SRBI i ANTISRBI Vol. 2
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 87

Tema: SRBI i ANTISRBI Vol. 2

 1. #1
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano SRBI i ANTISRBI Vol. 2

  Ja sam ranije vec postavio ovaj topik, ali je nastradao u "danu mrmota" - pre par meseci... Sada su se pokrenule neke opasne teme pa smatram da je vreme da ga obnovim. Molim sve ucesnike ovog podforuma za komentar moje analize.

  СРБИМА И АНТИСРБИМА У 10 ТАЧАКА

  ...О СРБИМА

  1) Срби су стари народ који је на Балкану врло суверен.
  Народ око чије се историје окреће читаво вретено историје Балкана. Срби су народ са великом културом и традицијом. Народ који има древни правно-наследни кодекс, сопствени, оправдани календар, сопствену Цркву, СВОЈЕ ОРИГИНАЛНО ПИСМО, свој, оригиналан језик, обичаје, кухињу, музику, инструменте, (а ако је судећи по Толкиновим писмима) "проклето најбољу епску поезију на свету", сопствену митологију, велику и славну историју, народно предање, преко 14 векова дугу државну и државотворну традицију, неколико династија, монархију...
  Срби и Србија су једна од Царевина Европских, једна од свега неколико.
  2) Зато Срби себе, већ одавно, доживљавају као велики народ.
  И дуго су, и упорно радили да се, чак, са нивоа великог народа уздигну ка рангу цивилизације. Српске цивилизације. Било је великих периода историје када име је то право и статус признавао цео свет. Срби се дакле, у свом поимању света, мере само према Немцима и Енглезима, Французима или Русима. Не према Чесима или Словацима, Пољацима или Мађарима. И никада према Хрватима. Не признају суперматију великима.
  3) Срби су народ који је свестан да је дуго и много ратовао за своју слободу
  Срби су, својим мишицама и храброшћу зауставили многе завојевачке најезде на Србију током последњих 15 векова. Срби су зауставили Монголску најезду (ово иначе нико не зна у Србији ; за Кублај-кана и Џингис-кана су сви чули - а да су их Немањићи развалили, то је мало (ако је и уопште) познато. Срби су зауставили и на крају коначно отерали Отомане из своје земље. Срби су дотукли Аутро-угарску.
  Београд је град за који је вођено највише битака у ИСТОРИЈИ ЧОВЕЧАНСТВА. Чак 150 великих (не укључујући бомбардовање НАТО).
  4) Срби су народ који је због таквог свог става стекао, међу завојевачима, бројне непријатеље.
  А зар ово треба објашњавати? Или нас можда воле? Свака велика сила која је овим делом света прошла, са Србима је имала сукоб. Случајност?
  5) Срби су народ о који су се многи "цивилизовани европски народи" СТРАШНО огрешили.
  И неке државне и верске институције великог Света. Срби су, стога, надградили и као сопствени матрикс мишљења усвојили концепт "историософије", у потреби да правилно схвате историјске токове и сопствени међународни положај кроз време. Јер нам се ИСТЕ СТВАРИ ПОНАВЉАЈУ ВЕКОВИМА.
  6) Срби су народ који слободу и правду цени преко мере.
  Став "слобода или смрт", сама је суштина српске различитости. "Боље ти је изгубити главу, него своју огрешити душу" НЕМА ПАНДАМА у европској књижевности. Срби су стога, обично у праву у тумачењу светских токова.
  7)Срби су народ који је увек перципирао да би требало да има велику и јаку државу.
  И територијално и по неким другим параметрима. Политички, економски, демографски, национално, културно, и свакако другачије. Државу са великом војском. Јаком и моћном војном индустријом. И данас би смо исто да је таквом направимо. И тачка.
  8. Срби су народ који је вековима гајио традицију јунаштва, чојства, херојства, подвига и жртве.
  Народ који је изнедрио став да је слобода златна и света. Да је боље отићи у гроб, него бити роб. Народ који може без много чега, али без божије правде и слободе - никада. Такође, Срби су пре свега склони да се, у објашњавању света, позивају на сопствене поетско-историјске ауторитете, насупрот страним, било научним или псеудо-научним.
  9) Срби су народ који слави своје свеце и јунаке, своје датуме и догађаје.
  Зато је, временом, изграђена заједничка свест и осећај колективног. Услед разних фактора, па и култне повезаности народа у једну, хомогену целину. Аутономну. Срби не воле туђе. Поготово обичаје и идеје. И то је неко људско право, мајку му... Да нећу ништа туђе. Мхм?
  10) Срби су народ који је различит од неких европских народа. А некима је, опет, сличан.
  И свесни смо тога. Често инсиситирамо на томе.

  Сума сумарум, Срби су једна историјска група, етничка заједница, школа мишљења, начин живота. Бити про-српски значи, наравно, подржавати одржање такве једне заједнице, желети њено усавршавање и даљи развој. Подржавати српску Државу, Цркву, научну мисао, уметност и, генерално, "српску ствар". Наравно и радити на побољшању и ојачању српске националне државе.

  ...О АНТИСРБИМА

  1) Антисрби су људи који мрзе Србе.
  Кратко и јасно. И Србију. И свих десет претходних тачака. Из оправданих или неоправданих разлога.
  2) Антисрби су људи који негирају постојање српске националне посебности.
  Не прихватају само-детерминисање Срба преко нације. Они, најчешће, посматрају свет као скуп ндивидуа и презиру колектив. Српски колектив. Теже ширим, европским и евро-америчким интеграцијама.
  3) Антисрби су људи којима смета евидентна посебност Срба у односу на неке европске народе.
  Спецификум овог приступа се огледа у избегавању свега што није мондијалистички поглед на свет. Страх од идентификације са дедом и оцем, а слепа идолатрија према ТВ херојима. У корену овога је страх да се буде свој, различит и посебан, усправан и поносан, па нек се и небо сруши. Али, све чешће чујемо, и страх од подсмеха са запада. Што нисмо као они...
  3) Антисрби су људи који не познају српске обичаје, а ако их познају не прихватају их и одбацују уз подсмех.
  Презир према народним обичајима није новијег датума. Српска сељачка традиција и њене, кореном руралне и патријархалне одлике, од првог дана краљевине Југославије, долази под удар подсмеха неких про-аустријских кругова у новој држави. Развијана у слободи, па у ропству, па поново у слободи, та српска, сељачка и домаћинска филозофија је сигурно, била и остала силан трн у оку многима. Свој газда, својеглав, наоружан, пргав, прек и "рођен намргођен", Србин се није уклапао у француске манире, истина, али, пре свега, ни у аустријске представе света, по којима су Словени слуге, коњушари или собарице. За разлику од Чеха и Хрвата, ови Словени, Срби, гле чуда, хоће да буду газде и господари. Унмуглих... Мајн Гот... Антисрби, ово, хоће да спрече по сваку цену.
  4) Антисрби не поштују Српску Православну Цркву и њене светитеље.
  Свакоднево је нападају, ометају и омаловажавају њену улогу у српском народу, под маском секуларизације и страха од клерофашизма (који су, обоје, иначе католичке, дакле - западне, категорије). Они настањени у Србији, не поштују црквене догме и саопштења, постове и литије, прославе и правила. Не поштују Патријарха и Синод, манастире и њихова братства.
  5) Антисрби су људи који негирају и спречавају доминантну улогу Срба на Балкану.
  Претпостављају водећу улогу Хрватима, и другим "цивилизованим" народима, док се Србима, као "византијским варварима" одриче право на било шта, док се не "денацификују", "опамете", "упристоје", "приведу цивилизацији" и сл. Ово, слободно читајте, "док не прихвате подређену улогу у односу на Германе и сличне".
  6) Антисрби презиру ћирилицу и ометају њен живот свакодневно.
  Овде је битка рововска. Крвава. За сваку главу, за сваку руку. За сваку реч. За свако слово. Већ смо дошли до фазе у којој писање ћирилице представља ЈАСНУ политичку поруку и став. И обрнуто.
  7) Антисрби јавно призивају страни уплив непријатељских држава у српске државне послове, под изговором ослобађања.
  Ослобађања од чега? Србије од Срба? Слепа идеологија оданости западу се граничи са сулудом потуричко-јаничарском идеологијом идентификације са Арапима. Или Мамелуцима. И понављају научене строфе са Си-ЕН-ЕН топ листе о српским злочинима и зверствима... Злочине осталих прећутно оправдавају. Ово представља најтжнију строфу саге о антисрбима.
  8. Антисрби презиру крвну везу Срба и Руса и раде на њиховом одвајању.
  Притом, стално се позивајући на комунистичке размирице између две компартије, и сукобе оног Грузијца са оним Хрватом, покушавају да потуре да Руси нису наши пријатељи. Или наводе да је Русија, можда, ако нас воли толико, требало да уђе у рат `99. Иако сви Срби знају да је била сувише слаба.
  Овај ђаволски наум раздвајања Србије и Русије је потребан стога, јер су остали словенски народи већ одвојени од Русије - католичком вером. Или германском династијом на власти, као Бугари. Остали су још, само Срби...
  9) Антисрби активно раде на потирању културне матрице која Србе повезује.
  Исмевају и вређеју обичаје и традицију, имена и песме, писмо и предање. Негирају културне ауторитете, владике Његоша и Николаја, Светог Саву, епску народну поезију, њене аманете, националну мисао Срба из 19. века, дела писана између два рата и новије националне радове на теме о Србима у "Новом глобалном свету".
  10) Антисрби раде и делују свакодневно,
  свeобухватно и промишљено, војно, политички, економски и медијски-пропагандно на разбијању и слабљењу српске Државе.


  Сума сумарум, антисрби су јака и организована група која делује споља и изнутра на уништавању српске државе. Не можда физичком, иако ни оно није искључено, али, барем, на уништавању посебне, јаке и независне српске државе и њено свођење на малу сателитску и од великих зависну, полу-вазалну државу.
  Такође, показују тенденцију да Србима разоре све наицоналне институције које их повезују у јаку и хомогену целину. То се постиже разним методима, од форсирања и ширења индивидуализма, атеизма, цивилиних права и слобода, дефетизма, бонвиванства, постхришћанских моралних кодекса, либерализма, мондијализма и глобализма, преко деловања разних организација, ТВ и радио станица, међународних интересних група, све до отворених притисака страних држава на нашу.


  ЗАКЉУЧАК
  Било би лепо кад страни антисрби, барем, не би имали подршку у српском народу. Као до пре комуниста.
  Али то је, изгледа, само моја пуста жеља. 2. #2
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  'Ajde da vidimo...
  Gde u ovom narodu puca?
  Kojih ima vise?
  Koji su u pravu?

 3. #3
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.460
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano

  Свака част, баш си ово лепо срочио Комодоре. Зар мислиш да већина Срба не мисли као Ти ? Зар није јасно да од 1999.године
  до данас НИКО НИЈЕ ПИТАО СРБЕ НИ ЗА ШТА - А МОРАЋЕ !

  Бар ћу ноћас да лепо спавам, без кошмара...

 4. #4
  Buduća legenda Keeper (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  izmedju dva zla.
  Poruke
  28.294
  Reputaciona moć
  344

  Podrazumevano

  mislim da puca medju samom rajom ovde, zar ne?
  ne mislim na te okarakterisane kao 'antisrbe' u tekstu, nego srbe. mislim da je ovo ovde suvishe izgubilo kontakt sa svojim identitetom i svojom kulturom. recimo, ove godine su se poklopili uskrs i prvi maj, svi odoshe da roshtiljaju. zatim, ovde u vojvodini svaka etnichka zajednica ima bar jednom godishnje svoj festivalchicj, osim srba. koliko ja vidim, ovde svi drzhe mnogo vishe do svojeg osim srba.

 5. #5
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.460
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Keeper
  mislim da puca medju samom rajom ovde, zar ne?
  ne mislim na te okarakterisane kao 'antisrbe' u tekstu, nego srbe. mislim da je ovo ovde suvishe izgubilo kontakt sa svojim identitetom i svojom kulturom. recimo, ove godine su se poklopili uskrs i prvi maj, svi odoshe da roshtiljaju. zatim, ovde u vojvodini svaka etnichka zajednica ima bar jednom godishnje svoj festivalchicj, osim srba. koliko ja vidim, ovde svi drzhe mnogo vishe do svojeg osim srba.
  Да,да,да, кад би се зезали... не бригај Ти за Србе... они су се само ИЗМАКЛИ, а Ти то не разумеш, правимо се да нисмо ту и онда ВИ АНТИСРБИ ПУЦАТЕ У ПРАЗНО... зар не?

  Када би почели да се к*рчимо Е ОНДА БИ ТО БИО ПРАВИ ПОВОД ДА АРЛАУЧЕТЕ О СВОЈИМ ЗАПОСТАВЉЕНИМ ПРАВИМА,
  овако све што бацате, само је пућ, пућ, пућ...
  пурућ...

 6. #6
  Buduća legenda Keeper (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  izmedju dva zla.
  Poruke
  28.294
  Reputaciona moć
  344

  Podrazumevano

  eremita, nisam bio zlonameran.
  samo sam rekao shta vidim ;-)
  vi mi recite jel tako il nije i obrazlozhite, shta mi tu serendash.

 7. #7
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.460
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Keeper
  eremita, nisam bio zlonameran.
  samo sam rekao shta vidim ;-)
  vi mi recite jel tako il nije i obrazlozhite, shta mi tu serendash.
  Чини ми се да си баш Ти на неким другим темама причао "о култури" ???
  Срби се никада нису нарочито шепурили са својом вером и својим прославама... тренутно се сви осећају лоше због антисрпске хистерије и зато се повлаче у себе... што је добро... састају се по кућама, на славама...по црквама и конацима, па тако су радили и под Турцима... када су се договаарали о устанцима...

 8. #8
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  Ne znam... :?
  Ne pravim se pametan...
  Samo se pitam, zasto je kod nas anti-srpstvo legitimna politicka opcija a ne krivicno delo...

 9. #9
  Buduća legenda Keeper (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  izmedju dva zla.
  Poruke
  28.294
  Reputaciona moć
  344

  Podrazumevano

  mozhda zato shto sa srpstvom trenutno neshto ne valja, ha? ;-)  batali "anti-srpstvo", moda ko moda.
  bitnije je da se shvati koje stvari ne valjaju i shta nas je dovelo do ovde. a da nam ne budu krivi svi redom pochev od komunista pre pola veka pa do shiptara sada.
  mislim, ovo shto eremita kazhe, da narod "kuje neshto"..... narod spava. i ne mrda se nikuda. ne vidim ja ovde nishta.

 10. #10
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.460
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano

  Citat Original postavio commodore
  Ne znam... :?
  Ne pravim se pametan...
  Samo se pitam, zasto je kod nas anti-srpstvo legitimna politicka opcija a ne krivicno delo...
  Па што је већа антисрпска хистерија ТО ИМА ВИШЕ ЖЕСТОКИХ СРБА, чак и они који никада нису наглашавали своје српство ДАНАС ТО ЧИНЕ али не галамом... све више људи схвата да је у питању
  једна заиста свеобухватна полип-политика која
  има за циљ СЛАМАЊЕ И РАЗАРАЊЕ СВЕГА ШТО ЈЕ СРПСКО
  И ПРАВОСЛАВНО. Само дебилни странци не знају да
  смо ми тај филм већ гледали за време Броза - и
  шта су добили? Само контраефекат. Тако ће бити и
  сада. Дубоко верујем у ГЕН ГЕНИЈА СВОГА НАРОДА и
  зато га волим...

  А зашто да анти-српство буде кривично дело, ма иди,
  бре, "пас лаје - ветар носи"...

 11. #11
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano

  Dobar je tekst i valja da duze ostane na prvoj strani, neka se opominju i Srbi i antisrbi. Velik je problem nas Srba sto je nasim neprijateljima relativno lako srusiti drzavu ako je vec tesko srusiti nas vojno. Moze izginuti milion junaka ali jedan ume da preda i da izda sve. Na tu kartu igraju svi dusmani i uspeva im.

 12. #12
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano

  Фин текст, свака част БРАТЕ

 13. #13
  Primećen član _guru_ (avatar)
  Učlanjen
  03.04.2005.
  Lokacija
  Pozarevac
  Poruke
  667
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano

  Bre commodore mnogo ti je ova lista crno bela. Ja sam licno po par tacaka Srbin, a po par anti.
  Eremita. Jel te zanima zasto je situacija u Srbiji ovakva. Jer je to prava demokratija. Tako izgleda prava demokratija.
  Posto ovaj narod za demokratiju nije onda da uvedemo malo diktaturu ili monarhija pa da vidis.

 14. #14
  Primećen član
  Učlanjen
  30.01.2005.
  Lokacija
  USA
  Poruke
  806
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano

  Citat Original postavio commodore
  Ne znam... :?
  Ne pravim se pametan...
  Samo se pitam, zasto je kod nas anti-srpstvo legitimna politicka opcija a ne krivicno delo...
  "commodore"to bi najbolje mogao da nam objasni moderator,jer i na ovom forumu, oni moze da se*u po Srpstvo "sta i kako hocev" a kad Srbin hoce nesto, sto moz da ih pogodi, ta pruka se izbrise ili zatvori.

 15. #15
  Buduća legenda Keeper (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  izmedju dva zla.
  Poruke
  28.294
  Reputaciona moć
  344

  Podrazumevano

  koliko vam vremena treba da shvatite da moderator ovde ne postoji?

  drugo, zanima me komentar na ovo.

  prvo je bila epska poezija koja je po tolkinu "prokleto najjacha" (jeste da je subjektivno, ali ni daleko od istine).
  a danas je narodna poezija ovo:

  "Malo soli da ne boli,
  pa na cebe da ne grebe,
  pa da vidis kako srbin yebe"


  i shta sad, da nisu NATO i USA krivi za to?
  pa to je totalno srozavanje nacionalne kulture a samim tim i identiteta. i onda su kao srbi "uspavani"?
  batalite "anti-srbe", bavite se sobom ;-)

  i za kraj moj favorit:

  "Leno, leno, magdaleno,
  skini gace pa u seno,
  da ti vidim rujnu picu,
  da umocim kobasicu..."

 16. #16
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.07.2005.
  Poruke
  180
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano

  Lepa tema ,nego da vas pitam neshto ljudi, zar stvarno ne shvatate shta ste uradili u ime tog srpstva u celoj bifshoj jugi?

 17. #17
  Početnik
  Učlanjen
  22.07.2005.
  Poruke
  10
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Goblin
  Lepa tema ,nego da vas pitam neshto ljudi, zar stvarno ne shvatate shta ste uradili u ime tog srpstva u celoj bifshoj jugi?
  Bas je u pravu ovaj Goblen,samo naznam od kojih je,Vilerov ili domaci?
  Zar stvarno neshvatamo,zar nam vise nije dosta?:
  Za prvu jugu(shugu)dadosmo tolike zivote,
  Za drugu shugu srbi na srbe,a ostali(hrvati,madjari,siptari,poturice,bugari i da ne nabrajam,lista je predugacka)po njima.Sad smo svedoci kako udruzeno marsiraju,e pa stvarno zar smo tako ludi!?

 18. #18
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Goblin
  Lepa tema ,nego da vas pitam neshto ljudi, zar stvarno ne shvatate shta ste uradili u ime tog srpstva u celoj bifshoj jugi?
  Sacuvali koliko - toliko Srbe i Srpstvo od vekovnih dusmana, Hitlerovih zaponjaka i Jasenovackih fabrikanata, balijskih glavoseca i ostalog smrada. Niste prosli onako kako ste trebali da prodjete.

 19. #19
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.07.2005.
  Poruke
  180
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano

  Citat Original postavio King 7
  Citat Original postavio Goblin
  Lepa tema ,nego da vas pitam neshto ljudi, zar stvarno ne shvatate shta ste uradili u ime tog srpstva u celoj bifshoj jugi?
  Sacuvali koliko - toliko Srbe i Srpstvo od vekovnih dusmana, Hitlerovih zaponjaka i Jasenovackih fabrikanata, balijskih glavoseca i ostalog smrada. Niste prosli onako kako ste trebali da prodjete.
  Cega se pametan stidi, budala se ponosi, e majke te pitam ali onako iskreno koliko je tebi godina?

 20. #20
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  NEMOJTE SE SVADJATI NA MOJOJ TEMI, majku mu...
  Analizirajte malo. Dajte kontra-argument.
  Ajmo malo ozbiljnosti.

 21. #21
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano

  Citat Original postavio commodore
  zasto je kod nas anti-srpstvo legitimna politicka opcija a ne krivicno delo...
  cuo si za Majkla Mura...
  znas sta radi...
  da postoji neko takav ovde, bio bi "ubiven sa tonu dinamita" odavno...

  i rece tamo da se drzava razara forsiranjem, izmedju ostalog, i ljudskih prava, liberalizma i individualizma...
  nije to u redu i ti to znas...
  pa zar ne treba da se forsiraju ljudska prava???
  i svuda postoje konzervativci i liberali i molio bih te da postujes razlicito misljenje...

 22. #22
  Početnik
  Učlanjen
  22.07.2005.
  Poruke
  10
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio commodore
  NEMOJTE SE SVADJATI NA MOJOJ TEMI, majku mu...
  Analizirajte malo. Dajte kontra-argument.
  Ajmo malo ozbiljnosti.
  Interesantan si mi ti lik.Samo me interesuje u koje jedro duvas,pardon pihas.

 23. #23
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Goblin
  Citat Original postavio King 7
  Citat Original postavio Goblin
  Lepa tema ,nego da vas pitam neshto ljudi, zar stvarno ne shvatate shta ste uradili u ime tog srpstva u celoj bifshoj jugi?
  Sacuvali koliko - toliko Srbe i Srpstvo od vekovnih dusmana, Hitlerovih zaponjaka i Jasenovackih fabrikanata, balijskih glavoseca i ostalog smrada. Niste prosli onako kako ste trebali da prodjete.
  Cega se pametan stidi, budala se ponosi, e majke te pitam ali onako iskreno koliko je tebi godina?
  Турски безмозгаш- ВРСТА ГОБЛИНА

 24. #24
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Hiperborejac
  Citat Original postavio commodore
  NEMOJTE SE SVADJATI NA MOJOJ TEMI, majku mu...
  Analizirajte malo. Dajte kontra-argument.
  Ajmo malo ozbiljnosti.
  Interesantan si mi ti lik.Samo me interesuje u koje jedro duvas,pardon pihas.
  ma daaaaa...
  nema tu vrdanja, il' si nas il' si nji'ov...
  nema tu mesta za zdrav razum i objetivnost...

 25. #25
  Primećen član
  Učlanjen
  30.01.2005.
  Lokacija
  USA
  Poruke
  806
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano

  Citat Original postavio King 7
  Citat Original postavio Goblin
  Lepa tema ,nego da vas pitam neshto ljudi, zar stvarno ne shvatate shta ste uradili u ime tog srpstva u celoj bifshoj jugi?
  Sacuvali koliko - toliko Srbe i Srpstvo od vekovnih dusmana, Hitlerovih zaponjaka i Jasenovackih fabrikanata, balijskih glavoseca i ostalog smrada. Niste prosli onako kako ste trebali da prodjete.
  King,neka,neka.Kad dodje vreme,onaj koji im je pomogo on ce da ih klepne po (usijanu glavu).

Slične teme

 1. da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi
  Autor ca-mu47 u forumu Politika
  Odgovora: 33
  Poslednja poruka: 04.05.2007., 04:23
 2. Antisrbi, otvoreni ekstremisti i taktičari
  Autor urospo u forumu Politika
  Odgovora: 91
  Poslednja poruka: 10.11.2006., 11:36
 3. Srbi ratuju za Americko drzavljanstvo (Srbi u US Army)
  Autor Alekasandar2 u forumu Politika
  Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 31.05.2006., 01:01
 4. Da li su Srbi zaista Srbi?
  Autor Sentimentalna budala u forumu Politika
  Odgovora: 56
  Poslednja poruka: 13.02.2006., 12:44

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •