Đa mi se predlog i ako bi me šljaka ili odlazak preko zaobišli-na skupu sam.Original postavio 1DaL
Voleo bi da upoznam Math-a i Krepta.
Đa mi se predlog i ako bi me šljaka ili odlazak preko zaobišli-na skupu sam.Original postavio 1DaL
Voleo bi da upoznam Math-a i Krepta.
Poslednji put ažurirao/la 1DaL : 01.09.2013. u 23:19 Razlog: citirao svoj post
"Biti tolerantan prema zlu isto je što i činiti ga".
"Your country's not worth your tears!"
to je jako lepo....ja sam za negde pored dunava....smederevo recimo
otvoreno il zatvoreno.....zatvoreno naravno![]()
Each day I would …. limit how much of my IN-VALID self I would leave in the VALID world.
Ja da se ne javljam, iovako stalno samo upadnem da smaram ljude okolo![]()
Normal is an illusion. What is normal for the spider is chaos for the fly.
Najverovatnije bih mogao doći, sad sam u okruženju, tu je blizu Banat pa mogu skoknuti i do vas![]()
Sve je nestvarno dok traje i diše
Stvaran je cvet čija odsutnost miriše.
Potvrđujem dolazak. I nadam se solidnom odzivu, ima još dosta ljudi ovde koje bih voleo da upoznam.![]()
Find a truly original idea. It is the only way I will ever distinguish myself. It is the only way I will ever matter...
(iz filma "Blistavi um")
Meni ovo deluje kao sjajna ideja jos samo da se realizuje.
BG dodje najlogicnije resenje.
Samo sam skeptik negde kao i uvek kada su okupljanja ljudi sa neta u pitanju-nikad ne znas na koga mozes da naidjes ni kako to moze da bude.
ЛОЛ па зашто је анкета анонимна?
Ваљда људи треба да знају ко долази?
You can't call yourself a free man if you cling to ethic because majority approves it. It's just another collection of strict ideas set by the others.
Mozda vam i ja banem, ako budem u Bgdu, a bicu tu negde 14/15/16og valjda...![]()
Vreme nije uzalud potroseno ako uzivas dok ga uzalud trosis :)
-'Bem ti i skolu i drzavu u kojoj se Sretenje nadoknadjuje :roll:
Each day I would …. limit how much of my IN-VALID self I would leave in the VALID world.
Ja mislim da je najbolje da okupljanje bude u Sapcu jer je jednaka razdaljina i za ove iz Bga i iz NSa...eto...![]()
Govori malo sa drugima, a mnogo sa sobom.
koji grad i posto je ulaz
Sent from my Telenor_Smart using Forum Krstarice mobile app
Sreca prati hrabre
Zašto se najviše odazivaju ljudi koji nemaju veze sa ovim pdf-om?
"Biti tolerantan prema zlu isto je što i činiti ga".
"Your country's not worth your tears!"
Тај фазон.
Poslednji put ažurirao/la SlAyEr_KiD 333 : 31.08.2013. u 11:52
You can't call yourself a free man if you cling to ethic because majority approves it. It's just another collection of strict ideas set by the others.
joj svi ste ludi, još biste i da se upoznajete![]()
To se ne isplati, bolje da se dođe u jedan od navedena dva grada, a da domaćini časte i svi srećni, svi zadovoljni
I ja se pitam, kontam da je i kod glasova u anketi tako
Ma znamo se mi već, mada moram priznati da bi bio red da na ovaj jubilarni treći put bude nekog pečenja?![]()
Čitaj prethodne teme vezane za okupljanja i videćeš utiske i dešavanjaKul društvo, fina cirka i ambijent. I više nije ni bitno gde se ide ali bih ja najradije da iskoristimo ono malo što nam zaostavština leta još pruža pa da zabodemo na Kališ - šarklo varijanta. I novopridošlice bi tako mogle da budu međ' ljudima a ne izolovane, pa je i strah da ćemo ih napastvovati verovatno manji.
A inače, možemo da se i dogovorimo za neke halucinogene, prijalo bi, za promenu![]()
Joj, ja se plasim...![]()
![]()
Govori malo sa drugima, a mnogo sa sobom.
Oću i ja.Slažem sa Direktom,najbolje na otvorenom,pod sulovom da je vreme normalno. Kališ je sasvim u redu. Meni će biti baš jebeno,jer nikoga ne znam.
![]()
![]()
Pa da, pogotovo jer imamo običaj da novopridošle članove stvarno i jebbemoMeni će biti baš jebeno![]()
Pošalji link