Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

 1. #1
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Слободна и независна Србија
  Poruke
  153
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Марксизам је једна велика превара и једна велика лаж смишљена од стране владара из сенке са циљем да се униште нације, националне владе и националне суверености. Овај пројекат такође је смишљен да би се уништила Вера у Бога, тј. да би уништили Хришћанство (а пре свега Православну Хришћанску Веру). Прво и основно што треба рећи је следеће-марксизам је велика лаж и велика будалаштина. То је огромна превара. Зато треба оголити суштину која се крије иза марксистичких (тј. комунистичких) парола, лажи и демагогије. Сада ћу прво навести основне лажи марксизма и покушаћу да вам предочим суштину која се крије иза тих лажи.

  1. Класна борба

  Прва лаж марксизма је ткз. класна борба. Марксизам читав историјски процес своди на борбу класа и одриче национално и државно јединство народа. У ствари лако се види да је историјски процес не само борба класа, већ и борба нација, држава, раса, тајних друштава, итд. Али Маркс смишљено кида нацију на делове. У Манифесту тај преварант Маркс пише: ,,Радници немају Отаџбине". Маркс тежи да покида, не само нацију и државу, већ и породицу. У Манифесту се каже: ,,Буржоарска наклапања о породици и васпитању, о нежним односима између родитеља и деце, побуђује одвратност". Зашто Маркс све то пише? Да ли је он толико глуп? Не, он није нимало глуп, али је он имао другу замисао: његов задатак је да нахушка један део нације против другог дела нације. Циљ је да се свргне национална елита. Свргнути националну елиту, сломити све стрктуре друштва, па и породичне, и довести на власт оне који су стајали иза Маркса и целог тог пројекта званог комунизам. То је права позадина приче о класној борби. Сва та марксистичка теорија класне борбе је тешко бунило, наметнуто друштву. Али зашто ми мислимо да је Маркс заиста желео да адекватно опише друштво? Најбоље је формулисати то питање и чим се замислимо над тим питањем онда истински Марксови циљеви постају јасни. Да би сте сломили и уништили неки народ, онда морате да уништите његову националну елиту. То је позадина ове приче. А то се десило нажалост у Русији, када су комунисти (вођени овом накарадном марксистичком теоријом) побили руску националну елити, па су убили и самог Руског Цара. Тако су на власт у Русији, уместо Руса, дошли не-Руси, на челу са Калмиком Лењином, који су спроводили стравичан терор над руским народом и убили све најбоље Русе. Сетите се само колико је руских националиста, Православних Свештеника и осталих руских интелелтуалаца страдало од бољшевичка банде. То се десило и код нас, када су комунисти свргли и побили српскку националну елиту, највиђеније Србе и када су, уместо те елите, на власт довели Хрвата Броза и његову банду која је вршила стравичан терор над српским народом.

  2. Диктатра пролетеријата

  Друга лаж комунистичких демагога је диктатура пролетеријата. Тај принцип је апсолутно лажан. Јер пролетеријат-то су сиромашни људи, који су обесправљени. Диктатор-то је онај који има апсолутна права. Тако да је диктатура пролетеријата-бесмислена игра речи. Комунисти брује о томе да власт треба да припадне радницима и сељацима. То је чиста лаж и демагогија. Не може власт да припадне раднику и сељаку. Радник-то је једна функција, директор- то је друга функција, вођа државе-то је трећа функција. Ако неки радник постане директор фабрике, он тиме престаје да буде радник. Али, зашто Маркс истиче ту идеју бунила? То су само удице на које нас пецају Маркс и његови господари. Пролетеријат је само оружје за преотимање власти. Диктатура пролетеријата- то је дивна парола за искоришћавање наивних који ће, уместо своје националне елите (која можда и није увек праведна према свом народу, али ипак му не жели зло и ипак жели да уради нешто за њега) довести странце на власт који ће сатирати и уништавати тај народ. Ко се нашао на власти у Русији после свргавања руске националне елите? Пролетери? Руси? Не, драги моји- нашли су се све сами не-Руси и супербогасташи. Лењин, Троцки и остала екипа никада нису били пролетери, већ супербогаташи који су сатирали руски народ и који су примали огромну помоћ од стране Запада (вековних руских непријатеља). Исто се десило и код нас. Дакле, прича о диктатури пролетеријата је само лаж смишљена да би се пролетеријат искористио за преузимање власти и свргавање националне елите.

  3. Држава

  Према теорији комунизма држава наводно припада ,,радном народу". Опет лаж и то смишљена. Држава никада није припадала нити ће припадати народу. Свака држава има своје реалне господаре и њихов круг је врло узак. Али, ако тај круг господара државе има исту националност као и сав народ, то јест ако је на челу неке државе национална елита тог народа- онда ће та елита водити рачуна о свом народу и онда ће та елита заиста радити у корист свог народ, његових интереса и онда ће ти који владају заиста обезбедити бољи живот тог народа. Ту наравно мислим на праву националну елиту, а не ове квазиелиту (Дачић, Вучић и екипа) који су само послушници и обичне слуге страног окупатора. Али, ако господари државе постану странци, онда ће они учинити све да опљачкају и унште тај народ. Конкретно, Србијом владају странци и они чине све да униште српски народ. А кад би Србијом владали српски националисти-они би радили у корист српског народа. Ето, браћо, то се крије иза пароле ,,државе радника и сељака". Па нису СССР. нити СФРЈ водили радници и сељаци, већ они који су смислили комунизам и лансирали га у Русију и Србију да би разбили руски и српски народ и да уништили Православно Хришћанство. И сви ти комунисти имали су подршку Запада. Док су убијали и денационализовали Русе и Србе, тада им нису сметали, а сада кад их више нема Америка их назива ,,диктаторима". Ко да ми нисмо знали да су ти комунистички бандити били диктатори.

  Ето то су три највеће лажи марксизма, али и њихова суштина. И до ког закључка се овде долази- шта је комунизам? Комунизам- то није борба сиромашних против богатих. То је завера субербогаташа (и Маркс је, да подсетим, био супербогаташ и сад ће он да се бори за ,,права сиромашних радника", да како да не) против читавог света и пре свега против средње класе. Комунизам је облик власти за уску групу завереника, којима је циљ постизање светске власти тј. укидање нација, националних држава и националних економија и стварање новог светског поретка, тј. светске владе. Зато су комунисти стврали те антинационалне творевине попут СССР-а који је био ,,база за светску револуцију" и укидање нација и стварања једне светске ,,пролетерске нације". Занимљив,,рецепт" даје сам Стаљин зу својој књизи ,,Марксизам и национално питање", када каже:

  Поделите свет у регионалне групе, као транзитну фазу до светске владе. Становништво ће лакше одустати од националне лојалности, прво ка неодређеној регионалној лојалности, а онда ће прихватити светски ауторитет. Касније, сви региони се могу подвести под светску диктатуру'

  Па зар се овај рецепт друга Стаљина не спроводи доследно од стране данашње ткз. ЕУ и осталих глобалистичких организација? Иначе, човеку који проучава комунизам, може се учинити чудном чињеница непрестаног финансирања комунизма од стране светске финансијске олигархије. Некоме изгледа да ће комунисти од тих богатих отети све и поделити сиромашнима. Али то само изгледа. Али не, највиша светска финансијска олигархија непрестано финансира комунисте. О томе има много доказа. А зашто они то чине? Комунистички облик власти и јесте њихов идеал. А то да ће на врху комунистичке пирамиде седети само они (супербогаташи) то је више него очигледно. Сви разговори о супротности комунизма и капитализма-то је блеф и демагошка игра. И један и други сиатем се налазе у рукама истог господара. Комунизам је крајњи циљ владара из сенке.

  Још једна лаж комуниста је да су комунисти и нацисти непријатељи. Опет смишљена лаж. Нацисти и комунисти су браћа близанци и слуге истих господара. И нацисти и комунисти су хтели да створе једну светску државу тј. нови светски поредак. Комунисти су хтели да створе једну светску пролетерску државу, нацисти су хтели да створе једну светску расистичку државу. Погледајте шта су говорили нацисти шта је крајњи циљ нацизма- то је стварање расистичка над-државе. Хитлер никада није ни крио да је његов циљ стварање новог светског поретка. И једнима и другима сметала је свака здрава национална идеја и тежили су да је униште. Данас још једна идеологија (створена од истих креаотора) има исте циљеве и истом се демагогијом користи. Та идеологија је глобализам. Погледајте само те органе светске глобалистичке владе- називају се некако комунистички, интенационално- на пример Међународни монетарни фонд, Светска Банка. Све општенародно, заједничко. Али, опет је то стара превара само у новом руху.

  ЕУ је типична комунистичка држава. Само су црвену петокраку офарбали у жуто, чисто да ето као има неке разлике. Али, све је исто. СССР-ом су владали комесари, Европском Унијом владају комесари, СССР је укидао нације и стварао нек ,,совјетску нацију", и ЕУ укида нације и ствара неку ,,европејсу нацију". Па и у еконмском погледу ЕУ је комунистичка држава јер је бољшевичким методама отимала земљу Кипранима. Нрмојте се заваравати и Аметика је комунистичка држава која је опет бољшевичким методама отела земљу Индијанцима. Од 10 тачака Комунистичког манифеста у Америци је 7 потпуно реализовано. То је приметио један Србин Слободан Драшковић који је написао у једној својој књизи да ,,центар светског комунизма није био у Москви, него у Вашигтону". Па зар није тако? Зар не желе САД и ЕУ да униште све што је национално и Хришћанско? Нарочито желе да униште Православну Хришћанску Веру и Православне народе. Словене посебно. И да завршим овај уводни пост овим клипом:  Дакле, шта мислите о свему овоме? 2. #2
  Buduća legenda buudala (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  48.892
  Tekstova u blogu
  29
  Reputaciona moć
  1288

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Odavno jasno svakom ko je bar malo razmišljao na tu temu.
  zzz

 3. #3
  Elita Sarvaš (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Batajnica, Serbia
  Poruke
  20.660
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  2709

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Misli li uvodnicar da Amerikanci znaju sta je to pravoslavlje ?

 4. #4
  Elita Sreten Žujović (avatar)
  Učlanjen
  24.12.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.525
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  996

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Ако је буржоазија национално најосвешћенији слој у држави, зашто прва бега онда када је прпа? Зашто отвара оф-шор компаније? Радник и сељак бране и граде отаџбину, интелигенција помаже, буржоазија смета. Наравно да треба да постоји национална "елита", али не у смислу издвојеног дела друштва него авангарде, слоја који износи идеје и покреће, али и они морају да раде, салоњаре никоме не требају. То што ти из главе можеш да извучеш корен из 3762 ти не значи ништа ако си способан, а нећеш да поставиш бибер-цреп. Паразити никоме не требају.
  [...]Очи плаве, топле као лето рано,
  Живот у светлости без мрака и студи.

 5. #5
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Слободна и независна Србија
  Poruke
  153
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio Sreten Žujović Pogledaj poruku
  Ако је буржоазија национално најосвешћенији слој у држави, зашто прва бега онда када је прпа? Зашто отвара оф-шор компаније? Радник и сељак бране и граде отаџбину, интелигенција помаже, буржоазија смета. Наравно да треба да постоји национална "елита", али не у смислу издвојеног дела друштва него авангарде, слоја који износи идеје и покреће, али и они морају да раде, салоњаре никоме не требају. То што ти из главе можеш да извучеш корен из 3762 ти не значи ништа ако си способан, а нећеш да поставиш бибер-цреп. Паразити никоме не требају.
  Прво, никада нисам рекао да је буржоазија ,,национално најосвешћенији слој у држави", и не знам одакле ти то? А друго, ако си ти Сретене комуниста, онда молим те немој да ми причаш о буржоазији. Зашто? Па зато што су управо ваши комунистички идеолози и идоли били највећи буржују и супербогаташи. Маркс, Енгелс, Троцки, итд. Све су то били највећи буржуји и супербогаташи (зато сам и написао да је комунизам био завера супербогаташа против читавог света). Да ли си чуо некад за ,,црвену буржоазију"?

  И наравно да сам свестан да су радници и сељаци бранитељи и градитељи државе (иначе и сам сам сељак, пољопривредник). Међутим, интерсатна ствар је да су сељаци и радници били највећи противници бољшевичка револуције у Русији. Да главне вође Белогардејског покрета су били управо сељачког и скромног порекла тј. из "експлоатисане класе". На пример Генерал Алексејев, начелник старог царског генералштаба и оснивач првих белогардејских одреда је био сељачког порекла. Генерал Лавр Корнилов, који је практично започео контрареволуцију је био син сиромашног козачког колонисте из Туркестана. Генерал Дењикин је био потомак руских мужика. Како су ти људи у "назадном" систему царске Русије напредовали до положаја генерала, уколико потичу од "експлоатисаних робова"?

  Са друге стране, Лав Троцки (оснивач црвене армије) је био син богатог капиталисте, Лењин је био из буржујске породице, оснивач ЧЕКЕ (каснијег НКВД) Феликс Ђержински је био пољски племић, Јаков Свердлов (убица цара) је био син буржуја. Као то да су "пролетерску револуцију", против буржујског поретка дизали управо тешки буржуји, значи припадници експлоаторске класе по комунистичкој идеологији? Како то да су се против њих борили људи који нису били буржуји? Како то да су "пролетеску и антибуржујску филозофију" комунизма градили Маркс и Енгелс, који су били такође буржуји?

  Како то да Маркс, Енгелс и Лењин ништа конкретно нису радили у животу, нити радили у фабрикама или њивама, али су стварали некакав "пролетерски покрет и идеологију"?

  Како то да су сељаци дигли устанак у централној Русији, против Лењина, па је исти против њих користио хемијско оружје?
  http://en.wikipedia.org/wiki/Tambov_Rebellion

  Зашто су против Лењина дигли устанак исти они морнари који су га довели на власт?
  http://en.wikipedia.org/wiki/Kronstadt_rebellion

  Како то да су амерички капиталисти стекли богатство у "пролетерском" СССР, а руски су били поубијани?
  http://en.wikipedia.org/wiki/Armand_Hammer

  Како то да је амерички капиталиста Хамер био власник фабрика и рудника у комунистичком СССР-у?
  http://www.rotten.com/library/bio/business/armand-hammer/

  Поред тога, зашто су контрареволуцију у Француској подигли сељаци? Како то да је финансијер и члан Јакобинаца у Француској био принц Луј Филип Орлеански, рођак француског краља, врховни мајстор великог оријента и један од људи који су донели одлуку о погубљењу краља?

  Такође познато је да су руску националистичку, антикомунистичку и контрареволуционарну организацију Црне Стотине чинили управо руски радници. Дакле, док су вођство контрареволуционарних, националних и монархистичких снага чинили управо сељаци и радници, вођство бољшевичког покрета чинили су управо буржуји тј. супербогаташи. Нису ти причали Сретене о томе на тим вашим марксистичким семинарима, зар не? Уместо тога причали су ти ону комунистичку басну да су сељаци и радници ,,одушевљено прихватили револуцију" и прихватили јеврејске буржује, уместо своје националне елите. Е па није тако. То је опет ваша марксистичка лаж. А нису ти вероватно ни причали твоји марксистички демагози да су управо радници и сељаци били највеће жртве комунистичке економске политике и разних ,,колективизација" итд. Комунисти су настојали да униште и руско и српско село. Осетили смо ми тај ,,комунистички рај" и на својој кожи.

  Такође, ја сам 90-тих ратовао и бранио српски народ и знам велики број предузетника, припадника средње класе, пољопривредника који су 90-тих бранили српски народ и борили се за њега. Где си ти био тада? Јеси ли и ти бранио свој народ, или си попут те ваше црвене буржоазије побегао главом без обзира? Где сте ви комунисти били 90-тих да браните угрожено Српство? Колико знам сем тих ,,злих клерофашиста" и тих ,,злих српских националиста и реационара", нико од вас комуниста није бранио свој народ. Нисте хтели чак ни у овиру ЈНА да браните Србе.

  И имали смо ми своју националну елиту која јесте била авангарда српског народа, али су ту српску националну елиту побили управо комунисти на челу са Хрватом Титом. А највећи су они паразити који су се измилили после 45 после разних негативних селекција итд. То је олош и квази-елита која и данас влада Србијом и која продаје српске територије и српске националне интерсе. Погледај на власти у Србији су све сами левичари и бивши комунисти. Што не значи да ће они заувк бити на власти, неће јер ће их са власти збацити српски националисти. А и данас постоји српска национална елита и ускоро кад уклонимо комунистичке паразите, она ће постати авангарда српског народа.

 6. #6
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Слободна и независна Србија
  Poruke
  153
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio sarvas Pogledaj poruku
  Misli li uvodnicar da Amerikanci znaju sta je to pravoslavlje ?
  Обични Американци вероватно не знају (пошто је већини обичних Американаца мозак испран), али они који владају Америком очигледно знају јер је очигледно да све раде да би уништили Православље. И није случајно што су Американци у Сирији подржавали управо муслиманске екстремисте јер знају да би доласком истих на власт била уништена сиријска Православна заједница. Такође, није случајно што је највећи непријатељ Америци управо Православна Русија. Није случајно што Запад (па тако и Америка) желе да сломе кичму баш нама Србима (а ми смо Православни народ). Размисли о томе.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio buudala Pogledaj poruku
  Odavno jasno svakom ko je bar malo razmišljao na tu temu.
  Наравно, али нажалост има људи којима је мозак још увек испран комунистичком демагогијом и лажима.

 7. #7
  Domaćin Wilmots (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.545
  Reputaciona moć
  173

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio sarvas Pogledaj poruku
  Misli li uvodnicar da Amerikanci znaju sta je to pravoslavlje ?
  Nego sta nego znaju i smatraju pravoslavlje daleko vecom opasnoscu od marksizma i komunizma. Antipravoslavlje Amerikanaca je nadaleko poznato

 8. #8
  Ističe se fabian (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.251
  Reputaciona moć
  195

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Klasna borba nije laz, ali je lazno predstavljena u marksizmu. Klasna borba postoji, ali nije samo ekonomska, nego je i politicka, teorijska (religija/obrazovanje) i uopste drustvena podela borba izmedju klase radnih ljudi i vladajuce klase. Prirodno je da postoji sukob svugde gde postoji podela na sluge i gospodare, nadredjene i podredjene.

  Vladajuca klasa u ekonomiji su gazde i njihove sluge (u kapitalizmu kapitalisti i menadzment), u politici vladari i njihove sluge (u kapitalizmu politicari i birokrate), u teorijskoj sferi "vladari ideja" (u kapitalizmu "intelektualci" i mediji), i u drustvu uopste oni koji diskriminisu (rasisti, seksisti, nacionalisti, itd).

  Ne treba da se unisti ni nacija ni porodica, vec treba da se unisti svaki sistem koji u sebi ima neku vladajucu klasu, i da se zameni sistemom gde ce radni narod da se organizuje pravedno (jednako/ horizontalno) u svom interesu.
  Suum cuique.

 9. #9
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Слободна и независна Србија
  Poruke
  153
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio Wilmots Pogledaj poruku
  Nego sta nego znaju i smatraju pravoslavlje daleko vecom opasnoscu od marksizma i komunizma. Antipravoslavlje Amerikanaca je nadaleko poznato
  Ајде ми онда молим те објасни зашто су Американци финансирали вашег Лењина и Троцког и помагали им да опстану на власти, док су они убијали Православне Русе? Зашто су такође пумпали доларима вашег Тита који је убијао Православне Србе? Зашто су у Сирији подржавали баш управо муслиманске фанатике чијим би доласком на власт нестала сиријска Православна заједница? Зашто смо ми Православни Срби током 90-тих најгоре прошли и зашто су Американци подржавали то убијање Православних Срба? Мислиш ли ти мало својом главом или само слепо верујеш у наметнуте нам ,,истине"?

 10. #10
  Domaćin Wilmots (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.545
  Reputaciona moć
  173

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Ne vazno da ti razmisljas. Jel Iran pravoslavni? Kuba? Vijetnam? Odabrao si otprilike petinu americkih neprijatelja unazad jedan vek i na osnovu njih gradis pogresan opsti utisak, jer tebi tako odgovara. Zna se od koje ideologije Amerikanci jedino strahuju, koju su zabranili na svojoj teritoriji kao i dan danas koje rezime nastoje svrgnuti - sekularne socijalisticke. Asad je alevit i baatist sto je jos vaznije, jedan od poslednjih arapskih socijalistickih nacionalista, i on je tamo primarna meta. Cak i devedesetih je Milosevic predstavljen kao ostatak komunizma u Evropi koji treba ukloniti

 11. #11
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Слободна и независна Србија
  Poruke
  153
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio Wilmots Pogledaj poruku
  Ne vazno da ti razmisljas. Jel Iran pravoslavni? Kuba? Vijetnam? Odabrao si otprilike petinu americkih neprijatelja unazad jedan vek i na osnovu njih gradis pogresan opsti utisak, jer tebi tako odgovara. Zna se od koje ideologije Amerikanci jedino strahuju, koju su zabranili na svojoj teritoriji kao i dan danas koje rezime nastoje svrgnuti - sekularne socijalisticke. Asad je alevit i baatist sto je jos vaznije, jedan od poslednjih arapskih socijalistickih nacionalista, i on je tamo primarna meta. Cak i devedesetih je Milosevic predstavljen kao ostatak komunizma u Evropi koji treba ukloniti
  Нисам ни рекао да Американци убијају само Православне. То је твоја измишљотина. Американци уништавају и све оне народе који им се супростављају. Али, оно што си заборавио је чињеница да су већина тих народа и држава које си навео у савезу са Православном Русијом. Иран, Сирија, итд. А Сирија је нападнута зато што је и она такође савезник Русије, зато што је непокорна и зато што преко ње желе да допру до Русије. И немој ме засмејавати- Американци не само да на страхују од комунизма, већ су га Американци и лансирали у Русију и друге њима непријатељске државе да би уништиле те народе и државе. Америка је, пријатељу мој, комунистичка држава са истим тоталтарним системом и скоро истом идеологијом као и бивши СССР. Ко је дао паре Троцком да организује револуцију? Па управо амерички банкари. Ко је одржавао Лењина на власти? Па управо амерички капиталисти. Ко је Тита пумпао доларима? Па управо амерички капиталисти. Тако да немој да се правиш луд овде. И немој да лажеш- Комунистичка партија САД сасвим слободно делује у Америци. Ето толико о забрањености те идеологије у Америци.

  А Асадова партија је националистичка и по идеологији је блиска нашој Социјалистичкој партији Југославије чији је председник Живко Топаовић био код Драже на Равној Гори. Није сваки социјализам одмах комунизам. Али теби у тој твојо0ј острашћености не вреди говорити.

  И хладни рат није био рат против комунизма, већ против руског народа. Хтели су да разбију Русе, а не комунизам. Да је то тако говори и чињеница да и данас мрзе Русију, иако она није више комунистичка.Иначе, знаш ли да Западу више одговара комуниста Зјуганов него Путин на власти. Ево, увери се: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...50165853,d.bGE Запитај се зашто? У ствари једностсвно је: Путин враћа Русију њеним националним, духовним и историјским коренима и то Западу највише смета. Док би Зјуганов опет вратио Русију комунизму, интернационализму итд и то Западу одговара. А Руси су Хладни рат изгубили управо због комуниста. Да је тада била национална Русија, никада Руси не би изгубили рат. Комунисти су само саботирали Русе у Хладном рату. Комунистичка врхушка је крива за пораз руског народа. То Путин зна и зато враћа Русију њеној Вери, историји и националним вредностима. То зна и Запад и зато толико мрзи Путина и жели да га уништи.

  И да ли је могуће да верујеш у пропагадне етикете који је Запад лепио Милошевићу? Па шта ако су га тако називали? Називали су га и ,,балканским касапином", чак и ,,фашистом", па јел то значи да он то јесте? Називају и нас српске националисте, ,,клерофашистима" и ,,злим рекционарима"? Западу је 90-тих био циљ да разбију Србе и Православље, у ту сврху су употребљаване и пропагадне лажи против Милошевића. О ја не могу да верујем колико си ти идеолошки острашћен и идноктриниран. Па ти баш све гледаш кроз ту секташку комунистичку идеологију. Страшно

 12. #12
  Elita
  Učlanjen
  25.04.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Grocka
  Poruke
  20.806
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio Српски националиста Pogledaj poruku
  Нисам ни рекао да Американци убијају само Православне. То је твоја измишљотина. Американци уништавају и све оне народе који им се супростављају. Али, оно што си заборавио је чињеница да су већина тих народа и држава које си навео у савезу са Православном Русијом. Иран, Сирија, итд. А Сирија је нападнута зато што је и она такође савезник Русије, зато што је непокорна и зато што преко ње желе да допру до Русије. И немој ме засмејавати- Американци не само да на страхују од комунизма, већ су га Американци и лансирали у Русију и друге њима непријатељске државе да би уништиле те народе и државе. Америка је, пријатељу мој, комунистичка држава са истим тоталтарним системом и скоро истом идеологијом као и бивши СССР. Ко је дао паре Троцком да организује револуцију? Па управо амерички банкари. Ко је одржавао Лењина на власти? Па управо амерички капиталисти. Ко је Тита пумпао доларима? Па управо амерички капиталисти. Тако да немој да се правиш луд овде. И немој да лажеш- Комунистичка партија САД сасвим слободно делује у Америци. Ето толико о забрањености те идеологије у Америци.

  А Асадова партија је националистичка и по идеологији је блиска нашој Социјалистичкој партији Југославије чији је председник Живко Топаовић био код Драже на Равној Гори. Није сваки социјализам одмах комунизам. Али теби у тој твојо0ј острашћености не вреди говорити.

  И хладни рат није био рат против комунизма, већ против руског народа. Хтели су да разбију Русе, а не комунизам. Да је то тако говори и чињеница да и данас мрзе Русију, иако она није више комунистичка.Иначе, знаш ли да Западу више одговара комуниста Зјуганов него Путин на власти. Ево, увери се: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...50165853,d.bGE Запитај се зашто? У ствари једностсвно је: Путин враћа Русију њеним националним, духовним и историјским коренима и то Западу највише смета. Док би Зјуганов опет вратио Русију комунизму, интернационализму итд и то Западу одговара. А Руси су Хладни рат изгубили управо због комуниста. Да је тада била национална Русија, никада Руси не би изгубили рат. Комунисти су само саботирали Русе у Хладном рату. Комунистичка врхушка је крива за пораз руског народа. То Путин зна и зато враћа Русију њеној Вери, историји и националним вредностима. То зна и Запад и зато толико мрзи Путина и жели да га уништи.

  И да ли је могуће да верујеш у пропагадне етикете који је Запад лепио Милошевићу? Па шта ако су га тако називали? Називали су га и ,,балканским касапином", чак и ,,фашистом", па јел то значи да он то јесте? Називају и нас српске националисте, ,,клерофашистима" и ,,злим рекционарима"? Западу је 90-тих био циљ да разбију Србе и Православље, у ту сврху су употребљаване и пропагадне лажи против Милошевића. О ја не могу да верујем колико си ти идеолошки острашћен и идноктриниран. Па ти баш све гледаш кроз ту секташку комунистичку идеологију. Страшно
  Leleeeeeeee...pa Dule sto se bre klonira aman?

 13. #13
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.08.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Слободна и независна Србија
  Poruke
  153
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio Drug Stari Pogledaj poruku
  Leleeeeeeee...pa Dule sto se bre klonira aman?
  Ма кој бре Дуле, јес ти нормалан? А о томе ко је клон а ко није воде рачуна модератори, а не ти. Према томе ако имаш нешто да кажеш у вези теме изволи, а ако немаш немој ода да спамујеш безвезе. Већ сам рекао твом колеги Блајбугнеру да сам ја особа која има свој идентитет и знам ко сам и шта сам, па према томе немам потребе за клоновима. Клонове праве људи попут тебе, који немају идентитет и који не знају ко су и шта су. Тикве без корена што би реко наш народ. Ајд сад, кад већ немаш ништа паметно да кажеш, паљба са моје теме.

 14. #14
  Iskusan krauterbox (avatar)
  Učlanjen
  14.03.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novorosijsk
  Poruke
  5.481
  Reputaciona moć
  279

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio Српски националиста Pogledaj poruku
  Ајде ми онда молим те објасни зашто су Американци финансирали вашег Лењина и Троцког и помагали им да опстану на власти, док су они убијали Православне Русе? Зашто су такође пумпали доларима вашег Тита који је убијао Православне Србе?
  (...)
  I sad' hajd' ti sa njim diskutuj!

  U takvu "avanturu" praktički može da uleti samo budala nekog otprilike njegovog formata.
  Ein Gespenst geht um in Europa - das Gespenst ...

 15. #15
  Elita
  Učlanjen
  25.04.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Grocka
  Poruke
  20.806
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Citat Original postavio Српски националиста Pogledaj poruku
  Ма кој бре Дуле, јес ти нормалан? А о томе ко је клон а ко није воде рачуна модератори, а не ти. Према томе ако имаш нешто да кажеш у вези теме изволи, а ако немаш немој ода да спамујеш безвезе. Већ сам рекао твом колеги Блајбугнеру да сам ја особа која има свој идентитет и знам ко сам и шта сам, па према томе немам потребе за клоновима. Клонове праве људи попут тебе, који немају идентитет и који не знају ко су и шта су. Тикве без корена што би реко наш народ. Ајд сад, кад већ немаш ништа паметно да кажеш, паљба са моје теме.
  Da je ozbiljna tema a ne mentalna onanija bubuljicavog tinejdzera verovatno bih ti i odgovorio. Medjutim posto u uvodnom tekstu nema ama bas nista vredno pomena ostaje ovako da se sprdam i zahebavam.
  A sto se tice paljbe izuzetno je komotno iza sigurnosti ekrana na taj nacin raspravljati sa ljudima.
  PS. Nemoj da se zivciras oce bubuljice da iskacu.

 16. #16
  Ističe se fabian (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.251
  Reputaciona moć
  195

  Podrazumevano Re: Марскизам, нацизам, глобализам и ЕУ.

  Evo sta Bakunjin kaze u svom Revolucionarnom Katihizisu:

  "Jednakost ne znaci izjedvacavanje individualnih razlika, niti to da pojedinci treba da se naprave fizicki, moralno i mentalno identicnim. Razlike u kapacitetima i sposobnostima, razlike izmedju rasa, nacija, polova, zivotnih doba i izmedju osoba- ne samo da nisu drustveno zlo, vec nasuprot, cine bogatstvo govecanstva.

  Jednakost i pravda zahtevaju samo da drustvo bude tako organizovano da svako ljudsko bice od rodjenja, kroz odrastanje i u zrelosti- ima jednaka sredstva za ispoljavanje svojih prirodnih kapaciteta i naklonosti.

  Jednakost znaci ukidanje svih klasa, cinova i privilegija."

  Objasnio sam u prosloj poruci o klasama. Takodje Bakunjin kaze ovo o porodici:

  "Zene moraju da imaju jednaka politicka, drustvna i ekonomska prava i obaveze kao muskarci.

  Ne zalazemo se za ukidanje prirodne porodice, vec pravne prodice zasnovane na zakonu i privatnom vlasnistvu. Crkveni i civilni brak mora da se zameni slobodnim brakom. Odrasli muskarci i zene imaju pravo da se sjedine i rastave po zelji- niko nema pravo da im zabranjuje brak ili da im ga namece. Posto ce potrepstine i obrazovanje dece biti dostupni svakome, sto ce omoguciti zajednica, svi legalni razlozi za nerakidivost braka ce nestati. Zajednica muskarca i zene mora da bude slobodna, jer je slobodan izbor neizostavni uslov moralne iskrenost. U braku, muskarac i zena moraju biti apsolutno jednaki i slobodni. Ni nasilje, ni strast, ni pravo odreceno u proslosti ne mogu da opravdaju agresiju jednog na slobodu drugog, i svaka takva agresija se treba smatrati zlocinom".
  Suum cuique.

Slične teme

 1. НАЦИЗАМ- уништавање Словена
  Autor Alekasandar3 u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 08.04.2009., 04:11
 2. Odgovora: 67
  Poslednja poruka: 28.07.2008., 15:00
 3. Odgovora: 14
  Poslednja poruka: 16.02.2008., 19:10
 4. Албански нацизам
  Autor Alekasandar2 u forumu Politika
  Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 06.03.2007., 14:37
 5. Мађарски НАЦИЗАМ
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 17
  Poslednja poruka: 28.10.2005., 01:51

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •