sad kad bi ja otvorijo žiro račun i objavio broj istog ovde koji bi služio jelda da mi vi uplaćujete određena srestva, naravno po sopstvenoj volji i proceni a koja bi ja iskoristio za nadogradnju penisa dal bi mi pomogli ?
sad kad bi ja otvorijo žiro račun i objavio broj istog ovde koji bi služio jelda da mi vi uplaćujete određena srestva, naravno po sopstvenoj volji i proceni a koja bi ja iskoristio za nadogradnju penisa dal bi mi pomogli ?
mukami
čokoladne pare primate!
![]()
jel tebi ova tema liči na zajebanciju![]()
mukami
pa vidiš nije zajebancija![]()
mukami
onda dam...al' nemo' da preteraš!
![]()
šta da preteram...pa neču mećem kurrac od pola metra...
samo nekih osamnes devetnes...misim...jel to nije mnogo...? nije, a ?![]()
mukami
kako da znam da ti za te pare nećeš kupiti meso da jedeš ... postavi sliku pa da razmotrimo ... drukčije![]()
ma nije...to je baš onako fino...
...nego ja mislim ipak da ti uskratim pare...mislim da će mlogo da te boli! A ja to ne volem!
..ma ne znam Internet izvori, kažu...da ćeš da regretuješ posle...a?
And so you know, most men who have penile enlargement surgery regret doing so. It must be something about all the scarring and pain.
pravilno sam te skonto prijatelju...mada ispada ko da oću veći kurrac...
količina sredstava je zaista irelevantna...poklonu se u zube jelda ne gleda
- - - - - - - - - -
ne sikiraj se ti za moje bolove...uostalom duševni bol je jači od bilo kog hiruškog zahvata
mukami
Немам пара.
Pa ono, ni ne tražim ništa za uzvrat, jerbo i to moš svakako zaključit. Stoga prike, volo bik samo viti tvoje srećno lice i šerecki osmeh.![]()
a sad neki kažu bolje da smršate par kila...pa kao onda to bolje vizuelno!
...muka je prolaziti kroz transformaciju...možda ne budeš mogao da se prilagodiš...promena je to!![]()
ma znam...ali što da bude isti...čini mi se da treba da bude jedinstven!
šta kažeš svi 20, u Bog te?![]()
pa ako dam dikiju pola mog i ja cu budem na 18![]()
...no trabl et ol, if ju kol mi sinjor...
...izljubi mi rundeka kad ga vidish...:kiss:
Pošalji link