ajmo dalje, ko je jos hrabar da prizna![]()
Niko više, to ti je što ti je zabice, ova stalna postavka ljisa ne bi priznala ni za zivu glavu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajmo dalje, ko je jos hrabar da prizna![]()
Ovu temu je trebalo postaviti na PDF ŽENE...Niko više, to ti je što ti je zabice, ova stalna postavka ljisa ne bi priznala ni za zivu glavu.

Nemam sta da priznam zabice - to ne radim![]()
Ovu temu je trebalo postaviti na PDF ŽENE...
Tamo su takvi večinom, od kojih očekujete da priznaju![]()
Ti stvarno jesi prava žena, veoma razumna, bez obzira što nekad iskočiš iz koloseka, zavisno od teme, i večina žena koje ovde dolaze, i na pdf muškarci...Čitam te na religiji, pa na ljisu, pa na religiji i ne mogu čudom da se načudim.
- - - - - - - - - -
Ne volim te što vise na ženama, nekako su šmoklje. haha...
još manje volim ove na muškarcima, leglo ženomrzaca, naravno ponekad svrati neki normalni muškarac, da ne bude zabune.

Čitam te na religiji, pa na ljisu, pa na religiji i ne mogu čudom da se načudim.
? 

Napalile se žene, jedva čekaju da prođe praznik...ja mislim da bi joj odgrizo prst, ma koji vam đavo sa dupetima večeras![]()

Dušo, nabaci broj mobilnog, da se konsolidujemoko kaže da neće? jeste, nemamo alat, al
kad im turiš prstić samo mašu ušicama

I tebi nešto nije jasno?da prosirim temu.....
znas kad pocnu kao, zene nisu mastovite, nece da eksperimentisu...
pa jel, dobro vas autorka pita, zasto necete malo da eksperimentisete, da prosirite seksualna iskustva...?

Ne se plašiš dušo, jaču posle svega da se plašim, jer neću znati šta ću sa tobom...

ja mislim da bi joj odgrizo prst, ma koji vam đavo sa dupetima večeras![]()

Niko više, to ti je što ti je zabice, ova stalna postavka ljisa ne bi priznala ni za zivu glavu.

Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.
I ako ste probali, zasto ne volite?
To me neplaši, plaši me posle naših razmena stavova, kako ću da te ubedim da nemožeš ostati samnom...ako bolje razmisliš, imam deset prstiju![]()

Čitam te na religiji, pa na ljisu, pa na religiji i ne mogu čudom da se načudim.
- - - - - - - - - -
Ne volim te što vise na ženama, nekako su šmoklje. haha...
još manje volim ove na muškarcima, leglo ženomrzaca, naravno ponekad svrati neki normalni muškarac, da ne bude zabune.

Bratac, pa ti si im nudio usluge sve vrste, i kažeš da ih sve namiruješ... Pa šta sad bi?Resile da vas naguze jer vi njih neumete![]()

metuti prs` u musko doope je na balkanu i dalje tabu. ocikledan dokaz muske zaostalosti
A i sigurnosti u svoju muskost i/ili sexualno opredeljenje
Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.
I ako ste probali, zasto ne volite?