Premijer liga pocinje za 4 dana tako da iskusniji fantasy igraci imaju vec dobro osmisljen tim. Igrate li mozda na sajtu premijer lige ? Kako ste selektovali tim,ako igrate ?
Premijer liga pocinje za 4 dana tako da iskusniji fantasy igraci imaju vec dobro osmisljen tim. Igrate li mozda na sajtu premijer lige ? Kako ste selektovali tim,ako igrate ?
Dobro sastavljen timJa sam sklepao nesto,videcemo kako ce ici za debitantsku sezonu
...
![]()
Ljudi kažu, da su železničke stanice videle više iskrenih poljubaca, nego dvorane za venčanja.
Sahrani me Koselni, nije ni pocela liga a ja sam vec u minusu![]()
Ljudi kažu, da su železničke stanice videle više iskrenih poljubaca, nego dvorane za venčanja.
Evo i mog tma, , bilo je par izmena od pocetka lige , a izgleda da ce ih biti jos..
![]()
Zla vila je proklela ruzicu da se ubode tek na 18.-ti rodendan!
Игра ли неко од форумаша ове сезоне ? Баците тимове.
Solidna sezona je iza mene.
BiH - 577
Svijet - 413,959
Planira li neko da igra FPL naredne sezone?
Ja cu nesto sastaviti svakako![]()
Ja sam se previse iznervirao vec na polusezoni, ali cu takodje sastaviti neko g*vance od tima, cisto da imam razlog da se nerviram vikendom![]()
Fantasy Premier League - Republika Srpska #FPL
Kod za pristup: 235978-58698
Samo za igrače iz RS!!!
Ја сам склепао нешто, лимитирале су ме повреде и одсласци. Видећемо шта ће бити![]()
Biće ovo baš zanimljiva sezona! Privatne lige u kojima učestvujem su nikad jače!
Pošalji link