људима добре воље до ли сам Свевишњи. Нису ли небески анђели објављивали рођење Христово речима: “Слава Богу на висини и на земљи мир међу људима добре воље”. Зато се трудите да будете доиста људи добре воље, јер докле год такви будете, имаћете моћни савез са Богом живим и никаква сила неће вас уништити. Божјом помоћу увек ћете побеђивати. Напустите ли добру вољу, гњев Божји излиће се на главе наше и никакво оружје неће вам помоћи: бићете млевени и сатрвени. Настојте зато да увек останете добровољци јер ћете само тако бити у милости Божјој.
  “Mors tua, vita mea” 2. #2
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  9. Знајте и запамтите; ви сте со и видело народу своме у најтежим данима његовим. Не плашите се што вас је мало, јер са мало соли много јела може да се зачини, а са мало светлости се велике просторије могу осветлити. Зато испуните себе љубављу, наоружајте се вером у Бога и правду Његову, и са много добре воље приступите делу спасавања српскога народа, истрајно вршите свој посао. То је пут и начин да зрачите блиставом светлошћу и растерате таму у коју је запао народ српски. Победите себе, чувајте стражу над самим собом да со у вама не обљутави, да светлост ваша не загасне. Будите светли и чисти као девојке, а неустрашиви и одважни као бујна планинска река. Крв јуначка, душа девојачка.

  10. Имајте увек у виду да су добровољци били главни инструмент спасавања српског народа. Добровољци су постали онда када већ скоро никакве наде није било, када је изгледало да српском народу нема спаса и да је пропаст његова неминовна. Жртвама и напорима добровољаца изведено је оно што се назива „српско чудо” српски народ је отргнут од ивице понора. На том великом делу добровољцп су принели на жртву своју налепшу младост, своје најбоље другове. Њихова жртва наш је путоказ. Имајте га стално пред очима. Ако би њих заборавили нека Бог заборави на нас.
  Предстоји вам тежак посао. Треба довршити започето дело. Српски народ је поробљен, расцепкан, стравично проређен. По светој српској земљи бесни дивља и необуздана тиранија безбожника. Са разних страна скупили су се зликовци и убице да истребе све што је српско. Наша Отаџбина је суновраћена у амбис понора, изложена неисказаним патњама и страдањима. Отаџбину треба спасавати, народ на прави светосавски пут извести, треба га изнутра обновити, повратити му снагу и замах, учинити га оним што је био. Велике напоре и тешке жртве мораћете да уложите, ви српски добровољци, да се то дело оствари. Судбина српског народа је у вашим рукама.
  Заборавите на себе и своје личне бриге и невоље јер су и сувише безначајне према невољама српског народа.
  Својом жртвом искупите бољи и сигуран живот српској Отаџбини. Све наде српског народа везане су за вас, не изневерите их.

  Тако вам Бог помогао!

  Команданш СДК, ђенерал КОСТА МУШИЦКИ, с. р.
  “Mors tua, vita mea”

 3. #3
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  hehehe :
  ova 'knjiga' je izdata pre jedno 60 godina, samo se tada zvala 'Mein Kampf'
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 4. #4
  Poznat ~Petar~ (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bachelorette
  Poruke
  8.638
  Reputaciona moć
  132

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  ja se nadam samo da je ovaj "ortodox fasist" otisao na neki drugi forum..necimo na bosanski,vidim da tamo vodi "krstaske ratove"... nije njemu bas lako..

 5. #5
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Smile Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer
  hehehe :
  ova 'knjiga' je izdata pre jedno 60 godina, samo se tada zvala 'Mein Kampf'
  Ili obratno: Hitler je proučavao kako su oni 'zaostali i primitivni' balkanski Srbi koji ne vrede ni jedne vlasi nemačkog oficira, uspeli baciti na kolena Austro-Ugrasko Carstvo i TAKO je nastao Mein Kampf...
  btw: Srbima će trebati još jedno 10-ak godina da se oporave od tiletovog bratstva i organizacije vojske...
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 6. #6
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.451
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer
  hehehe :
  ova 'knjiga' je izdata pre jedno 60 godina, samo se tada zvala 'Mein Kampf'
  Зашто ВРЕЂАШ БЛ-а и зашто ВРЕЂАШ АУТОРА ТЕКСТА КОЈИ ЈЕ ЦИТИРАН...
  У ЊЕМУ НЕМА НИЧЕГ ФАШИСТИЧКОГ... срам Те било !
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 7. #7
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.451
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Petar_FPN
  ja se nadam samo da je ovaj "ortodox fasist" otisao na neki drugi forum..necimo na bosanski,vidim da tamo vodi "krstaske ratove"... nije njemu bas lako..
  Зашто вређаш БЛ-а речима "ОРТОДОКС ФАШИСТ"... или мислиш да СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО ТРЕБА ЗВАТИ "ФАШИСТИЧКО" ???
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 8. #8
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Smile Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio eremita
  Зашто вређаш БЛ-а речима "ОРТОДОКС ФАШИСТ"... или мислиш да СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО ТРЕБА ЗВАТИ "ФАШИСТИЧКО" ???
  Razumljivo: Stara garnitura treba sačuvati svoje fotelje, a stručnjaci su za demagogiju, ali i to se vremenom shvati.....Osim toga, to su lupetanja dok ne smisle neke nove demagogije jer više fore i fazoni o bratstvu, samoupravljanju ne prolaze....
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 9. #9
  Primećen član
  Učlanjen
  27.11.2003.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  765
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Moze li ijedan tvoj post da ne bazdi na fasizam!SDK je kvislinska vojska i sramota za ovaj narod,nego nije bila brojna nije bilo tada toliko budala da se prijave medju te bradate koljace koji su obavljali prljav posao za Rajh ovde u Srbiji!Nisu to bili nikakvi junaci nego kukavice!

 10. #10
  Poznat ~Petar~ (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bachelorette
  Poruke
  8.638
  Reputaciona moć
  132

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  eremita,postoji razlika izmedju srbije,pravoslavlja i fasista...vrlo je jasna..a bl bas pravi neke mikseve onoga sto se ne mesa..i nemoj ti meni o tome koliko ko voli srbiju..isprazno je ubedjivati se

 11. #11
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.451
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Petar_FPN
  eremita,postoji razlika izmedju srbije,pravoslavlja i fasista...vrlo je jasna..a bl bas pravi neke mikseve onoga sto se ne mesa..i nemoj ti meni o tome koliko ko voli srbiju..isprazno je ubedjivati se
  Извини, али мислим да Ти правиш МИКСЕВЕ, а не БЛ...
  и ја Теби нигде не помињем "КОЛИКО КО ВОЛИ СРБИЈУ"... ЗАШТО ИЗМИШЉАШ?
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 12. #12
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  a sta BL pravi onda?
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 13. #13
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.451
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Nexus 6
  a sta BL pravi onda?
  БЛ говори из позиције човека који подржава ОБРАЗ, који је званично регистрован покрет - да је тај покрет "фашистички", "нацистички" или шта сте му све још
  прикачили БИО БИ ЗАБРАЊЕН ОД СТРАНЕ НАДЛЕЖНИХ ДРЖАВНИХ ОРГАНА... БЛ има политичке ставове који се не слажу ни са мојим ставовима, али се и он и
  ја не слажемо са политичким "радом" ДС-а --- и уопште не видим шта ту има
  спорно...

  А Теби и Теби сличнима Нексусе6 АКО СЕ НЕ СВИЂА ТАЈ ПОКРЕТ ОБРАЗ ПИШИТЕ БРАТЕ НАДЛЕЖНИМ ОРГАНИМА... они су за сваког нормалног човека потпуно легални, регистровани, учествују у јавности на ТВ и слично... а били су регистровани колико се сећам и за време пок.Ђинђића - ПА НИСУ УКИНУТИ !!!
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 14. #14
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  meni se ne svidja taj pokret, ali mi ne pada na pamet da ga ukidam...

  inace ti si onaj koji je rekao da bi u slucaju izbora glasao za "Obraz", i nemoj da mi pricas kako se ne slazes sa BLom...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 15. #15
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Бл
  9. Знајте и запамтите; ви сте со и видело народу своме у најтежим данима његовим. Не плашите се што вас је мало, јер са мало соли много јела може да се зачини, а са мало светлости се велике просторије могу осветлити. Зато испуните себе љубављу, наоружајте се вером у Бога и правду Његову, и са много добре воље приступите делу спасавања српскога народа, истрајно вршите свој посао. То је пут и начин да зрачите блиставом светлошћу и растерате таму у коју је запао народ српски. Победите себе, чувајте стражу над самим собом да со у вама не обљутави, да светлост ваша не загасне. Будите светли и чисти као девојке, а неустрашиви и одважни као бујна планинска река. Крв јуначка, душа девојачка.

  10. Имајте увек у виду да су добровољци били главни инструмент спасавања српског народа. Добровољци су постали онда када већ скоро никакве наде није било, када је изгледало да српском народу нема спаса и да је пропаст његова неминовна. Жртвама и напорима добровољаца изведено је оно што се назива „српско чудо” српски народ је отргнут од ивице понора. На том великом делу добровољцп су принели на жртву своју налепшу младост, своје најбоље другове. Њихова жртва наш је путоказ. Имајте га стално пред очима. Ако би њих заборавили нека Бог заборави на нас.
  Предстоји вам тежак посао. Треба довршити започето дело. Српски народ је поробљен, расцепкан, стравично проређен. По светој српској земљи бесни дивља и необуздана тиранија безбожника. Са разних страна скупили су се зликовци и убице да истребе све што је српско. Наша Отаџбина је суновраћена у амбис понора, изложена неисказаним патњама и страдањима. Отаџбину треба спасавати, народ на прави светосавски пут извести, треба га изнутра обновити, повратити му снагу и замах, учинити га оним што је био. Велике напоре и тешке жртве мораћете да уложите, ви српски добровољци, да се то дело оствари. Судбина српског народа је у вашим рукама.
  Заборавите на себе и своје личне бриге и невоље јер су и сувише безначајне према невољама српског народа.
  Својом жртвом искупите бољи и сигуран живот српској Отаџбини. Све наде српског народа везане су за вас, не изневерите их.

  Тако вам Бог помогао!

  Команданш СДК, ђенерал КОСТА МУШИЦКИ, с. р.

  BL da li posle ove monstruozne objeve kreće pokolj??? :shock: :shock:
  Mnogo me podseća na stanje u Njemačkoj 1933 godine....Toliko o tome...

 16. #16
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.451
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Nexus 6
  meni se ne svidja taj pokret, ali mi ne pada na pamet da ga ukidam...

  inace ti si onaj koji je rekao da bi u slucaju izbora glasao za "Obraz", i nemoj da mi pricas kako se ne slazes sa BLom...
  Ех, па не би Ти био Нексус6 када би говорио целу истину. А тачно је следеће, рекао сам да би гласао ЗА ДСС или ОБРАЗ, али тада у мом знању није било да постоји овај покрет "Светозар Милетић"... дакле пре свега за ДСС као умерене националисте... 8)

  Са БЛ се слажем у много ствари АЛИ НЕ У СВЕМУ.

  А ако ћемо већ да се присећамо и Ти си рекао да би волео да радиш у ДБ-у па јел' ја сада треба да мислим о Теби... хммммммммм....
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 17. #17
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Smile Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio analiticar
  BL da li posle ove monstruozne objeve kreće pokolj??? :shock: :shock:
  Mnogo me podseća na stanje u Njemačkoj 1933 godine....Toliko o tome...
  Ne znam 'oće li biti pokolja, ali ako ga bude, biće zaslužen!!???
  Demokratske metode su efikasne samo u demokraciji, tj. često ne možeš ostvariti demokraciju samo takvim metodama...
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 18. #18
  Obećava
  Učlanjen
  07.05.2005.
  Poruke
  77
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ


 19. #19
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio fosilvaso
  Ne znam 'oće li biti pokolja, ali ako ga bude, biće zaslužen!!???
  Demokratske metode su efikasne samo u demokraciji, tj. često ne možeš ostvariti demokraciju samo takvim metodama...
  Ne znam odakle u poslednje vrijeme ovolika najezda kvazireligijskih, a u stvarnosti nacionalističkih pokreta i organizacija koji proizvode i okupljaju ljude koji nemaju vlastito vidjenje svijeta i globalne svijetske politike (tipa BL, Zilota) i njemu sličnih.
  Oni ne samo da ne predstavljaju pravoslavne vjernike, već vrše jaku-negativnu propagandu protiv svega što je srpsko. Takvi bukači su se javljali i 1989 godine i zahvaljujući njima mi smo postali nebeski narod sveden na Beogradski pašaluk.

 20. #20
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio eremita
  Ех, па не би Ти био Нексус6 када би говорио целу истину. А тачно је следеће, рекао сам да би гласао ЗА ДСС или ОБРАЗ, али тада у мом знању није било да постоји овај покрет "Светозар Милетић"... дакле пре свега за ДСС као умерене националисте... 8)

  Са БЛ се слажем у много ствари АЛИ НЕ У СВЕМУ.

  А ако ћемо већ да се присећамо и Ти си рекао да би волео да радиш у ДБ-у па јел' ја сада треба да мислим о Теби... хммммммммм....
  ja sam rekao da bih radio u BIA, ali sada vidim da to sto ja hocu ima u ministarstvu inostranih poslova...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 21. #21
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio zox
  Moze li ijedan tvoj post da ne bazdi na fasizam!SDK je kvislinska vojska i sramota za ovaj narod,nego nije bila brojna nije bilo tada toliko budala da se prijave medju te bradate koljace koji su obavljali prljav posao za Rajh ovde u Srbiji!Nisu to bili nikakvi junaci nego kukavice!
  АЈде олињали комунисто иди у заборав где ти је и место.
  Ја сам СРБСКИ СВЕТОСАВСКИ НАЦИОНАЛИСТА.
  Фашизам није мој стил, али када видим вас дођеми да гласам за ПИНОЧЕА
  “Mors tua, vita mea”

 22. #22
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Petar_FPN
  ja se nadam samo da je ovaj "ortodox fasist" otisao na neki drugi forum..necimo na bosanski,vidim da tamo vodi "krstaske ratove"... nije njemu bas lako..

  Фашиста ти у глави сељачићу комунистички мали.
  НЕМА БОСАНСКИ
  “Mors tua, vita mea”

 23. #23
  Poznat ~Petar~ (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bachelorette
  Poruke
  8.638
  Reputaciona moć
  132

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  a ja kad tebe vidim,pomislim kako mi je zao sto mnogi uzimaju svetog savu u usta,a kret...

 24. #24
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer
  hehehe :
  ova 'knjiga' je izdata pre jedno 60 godina, samo se tada zvala 'Mein Kampf'

  Љотић и ЗБОР имају везе са фашизмом колико и Борис Тадић
  “Mors tua, vita mea”

 25. #25
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Само за ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ

  Citat Original postavio eremita
  Зашто вређаш БЛ-а речима "ОРТОДОКС ФАШИСТ"... или мислиш да СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО ТРЕБА ЗВАТИ "ФАШИСТИЧКО" ???
  Хвала СРБИНЕ на линији одбране, али јадан је он да му се обраћа пуно пажње. Сам седи без кучета и мачета и смишља пакости.
  “Mors tua, vita mea”

Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. православне молитве
  Autor Сале! u forumu Religija
  Odgovora: 179
  Poslednja poruka: 18.12.2011., 18:19
 2. Православне Вести!
  Autor Marty Misterija u forumu Religija
  Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 18.08.2009., 20:28
 3. Odgovora: 27
  Poslednja poruka: 04.07.2008., 15:43
 4. тема само за Србе
  Autor bgdeckooo u forumu Politika
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 19.11.2007., 20:32
 5. Пад Православне Енглеске
  Autor Душан u forumu Istorija
  Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 01.08.2007., 02:14

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •