МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 61

Tema: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

 1. #1
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  108.414
  Reputaciona moć
  2344

  Podrazumevano МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Решетников: Москва ће оцењивати Београд не по речима, већ по делима  02.09.2013. -
  Како актуелне власти Србије руководе земљом лично ја и наши аналитичари имамо озбиљне бојазни


  Наш гост је директор Руског института за стратешка истраживања Леонид Решетников, човек познат и цитиран на Балкану. Говоримо пре свега о Србији: о феномену политичких метаморфоза, бриселске капитулације из најбољих намера, о томе да Москва у односима са Београдом више не верује само речима...

  Господине Решетников, да ли је Ваша очекивања оправдала нова влада Србије или је од Москве она још даље него претходни Цветковићев кабинет?

  - Може се рећи да нова влада у Београду која је себе позиционирала мал те не као русофилску, кренула је уобичајеним за Србију путем. Он је био означено још за време Тита: потрудити се да добијеш и ту и тамо. То је уобичајена тактика, ништа необично у њој нема. Необично је друго: актуелно српско руководство никако не може да схвати да време када је могло да се иде осеветљеним ходником и намигује и лево и десно неповратно прошло. Москва је одавно схватила да постоје речи, а постоје и дела. По делима ћемо видети, на пример, судбину Јужног тока у Србији. Понекад стичем утисак да је Тадић деловао некако одређеније: ми смо схватали његове погледе, расположења, са њим је било лакше договорити се. Сложеније је постићи договор са онима који говоре „ми тако волимо Русију“ а на делу усмеравају све своје напоре на улаз у ЕУ, при томе иза ње увек стоји друга организација која се зове НАТО. Од актуелне владе желели бисмо одређеност и јасност. Ако улазите у ЕУ, сарадња је такође могућа, али као са чланом ЕУ, то су други односи. При томе сматрам да су добри односи са Русијом национални интерес Србије. Ми смо природни, традиционални савезници.

  Јужни ток је заиста озбиљан тест за проверу односа Москве и Београда. Чини се да ако неке снаге буду кочиле његову реализацију или још горе саботирале, то ће нанети осетан ударац сарадњи две државе.

  - Наравно, то је врло велики пројекат који је повољан за све учеснике. Малим земљама као што су Бугарска и Србија не треба 30-40 таквих пројеката да развију економију, а 3-4 би било таман – то су и инвестиције и нова радна места. Али Срби ће се обавезно суочити са снажним пресингом наших економских и политичких конкурената, и читаво питање је у томе да ли ће влада у Београду издржати или неће. Тим поводом, узимајући у обзир како актуелне власти руководе земљом, лично ја и наши аналитичари имамо озбиљне бојазни.

  У августу је обележена 18. годишњица операције Олуја и хрватски медији су са задовољством демонстрирали какву је великоспрску реторику користио Александар Вучић 1995. године у Републици Српској Крајини, и које је помирљиве говоре држао 2009, већ као заменик председника Српске напредне странке. Како објашњавате метаморфозу актуелног првог потпредседника владе и најпопулрнијег у датом тренутку политичара у земљи, која се десила пре неколико година?

  - Човек се развија. Можда је он преценио своје погледе. То је природни процес не само за политичаре, већ и за обичне људе. То што он посећује Хрватску у циљу нормализације односа, то је добро. Али то што Вучић ставља различите акценте не само у току, рецимо, 13 година, већ и током 3-4 месеца, то изазива питања. По свему судећи, главни узрок раскола радикала је следећи: наставити исту линију значи налазити се у сталној борби, на власт дуго нећеш доспети, министар нећеш бити, све време ћеш бити маргиналац. Значи, треба ићи на уступке Европи, и ту се укључују идеалистичке представе: наводно, добивши полуге управљања, умиривши Европу, ми ћемо даље реализовати своју национално-патриотску линију и тада ћемо почети да радимо као прави државници за добро Србије. Али све се испоставило другачије: пружио си прст, а руку до лаката су ти већ одгризли, ушао су и систем и служиш већ не интересима српског народа, већ Бриселу, и мораш да слушаш наредбе одатле.

  Хајде да разговарамо о процесу помирења у региону. Један српски политички филозоф је приметио: између Срба и Хрвата помирење ће започети тек онда када чланци у Википедији посвећени Олуји буду једнако звучали у у српској и у хрватској варијанти. Тачније, када буде израђен јединствени прилаз, када се појави слога поводом догађаја који су се десили на Балкану 90-их. Да ли је то могуће? У којој историјској перспективи?

  - Теоријски је могуће, али то је врло тежак процес. Све што се десило 90-их година у многоме је створено рукама западних земаља. Разуме се, Хрвати сносе одговорност за изгнање Срба из Хрватске, али они су били инструмент. Без спољних фактора, како ми се чини, ништа толико озбиљно на Балкану 90-их не би се десило. Процес помирења зависи не само од Загреба и Београда, већ и од оних који стоје иза њих, који се мешају у политику ових земаља. Самим тим, историјска перспектива је остала. Можда сам мало наиван, али сматрам да сами Срби и Хрвати највероватније тешким, врло тешким путем, али дошли би до израде прилаза блиског јединственом.

  Ако се још говори о историјској перспективи, у Србији ће стасати генерација која више неће памтити бомбрадовање 1999. године?

  - Из мог искуства општења са Србима, а ја сам тамо радио пет година и сачувао контакте, мени се чини да знајачни део представника нових генерација чува сећање, као што су сачували и преносили претходна – о догађајима 19. века, Првог и Другог светског рата. Не мислим да ће ова љубав према српском духу, према домовини напустити младе генерације. Извесни део ће се, наравно, европеизирати, постати грађани света, сада је овај процес све активнији, не само у Србији, већ и у Русији, али значајни део омладине ће се и даље држати коренова. За време последње посете Србији био сам потресен управо младима: то нису галамџије и ура-патриоте, они знају своју историју, интересују се за словенство, окрећу се цркви. Таква омладина добила је политички покрет Двери. Они су, сигуран сам, превладали ову петопроцентну границу на изборима, једноставно им нису дали до доспеју у Скупштину. Мислим да српски дух како је живео вековима, тако ће и живети, сада је једноставно криза неизбежна, али већ постепено започиње успон. И доћи ће нови људи, из исте те омладине, за 5-10 година они ће сменити оне који се трансформишу из једне категорије у другу, иду од једних идеала другима.

  Бриселски споразум Београда и Приштине је издаја или једино рационално решење у датој ситуацији, такорећи најбоље од најгорих? Циљ оправдава средства?

  - Полазићемо од тога да се влада у Београду руководила добрим намерама, налазећи се у тешкој ситауцији, под пресингом Запада којем она тежи. Јер то је последица курса Београда: када српско руководство не би реализовало ову политику „ми идемо вама, наведите датум почетка преговора“, тада би и руке биле одрешене, могле би да се доносе друге одлуке за Косово. А тако треба испунити указе Брисела и Вашингтона. И ма шта да кажу спрски руководиоци, да су се решили на бриселске споразуме како би учинили бар нешто за заштиту Срба на Косову, све је то корак у страну признања Косова. Још једном да кажем да су мотиви могли да буду најблагороднији, али у перспективи то је предаја позиција, која ће довести до потпуне капитулације. Путем уступака покушавају да натерају да крене и Милорад Додик, покушавају да га натерају да одустане од реалне аутономије РС у саставу БиХ.

  Црна Гора, за разлику од Србије, није сада превише приметна на политичкој карти Европе. Ипак овде такође има о чему да се говори: принудна НАТО терапија становништва, наметање црногорског језика који несумњиво постоји са политичке тачке гледишта, али је прилично споран са лингвистичке. Коначно, притисак на српску Православну цркву уз потпуну подршку власти. Каква је сад природа владајућег режима у Црној Гори?

  - Раније смо се састајали са западним колегама и на затвореним преговорима разматрали ситуацију у Црној Гори. Када смо наводили чињенице које сведоче о корупцији и криминалу актуелног режима, наши западни партнери су се мрштили и говорили – нећемо то да разматрамо. Али затим у кулоарима су признавали да знају чак и више о томе. Очигледно да актуелни руководиоци користе Црну Гору као инструмент богаћења – сопственог, својих рођака и саучесника. Не мислим да они имају државничка расположења. Корупциони режим ове земље лични на косовски, у том смислу Подгорица такође пати од синдрома распада велике земље: у таквим малим државним формацијама као што је Црна Гора, врло је лако узети власт у своје руке и водити земљу било где, само да се од тога извуку повластице. Наравно, одговорни су не само пастири, већ и стадо. Оно не треба да буде стадо оваца, људи треба да схватају за кога гласају. Зашто становници за време избора заборављају да треба гласати не за оне који су за Црногорце или за Србе, већ за то да Црна Гора остане словенска, православна земља, која брани своје економске и политчке интересе?

  Тимур Блохин,
  Извор: Глас Русије
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
 2. #2
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  24.261
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1201

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Da li taj ruski institut predstavlja zvanican stav Ruske Federacije, kao stav Rusije da Srbi treba da izadju na kosovske izbore na primer, ili je to sve ekvivalent sa nasim analiticarima koji po obicaju lupetaju...tipa Vukadinovic, ili Jovo Bakic..?
  Jeremic: Da li je unilateralna deklaracija Privremenih institucija samouprave na Kosovu o nezavisnosti od 17. februara 2008. godine u saglasnosti s međunarodnim pravom?
  Odgovor Suda pravde: Da

 3. #3
  Elita
  Učlanjen
  17.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  постсербска еуропска бајка*
  Poruke
  24.036
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  ау,
  јаке ће им оцене да бидну.

 4. #4
  Veoma poznat Mil00rad (avatar)
  Učlanjen
  27.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kraljevo
  Poruke
  10.431
  Reputaciona moć
  181

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Za bolje i nismo.
  "Biti tolerantan prema zlu isto je što i činiti ga".
  "Your country's not worth your tears!"

 5. #5
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.809
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  759

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Vuchelija pazi se.
  ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.

 6. #6
  Veoma poznat Mickie (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.221
  Reputaciona moć
  523

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio Mračak@ Pogledaj poruku
  Da li taj ruski institut predstavlja zvanican stav Ruske Federacije, kao stav Rusije da Srbi treba da izadju na kosovske izbore na primer, ili je to sve ekvivalent sa nasim analiticarima koji po obicaju lupetaju...tipa Vukadinovic, ili Jovo Bakic..?
  RISI je osnovan Putinovim ukazom, i Putin se dosta oslanja na njihove analize. Ali ih ne slusa slepo.

 7. #7
  Veoma poznat
  Učlanjen
  15.06.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.576
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  @Tema

  Ako je ovo stav zvanične Rusije, nevidim ništa dobro, osim Ruskog interesa na Balkanu, na štetu Srba.

  Rekao bih da G-din je pod uticajem sindroma "Berlinskog zida" što se tiće Srbije, i da ovakvim stavom dovodi u pitanje opstanak Srba i teritorija koje bi sveli na BG pašaluk. Još i gore.
  Apsolutno protivno Svetosavlju.

  To je moja procena, koja nemora da bude tačna, niti imalo ostvariva. Ali ovim sumnjam u bilo kakve dobre namere Rusije prema Srbiji, i pored pozitivnih namera...

  Usputna podrška nekim pokretima u Srbiji je samo stvaranje poverenja i podrške određenih grupacija sa naprednim vidicima, koji su eto, malo naivni.


  PS

  Ali svakako treba pratiti šta Beograd radi.
  Poslednji put ažurirao/la gost 270414 : 05.09.2013. u 00:24

 8. #8
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  29.552
  Reputaciona moć
  1374

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  По делима ћемо видети, на пример, судбину Јужног тока у Србији. Понекад стичем утисак да је Тадић деловао некако одређеније: ми смо схватали његове погледе, расположења, са њим је било лакше договорити се. Сложеније је постићи договор са онима који говоре „ми тако волимо Русију“ а на делу усмеравају све своје напоре на улаз у ЕУ, при томе иза ње увек стоји друга организација која се зове НАТО. Од актуелне владе желели бисмо одређеност и јасност. Ако улазите у ЕУ, сарадња је такође могућа, али као са чланом ЕУ, то су други односи. При томе сматрам да су добри односи са Русијом национални интерес Србије. Ми смо природни, традиционални савезници.
  To bi bilo to, ostatak teksta je nebitan.

  Zvanicni Beograd treba da zacrta cilj povratka CG u sastav jedne drzave, kao i pravo RS na samoopredeljenje.
  A Mari usque ad Mare

 9. #9
  Elita
  Učlanjen
  17.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  постсербска еуропска бајка*
  Poruke
  24.036
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
  To bi bilo to, ostatak teksta je nebitan.

  Zvanicni Beograd treba da zacrta cilj povratka CG u sastav jedne drzave, kao i pravo RS na samoopredeljenje.

 10. #10
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  29.552
  Reputaciona moć
  1374

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio VW1302S Pogledaj poruku
  60% CG prica srpskim jezikom, a 80% ide u SPC, valjda je to dovoljno dobar razlog za neku vrstu konfederacije srpskih drzava (Srbije, CG i RS).
  A Mari usque ad Mare

 11. #11
  Elita
  Učlanjen
  17.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  постсербска еуропска бајка*
  Poruke
  24.036
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
  60% CG prica srpskim jezikom, a 80% ide u SPC, valjda je to dovoljno dobar razlog za neku vrstu konfederacije srpskih drzava (Srbije, CG i RS).
  Види се по изборној вољи државе која напусти заједницу.
  Или цениш да нам треба још бошњака и шиптара, због који ће сутра неко рушити парадни београд?

 12. #12
  BGHighlander nije na forumu
  jedini na celom forumu koji nije opštio ni samakar jednom forumašicom
  Veoma poznat
  Učlanjen
  29.11.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Okupaciona zona Srbija
  Poruke
  13.448
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
  60% CG prica srpskim jezikom, a 80% ide u SPC,
  Odakle izvuče te podatke ?

 13. #13
  Elita Kroasan (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ispred Ruske Ambasade, u redu za rusku radnu vizu
  Poruke
  20.838
  Reputaciona moć
  611

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Dačić : Nužna bezbednosna procena za "Paradu ponosa"

  http://forum.krstarica.com/showthread.php/642367-Da%C4%8Di%C4%87-Nu%C5%BEna-bezbednosna-procena-za-Paradu-ponosa

  С речи на дела !
  Uzorni građanin EvroAzijske Imperije.

  Jevgenij Zamjatin "MI" i Džorž Orvel "1984" su naša svakodnevnica.

 14. #14
  Elita Protector (avatar)
  Učlanjen
  05.06.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Равни српски Срем...
  Poruke
  15.026
  Reputaciona moć
  587

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
  60% CG prica srpskim jezikom, a 80% ide u SPC, valjda je to dovoljno dobar razlog za neku vrstu konfederacije srpskih drzava (Srbije, CG i RS).
  Мислим да је по попису неких 40%
  “You know it’s funny, when it rains it pours they got money for wars, but can’t feed the poor.” - 2Pac

 15. #15
  Veoma poznat DZOS (avatar)
  Učlanjen
  25.02.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NBgd
  Poruke
  13.654
  Reputaciona moć
  444

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio OkrugloPaNaCose Pogledaj poruku
  @Tema

  Ako je ovo stav zvanične Rusije, nevidim ništa dobro, osim Ruskog interesa na Balkanu, na štetu Srba.

  Rekao bih da G-din je pod uticajem sindroma "Berlinskog zida" što se tiće Srbije, i da ovakvim stavom dovodi u pitanje opstanak Srba i teritorija koje bi sveli na BG pašaluk. Još i gore.
  Apsolutno protivno Svetosavlju.

  To je moja procena, koja nemora da bude tačna, niti imalo ostvariva. Ali ovim sumnjam u bilo kakve dobre namere Rusije prema Srbiji, i pored pozitivnih namera...

  Usputna podrška nekim pokretima u Srbiji je samo stvaranje poverenja i podrške određenih grupacija sa naprednim vidicima, koji su eto, malo naivni.


  PS

  Ali svakako treba pratiti šta Beograd radi.
  Ajde citiraj iz ovog teksta to gde vidis sumnju "u bilo kakve dobre namere Rusije prema Srbiji". Ja pokusavam da nadjem to i ne uspeva mi!
  "Ко искрено љуби истину, слободу и отаџбину, слободан је и неустрашив као Бог
  а презрен и гладан као пас" Петар Кочић

 16. #16
  Domaćin
  Učlanjen
  15.02.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.040
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Rusija je nacinila grdnu gresku kada je podrzala ove iz SNS-a.Pa svi su znali kojim ce putem da idu samo Rusija to nije znala A MORALA JE DA ZNA.

 17. #17
  Veoma poznat
  Učlanjen
  15.06.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.576
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio DZOS Pogledaj poruku
  Ajde citiraj iz ovog teksta to gde vidis sumnju "u bilo kakve dobre namere Rusije prema Srbiji". Ja pokusavam da nadjem to i ne uspeva mi!
  Da citiram sve?

  Ajde čitaj sve ponovo, možda uvidiš nešto.

  Malo sam pogledao sad sliku G-dina, i lik mi ne uliva uopšte bilo kakvo poverenje.
  Po fizionomiji lica, On nije uopšte Ruskog porekla.
  Poslednji put ažurirao/la gost 270414 : 05.09.2013. u 00:37

 18. #18
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  29.552
  Reputaciona moć
  1374

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio VW1302S Pogledaj poruku
  Види се по изборној вољи државе која напусти заједницу.
  Или цениш да нам треба још бошњака и шиптара, због који ће сутра неко рушити парадни београд?
  Za "izbornu volju" treba okriviti samo zvanicni Beograd.
  Mislim da ne postoji gluplji skup ljudi na planeti koji je bio toliko nesposoban da nije bio u stanju da plati ekstra 50 000 glasova i zadrzi tako bitan deo drzave sa izlazom na more.
  U gubitku CG se ogleda sva glupost i nesposobnost "beogradskih" morona na vlasti.
  A Mari usque ad Mare

 19. #19
  Veoma poznat
  Učlanjen
  15.06.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.576
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio dragon986 Pogledaj poruku
  Rusija je nacinila grdnu gresku kada je podrzala ove iz SNS-a.Pa svi su znali kojim ce putem da idu samo Rusija to nije znala A MORALA JE DA ZNA.
  O čemu ti to?

  Gde ti vidiš da se igde pominje SNS, i da njima Rusi daju podršku kao jedinoj vladajućoj strukturi?

  Da li si kad čuo da postoji vlada Srbije, predsedništvo itd?

 20. #20
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  29.552
  Reputaciona moć
  1374

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio Protector Pogledaj poruku
  Мислим да је по попису неких 40%
  Cijem popisu.

  Sve su to gluposti kojim manipulise Djukanovicev rezim, koji ni posle ovoliko godina od "nezavisnosti" nije u stanju da se izbori sa voljom naroda.
  U normalnim okolnostima 80% CG su sledbenici SPC, a svi oni ce se sutra (nekad) izjasniti da pricaju srpskim jezikom i kao Srbi Crnogorci.
  A Mari usque ad Mare

 21. #21
  Domaćin
  Učlanjen
  15.02.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.040
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio OkrugloPaNaCose Pogledaj poruku
  O čemu ti to?

  Gde ti vidiš da se igde pominje SNS, i da njima Rusi daju podršku kao jedinu vladajuću strukturu?

  Da li si kad čuo da postoji vlada Srbije, predsedništvo itd?
  Zna se ko u vladi vodi glavnu rec.Ko je alfa i omega.Takodje se zna koga su Rusi podrzali pre i posle izbora 2012-te.I kako su slavodobitno izjavljivali da je prva poseta predsednika Srbije bas u Moskvi.I sad kada su KONACNO videli da je sve to sarena laza zabrinuli su se za juzni tok.E pa o tome je trebalo na vreme da misle.Posle ..BANJA nema kajanja.

 22. #22
  Veoma poznat DZOS (avatar)
  Učlanjen
  25.02.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NBgd
  Poruke
  13.654
  Reputaciona moć
  444

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio OkrugloPaNaCose Pogledaj poruku
  Da citiram sve?

  Ajde čitaj sve ponovo, možda uvidiš nešto.

  Malo sam pogledao sad sliku G-dina, i lik mi ne uliva uopšte bilo kakvo poverenje.
  Po fizionomiji lica, On nije uopšte Ruskog porekla
  .
  Ma sta kazes? "Po fizionomiji lica"? A ja sve mislio ti si ozbiljan forumas.
  "Ко искрено љуби истину, слободу и отаџбину, слободан је и неустрашив као Бог
  а презрен и гладан као пас" Петар Кочић

 23. #23
  Veoma poznat
  Učlanjen
  15.06.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.576
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Citat Original postavio DZOS Pogledaj poruku
  Ma sta kazes? "Po fizionomiji lica"? A ja sve mislio ti si ozbiljan forumas.
  To sam onako usput, i nije to opravdanje da se hvataš za to kao pijan plota.

  Protumači šta je rekao G-din. Da li si pročitao i razumeo?

 24. #24
  Veoma poznat 7of9 (avatar)
  Učlanjen
  18.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Borg Empire
  Poruke
  13.065
  Reputaciona moć
  669

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Ja mislim da se sad Vučko trese ... I Dačić takođe.

  - - - - - - - - - -

  U ostalom, koga boli šta Moskva misli, važan je Putin.
  We are The Borg, you will be assimilated. Resistance is futile.

 25. #25
  Poznat
  Učlanjen
  04.11.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.489
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: МОСКВА ЋЕ ОЦЕЊИВАТИ БЕОГРАД НЕ ПО РЕЧИМА, ВЕЋ ПО ДЕЛИМА!

  Ебе ми се и за Америку и за Русију.

Slične teme

 1. Odgovora: 14
  Poslednja poruka: 26.02.2011., 23:51
 2. Odgovora: 118
  Poslednja poruka: 02.04.2006., 10:57
 3. Београд - Јерусалим
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 15.11.2005., 19:40
 4. Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 05.06.2005., 14:41

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •