Zasto neki muskarci ne vole analni sex?

Nemam sta da priznam zabice - to ne radim :)

Čitam te na religiji, pa na ljisu, pa na religiji i ne mogu čudom da se načudim.

- - - - - - - - - -

Ovu temu je trebalo postaviti na PDF ŽENE...

Tamo su takvi večinom, od kojih očekujete da priznaju :lol:

Ne volim te što vise na ženama, nekako su šmoklje. haha...
još manje volim ove na muškarcima, leglo ženomrzaca, naravno ponekad svrati neki normalni muškarac, da ne bude zabune.

Čitam te na religiji, pa na ljisu, pa na religiji i ne mogu čudom da se načudim.

- - - - - - - - - -

još manje volim ove na muškarcima, leglo ženomrzaca, naravno ponekad svrati neki normalni muškarac, da ne bude zabune.
Ti stvarno jesi prava žena, veoma razumna, bez obzira što nekad iskočiš iz koloseka, zavisno od teme, i večina žena koje ovde dolaze, i na pdf muškarci...

Vidiš i sama koji je jad tamo... :lol:

ja mislim da bi joj odgrizo prst, ma koji vam đavo sa dupetima večeras :(
Napalile se žene, jedva čekaju da prođe praznik... :lol:

- - - - - - - - - -

ko kaže da neće? jeste, nemamo alat, al
kad im turiš prstić samo mašu ušicama
Dušo, nabaci broj mobilnog, da se konsolidujemo :lol:

- - - - - - - - - -

da prosirim temu.....
znas kad pocnu kao, zene nisu mastovite, nece da eksperimentisu...
pa jel, dobro vas autorka pita, zasto necete malo da eksperimentisete, da prosirite seksualna iskustva...?
I tebi nešto nije jasno? :lol:

Broj mobilnog na PP i sliku moliću lepo. :lol:

Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.

I ako ste probali, zasto ne volite?

Ja ne volim al da hebem u dupe, da primam nisam probao i neću
a ne volim jer sam nekako gadljiv na taj analni ambijent, šta znam

- - - - - - - - - -

Bogme Shole, koliko dugo neki od tih shmoklji nisu ****** kad bi te dohvatili istresli bi te iz cipelica. :malav: :lol:

Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.

I ako ste probali, zasto ne volite?

Jos uvek nisam izveo analni sex iz razloga nedovoljne zainteresovanosti a nisam ni trazio da ga imam mada se jesam naslusao prici o njemu sto opet ne znaci da imam nesto protiv njega, samo me nije dovoljno interesavao. Mada negde kad se odlibim dobro, provericu tu pricu koliko je to boli :mrgreen:

Back