datum:Subota 03.09 u 20.30

SCG-Litvanija

Da je upitanju kosarka ovo bi bio veliki derbi.U fudbalu,Litvanci nam nisu pravi protivnik,ali bi to trebalo i potvrditi u subotu na Marakani.Gost je vrlo zilav,cesto je u ovim kvalifikacijama znao da iznenadi,ali ipak verujemo da ce ga plavi "zakucati" i sa lepom pobedom krenuti u Spaniju,na odlucujuci dvoboj sa "furijom".
detaljnije >>>


datum:Subota 03.09 u 20:30

Poljska-Austrija

Koliko su Poljaci dobra ekipa,mogli smoda se uverimo nedavno na turniru "Volerij Lobovski".Dobili su nas sa 3:2,golmanu plavih Jevriću "uvalili su" za čas tri komada.
detaljnije >>>


datum:Subota 03.09 u 16:00

Vels-Engleska

Snaga Velsa je daleko od one kada je bio sa nama u grupi,pre dve godine.Potpuno je otupeo špic Gigs-Hartson,Velšani gube gde stignu.Skupili su samo dva boda u prethodnih šest utakmica,što najbolje govori u kakvom su stanju.
detaljnije >>>


datum:Subota 03.09 u 18:15

Gruzija-Ukrajna

Ukrajinci imaju meč loptu u Gruziji.Pobeda im garantuje prvo mesto u Grupi 2 i odlazak na Mondijal,dva kola pre kraja kvalifikacija.Već nekoliko puta su Ševčenko i drugovi bili na korak od nekog velikog takmičenja,ali nijedno do sada nisu videli.
detaljnije >>>


datum:Subota 03.09 u 20:05

Island-Hrvatska

"Kockasti" guraju odlično,nadaju se da će treći put zaredom otići na Mondijal.Drže sve u svojim rukama i zaista bi ispalo pravo čudo da na Islandu "bace" sav dosadašnji trud.Hrvati imaju jaku selekciju za Island.
detaljnije >>>


datum:Subota 03.09

BiH-Belgija

"Djavoli" su se digli iz "mrtvih" i sada vrebaju svaku sansu da se ukljuce u trku za Mondijal.Belgijanci su pronasli igru,usli u dobru seriju.Nedavno su u prijateljskom meču rasturili evropskog šampiona Grčku,na ovoj utakmici samo ih pobeda zanima.
detaljnije >>>