Obožavao sam da je tučem imala je takvu neku facu na koju su sjedale šamare. I ona je to volila, uživala je da ih prima, tako da sam je tukao i kada mi se ne tuče, uvijek je umjela da ih izazove. Radila je tako neke sitne pakosti uvijek, ali se nikad nije ****** sa drugim volio sam je i ona je mene, koristili smo taj termin iako oboje nismo bili sigurni šta znači. Samo strasti, strasti, strasti ... a zbog tih strasti je imala tri vještačka zuba.
Upoznali smo se slučajno, vraćao sam se kući bila je noć i zatekao sam je kako sjedi na nekim stepenicama i pije votku sama. Sjeo sam pored nje i smotao džoint. Kada je povukla prvi dim, morao sam ta usta poljubiti, što sam i uradio i nisam se zaustavio na tome, krenuo sam tako strasno da sam pokidao tu haljinu na njoj, dok mi je ona otkopčavala hlače, bili si dugmići te je i ona pokidala njih izvukla ga je i ja sam ušao, trjalo je to na tim stepenicama dugo, pored nas je prošla, sjećam se neka žena koja je isto u te kasne noćne sate bila na nekom dosadnom seksu, bacila je neki jadan komentar, i prišao nam je jedan kolega narkoman uzevši onu votku uz neku normalnu opasku. Ona je vrištala, došle su i plave kolege i okrenule se uz veseo i glasan podvik, onako iz onog drndavog golfa ''tiše malo, zovu ovi frigidni''.
Nas dvoje nismo još ni riječi prozborili, tek kada sam pogledao onu haljinu, skinuo sam svoj duks i rekao ''evo'' Obukla ga je, u njemu nije bila više gola nego sa onim što je imala na sebi prije toga. Otišli smo do dragstora i čekavši onog smotanog prodavca, dok je ona bila naslonjena na pult, morao sam opet da je *****, odlična poza za brzinsko *******, koje je doduše trajalo dok nam je ovaj sa glupavim osmjehom i knedlom u grlu uručivao onu flašu, koju je ona, ostavljenu na pult uz vrisak gurnula rukom i razbila. Otišao je po drugu, to je bilo dovoljno da se opet vratimo u normalno stanje, da pokupimo to i nastavimo gdje smo stali na stepenicama.
To je bila takva treba, nemam više živaca da vam pišem