Српски полицајци краду поморанџу и кифлице

Победоносцев

Stara legenda
Poruka
83.748
Sindikat: Policajci otpušteni jer su od vozača uzeli pomorandžu i pecivo
Beta | 25. 07. 2013. - 14:56h | Komentara: 75

Policijski sindikat Srbije kritikovao je danas odluku o otpuštanju dvojice saobraćajnih policajaca iz Niša koji su na autoputu Beograd - Niš od jednog vozača uzeli pomorandžu i pecivo.

Sektor unutrašnje kontrole otkrio je četvoricu policajaca, od kojih su dvojica snimljena kako od vozača uzimaju novac i protiv njih se vodi krivični postupak, dok su saobraćajci Saša M. i Goran S. uzeli voće i pecivo "7dejs" i zbog toga otpušteni.

Posle privođenja, Saša M. i Goran S. su oslobođeni i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak posle kojeg su im uručena rešenja o otkazu, iako je sud optužnicu protiv njih vratio tužilaštvu na doradu, jer je ocenjeno da nedostaju elementi krivičnog dela.

Policijski sindikat Srbije ukazao je da je dvomesečna akcija kontrole saobraćajnih policajaca koštala milion i po dinara i postavlja pitanje da li su saobraćajci uhapšeni da bi se opravdao ogroman trošak koji se ispostavio kao nepotreban.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović ocenio je u saopštenju da je logičnije da se u državi sa visokim stepenom korupcije uhapse oni koji su "pokrali milijarde", a ne da se borba protiv korupcije svede na "jednu pomorandžu i jedan 7dejs".

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/39...ni-jer-su-od-vozaca-uzeli-pomorandzu-i-pecivo

Из неписмено сроченог чланка није јасно да ли су поморанџа и кифлице возачу отети или их је возач подмитио поморанџом, али је јасна једна ствар - да у српској саобраћајној полицији раде највећи јадници које је свет до сад видео.

Каква циганија.
 
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/39...ni-jer-su-od-vozaca-uzeli-pomorandzu-i-pecivo

Из неписмено сроченог чланка није јасно да ли су поморанџа и кифлице возачу отети или их је возач подмитио поморанџом, али је јасна једна ствар - да у српској саобраћајној полицији раде највећи јадници које је свет до сад видео.

Каква циганија.

:ok:

Jesu li ova dvojica sto su uzeli novac dobili otkaz ili samo ova druga dva za voce i pecivo. :D lol

Ciganija u svim sferama drustva, siptari ce k'o indijance brzo poceti da ih kupuju za ogledalce i perle. :hahaha:
 
Обрати пажњу и на њихов цигански синдикат који цвили због њих

"Па шта, нису наши полицајци пуно крали, само су поморанџу и кифлице украли"

Толико су јадни и бедни и презира достојни да нису ни да их човек пљуне.
 
jednom prilikom, pre desetka godina, sam proveo vise sati sa saobracajnom patrolom na otvorenom putu, u nekoj vrsti evidencije sobracaja

sta sve tu ima da se vidi. daju im vozaci kamiona svasta, zavisi sta prevoze. pd sokova, piva, pa do sremske i sl. sve je bilo na dobrovoljnoj osnovi

ok to, al' vest "policajci kradu pomorandže i kiflice" hahahahahaha
 
Bednici jedni prodali se za kifle i pomorandzu umesto da se ugledaju na njihovog ministra kofernjacu koji to radi sa stilom i nista ispod 100.000.

Видим да је и теби циганија блиска и срцу драга

Не брини, у већини си у тој циганској земљи. Гарант.
 
Рекао ми један пандур, ако је возач направио прекршај, прево се отвара да се види шта има у гепеку.
У стилу, ако нема лову за мито, дај шта даш.
Ма дно.
Немој овде да долазиш ни на годишњи!
Боље своје одведи негде да одморе главу, а успут их и видиш.
 

Back
Top