Dragoljub Blagojević (19) izvršio je samoubistvo, pucajući pištoljem sebi u glavu. Tragedija se dogodila u sredu uveče oko 21,50h, u porodičnoj kući u Ulici obala kralja Petra Prvog u Velikom Gradištu.


Dragoljub Blagojević (19) izvršio je samoubistvo u porodičnoj kući (Foto: Ilustracija)

– Pošto je ostao sam u kući, mladić je izašao na terasu i pucao sebi u glavu iz očevog pištolja, marke CZ M57, kalibra 7,62 mm. Ubrzo je na lice mesta stigla ekipa Hitne pomoći, najverovatnije po pozivu komšija koje su čule pucanj. On je prevezen u Dom zdravlja u Velikom Gradištu, ali su lekari mogli samo da konstatuju njegovu smrt, saznaje se iz istrage.

Motiv samoubistva još nije poznat. Ne zna se da li se on na ovaj čin odlučio zbog ljubavnih problema, problema vezanih za školovanje ili nečeg trećeg, jer Dragoljub za sobom nije ostavio oproštajno pismo.

Ovo je drugo samoubistvo u Braničevskom okrugu u poslednjih 10 dana, a jedanaesto od početka godine. Tragedija u Velikom Gradištu prvi je slučaj samoubistva nekog mlađeg od 20 godina, jer su to do sada činile osobe starosti od 25 do 87 godina. Najmlađi samoubica do sada, bio je Nenad Arsić Kapiti iz Požarevca, star 25 godina, koji se obesio u junu 2012. godine.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/335083/V-Gradiste-Tinejdzer-se-ubio-tatinim-pistoljem