Neka svako napise nesto o sebi
Kako sebe dozivljavate i kako vas drugi vide...
![]()
Neka svako napise nesto o sebi
Kako sebe dozivljavate i kako vas drugi vide...
![]()
Poslednji put ažurirao/la Arianna : 02.09.2013. u 23:53
✿ We feel and know that we are eternal ✿
Pa cekaj jel' pitanje kako mi sami sebe dozivljavamo, ili kako nas drugi dozivljavaju?
Kako mogu da znam kako me drugi dozivljavaju, ako je to pitanje teme?
Pa valjda su ti neki rekli... uostalom mozes i kako sebe dozivljavas
ubacicu i to na temu
Ma sigurno bar slutiš.Kako mogu da znam kako me drugi dozivljavaju, ako je to pitanje teme?![]()
Fin, a opet caknut
rumenko
Jeremic: Da li je unilateralna deklaracija Privremenih institucija samouprave na Kosovu o nezavisnosti od 17. februara 2008. godine u saglasnosti s međunarodnim pravom?
Odgovor Suda pravde: Da
Pa ne znam ovo mi dodje kao razgovor za posao kad te pitaju "kazite vase najvaznije vrline i mane" a ja ne mogu da se setim u trenutku ni jednih ni drugih.
Sebe dozivljavam naravno najlepse i najbolje, ali to ne znaci da nisam stroga prema sebi i da ne uvidjam svoje greske (mane).
Slutim, i zato je bolje da ne govorim.![]()
Mislim da me dozivljavaju kao poverljivu osobu i osobu koja zeli da pomogne (obracaju mi se rado u neprilikama). To je ono sto mogu da izdvojim. Za ostalo, sve i da znam, ne bih da se hvalim.
A verovatno da ima i ljudi koji me bas "ne mirisu" ali ne znam zasto (tacnije sigurno je neki nesporazum ili prerasuda u pitanju, osim kod par osoba s kojima sam prekinula svaki kontakt, eto oni me sigurno ne vole tj. ne "mirisu"...)
pa ok nebitno je kako nas neki vide bitno je to kako nas vecina vidi...
- - - - - - - - - -
ako je uopste bitno![]()
Ja sam covek koji izgleda uliva lazno samopouzdanje nepoznatima na ulici.
Uvek me pitaju na autobuskoj u guzvi de ide koji bus kao da ja pa ishta znam
I onda mi krivo jer sem od tacke A do tacke B koja je moj pravac puta ja nemam pojma nista drugo...a cesto cak ni to.
Ovo gore je i filozofska alegorija i primer iz mog zivota istovremeno.
ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.
Jeremic: Da li je unilateralna deklaracija Privremenih institucija samouprave na Kosovu o nezavisnosti od 17. februara 2008. godine u saglasnosti s međunarodnim pravom?
Odgovor Suda pravde: Da
Cenim da me dozivljavaju kao zesceg smaraca...A i sam sebi sam dosadan...
![]()
Ajmo ozbiljno.
Ljudi me doživljavaju kao nedruštvenu, arogantnu, bahatu i (često) neprijatnu. Misle da sam dobar organizator, ali loša s njima, ljudima. Misle da dobro radim, ali da nisam dobar gost na svadbi jer uvek sedim. Misle da bi mi mogli pozajmit pare, jer bi im sigurno vratila; ali se ne usuđuju da pitaju da im uzajmim. Misle da sam bezobrazna što im kažem da nikom ne posuđujem knjige. Dok stojim na pauzi i pušim, ponekad mi kažu: od tog ćeš da umreš, znaš. Kažem im: i ti ćeš, znaš?
Misle da sam žena zmaj jer šetam psa od trijest pet kila, sa svojih pedeset tri. Kažu: ju, di ćeš sos tom zveri?
Kažu, govori tiho i vodi V. sa sobom.
Ono što ja o sebi mislim, otprilike je to isto.![]()
ma sva si opasna
posebno s tih 50 kila
ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.
Ne volem, pa to ti je.A sto sedis na svadbama?![]()
Inače, i meni je čudno što se plaše. Pa sam zaključila da je do kučeta.
Povucenu, stidljivu, mozda nadmenu
Pošalji link