Bez reci !
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 78

Tema: Bez reci !

 1. #1
  Obećava
  Učlanjen
  20.07.2005.
  Lokacija
  Nemacka
  Poruke
  57
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Bez reci !

  Tekst iz Novosti...

  DOKUMENTI
  Radi podrške
  miru na Balkanu
  V.N. 20.07.2005, 18:16:53

  Srbija i Crna Gora,

  koju predstavlja Savet ministara Srbije i Crne Gore,
  njegova ekselencija Vuk Drašković,
  ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore

  i

  Organizacija severnoatlantskog pakta (NATO),

  koju predstavlja njegova ekselencija gospodin Jap de hop Shefer, generalni serketar Organizacije severnoatlantskog pakta


  Imajući u vidu da prisustvo NATO na Balkanu ima za cilj izvođenje operacije podrške miru koje su ustanovile Ujedinjene nacije i druge međuvladine organizacije radi podrške održanju mira i stabilnosti u čitavom regionu;

  S obzirom na to da Srbija i Crna Gora potvrđuju spremnost da dozvoli snagama NATO i zemalja nečlanica NATO koje daju trupe za operacije podrške miru da prelaze preko njene suverene teritorije;

  S obzirom na to da će između dve strane, NATO i Srbije i Crne Gore, biti uspostavljeni odgovarajući aranžmani radi određivanja statusa ovih snaga, kao i za definisanje potrebnih sredstava za takve operacije;

  Poštujući suverenitet i teritorijalni integritet Srbije i Crne Gore, shodno rezoluciji Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244 (1999), s tim što se podrazumeva da se odredbe ovog Sporazuma ne primenjuju na NATO, osoblje NATO i aktivnosti na Kosovu shodno rezoluciji Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244 i Vojno-tehničom sporazumu s njom u vezi, niti se tumače kao derogiranje prava ustanovljenih postojećim međunarodnim instrumentima;

  Sporazumeli su se o sledećem:

  Član 1

  Za svrhe ovog sporazuma sledeći izrazi imaju značenja koja im se ovde daju:

  "Operacija" označava podršku, primenu, i učešće od strane NATO i osoblja NATO u operaciji podrške miru u regionu Balkana;

  "Osoblje NATO" označava vojno i civilno osoblje, civilnu komponentu, uključujući osoblje pod ugovorom koje odredi ili uputi ili zaposli Organizacija severnoatlantskog pakta, njene zemlje članice i zemlje nečlanice NATO koje daju trupe, izuzimajući lokalno angažovano osoblje;

  "Osoblje pod ugovorom" označava preduzetnike i njihove zaposlene koji nisu državljani Srbije i Crne Gore i koje NATO i zemlje članice NATO angažuju u okviru operacije, izuzimajući lokalno angažovano osoblje;

  "NATO" označava Organizaciju severnoatlantskog pakta, njena supsidijarna tela, vojno sedište i sve njene konstitutivne nacionalne elemente / jedinice koje podržavaju pripremu i učestvuju u operaciji;

  "Tranzit" označava neometan prolaz bez plaćanja, kao što se navodi u ovom sporazumu, te prisustvo neophodno za tranzit NATO i osoblja, opreme ili robe, materijala, oružja, municije, eksploziva, vozila, plovila i vazduhoplova NATO.

  "Osoblje" znači NATO osoblje i osoblje pod ugovorom kao što je definisano ovim članom.

  Član 2

  Srbija i Crna Gora dozvoljava slobodan prolaz/tranzit preko teritorije Srbije i Crne Gore, uključujući vazdušni prostor i teritorijalne vode Srbije i Crne Gore, kopnenim, železničkim, drumskim, vodenim ili vazdušnim putem za sve osoblje i bilo koju vrstu tereta, opreme, robe i materijala, uključujući municiju, koji su potrebni NATO za izvođenje operacije. Transfer opreme, robe i materijala obavljaće se u skladu sa važećim međunarodnim sporazumima o neproliferaciji.

  Član 3

  Srbija i Crna Gora će razmotriti mogućnost pružanja ili pomoći u pružanju, po najnižoj ceni, onih olakšica ili usluga koje NATO bude smatrao potrebnim.

  Član 4

  Radi izvođenja takvih operacija, a imajući u vidu da je za adekvatno izvršavanje poverenih zadataka potrebna brzina akcije, NATO nema obavezu da dostavlja spisak inventara ili drugu rutinsku carinsku dokumentaciju o osoblju, opremi, potrošnom materijalu i zalihama koji ulaze, izlaze ili tranzitiraju preko teritorije Srbije i Crne Gore u cilju podrške operacije. Organi Srbije i Crne Gore olakšavaju svim adekvatnim sredstvima sve pokrete osoblja, vozila i/ili materijala preko luka, aerodroma ili drumskim putem. Vozila, plovila i vazduhoplovi u tranzitu ne bi trebalo da podležu propisima o izdavanju dozvola ili registraciji, niti osiguravanju. NATO ne zahteva da bude izuzet od plaćanja razumnih cena za tražene i pružene usluge, ali se neće dozvoliti ometanje tranzita usled pregovora o plaćanju takvih usluga. NATO unapred obaveštava Srbiju i Crnu Goru o načinma transporta. O rutama će se zajednički postići dogovor.

  Član 5

  Odredbe Konvencije Ujedinjenih nacija o privilegijama i imunitetima od 13. februara 1946. koje se odnose na eksperte u misijama primenjuju se, mutatis mutandis, na osoblje NATO angažovano u tim operacijama, osim ako se drugačije ne predvidi. Štaviše, NATO, njegova imovina i sredstva uživaju privilegije i imunitete navedene u toj Konvenciji i kako je predviđeno u ovom sporazumu.

  Član 6

  Svi članovi osoblja koji uživaju privilegije i imunitet poštuju zakone Srbije i Crne Gore u meri u kojoj je poštovanje tih zakona u skladu s poverenim zadacima/mandatom i uzdržavaju se od aktivnosti koje nisu u skladu s prirodom operacije.

  Član 7

  Srbija i Crna Gora priznaje da je za osoblje NATO potrebno ekspeditivno sprovesti postupak odlaska i dolaska kako bi se olakšalo odvijanje operacija. Osoblje NATO ne podleže pasoškim i viznim propisima, te registracionim propisima koji se primenjuju na strance. Osoblje NATO nosi sa sobom identifikacioni dokument i od njega se može zahtevati da ga pokaže organima Srbije i Crne Gore, ali se neće dozvoliti da se takvim zahtevima ometa ili odlaže izvođenje operacija.

  Član 8

  U skladu s propisima NATO, te nacionalnim propisima, vojno osoblje obično nosi uniformu, a osoblje NATO može posedovati i nositi oružje ako je za to ovlašćeno naredbom. Nošenje uniforme nije uslov za posedovanje i nošenje oružja. Organi Srbije i Crne Gore prihvataju kao važeće, bez naplate poreza i takse, vozačke dozvole koje osoblju NATO izdaju njihovi nacionalni organi.

  Član 9

  NATO se dozvoljava da ističe zastavu NATO i/ili nacionalne zastave konstitutivnih nacionalnih elemenata/jedinica na bilo kojoj uniformi, prevoznom sredstvu ili objektu NATO.

  Član 10

  Pored toga što podleže odredbama Konvencije Ujedinjenih nacija, osoblje NATO podleže u svim prilikama i uvek, isključivoj pravnoj nadležnosti svojih nacionalnih elemenata u pogledu krivičnih ili disciplinskih dela koje eventualno počini u Srbiji i Crnoj Gori. Organi NATO i Srbije i Crne Gore pružaju međusobnu pomoć koliko god je to moguće u vršenju svojih nadležnosti.

  Član 11

  Kao eksperti u misijama, te u skladu s Konvencijom Ujedinjenih nacija, osoblje NATO uživa imunitet od hapšenja i držanja u pritvoru. Osoblje NATO koje se greškom uhapsi odmah se predaje organima NATO.

  Član 12

  Srbija i Crna Gora izuzima osoblje NATO i njegovu konkretnu pokretnu imovinu u tranzitu preko teritorije Srbije i Crne Gore od plaćanja svih dažbina koje se mogu ustanoviti.

  Član 13

  Srbija i Crna Gora dozvoljava NATO da obavlja sopstvene telekomunikacione veze. Tu spada pravo da se koriste ona sredstva i veze koji su potrebni da bi se obezbedila puna mogućnost komunikacija, te pravo besplatnog korišćenja u tu svrhu celokupnog elektromagnetskog spektra. Prilikom korišćenja ovog prava, NATO će učiniti sve razumne napore kako bi se koordinirale i uzele u obzir potrebe i zahtevi odgovarajućih organa Srbije i Crne Gore.

  Član 14

  Odštetni zahtevi za štetu ili povrede osoblja ili državne imovine Srbije i Crne Gore ili privatnih lica ili imovine podnose se na postupak određenim predstavnicima NATO preko izvršnih organa Srbije i Crne Gore.

  Član 15

  Ukoliko se ne postigne prethodni dogovor, sporovi u vezi s tumačenjem ili primenom odredaba ovog sporazuma se rešavaju između Srbije i Crne Gore i predstavnika NATO diplomatskim sredstvima.

  Član 16

  Odredbe ovog sporazuma se, takođe, primenjuju na civilno i vojno osoblje, imovinu i sredstva nacionalnih elemenata/jedinica zemalja NATO u vezi sa operacijom pomoći civilnom stanovništvu, koji, međutim, i dalje ostaju pod nacionalnom komandom i kontrolom.

  Član 17

  U skladu s načelima međunarodnog prava, dodatni aranžmani mogu biti zaključeni kako bi se razradili dalji detalji. U pogledu Člana 4 ovog sporazuma detaljni aranžmani za implementaciju će biti izrađeni bez odlaganja.

  Član 18

  Srbija i Crna Gora daje zemljama nečlanicama NATO i njihovom osoblju koje učestvuje u operaciji iste privilegije i imunitete kao što su oni koji se daju zemljama članicama NATO i njihovom osoblju na osnovu ovog sporazuma.

  Član 19

  Odredbe ovog sporazuma ostaju na snazi do okončanja svih operacija podrške miru u regionu Balkana ili kako se strane drugačije dogovore.

  Član 20

  Ovaj sporazum stupa na snagu na dan kada Srbija i Crna Gora obavesti NATO da su ispunjene sve procedure za stupanje na snagu ovog sporazuma, a primenjivaće se privremeno od dana potpisivanja.

  U potvrdu čega, gorespomenuti propisno ovlašćeni predstavnici su potpisali ovaj sporazum.

  Sačinjeno u Beogradu, dana 18. jula 2005. godine u dva originalna primerka na srspkom, engleskom i francuskom jeziku, pri čemu su sva tri teksta jednako merodavna.


  Za Srbiju i Crnu Goru

  Vuk Drašković
  Za Organizaciju
  severnoatlantskog pakta

  Jap de hop Shefer
  ************************************************** ***
  ************************************************** ***
  STIME JEDEN NATOVAC IMA U SRBIJI VISE PRAVA NEGO JEDAN SRBIN.
  DOBRODOSLI U KOLONIJU SRBIJU,
  DOVIDENA SLOBODA,
  sad mi je jasno, zasto nasa Vojska vec godinama nedobija znacajno neke pare za obnovu.

  Ja sam 2000 Godine sluzio kao Granicar. Moja Zakletva od danas za mene vise navazi, nisam se kleo da budem necija sluga. 2. #2
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano

  Samo nam pertle vire...

 3. #3
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio King 7
  Samo nam pertle vire...
  i slina iz nosa

 4. #4
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.494
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano

  Испада да је Легија потпуно погрешно осуђен - па
  он је изгледа бранио земљу од Вука Драшковића.

 5. #5
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio eremita
  Испада да је Легија потпуно погрешно осуђен - па
  он је изгледа бранио земљу од Вука Драшковића.
  ej eremita je*es vuka os da ga cujes

 6. #6
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano

  Bar cemo imati zandarme na biciklama.

 7. #7
  Primećen član Grandfather (avatar)
  Učlanjen
  10.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  .
  Poruke
  771
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Bez reci !

  "6. a.[Sirom Jugoslavije] NATO ce imati imunitet od svih zakonskih procesa, gradjanskih, administrativnih ili krivicnih… [i od jugoslovenske] sudske nadleznosti za sve administrativne, gradjanske, disciplinske ili krivicne prekrsaje zakona koje NATO trupe pocine u SRJ.

  "7. Osoblje NATO ce imati imunitet od bilo kog oblika hapsenja, istrage ili zadrzavanja od strane vlasti SRJ. Osoblje NATO uhapseno ili zadrzano greskom bice odmah predato vlastima NATO.

  "8. NATO osoblje i njihova vozila, plovila, letelice i oprema ce imati potpunu slobodu kretanja i neometan prolaz sirom SRJ, ukljucujuci vazdusni prostor, i teritorijalne vode. Ovo ukljucuje, ali nije ograniceno na, pravo na logorovanje, manevre, privremenu konfiskaciju i koriscenje bilo kog dela teritorije ili objekata za potrebe snadbevanja, odrzavanja, obuke i operacija.

  "9. NATO ce biti izuzet od carina, poreza i ostalih tarifa, carinskih propisa ukljucujuci prijavu inventara i ostale rutinske carinske dokumentacije, sto vazi za sve osobe, vozila, plovila letelice, opremu i zalihe koje ulaze ili izlaze ili prolaze teritorijom SRJ u sklopu Operacije."

  a ovo je deo iz Rambujea

 8. #8
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano

  Kakva se operacija pominje vise puta?

 9. #9
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.494
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  Citat Original postavio eremita
  Испада да је Легија потпуно погрешно осуђен - па
  он је изгледа бранио земљу од Вука Драшковића.
  ej eremita je*es vuka os da ga cujes
  *ебо те, одакле Ти снаге за вицеве...
  НОМРАЛНО ДА 'ОЋУ ДА ЧУЈЕМ

 10. #10
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  doso crnogorac doktoru i kaze
  - veju doktore da bolujem od tripera
  a doktor upita
  - a kad ste to primetili
  crnogorcina odgovori
  - evi doktore jutros kad sam pisa ispo mi qurac u wc solju

 11. #11
  Obećava
  Učlanjen
  20.07.2005.
  Lokacija
  Nemacka
  Poruke
  57
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano

  Citat Original postavio King 7
  Bar cemo imati zandarme na biciklama.
  znate li sta je najsmesnije u tom sporazumu ?

  Bogate Nato drzvava necu ni jedan cent platiti za korist nasih puteva, i to, koristeci ih za tenkove i oklopna vozila, nase onak i tak vec losi putevi cu sada biti dokrajceni u upropasteni. ko ce ih obnoviti ?

  Stvarno je smesno !
  Da mi je neko pre pet godina reko, da ce srbija biti jedna vrsta kolonije, pa sta da kazem dalje, neman reci...
  Al jebi ga, sta ce nam sada dalje sopstvena vojska ? posto je manje vise u srbiji sve rasprodano i u stranim rukama (razne Firme itd.), netrebamo da brinemo vise o tome, i da branimo, branice Amerikanci, posto je sada sve njihovo.
  sad samo jos treba Vojvodina da ode u Madjarsku, posto je Kosova vec Albansko, ostaje jos Sandzak i Crna Gora da se ostamostale i otputuju u veliku Albaniju.
  Ostaje na kraju Beogradski pasuljuk sa Kadijom Vuk Draskovic

 12. #12
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio dragan9999
  Citat Original postavio King 7
  Bar cemo imati zandarme na biciklama.
  znate li sta je najsmesnije u tom sporazumu ?

  Bogate Nato drzvava necu ni jedan cent platiti za korist nasih puteva, i to, koristeci ih za tenkove i oklopna vozila, nase onak i tak vec losi putevi cu sada biti dokrajceni u upropasteni. ko ce ih obnoviti ?

  Stvarno je smesno !
  Da mi je neko pre pet godina reko, da ce srbija biti jedna vrsta kolonije, pa sta da kazem dalje, neman reci...
  Al * ga, sta ce nam sada dalje sopstvena vojska ? posto je manje vise u srbiji sve rasprodano i u stranim rukama (razne Firme itd.), netrebamo da brinemo vise o tome, i da branimo, branice Amerikanci, posto je sada sve njihovo.
  sad samo jos treba Vojvodina da ode u Madjarsku, posto je Kosova vec Albansko, ostaje jos Sandzak i Crna Gora da se ostamostale i otputuju u veliku Albaniju.
  Ostaje na kraju Beogradski pasuljuk sa Kadijom Vuk Draskovic
  DOBRO JUTRO ZORANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. #13
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.494
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano

  Не постоји земља на Планети у којој Вук Драшковић
  ако не би био одмах ликвидиран, био би одмах
  лишен слободе и у бајбоку дочекао посету Смрти.

  Зависно од реакције Владе Србије УБРЗО ЋЕМО
  САЗНАТИ ДА ЛИ НАТО ДОЛАЗИ ДА БРАНИ ИЗДАЈНИКЕ
  НА ВЛАСТИ, ИЛИ НАТО ДОЛАЗИ ДА НАС СВЕ ЗАЈЕДНО
  ДЕФИНИТИВНО С*ЕБЕ.

 14. #14
  Obećava
  Učlanjen
  20.07.2005.
  Lokacija
  Nemacka
  Poruke
  57
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano

  Citat Original postavio eremita
  Легију треба хитно пустити из затвора "да се
  припреми за издржавање казне".
  ...Zorane... haha,
  pa nisam ga bas volio, ali u redu, ipak sam trenutno u Deutsch-Landu.

  ... Dobre viceve ovde, i ta drzava dole je jedan jedini vic postala nakon 2004.

  Legiji bi bilo bolje, da je ostao u francuskoj, tamo bi ga i danas cenili.

  U Nemackoj postiji jedna recenica "Nada umre uvek na kraju", to vazi pogotovo za naseg Vuka i njegove prijatelje iz Nato Pakta.

  Znam, sta znaci ako ne pariras u Nato Paktu ako Amerikanac to zeli. Video sam u slucaju Irackog rata i Nemacke, kada je Schröder odbio, da sa Ameriknacima ratuje zajedno. hihi
  U redu, svakom svoje iskustvo i viceve, bice nama svima jos vise smesno, pogotovo sirmosnim Porodicama u Srbiji u narednim 5 Godina i dalje do smrti. hihi

 15. #15
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano

  Citat Original postavio dragan9999
  Citat Original postavio King 7
  Bar cemo imati zandarme na biciklama.
  znate li sta je najsmesnije u tom sporazumu ?

  Bogate Nato drzvava necu ni jedan cent platiti za korist nasih puteva, i to, koristeci ih za tenkove i oklopna vozila, nase onak i tak vec losi putevi cu sada biti dokrajceni u upropasteni. ko ce ih obnoviti ?

  Stvarno je smesno !
  Da mi je neko pre pet godina reko, da ce srbija biti jedna vrsta kolonije, pa sta da kazem dalje, neman reci...
  Al * ga, sta ce nam sada dalje sopstvena vojska ? posto je manje vise u srbiji sve rasprodano i u stranim rukama (razne Firme itd.), netrebamo da brinemo vise o tome, i da branimo, branice Amerikanci, posto je sada sve njihovo.
  sad samo jos treba Vojvodina da ode u Madjarsku, posto je Kosova vec Albansko, ostaje jos Sandzak i Crna Gora da se ostamostale i otputuju u veliku Albaniju.
  Ostaje na kraju Beogradski pasuljuk sa Kadijom Vuk Draskovic
  Ne sto nece platiti nista nego su izuzeti od zakonskog gonjenja (!) za ucinjena buduca nedela, imaju pravo na bilo koje mesto za smestaj, ne podlezu carini itd. Partnerstvo za mir? ulazak u NATO? qurac... IZDAJA!

 16. #16
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.494
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano

  Вуче, пи*до - што си земљу изд'о !

  Људи, а можда је човек л у д!

 17. #17
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano

  Ceo je zivot sanjao da nesto potpise sa NATO. Bilo sta. Kako li ce se pojaviti na Ravnoj Gori iduce godine?

 18. #18
  Obećava
  Učlanjen
  20.07.2005.
  Lokacija
  Nemacka
  Poruke
  57
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano

  Citat Original postavio King 7
  Citat Original postavio dragan9999
  Citat Original postavio King 7
  Bar cemo imati zandarme na biciklama.
  znate li sta je najsmesnije u tom sporazumu ?

  Bogate Nato drzvava necu ni jedan cent platiti za korist nasih puteva, i to, koristeci ih za tenkove i oklopna vozila, nase onak i tak vec losi putevi cu sada biti dokrajceni u upropasteni. ko ce ih obnoviti ?

  Stvarno je smesno !
  Da mi je neko pre pet godina reko, da ce srbija biti jedna vrsta kolonije, pa sta da kazem dalje, neman reci...
  Al * ga, sta ce nam sada dalje sopstvena vojska ? posto je manje vise u srbiji sve rasprodano i u stranim rukama (razne Firme itd.), netrebamo da brinemo vise o tome, i da branimo, branice Amerikanci, posto je sada sve njihovo.
  sad samo jos treba Vojvodina da ode u Madjarsku, posto je Kosova vec Albansko, ostaje jos Sandzak i Crna Gora da se ostamostale i otputuju u veliku Albaniju.
  Ostaje na kraju Beogradski pasuljuk sa Kadijom Vuk Draskovic
  Ne sto nece platiti nista nego su izuzeti od zakonskog gonjenja (!) za ucinjena buduca nedela, imaju pravo na bilo koje mesto za smestaj, ne podlezu carini itd. Partnerstvo za mir? ulazak u NATO? qurac... IZDAJA!
  Pre jedno deset Godina je jedan Americki Nato Pilot u Italiji, nepostojuci Zakon Letenja, nisko leteci preseko sa krilom njegovog ratnog Avijona, sajlu putnickog transportera za skijanje, i , ubijo nesto oko 25 Italjana. Zahvalujici onog Nato Zakona, tom americkom pilotu je sudjeno u Americi. Osudjen je od americkog vojnog suda na 1 Godinu zatvora (nije iso u Zatvor) i danas leti dalje. Italjanske porodice nisu dobili odstetu za izgubljene, i to, od tako bogate Amerike.


  Napred u parnerstvo za ROB... eh, mislim MIR MIR !! hihi

 19. #19
  Iskusan King 7 (avatar)
  Učlanjen
  23.05.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.307
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano

  Citat Original postavio dragan9999
  Citat Original postavio King 7
  Citat Original postavio dragan9999
  Citat Original postavio King 7
  Bar cemo imati zandarme na biciklama.
  znate li sta je najsmesnije u tom sporazumu ?

  Bogate Nato drzvava necu ni jedan cent platiti za korist nasih puteva, i to, koristeci ih za tenkove i oklopna vozila, nase onak i tak vec losi putevi cu sada biti dokrajceni u upropasteni. ko ce ih obnoviti ?

  Stvarno je smesno !
  Da mi je neko pre pet godina reko, da ce srbija biti jedna vrsta kolonije, pa sta da kazem dalje, neman reci...
  Al * ga, sta ce nam sada dalje sopstvena vojska ? posto je manje vise u srbiji sve rasprodano i u stranim rukama (razne Firme itd.), netrebamo da brinemo vise o tome, i da branimo, branice Amerikanci, posto je sada sve njihovo.
  sad samo jos treba Vojvodina da ode u Madjarsku, posto je Kosova vec Albansko, ostaje jos Sandzak i Crna Gora da se ostamostale i otputuju u veliku Albaniju.
  Ostaje na kraju Beogradski pasuljuk sa Kadijom Vuk Draskovic
  Ne sto nece platiti nista nego su izuzeti od zakonskog gonjenja (!) za ucinjena buduca nedela, imaju pravo na bilo koje mesto za smestaj, ne podlezu carini itd. Partnerstvo za mir? ulazak u NATO? qurac... IZDAJA!
  Pre jedno deset Godina je jedan Americki Nato Pilot u Italiji, nepostojuci Zakon Letenja, nisko leteci preseko sa krilom njegovog ratnog Avijona, sajlu putnickog transportera za skijanje, i , ubijo nesto oko 25 Italjana. Zahvalujici onog Nato Zakona, tom americkom pilotu je sudjeno u Americi. Osudjen je od americkog vojnog suda na 1 Godinu zatvora (nije iso u Zatvor) i danas leti dalje. Italjanske porodice nisu dobili odstetu za izgubljene, i to, od tako bogate Amerike.


  Napred u parnerstvo za ROB... eh, mislim MIR MIR !! hihi
  Kome je sta Amerika platila ikada? Setimo se kako je Makedonija prosla u slicnoj situaciji pre nekoliko godina. Nego, sada nam je jasno zasto Veljo gradi puteve.

 20. #20
  Obećava
  Učlanjen
  20.07.2005.
  Lokacija
  Nemacka
  Poruke
  57
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano

  Citat Original postavio King 7
  Ceo je zivot sanjao da nesto potpise sa NATO. Bilo sta. Kako li ce se pojaviti na Ravnoj Gori iduce godine?
  Pojavice se sa Nato Trupama, ko ne aplaudire njemu bice ubijen.

 21. #21
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio dragan9999
  Citat Original postavio King 7
  Ceo je zivot sanjao da nesto potpise sa NATO. Bilo sta. Kako li ce se pojaviti na Ravnoj Gori iduce godine?
  Pojavice se sa Nato Trupama, ko ne aplaudire njemu bice ubijen.
  ma ona zenska stvar svasta rodi i srbija odhrani
  vuk ce na ravnu goru drzeci se za jaja ko uvek

 22. #22
  Domaćin
  Učlanjen
  24.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.840
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano

  Погледајте о чему је реч између осталог.

  http://www.pogledi.co.yu/vesti/vesti32.php

 23. #23
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.494
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Bez reci !

  Citat Original postavio dragan9999

  Član 20

  Ovaj sporazum stupa na snagu na dan kada Srbija i Crna Gora obavesti NATO da su ispunjene sve procedure za stupanje na snagu ovog sporazuma, a primenjivaće se privremeno od dana potpisivanja.

  U potvrdu čega, gorespomenuti propisno ovlašćeni predstavnici su potpisali ovaj sporazum.

  Sačinjeno u Beogradu, dana 18. jula 2005. godine u dva originalna primerka na srspkom, engleskom i francuskom jeziku, pri čemu su sva tri teksta jednako merodavna.
  Једино овај члан 20 може евентуално да нас спасе
  поробљавања Србије - дакле Србија и Црна Гора НЕЋЕ
  ОБАВЕСТИТИ НАТО ДА СУ ИСПУЊЕНЕ СВЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА
  СТУПАЊЕ НА СНАГУ СПОРАЗУМА ...

  и т а ч к а.


  Ако се јајаре на власти ОГЛУШЕ и почну да играју
  игру "свршеног чина" , зна се шта нам ваља чинити !

 24. #24
  Primećen član crni djordje (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  805
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Bez reci !

  Citat Original postavio eremita
  Citat Original postavio dragan9999

  Član 20

  Ovaj sporazum stupa na snagu na dan kada Srbija i Crna Gora obavesti NATO da su ispunjene sve procedure za stupanje na snagu ovog sporazuma, a primenjivaće se privremeno od dana potpisivanja.

  U potvrdu čega, gorespomenuti propisno ovlašćeni predstavnici su potpisali ovaj sporazum.

  Sačinjeno u Beogradu, dana 18. jula 2005. godine u dva originalna primerka na srspkom, engleskom i francuskom jeziku, pri čemu su sva tri teksta jednako merodavna.
  Једино овај члан 20 може евентуално да нас спасе
  поробљавања Србије - дакле Србија и Црна Гора НЕЋЕ
  ОБАВЕСТИТИ НАТО ДА СУ ИСПУЊЕНЕ СВЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА
  СТУПАЊЕ НА СНАГУ СПОРАЗУМА ...

  и т а ч к а.


  Ако се јајаре на власти ОГЛУШЕ и почну да играју
  игру "свршеног чина" , зна се шта нам ваља чинити !
  Svaka vlada je smenjiva...Jesi li ti nesto potpiso?Ja nisam...Ne brinite zbog toga vise se sekirajte zbog cinjenice kakva stoka repata nam vodi zemlju i upravlja tokovima novca.Nece jos dugo ali ja preporucujem da sve lepo zapisujemo.Ja sam recimo zapiso kad jew cika Seselj PRODAO izbornu pobedu SPS-u(95 ili 96)ne znam tacno i mozda nekad glasam za njih ali kad covek umre a i njegovi korumpirani saradnici.Do tada moj glas nece dobiti.
  A za NATO?heheheheheehehehee
  Pa vidite sta im rade oni siroti Iracani u belim kosuljicama sa malo c4 i dinamitom...Kako li bi im bilo kod nas?
  Do istrebljenja bato,ali mislim da kad bi u jednom danu njih 1000 izginulo ko p i c k e bi se povukli,pa sankcije i te gluposti.Ebiga odrasto sam sa sankcijama,samo sto ovaj put ne bi i Evropa pristala na sankcije.
  Idu bolji dani... :wink: 8)

 25. #25
  Obećava
  Učlanjen
  07.05.2005.
  Poruke
  77
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano

  Pa šta se vi svi toliko bunite zbog svega toga u vezi nato? Hihihi pa da vam je Draža pobeio u ratu (2.sv.) on bi kao predsednik isti ili sličan takav dokumen potpisao još 1949. prilikom osnivanja nato hihihihihihiiiiii!!!

Slične teme

 1. sta reci..........................
  Autor jellka u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 38
  Poslednja poruka: 08.07.2008., 01:21
 2. VI U TRI RECI?
  Autor PENTESILEJA u forumu Arhiva
  Odgovora: 133
  Poslednja poruka: 04.06.2005., 01:41
 3. RECI MI...
  Autor Pandemonium u forumu Prirodne nauke
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 26.02.2005., 15:41
 4. reci te mi da li...
  Autor Sekspir2 u forumu Sigurnost i zaštita
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 19.01.2004., 22:56

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •