Prorocanstva iz poslednje biblijske knjige-Otkrivenja

Тачно је да има лажних јудејаца који учествују у стварању Новог светског поретка (у чему ће главну улогу имати ислам), али прави јудејци, Израел Божији, јесу изабран народ и они ће бити део Новог неба и Нове земље, а не Новог светског поретка. Њима припада и Даново племе, јер по Светом Писму и они су благословено јеврејско племе и као и осталих 11 племена јесу они од чијег потомства је Господ изабрао људе за спасење. Антихрист неће бити из јеврејског племена већ од нефилима.
Мајка ће му бити из Дановог племена, и тако јевреји гледају порекло (по мајци). А отац му је свакако ђаво, као и већини јудејаца што је и Господ јавно потврдио.

Мајка ће му бити из Дановог племена, и тако јевреји гледају порекло (по мајци). А отац му је свакако ђаво, као и већини јудејаца што је и Господ јавно потврдио.
Jevrejsko poreklo se pravilno, po Svetom Pismu, gleda po ocu, a ne po majci. Kao uostalom i svako drugo čovečansko poreklo. Neki Jevreji gledaju po majci (tzv. rabaniti), što je nepravilno, a neki gledaju po ocu (tzv. karaiti), što je pravilno. Antihrist niti onaj iz mora, niti onaj iz zemlje (lažni prorok) neće biti iz Danovog plemena, niti uopšte jevrejskog porekla. "Svetootačko" tumačenje da će biti iz Danovog plemena je pogrešno. Lažni prorok (zver iz zemlje) će biti od Isava, tj. lažnojevrejskog porekla, a ne pravog (od Jakova).
Većini Jevreja jeste otac đavo, drugim rečima samo ostatak se spašava, dok za razliku od njih nejevrejima nije u većini nego potpuno otac đavo.

Jevrejsko poreklo se pravilno, po Svetom Pismu, gleda po ocu, a ne po majci. Kao uostalom i svako drugo čovečansko poreklo. Neki Jevreji gledaju po majci (tzv. rabaniti), što je nepravilno, a neki gledaju po ocu (tzv. karaiti), što je pravilno. Antihrist niti onaj iz mora, niti onaj iz zemlje (lažni prorok) neće biti iz Danovog plemena, niti uopšte jevrejskog porekla. "Svetootačko" tumačenje da će biti iz Danovog plemena je pogrešno. Lažni prorok (zver iz zemlje) će biti od Isava, tj. lažnojevrejskog porekla, a ne pravog (od Jakova).
Većini Jevreja jeste otac đavo, drugim rečima samo ostatak se spašava, dok za razliku od njih nejevrejima nije u većini nego potpuno otac đavo.
Светоотачко расуђивање је исправно, а ти по обичају хулиш. Значи и теби као нејеврејину је потпуно отац ђаво??..

Ništa ja ne kažem u tom postu o tome da li Bog odobrava ili ne odobrava određene nacionalnosti, samo sam primetio da Glasnik kaže da Volter Veit nije Nemac, a sam Volter Veit kaže da jeste. Inače, on nije duhovni Izrael već vuk u jagnjećoj koži.

Zasto mislis tako? Jel si poslusao njegovo zivotno iskustvo ?? Ili ostale video- e, o prorocanstvima ili zdravoj ishrani ?? ^^

Pogledao sam neke njegove klipove prošle godine. O zdravoj hrani sam pročitao mnogo knjiga raznih autora i smatram da je najidealnija hrana košer hrana o kojoj Bog govori u Bibliji.
Volter Veit je vuk u jagnjećoj koži jer izvrće Jevanđelje Hristovo. Hristos uči da duša postoji živa i svesna nakon telesne smrti, a on da ne postoji. Hristos uči da duše nepokajanih grešnika idu u pakao a on da ne idu, itd.

Pa u Bibliji piše da se ne jede svinjetina i ostalo. A nije ni čudo što je Bog tako zapovedio, jer vidimo čime se sve svinja hrani i kakve bolesti čoveku donosi kad se jede. A to je samo jedan primer. Bog je naveo dosta o tome šta je čisto, a šta nečisto jelo. Ludilo je i bolest ako ne sledimo ono što nam je Bog zapovedio radi našeg zdravlja i našeg spasenja.

Pogledao sam neke njegove klipove prošle godine. O zdravoj hrani sam pročitao mnogo knjiga raznih autora i smatram da je najidealnija hrana košer hrana o kojoj Bog govori u Bibliji.
Volter Veit je vuk u jagnjećoj koži jer izvrće Jevanđelje Hristovo. Hristos uči da duša postoji živa i svesna nakon telesne smrti, a on da ne postoji. Hristos uči da duše nepokajanih grešnika idu u pakao a on da ne idu, itd.

Izvini , molim te - odakle ti to ???

Gde pise u Bibliji da postoji "ziva i svesna dusa nakon telesne smrti" ???

Jako mije stalo da nastavimo ovu diskusiju - OVDE: http://forum.krstarica.com/showthread.php/657962-Da-li-će-se-mrtvi-ikada-vratiti-u-život/page3

Jel si ti svestan kako je opasno ovo -pogresno- misljenje? Otvara vrata verovanju u besmrtnot duse tj. Spiritizmu :sad2:

А и овца једе шта стигне, не знаш јер живиш у граду...
Živim u gradu, ali dobro poznajem i selo. Ovca jede svašta, ali zdravo, brsti i divlju travu, korenje, koza pogotovu, a svinja jede svašta, ali bolesno.
Цела 15.глава Дела апостолских бруји о томе да за хришћане нејеврејске националности не важе стара јеврејска правила, Мојсијев закон и остало.
O tome je već ovde http://forum.krstarica.com/showthread.php/594448-Црквено-предање-у-светлу-Светог-Писма raspravljano pa neka čitaoci uporede.

Izvini , molim te - odakle ti to ???
Iz Biblije.
Gde pise u Bibliji da postoji "ziva i svesna dusa nakon telesne smrti" ???
Na dosta mesta.
Jel si ti svestan kako je opasno ovo -pogresno- misljenje? Otvara vrata verovanju u besmrtnot duse tj. Spiritizmu :sad2:
Spiritizam nije verovanje u besmrtnost duše. Spiritizam je prizivanje besmrtnih duša. To je ono što Biblija osuđuje. A ne osuđuje verovanje u besmrtnost duše koju sama propoveda. Biblija osuđuje neverovanje u besmrtnost duše i propovedanje tog neverovanja koje je suprotno slovu Božijem.
Meni nije stalo do diskusije, jer adventisti ne žele da čuju istinu po ovom pitanju. Lično smo se uverili i usmeno i pismeno razgovarajući s njima. Odgovarao sam i Glasniku na mejl na njegova pitanja, ali i on, kao i ostali adventisti, "tera i dalje po svom" koliko god da je čuo argumenata. Za neke apostol Pavle jednostavno kaže: "Čoveka jeretika po prvom i drugom savetovanju kloni se, znajući da se takav izopačio, i greši, i sam je sebe osudio."(Tit 3:10,11) Ovde: http://forum.krstarica.com/blog.php/153901-Avakum je detaljno, na Pismu zasnovano, razobličenje adventističkog učenja. Imali bismo o tome još mnogo da pišemo i govorimo, ali kome ovo nije dovoljno, neće verovati i da mrtvi ustanu i posvedoče, kako Avram reče onom bogatašu koji je dospeo u pakao.

Poslednja izmena:

Back