posle opcije cuvanja nekih podataka po ponovnom ukljucivanju kompjutera / sutradan ili restartovanju / gube se prethodno sacuvani podaci.Slicno se desava sa postom primljena se gubi a izbrisana se nanovo vraca ??????????