Buducnost Crkve

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.833
И ти дакле, кад опазиш жену да красотом свога лица цвета, да је сјајном одећом одевена, кад осетиш да те жеља за њом вуче и у души је пожелиш, одмах погледај горе на припремљени ти венац па ћеш на оно што си видео заборавити. Исто тако, ако си опазио неку теби привлачну ропкињу, представи си Господа и страст ће се морати уклонити. Јер кад деца кад са учитељем иду не зверају и не загледају около, много ћеш се више ти чувати да тако нешто не чиниш кад у својим мислима присутнога Pистy будеш имао.

Beseda Jovana Zlatoustog


@ tema

Ako se ovako savetuje muskarcima u veri, sta mislite da bi se ovo izbeglo, narocito u ovo letnje vreme koje je puno kratkih suknjica i najlonki u kojem konstantne misli o zenskom telu naviru a to sve dolazi od djavola, da li je dozvoljeno i sta crkva misli o tome da se uvede kako bi se potisnuo taj djavoljski nagon, da se vernicima obezbede lutke jer lutke nisu prave zene vec od plastike a samim tim nisu prljave posto nemaju menzis i greh se na taj nacin ne cini a potreba zadovoljava.

Ovo vam dodje kao neke rupe u zakonu koje koriste ljudi van vere, a ovde se preko lutki moze isti princip primeniti na vernike u odnosu na zakone boga, izbegava se zena o kojoj se pise da je puna grehova. Da li ce ovo zaziveti u buducnosti i kakav je danas stav riscanstva o ovom scenariju za koji se vec sad suska da ce zapoceti u skorije vreme medju pripadnicima odredjenih pokreta.

anastasiya-spagina.gif

............ :lol:
 
crkva ima vrlo tamnu budućnost. džamija s druge vrlo svetlu. kupite kuran, rakrstite s alternativom i zvezdašenjem jer vas čeka kamenovanje do smrti i polako u vrli novi svet
naravno dok se to ne desi ispljujte krst što više možete jer VAM ON TO NE BRANI.
 
I Kurajsevici imaj taj problem sa zenom, sta vise, jos veci. Tako da je pitanje i za njih. Njihovo misljenje je takodje pozeljno cuti u vezi sopstvene buducnosti, koja sasvim izvesno zahteva da bi opstala korenite promene.
 
Buducnost Crkve je sasvim izvesna....kako nauka napreduje samo nauka Bozije delo potvrdjuje.Npr Higsov bozon .Vrhunski naucnici su religioozni kao i sam Darvin koji je bio religiozan covek i to je tako.
 

Back
Top